עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shainov,

שלום, אני לפני קנייה של לוח אם ASUS P5E X38 ויש לי מאוורר TT BT האם הוא יכנס ללא בעיות בין צלעות הקירור הרבים של הלוח אם?? איזה 2GB של זכרונות מומלץ לקנות אם יש לי כבר סט של 2GB קיים(GSKILL 800 HZ CL4-4-4-12). אם אפשרי לקבל לינק למחיר טוב על הלוח אני אשמח,תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  2. Started by moskitos,

כי אני כל הזמן נתקל בזה. כמו כן מה זה גם DUAL DDR?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by iyehuda,

יש לי את העידכון הביוס האחרון לפי האתר של אסוס הלוח תומך עד DURON 1300 מה יקרה אם ארכיב את המעבד XP-1700 הוא יעבוד בכלל ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. שלום מתלבט לגבי שידרוג מחשב עבור משחקי רשת ( כמו COMBAT ARMS) 1. G860/ לוח GA-H61M-DS2 2. G840/ לוח H61 של גיגהבייט , טיפה יותר מתקדם 3. מעבד AMD A4-3400 + Radeon 6410D Tray , לוח גיגהבייט A55 תקציב עד 700 , יש כרטיס מסך די ישן

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. פירמטתי מחשב שלוח האם שלו הוא מסוג RED FOX (חברה לא מוכרת...) ואין לו את הדיסק של הדרייברים... אז כרטיס רשת הצלחתי להתקין אבל את הכרטיס קול שלו לא הצלחתי... אז אם מישהו יכול להביא לי את הדרייבירם להורדה אני מאוד אודה לו. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  6. Started by UnrealEnvy,

השאלה בכותרת. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. טוב אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז עם לא אני מתנצל רציתי לדעת עם זה אפשרי (לא כדאי לא עם זה יותר משתלם אלה רק עם זה אפשרי) לחבר\למזג כמה מחשבים בשביל לקבל נגיד יותר כוח עיבוד או יותר כוח מה כרטיס מסך עם הם יוכלים לחלוק את הRAM שלהם ונגיד גם את המתח מהספק בקיצור עם אפשר לכחת כה מחשבים להפוח אותם לאחד חזק נ.ב עם כן אז 1) איך עושים את זה 2) נגיד מעבד של 2 ליבות על 3 גיגהרץ שחובר לאחד זהה יהי יותר חזק או יותר חלש מ אחד של 4 ליבות על תדר של 6 מגההרץ (סתם לצורך הדוגמא

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. שלום. יש לי מחשב P4 עם מעבד 1.5 והלוח אם הנ"ל שנשרף לא הספק (הצלבתי עם מחשב אחר). החלפתי ספק המחשב עבד 10 שניות כיביתי אותו ומאז הוא לא מוכן לעלות. למחשב יש משהו שנקרה D-LED שנדלק לשניה ומיד נכבה. 2 נוריות עליונות דומות ושתיים תחתונות ירוקות. חיפשתי במדריך של הלוח אבל אין כזו קונפיגורציה של נוריות. מישהו יכול לעזור? זה מעבד? זה הלוח? זה משהוא אחר? תודה. אלעד

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  9. Started by gal426,

שלום לכולם יש אצלי מעבד E6660 2.4GHZ והוא לא עבר OC. עכשיו העניין הוא שיש לי את התוכנה CPUID HW MONITOR והיא מראה לי שיש לי 60 טמפרטורות במחשב הכל טוב ויפה. הורדתי את התוכנה SPEEDFAN וראיתי ששם זה 40 מעלות ככה ואני לא יודע באמת מהיא הטמפרטורה ומה שאבסורד זה שבטמפרטורות של המארז כרטיס מסך וכ'ו... זה אותו דבר. אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי איפה אדע בוודאות מה הטמפרטורה הנכונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. מעבדים חדשים ותצורות עדכניות זמינים עתה עבור הניידים הקומפקטיים מבית היצרנית הטאיוואנית לכתבה

11. אנא דרגו את 4 או 5 לוחות האם הטובים ביותר, לדעתכם, הקיימים היום בשוק לאותו מעבד (INTEL / AMD), מהטוב ביותר לפחות טוב. אנא ציינו שם מותג, דגם וצ'יפסט (סדר גודל של מחיר אם ידוע לכם), בנוסף ציינו האם מתאים ל OC. תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by YanivHZ,

רציתי לדעת איזה זכרון עדיף (הם באותו המחיר) http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4D~15~0.htm 1 http://skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBHK~15~0.htm 2 מתוכנן OC ..

13. Started by com,

אהלן. במקרה נפל לידי מחשב ישן שאני רוצה להשמיש וכנראה לתרום לאנשהוא. העברתי את כל המחשב למארז אחר. עכשיו אני לא זוכר\יודע איפה מתחברים החיבורים לכפתורים במארז (כפתור הפעלה, כפתור לריסטרט, והלדים) ניסתי לבדוק במנואל של הלוח אבל ניסיתי לעבור על כולו ולא ראיתי שום תרשים של איפה על הלוח נמצאים כל החיבורים האלו. משהו יכול לעזור?

