עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tall,

הי, יש שאלה דחופה - האם יש הבדל משמעותי בין לוח אם ASUS A7N8X-X לבין MSI KT4AV לעבודה עם מעבד AMD?? משהו יודע?? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  2. אנסה לתאר בקצרה ככל שניתן, מעייה עם מאפיינים מוזרים מאוד. Windows XP SP2, מעבד AMD Athon XP +2500, לוח אם Epox 8RDAE, 3 סלוטים של זכרון : 256, 256, 512 מגה. הלוח תומך ב Dual זכרון (גם כתוב בעת עליית המחשב). הבעיה : המחשב מבצע לעיתים ריסטרטים ללא הפסקה : מבצע ריסטרט, ברגע שה Windows נטען, מבצע שוב ריסטרט וכו' וכו'. לא מדובר בבעיית חום/טמרפטורה - 100% לא מדובר בבעיית וירוסים / טרויינים - 100% באחת הימים של הריסטרטים הרבים, לאחר ריסטרט מסויים, המחשב לא עלה, אלא השמיע סדרה של צפצופים המעידים על בעיית חומרה. ניתקתי את כל החומרה ההיקפית המחוברת (פרט למסך, מקלדת ועכבר) - לא עזר. ניתקתי פיזית את כל הכרטיסים הלא הכרחיים - לא עזר. התחלתי לשחק עם הזכרונות, יש לי 3 סלוטים, 2 קיצוניים…

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. התקציב גמיש מאוד אבל רצוי מחיר שפוי כמובן... נאמר עד 5000-6000 ש"ח ללוח+מעבד. דרישות: * ביצועי ליבה בודדת גבוהים. * כמה שיותר ת'רדים במקביל (לא חושב ש-HT נחשב ממש). * יכולת OC משמעותי בקלות * תמיכה ב- AVX2, F16C , FMA3. בעיקר AVX2 חשוב. * תמיכה בכמה שיותר RAM. כמינימום 32GB אבל עדיף יותר. ה-4770K נראה מועמד בטוח כי ה-3930K לא תומך ב-AVX2 למרות היותו משושה ליבות אמיתי: http://www.cpu-world.com/Compare/588/Intel_Core_i7_i7-3930K_vs_Intel_Core_i7_i7-4770K.html אפשר גם לשקול מעבדי XEON למשל או כל פיתרון יצירתי אחר. תודה.

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by DakloN,

שלום.. איזה זיכרונות יותר טובים??? OCZ EL DDR 400MHZ PC-3200 2048 Dual Channel Platinum או CORSAIR TWINX 2048MB DDR 400MHZ 3200 C2PRO הם בערך אותו מחיר.... :-\

5. שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות מחיר, למי שמוכר, במהירות האפשרית.. יש בידי מעבד מתאים, כך שמחפש רק את הלוח הנ"ל. בתודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  6. אני מתכוון לחיבור שנמצא מצד שמאל של המעבד למעלה. האם הלוח יכול לעבוד בלעדיו ?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by Jesper,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ומנסה להיסגר על מפרט, ואני רואה שבסביבות התקציב שלי יש 2 מעבדים שעליהם ממליצים בפורומים להרכבת מפרטים: AMD Athlon 64X2 3800 Socket AM2 ו- Intel Core 2 Duo E6300 Box, כשהאינטל עולה 300 ש"ח יותר וכותבים עליו שהוא מאוד משתלם יחסית למחירו. אני רוצה את האינטל, אבל כרגע המפרט שהרכבתי לעצמי חורג מהתקציב, ואני בודק איפה אפשר לקצץ. האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין 2 המעבדים? איפה אני ארגיש את ההבדל? במשחקים? בווינדווס ויסטה? בכל (כל תוכנה תעלה יותר מהר ותרותץ יותר מהר)? בקושי ארגיש הבדל? האם ההבדל מספיק משמעותי ככה שכדאי להשקיע פה עוד 300 ש"ח ולנסות לקצץ במשהו אחר? ובנוגע לזכרונות: מה ההבדל בביצועים בין 2 סטיקים של 512 בדואל לסטיק אחד של 1024? ראיתי ש-2 סטיקי…

