מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
האם זה שווה? ולמה שאר הזכרונות 2G 800M עולים כפול?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
איזה זכרונות ממולצים ל-oc ? אם אפשר דגמים ספציפיים תקציב 1500 ש"ח ( 2X512) מפרט חלקי: AMD ATHLON 64 3500+ WINCHESTER BOX 939PIN DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
1) מהירות הזכרונות - בתכנון חשבתי לקנות 800, אבל רציתי לשאול אם ההבדל במהירויות קריטי מבחינת הביצועים? אם אני אקח 667 או 1000 זה ישפיע בצורה ניכרת? 2) q9300 או e8400 , מה עדיף? 3) לוח gigabyte GA-P35-DS3 או לוח gigabyte GA-P35-DS3L ? מה עדיף ומה השוני ביניהם? אני לא מתכנן לעשות OC. תודה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
איך הלוח אם שלי MS-6712 הוא ישן? נכון? כדיי לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי קירור מעבד שמאוד אהבתי אותו מדגם- NOKTUA NH-U9B SE2 עם תושבת 775, עקב החלפת הבאנדל לסוקט 1150 יש לי צורך להשיג מתאם שיתאים לסוקט הנ"ל (1150) מהיכן אני יוכל להשיג מתאם שכזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... פעם הייתי מתעסק בחומרה יומם וליל, וכיוון שכבר שנתיים שאני מחוץ לעסק אני מוצא עצמי מסתבך בענייני תאימות... ולא משיג תשובות מאנשים ברי דעת. אלו השידרוגים של השלב הראשוני שאני אבצע: *מעבד (כרגע Celeron 700) ל- AMD כלשהו, תלוי בתקציב. *לוח האם (כרגע Via693A) לאחד מהלוחות התואמים למעבד הרצוי. *זיכרון (כרגע SDRAM 64MB), ל- DDR 256MB. אלו השאלות (ממוספר לנוחיותכם): 1. על מה הייתם ממליצים, Athlon או Duron (אני עושה שימוש משרדי ואינטרנט במחשב שלי)? 2. איזה לוח אם מועדף על ההמלצה שלכם למעבד? 3. האם מכשירי USB 1, פועלים עם תקן USB 2? 4. האם יש הבדל קריטי בין חריצי ה- AGP שבלוח שלי ללוחות האלו (לאו דווקא מהירות X8 או X4, אלא עניין הוולטג' או גרסה- 1.5 או משהו כז…
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של MSI את הגירסא המועדכן לביאוס בלוח M הספציפי שלי מישהוא יכול לעזור לי ? איך אני מעדכן את הביאוס? לוח M MSI P35 NEO
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
1) מה ההבדל בין לוחות ה 865pe ללוחות ה 875p (אני יודע ה875 הם הסדרה העליונה אבל במה זה מתבטא)? 2) מה זה ה G-LAN בהשוואה ל LAN הרגיל 3) איך הלוח AI7 של ABIT יש משהו אחר יותר טוב בסביבות אותו מחיר (ASUS P4P???) תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
... הרי בסופו של דבר מדובר במעבד יקר יותר מה3800X2 של האח הירוק. ההנחה שלי היא שהe6300 בלי לוח וזכרונות שהם אוברקלוקרים טובים מאבד את רוב הייתרון שלו - אופציה לאוברקלוק. דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/images/products/accessories/b/DDRbooster2.jpg OCZ DDR Booster Diagnostic Device מכשיר זה מאפשר לעלות VDIMM אבל רציתי לדעת עם הוא שימושי ב IS7 של ABIT - כלומר האם ללוח אם זה יש VTT TRACKING? לIC לסוגיו אין - ולכן עדיין צריך VTT MODE לASUS יש VTT TRACKING לכן מכשיר זה יהי מאוד שימושי בו.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שקניתי חודש שעבר GIGABYTE GA-G31-S2L כנראה עם כרטיס קול און בורד HD REALTEK עכשיו קניתי רמקולים של אלטק לנסינג והרמקול השמאלי כל הזמן מזייף לקחתי אותו ל"פנדה" חיברו אותם שם הרמקולים הפסיקו לזייף עבדו פצצה החזרתי אותם לבית אותה הבעיה ניסיתי לחבר ל MP3 שומעים סבבה ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של GIGABYTE כלום.......איך אנ ייודע אם זו בעיה בכרטיס קול שעל הלוח אם
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי 2 סטיקים של 512MB של קינגסטון 400Mhz אז ככה, הבעיה היא כזאת לאחר בדיקות מרובות בMEMTEST גיליתי ש... אם אני בודק את שניהם על 400 אז יש לי 4 ERRORS במבחן אחד אם אני בודק אותם על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים אם אני בודק אחד מהם על 400MHZ אז יש לי 2 ERRORS למבחן אם אני בודק את אותו אחד על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים (הסטיק השני מתברר שתקין) אז איפה הבעיה? בלוח אם? בזכרון עצמו? ועד כמה ERROR אחד משפיע על הביצועים? כמו כן, מה הבדל הביצועים בין 400 ל333 (והאם יש הגבלה למהירות הזיכרון לפי BUS המעבד?) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
(הערה - לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, מקווה שבחרתי בפורום הנכון) יש לי מחשב עם הנתונים הבאים : מעבד E6300 זיכרון 1GB בDUEL CHANNEL לוח אם GIGABYTE DS-4 כרטיס מסך X1950PRO אני משחק ברזולוציה של 1024X768 עכשיו אני מודע לעובדה שהמחשב הוא לא המחשב הכי חזק בעולם,אבל הוא בכל זאת מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך איכותי יחסית. אז למה במשחקים עכשווים (F.E.A.R extraction point, call of juarez etc) כשאני עושה מריץ בדיקה אוטומטית אני מקבל שההגדרות המומלצות למשחב שלי הן של מחשב בינוני ותצוגה בינונית? הייתי מצפה לזה ממשחקים שיצאו בעוד חצי שנה/שנה אבל לא ממשחקים שיצאו לפני כמה חודשים! קצת מדכא שאחרי שהוצאתי כלכך הרבה כסף על המחשב הוא לא עומד בעומס כבר עכשיו ...
