מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי סטיק אחד של Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11. אני מעוניין לקנות סטיק נוסף של 8GB, אך אין באפשרותי לקנות את אותו הדגם משום שאין אותו בחנויות הקרובות לביתי, לכן אני נאלץ לקנות סטיק של חברה אחרת. אילו חברות מומלצות? יש סטיקים שעולים 350 ויש כאלה שעולים 500, מה ההבדלים ביניהם? (בהנחה שהנתונים זהים, לפחות במבט ראשוני).
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אני שוקל לעדכן את כמות הזכרון שיש לי במחשב מ512 ל1024 , וכיוון שהמחשב שלי קצת ישן , ועוד יש בו זכרון דואל , אז אני מבקש לדעת כמה דברים: 1) האם עדיף לי לקנות שתי כרטיסים קטנים של 256 או 512 אחד? 2)איזה דגם מומלץ? 3)האם אולי אפילו שווה לי לנסות להשקיע במשהו שונה ממה שאתה חושבים? הנה המפרט של הלוח אם והזכרונות, אם צריך משהו בנוסף אנא תגידו לי: Intel La Crosse D865GLC עם מעבד intel pentium 4 2.40g וזכרונות : Hyundai HYMD232 646B8R-D43 256mb X2 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וחשבתי לקנות ערכת TRIPLE- CHANNEL 3GB בשביל לוח שהוא DUAL CHANEL. כדי לחסוך כסך, במקום לקנות ערכת 4 גיגה. האם החסכון בכסף שווה? 150 שקל בערך רק עם מערכת עם 3 גיגה במקום 4 גיגה. וגם האם זוג כרטיסים יעבוד על DUAL CHANNEL ואחד בודד, או שעצם זה שהם באו כTRIPPLE יעשה בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת היכן ניתן לרכוש קבלים ללוח אם במחירים נורמלים ולא 900% יותר מהערך שלהם (80 אגורות יחידה) תודה אלי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד I5 4570 קירור intel מקורי 8Gb RAM (2x4) לוח אם msi B85-D3H/ אני מעוניין: 1. להוסיף יותר זיכרון RAM. חשבתי להוסיף עוד 4 GB כי כשאני משתמש בVMWARE המחשב מגיע כמעט ל7.5. מה אומרים? בעיקרון זה מסודר על לוח האם בסלוט 1ו - 3. איפה להוסיף אם אוסיף? איך לסדר את זה? 2. אני תוהה לעמצי אם לא כדאי להחליף את הקירור לקירור יותר רציני. צריך לציין שלא נעשתה שום בדיקת מעלות של המעבד. סה"כ חשבתי להשקיע עוד כ400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם מחפש חלקים של AMD - רייזן 2 יש לי מערכת ITX ואני רוצה לקנות קומבו של לוח + מעבד יש לי מארז Fractal Design nano s וריצתי בבקשה יעוץ לגבי לוח שיתאים ומעבד כמובן מתוכנן OC בעתמיד לא משהו מפוצץ - קירור יש לי כרגע Cooler Master Hyper T2 וגם יש לי בצד Arctic Freezer 7 PRO Rev.2 זכרונות יש לי corsair 2X8 2666 MHZ אם זה חשוב. אין לי סכום מדוייק אבל אשמח שכמה יותר זול בהתאם לחלקים שאלת ההזמנה מחול או לא - אם זה שווה את ההמתנה ביחס למחיר אז אפשר גם חול. תודה ואחלה שבוע שיהיה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בזמן הקרוב. יש מספר דברים שאני חייב לדעת קודם לכן... ??? אם אני אקנה בארה"ב, כנראה שאני אקנה מעבד, זכרון, כ.מסך 1. האם תהיה לי איזושהיא אחריות על המוצרים בארץ ? (אם כן איפה) 2. האם שווה לקנות בחו"ל או לא ?! אני מניח שיש אנשים שכבר בדקו את הנושא בעבר. אשמח לקבל המלצות מאנשים שבדקו/קנו בעבר (גם לגבי מקום הקנייה)
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם, זכרונות, וכרטיס מסך. עוד חודש אני נוסע לכמה ימים לניו-יורק ווושינגטון DC. האם כדאי לי לקנות שם? האם המחירים יהיו זולים משמעותית במידה כזו שכדאי לי להסתכן ושלא יהיה לי אחריות בארץ? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה את המפרט אפשר לראות.... מה שאני חשבתי זה Intel Core Duo 2 E6320 1.86GHZ 4MB Cache Abit Fatal1ty F-I90HD Kreton 1X2GB DDR2 PC5300 667MHZ CL-5 מה שחשוב זה שהמערכת הולכת להיות HTPC וצריך לחבר אותה לLCD 32... אז הלוח חייב להיות uATX...ובנוסף על הלוח הספציפי הזה יש HDMI זה יתרון גדול וגם כניסות SPDIF קיצור מה אתם אומרים?... יש מצב שהמעבד יהיה 6420...כי בשביל 100 שקל שווה להשקיע...