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  8. Started by David Ell,

שלום לכולם אני בונה מערכת חדשה ורוצה לאסוף קצת מידע (יצא לי חרוז) יש לי P67X UD3 B3 ו-I5 2320, אני משחק בגיימינג כבד (AC IV, BF4, C3) ורואה הרבה סרטי קולנוע. אני חשבתי על i5 4570 ו-Asus Maximus V, השיפור יהיה משמעותי בגיימינג וקולנוע? כמובן לטווח הארוך, שלוש שנים. הנה שאר המפרט: ספק כוח אני קונה בין 850-1,000 וואט בלי קשר לשום תקציב, אז תצאו מנקודת הנחה שאני יכול להריץ כמעט הכל. יש לי מארז טוב ומרווח, Raven 3 של SilverStone. כרטיס מסך אני די התלבטות, אבל כנראה 780 SLI או יחיד, או 780TI, אבל מה שבטוח 780 / R9 290 זה המינימום, אני בונה מערכת חזקה מאוד. אשמח לחוות דעת :-)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Canter-Points,

אני צריך תוכנה שעושה פעולות שגורמות למעבד לנצל כמעט את כולו... היתה לי פעם איזה תוכנה שעושה המון פעולות מתמטיות בו זמנית וגורמת למעבד לעבוד כמעט עד סוף היכולת... אם למישהוא יש משהוא דומה, או את התוכנה עצמה שישאיר את השם שלה, אם אפשר שישאיר גם לינק... תודה נ.ב המעבד הוא XP1900

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני לא ממש יודע מזה אני מבין שזה המהירות של המחשב?! אם מישהו יסביר לי מה הם ומה הם עושים בדיוק ? [תודה]! ???

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  11. שלום! השאלה בכתותרת ועוד שאלה, יש לי אפשרות לקנות וניס 3500.....אני רוצה לעשות למחשב OC אבל אמרו לי שיש בעיות עם ה3500 ושהוא גם לא מציג תוצאות ראויות כמו האופטרון.... איזה מעבד אופטרון מותאם ביכולת ל3500? תודה ניב

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Mike_Shinoda,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, בהתחלה הוא חשב לקנות e4500, אח"כ הוא החליט ללכת על e6750, ועכשיו הוא בכלל חושב ללכת על ה- q6600 התקציב שלו די גמיש, בעיקרון 5000, והוא לגיימינג הוא לא יודע על מה ללכת ואני כבר לא סגור על מה להמליץ לו בעיקרון הוא מעדיף לחסוך, ואני מנסה להסביר לו שה- 4500 יספק אותו, השאלה אם שווה להשקיע ב- 6750, כי ההפרש זה משהו כמו 300 ש"ח הוא עומד לקנות את המחשב עם 8800gt, והבנתי שה- 4500 יהווה צוואר בקבוק קטן, אבל לא משהו רציני שאי אפשר לפתור ב- OC, הוא ככל הנראה יקנה לוח די טוב ל-OC של gigabyte, וזכרונות value ddr2800mhz, אז אני מניח שאפשר לעשות OC מספק ובכל מקרה הביצועים גם בסטוק יספיקו למשחקים השאלה כמה באמת שווה להשקיע ב-quad שהתקציב גם ככה די גבולי, אני …

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Started by Kukishin,

רכשתי P5B DLX, ובחוברת המשתמש בקטגוריה של זכרונות של 800MHZ לא מופיעה כלל החברה TRANSCEND שאני אמור לקבל בקרוב. האם זו מילה אחרונה? נדפקתי ואין מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by nisim_y,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=11580 זה הזיכרון ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ האם הוא תומך באינטל ואם כן האם הוא טוב לאוברקלוק וכמה הוא צריך מטח תודה לעונים .

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  15. אהלן, אני הולך לקנות מחשב עם המעבד E7200, זכרונות GeIL 800MHZ CL5 וקירור ZeroTHERM Nirvana NV120. לפי מה שקראתי, יש בעיות עם הלוחות GA-P45 בOC. האם זה קיים גם על כפולי ליבה ולא רק על מרובעים? אני מתכון להגיע לבאס 400 מקס' (אולי ל421 בשביל להגיע ל4GHz). אני צריך לדעת בשביל לשדרג לP5Q או להשאר עם הלוח הזה.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  16. לסוקט 7 + כמה זיכרונות ישנים שאני לא מצליח להבין איזה סוג או מהירות הם(התאימו לאותו לוח עם סוקט 7) אז כמה אתם חושבים שאפשר להשיג?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by yair_gobani,