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של KINGSTON מדגם: ValueRAM CE KVR266X64C25/256 כלומר 266MHz DDR PC2100 DIMM CL2.5. בחלק מהאתרים רשום שזה DDR ובחלק רשום SDRAM DDR. המחשב שיש ברשותי הוא מחשב פנטיום 4 עם לוח-אם של Gigabyte. האם הזיכרון יתאים? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את אחד משלושת הלוחות האלה משומשים בזול יחסית איזה לוח עדיף אני מתכוון לעבוד עם מעבד AMD 1600XP וזכרונות DDR266 של MICRON GIGA-BYTE +GA-7VTXH http://www.giga-byte.com/products/products.htm ECS k7s5a http://www.ecs.com.tw/products/k7s5a.htm ASUS A7M266 http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7m266/overview.htm תודה
-
יש לי כרגע לוח אם Gigbyte GA P35-DS3L ו 2 *1024MB מה מבחינתי הפתרון האופטימלי להרחיב את הזכרון ל 4 ג'יגה ? לקנות עוד 2 *1024 מה קורה אם החברות שונות וכו' ? איך זה יעבוד אם דואל צ'אנל אני פשוט לא מעודכן בזמן האחרון ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש לוח כמו GA-8SG667 של GIGABYTE אבל עם RAID הכי חשוב זה ה - RAID ו - DDR400
-
היי, אני צריך לכבות את הפונקציה הנ"ל בעקבות בעיה ב PLL של כרטיס PCI-EX שייצרנו. לא הצלחתי למצוא שום חומר בנושא באתר של DELL, http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/pedge_2900?c=us&cs=555&l=en&s=biz&~section=specs וגם לא ב hw manual של ה server: http://support2.jp.dell.com/docs/systems/pe2900/en/hom/pdf/hom.pdf מה שהצלחתי למצוא זה שבדגם PowerEdge 4600 ישנו jumper שנקרא spread אך ב 2900 הוא לא קיים. אשמח לקבל טיפים ועזרה.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
יש לי INTEL 6400 2.13 על לוח אם IL9 PRO שכפי שגיליתי לפני יומיים הוא ממש גרוע כי אין לו אופציה ל OVERCLOCK בכלל!!! אני צריך לוח אם שיתאים גם ל 8800 GTS שלי ואולי אפילו עם אופציה ל SLI במחיר סביר עד גבוהה.... תודה מראש. אהה ועוד שאלה ב FAQ פה בפורום כתוב ואני מצטט: "ש: האם עדיף AMD Athlon64 3000/3200/ Intel Pentium 4 3.0GHz/3.2GHz או Intel Pentium D 805 או? ת: ה Athlon64 3000+ הוא מעבד אחד שרץ בתדר 1.8 ג'יגהרץ. הפנטיום D 805 הוא זוג מעבדי פנטיום 4 שרץ בתדר 2.66 ג'יגהרץ עם באס במהירות 133 מגהרץ. אין שום ספק בכך שמעבד אחד מסוג Athlon 64 במהירות 1.8 ג'יגהרץ מהיר יותר מאשר פנטיום 4 אחד אשר רץ במהירות 2.66 ג'יגהרץ. אבל מדובר פה בשני מעבדים במקרה של ה 805, ולא רק אחד. לפיכך, כיו…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory - Retail
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
כי אמור להיות לי 333 ואני לבדוק אם זה נכון! זה מה שרשום לי ב-3dmark למשל : Supported Error D&C:Single-bit ECC Supported Speeds:70ns, 60ns Supported Types:Standard, Parity, ECC, Fast-paged, EDO, SIMM Supported Voltages:3.3V
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יודע שהגדרות הביוס שלי תקינות. יש איזה אינדיקציה שאפשר לדעת? תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
מה ה clock speed של+ AMD Athlon xp 2000? וכמה זכרון מטמון יש לו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-