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי אתמול מעבד I3 2100 (מספיק בהחלט לצרכים שלי בהתחשב בזה שאני עם מערכת של 6 שנים כבר עם מעבד AMD ATHLON 4200 2.2 GHZ אך הוא מקרטע לאחרונה) והייתי שמח לקבל המלצה לגבי לוח אם תושבת 1155, זיכרון 4GB וקירור הכי משתלמים. ראיתי בדיון המוצרים המומלצים שני לוחות אם שנראים מספקים אך תהיתי אם יש משהו אחר שאולי לא פורסם שם. זכרונות יש לי כיוון אבל שוב הייתי שמח לשמוע את דעתכם וכנ"ל לגבי קירור שהאמת אין לי יותר מדי מושג מה נחשב הכי משתלם בימינו. התקציב: 500-600 מקסימום. המארז FRACTAL DESIGN R3 עם ספק SEASONIC 512W. חנויות במרכז בלבד בבקשה. תודה רבה מראש, זאב.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חשבתי על זה הרבה זמן והמערכת שיש לי כרגע כבר ישנה ולא מספקת אותי והרעיון להחליף מעבד\לוח אמ\זיכרונות מאד מפתה אותי המחשב בעיקרון למשחקים ברזולוציה 1920X1200 ויש לי צוואר בקבוק מהמעבד התקציב שלי הוא באיזור 2000-2200 ... אני מתכוון לעשות OC למעבד המפרט שיש לי מעבד - Q6600 G0 קירור למעבד - 2 OCZ VENDETTA לוח אמ - GA-EP43-UD3L זיכרונות - OZC 2GB X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD6780 ספק - CROSSAIR VX 550W מארז מודינג - NZXT + 4 מאווררים הרדיסק - WD 500G\WD 1T יש חשיבה לעתיד ל CF אם אמצא יד שניה במצב טוב השלב הבא יהיה SSD ואולי עוד HDD המחשב זקן יש לו 3-4 שנים והוא רץ ב OC גם עכשיו האם הספק יחזיק שילוש חדש + OC ואולי CF בעתיד או שכדאי לי לקנות ספק חדש על הדרך ( שזה מייקר בא…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף/שפר את מערך הזיכרונות שלי. כרגע המערכת שלי סבירה למשחקים (6800GT ומעבד 3G), אבל ה-512 מ"ב מאט אותי בטירוף בהמון משחקים/יישומים.. (אפילו סתם ככה בווינדוס אני מקבל לפעמים הודעה על זיכרון ווירטואלי חסר). בקיצור השאלה היא מה הכי משתלם לי.. אני יכול להוציא כרגע בסביבות ה-400 שקל.. השאלה היא איזה מערך הכי ישתלם. לקנות עוד שני סטיקים של 256 ולעשות דואל צ'אנל כפול, או לזרוק את שני הקיימים לפח ולקנות שני סטיקים של 512, או סטיק בודד של ג'יגה. הסטיקים הקיימים הם שני 256 מ"ב PC3200 (200mhz). אין לי מושג לגבי DOR/DOR2/SDRAM וכל זה.. הלוח ושאר הפרטים מופיעים במפרט שלי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי לפני זמן מה קניתי מחשב עם לוח אם של Gigabyte EX58-UD5 (i7) לוח זה תואם עד 24gb ram אך לא הצלחתי למצוא שום מקום ברשת שמוכר מעל 12GB RAM יש למישהוא מושג היכן אפשר למצוא כמות כזאת של זכרון? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארדיסק חדש 160gb 7200 maxtor יש לי לוח אם של chaintech 7vjl הגעתי לחנות ואיש המכירות אמר לי שהוא לא בטוח שההארדיסק החדש יעבוד עם הלוח הישן. מה אתם חושבים ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 ג'יגה זיכרון של מהירות 677 מפוצלים :הכוונה 2x1024 ואני רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה כי הבנתי מהעזרה של win שצריך לפחות 4 ג'יגה . הבעיה שאם אני אקנה עוד 2 במהירות של 800 ,האמנם אקבל תוספת של עוד שתי ג'יגה ויצא 4 ג'יגה .אבל זה ירד למהירות של 677 השאלה האם זה משמעותי בהבדלים עכשיו ולעתיד?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש?