14. Started by constantine16,

תקציב עד 500 שקל מה יותר טוב amd 4200או Intel e4400

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. שלום ! קודם כל ברצוני לעדכן לגבי בעיה שהייתה לי עם זכרנות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 , אולי למי שמבצע OC זה לא ברור ולא מורגש, לוחות אם של אסוס וגם אביט לא יעבדו ליפני שתבצעו עידכון ביוס, דבר שני לאחר שאני שלא ממש מבין בזה החזרתי את הזכרנות ל FOXPC בראש"צ (שרות נהדר רונן ) נאמר לי שצריך גם לעדכן תיזמונים בביוס . אבל מרוב שנמאס לי מ OCZ אז החלפתי ל G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBHK CL4-4-3-5 ואז המערכת שלי עובדת טוב . רציתי לשאול האם רצוי בכל זאת לבצע תיזמונים והגדרת וולטג' לזכרנות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBHK CL4-4-3-5 . ואים כן מבצעים בביוס לזכרונת הנ"ל לפי הסדר של CL-TRCD-TRP-TRAS זה אומר שה…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. Started by FuZuL,

אם אני מזמין מעבד מאיזה חנות... הוא בא לבד או שבא איתו קירור בסיסי? נגיד אני רוצה להזמין חלקים של מחשב ולהרכיב מחשב לבד. כשאני מזמין את המעבד.. אני צריך להזמין עם קירור..? או שהוא בא כבר עם קירור בסיסי? תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  17. Started by kshahar,

אני מעונין להוסיף 4GB זיכרון למחשב שלי - צירפתי את הפרטים בצילום מסך מ-SIW האם במקרה הזה עדיף סטיק אחד של 4GB או שניים של 2GB? האם משנה ה-CL? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  18. האם עדיף מקל זיכרון אחד של 2GB או שניים של 1GB?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  19. דיווחים חדשים ברשת מצביעים על כוונתה של אינטל להשיק דור מעבדים שולחניים עתירי ביצועים במסגרת כנס ה-Gamescom, בעוד פחות מחודשיים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. היי מתלבט בין שני סוגי זכרונות TwinMos 2*512 667Mhz - CL5 Kingston 2*512 667Mhz - CL5 לשניהם יש אותם מאפיינים, ושניהם מתומחרים זהה, כ 140 שקל לסטיק. האם יש איזו שהיא עדיפות לאחת מן החברות?

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  21. Started by eyal00,

שלום, יש לחבר שלי במחשב זכרון 512MB של חברה לא מוכרת(נקנה באייבורי) הוא רוצה להוסיף עכשיו עוד 512MB,אבל הפעם של סמסונג או כל חברה אחרת מוכרת. יש מצב שהזכרון לא יעבוד בDC?(הלוח כן תומך DC)

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by pergola,

בסביבות ה600 700 שקל עדיף כמה שיותר נמוך יש כזה דבר בכזה מחיר?!?! מעבד Conroe 1066MHz זיכרון DDR2 667MHZ עם 4 סלוטים כרטיס מסך סלוט PCI EXPRESSX16 כונן קשיח SATA 2

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  23. Started by ben060,

קראתי שלא מייצרים יותר לוחות אם שתומכים ב rdram זה נכון? והאם הוא יותר טוב מה ddr 2? ועוד שאלה: מה ההבדל בין sata ל sata 2 ועוד אחת: ide זה החיבור של הדיסק קשיח ללוח אם? ואחרונה: מה היתרון של דואל צאנל על רגיל מה זה אומר שנגיד רגיל הוא בעל נפח של גיגה אז דואל צאנל הוא בעל נפח של 2 גיגה?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  24. שלום. בכדי להפעיל תכונה ישנה מאוד ללימודים אני התקנתי XP MODE על 7. בעת ההתקנה נאמר לי שאני צריך להפעיל את אופצית הוירטואליזציה של המעבד בביוס רק כשאני רוצה להשתמש בה ואחכ לכבות, מודע זה? האם זה פוגע בביצועים / סכנה לפריצה / יציבות ? כדאי לכבות או שזה עוד מעיין כיסוי תחת שאולי משהו לא יעבוד.. ובפועל אין שום בעיה עם זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  25. אורח sausage
    Started by אורח sausage,

שלום, יש ברשותי מחשב עם שני סטיקים של זכרונות: g.skill 4G 1600 8-8-8-24 קניתי היום בחנות שני hyperx 8G 10-10-10-30 המחשב עולה עם כל זוג בנפרד אבל כששמים אותם ביחד המחשב עושה לופ של אתחולים (אין לי אפילו מסך כדי לשחק עם הביוס). צפוי? יש מה לעשות? להחזיר את הזכרונות לחנות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.