שלום לכולם חבר שלי מחפש לוח אם שיתאם לסלרון 1100 שלו. הוא לא עושה אובר קלוק מצאתי בksp לוח של ABIT VH6T האם הוא טוב בתודה מראש יאיר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by אוריאל 248,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חדש וצמצמתי את האפשרויות שלי לשני אלה ASUS Z87 Maximus VI Extreme ו- ASROCK Z87 EXTREME 9/AC שני הלוחות טובים אבל על זה של ASROCK אין הרבה ביקורות אך הוא הזול יותר מה ההמלצה שלכם? ואם אפשר להציע, אולי אתם בHWZONE תרימו את הכפפה ותפרסמו ביקורת על הלוח של ASROCK תודה למגיבים

19. Started by eranmor,

אני צריך לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים. הזכרונות יהיו כנראה DDR2 667MHZ (אולי 800MHZ...) אני מתכנן לעשות OC (לא משהו קיצוני מדי, עם קירור סטוק) למעבד וצריך לוח מתאים הדגש כאן הוא על תמורה ביחס לכסף ויכולת OC איזה מעבד מומלץ לOC? ואיזה לוח יהיה טוב איתו? התקציב הוא בערך 1000 ש"ח למעבד וללוח (אני קונה בKSP ככל הנראה) שוב, דגש על תמורה וOC

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by ohadc,

היי, איזה לוח יותר מומלץ והאם ההבדלים משמעותיים? Intel - Intel BLKDP55WB Whitesburg או Gigabyte GA-P55-US3L בכוונתי להרכיב עליהם I5 עם 4 ג'יגה 1333 הרץ. אשמח לתשובה בהקדם תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yaronmina,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח Asus P5K/EPU אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק עם המחשב אשמח לתשובה.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

שתי שאלות: א. האם הלוח בא עם כרטיס מסך מובנה? במקרה הזה אני צריך לנטרלו בביוס? ב.האם העלאת הFSB ל133 תתן לי תמיכה בPC2700 בלי להתעסק ברטיו וכו'? :hat:תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shayw,

אני מחפש לוח עם אפשרות ל OC גדול ויציב ל Q9400 בתקציב של עד 700 ואני מתלבט בין הדגמים הבאים P5Q http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2164&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 GA-EP45-UD3P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2919&ProductName=GA-EP45-UD3P היתרונות של הגיגהבייט הם בתמיכה עד ל 1366 בזיכרונות (שניהם מקבלים עד 16GB), במערך CF חלקי ובזוג כניסות LAN שניהם בעלי ממשקי RAID מלא, FireWire ו e-SATA על Bracket ההפרש ביניהם הוא 40 שקלים בלבד לטובת ה P5Q

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  24. Started by norm,

היי לכולם, אני מחליף את חלקי הליבה במחשב שלי והחלטתי על המעבד שבכותרת. הייתי רוצה לקבל המלצות ללוח אם שיענה על הדרישות הבאות: USB3 שיתחבר לחיבור הקדמי של המארז, ESATA כנ"ל (פחות קריטי), לא מתכנן OC בכלל (ולכן בחירת המעבד), הכרטיס מסך שיש כרגע זה HD4870 (ישן אבל כרגע מספיק לי, בטח ישודרג עוד איזה חצי שנה), לא ככ חשוב לי חריצי PCI, אבל נראה לי שיהיה לפחות אחד למקרה שהכרטיס רשת המובנה יחליט שהוא מת (כבר קרה לי פעם). תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by talash,

שלום לכולם, יש לי היום מחשב נייח לשימוש לימודים+עבודה וגיימינג, המחשב צריך להריץ באופן חלק ועם ביצועים גבוהים תוכנות כמו SolidWorks ותוכנות שונות לתכנות, כמו גם משחקים חדשים. המפרט שלי היום: Gigabyte Z370P D3 Motherboard Intel i5-8400 2.8GHz CPU Palit GeForce GTX 1060 6GB GPU 2x8GB 2400Mhz DDR4 Memory בהנחה שאת הכרטיס מסך אין לי אפשרות לעדכן כרגע, האם השדרוגים הבאים יהיו אפקטיביים ? היום המחשב לא סוחב תוכניות כבדות ומשחקים בצורה חלקה. השדרוגים: Intel i7-9700K 3.6GHz - 4.9GHz Turbo CPU CORSAIR Vengeance LPX 2x16GB 3600MHz DDR4 Memory תודה מראש

• 1 תגובה
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.