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחפש זכרונות של 1ג'יגה דידיר 2 667 mhz .. לא בישביל אוברקלוק !!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם SOCKET 478, עם 4 חריצים לזיכרון DDR1 וAGP X8 וכרטיס רשת מובנה. חברה לא משנה, תקציב בסביבות 500[כמובן עדיף כמה שיותר זול] תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
EPOX 8RDA (n-force2)sb,USB2.0 Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2 GIGABYTE 7N400L (nForce2) lan רציתי לישול איזה מהלוחות האם יותר טובים ויותר שווים ליקנות? רציצתי לעשמוע את דעתכם תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב בסיסי בימים אלו (E2160 או 4200+) ונתקל כל הזמן בתגובות של תמתין חודש, גג חודשיים יוצאים מעבדים חדשים והכל עומד להשתנות: באותו מחיר שתקנה היום את הבסיס תוכל לקנות את סדרת E4XX... יש טעם לחכות? התגובות האלו מציאותיות? תודה, בן.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לחבר שלי מחשב עם 4GB זכרון (2x2GB). השאלה שלי, אם אני יתקין לו XP על המחשב, ה-XP ידע לנצל את כל הזיכרון? אני יודע שגריסת ה-64BIT של XP ממש לא יציבה, ככה שאני רוצה להישאר עם 32BIT. יש אולי איזה פתרון לנושא?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת בסדר,אם לא אשנה. אם נניח אני רוכש לוח עם תדר FSB של 800MHZ,וקונה מעבד עם תדר FSB של 1333MHZ(נניח את ה-E6750) מה אני מפסיד במהירויות והזיכרונות? ממה שאני מבין,תדר הבאס הוא 1333/4=333MHZ שזה של המעבד. ותדר הבאס של הלוח הוא 800/4=200MHZ. במקרה הזה הצעבד יעבוד בתדר באס של 200MHZ כי הלוח לא תומך בתדר הבאס(FSB?) של המעבד. מה יקרה עם הזיכרונות?נניח פעם זיכרונות 800MHZ,ופעם זיכרונות 667MHZ? כלומר,חייבים לוח שיתמוך במהירות ה-FSB של המעבד,אבל האם ביחס בין המעבד לזיכרון אפשר כן "לנצל" את מהירות הזיכרונות למרות תדר הבאס הנמוך(200MHZ).
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם asrock crossxfire מהראישונם של פעם שהקונור דואל קור רק יצא ועלו יש לי ת e6300 1.8 ורציתי לשדרג כי נראלי זה צוור בקבוק ל4776 radeon החדש שרכשתי לא מזמן מה המעבד שאני יכול לקנות ללוח אם אזה ?אם בכלל,עד 500 שח
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי 2 512 חדשים רק שאלה אחת שמתי אותם במקומות שאני אמור לשים אותם.. אבל האם הם פועלים בדואל צ'אנל אוטומטי.. ואם כן איך אני יודע?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
או'קי , אז אני ימספר את השאלות , שיהיה לכם יותר קל לענות 1) כדי לשנות מהירות באס\מכפלה\וולטג למעבד , אני עושה את זה דרך ג'מפרים? תוכנה? או ביוס? 2) אני צריך לעשות משהו כדי לפתוח את המכפלה? 3) מה אלו בדיוק יציאות ה Firewire ? למה הם משמשות? 4) השאלה הכי חשובה , יש לי כרגע כרטיס קול מסוג Creative live 5.1 עם סראונד. ראיתי שאני מקבל עם הלוח כרטיס קול מובנה , מסוג sound storm 6 chan's רציתי לדעת מה יותר טוב מבינהם? ובמה כדי לי להשתמש . ואם גם בכרטיס קול המובנה יש לי סראונד , או יציאה רק לרמקולים קידמיים. תודה רבה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-