מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שני זיכרונות של 1024MB 533MHZ של PQI עולה 415 ושל TWINMOS עולה 430, מה יותר עדיף לי לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
לינק: http://www.overclockers.com/tips00789/ ה "DRM" הזה כנראה "מגן" על המחשב מתוכנות פיראטיות ויהיה במעבדים של אינטל וגם ב AMD בעתיד. בקשר למי שחושב שקל לפרוץ את זה אז שיבין שצריך נתח לוגי בשווי 250,000$ רק בשביל לקרוא את האותות, אז זה יקח זמן.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הבעיה המדוברת היא בנייד מסוג MSI m662 עם Chpset 945GM אני מודע לעניין שזה הוא לא פורום לניידים. אבל הבעיה היא לא בנייד אלא בחומרה שהיא לצורך העניין הזכרון. במחשב יש 2 סטיקים של 1024 כל אחד שאמורים לעבוד ב DUAL MODE לא מצאתי עדיין איפה אפשר לעשות וידוא לעניין . הרצתי BENCH של Sandra sisoft לבדיקת רוחב פס זכרון והתוצאה שקיבלתי ב Int buffed היא 3252 Mb/s בתוכנה המהירות הזאת שוות ערך ל זכרוון PC3200 . אני לא מצליח להבין מה הבעיה . כמובן ב בנצ'ים של המעבד ושאר הרכיבים הכל פיקס הוא אפילו קצת מעל הדגם .
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי.. אני הולך לקנות את המחשב שלי כנראה היום ואני מתלבט בנוגע לקירור למעבד.. אני מחפש משהו זול והכי טוב במחיר שלו... מה הייתם ממליצים לי לקחת ? נ.ב- את המחשב אני קונה מהחנות www.skypc.co.il[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 16:15:11 אה .. ואם זה משנה.. אז הנה המפרט המלא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Clu…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה מה-cpu z הוא אמור להיות 2.4 גיגהרץ והוא 1.8 למה זה מישהוא יודע ובדקתי הוא על מצב רגיל בביוס [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לשדרג את הזכרון ואודה לעזרה : יש לי מחשב עם לוח אם של GB MA785GMT-UD2H עם מעבד amd athlon 250 ו זכרונות של מושקין 2x1gb ddr3 1333 ללוח אם יש עוד שני סלוטים פנויים . מערכת הפעלה : ווינדוס 7 פרו . איזה זכרונות אני יכול להשתמש בשביל לשדרג : האם אפשר לקנות 2x2gb או שזה יהיה בזבוז כסף ועדיף להשתמש ב 2x1gb ? כמו כן האם יש משמעות לנתונים אחרים פרט למהירות הזכרון בנוגע לתאימות (לייטנסי וכו...) .
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4400 ולוח אם של אינטל G33FB אני יודע שהתכונה של שינוי המכפלה האוטמטית באה כדי לחסוך בצריכת הספק ועומס על המעבד אבל לאור העובדה שלפעמים המעבד נשאר על מכפלה נמוכה גם כשהוא מבצע פעולה כלשהי (פתיחת קובץ RAR לדוגמא) הייתי רוצה לנסות לבטל את האופציה לזמן מה אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות זאת אני אודה לו מאד.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
מה ההבדל בין cl9 לcl11? ומה ההבדל בין זיכרון 1 של 8 ג'יגה לעומת 2 זיכרונות של 4 ג'יגה בייט ? במחשב שמשמש לעבודה רב תכליתית (לא משחקים כבדים) האם אני ירגיש בכלל בהבדל?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום! תיראו יש לי מעבד e8400 לוח ASUS P5QL-E ספק 550wtt כרטיס מסך 9800gtx+ 4gb ram אחשיו תיראו התקנתי אוורסט ליראות מה עם המעלות,ופיתאום אני רואה שכתוב לי רק CPU שזה הראשי ועוד אחד מיתחתיו שכתוב CPU #CORE 1 ואין לי cpu 2 ברוב הפעמים שראיתי שילדים מעלים תמונה מאוורסט יש להם שם 3 דברים cpu,cpu core 1,cpu core 2 ולמה לי אין את 2????
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח NF3 EPOX KDA3J וקחבלתי דיסק עם דרייברים ללוח משהו 4.25 וממתי לוח צריך התקנה של דרייברים? עכשיו שאלתי השניה זה אילו מהדרייברים להתקין יש שם IDE שמשום המליצו לי לא להתקין כי הם יעשו את המערכת איטית יותר יש שם ERTNET שזה הכרטיס רשת הבנתי GATAR משהו כזה.. וSOUND.. האם להתקין את זה אם על הלוח יש כרטיס קול אחר משל נבידיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות עדכון לביוס של הלוח בכדי ששיתמוך FSB 1600 ורציתי לדעת מה הדרך הכי בטוחה ? ASUS EZ FLASH או Afudos (או איך שקוראים לזה ) ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/538587-מבקש-מחשב-ביתי-עריכת-וידאו-ביתית-עד-3K-ש-ח#.Uq7t97fxvcs שלום, בפורום מקביל כאן , קיבלתי המלצה למחשב. עד כמה שקראתי כאן בפורום, מדובר בהמלצה יפה ומאוזנת. מה שהפריע לי הוא המבנה של לוח האם - יש יותר מדי USB קדימה (4) על חשבון האחורה (4). האם אפשר למצוא לוח אם אחר (שכמובן מתמשק היטב עם הרכיבים האחרים) שיש לו 2 USB קדימה וכל השאר (לפחות לפחות לפחות 6) מאחורה ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום הגיע סופסופ מהחלפה באילנד הדות'ן 740 החלופי (במקום הקודם שנשרף, ותודות לאיסטרוניקס על הטיפול המצויין) הדות'ן מסטפינג sl7sa. מה אומרים על הסטפינג הנ"ל? ואיזה ביוס הכי מומלץ לו?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
מה זה HDMI header בלוח אם ? האם זה מחבר HDMI או שצריך חלק נוסף אם מהו וכמה עולה אני מעוניין בלוח אם עם HDMI תודה
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
קראתי במדריך את המשפט הבא: CPU Smart FAN Mode: Auto: Lets BIOS autodetect the type of CPU fan installed and sets the optimal CPU fan control mode Voltage: Sets Voltage mode for a 3-pin CPU fan PWM: Sets PWM mode for a 4-pin CPU fan . כמו כן: The motherboard has a 4-pin CPU fan header (CPU_FAN), a 4-pin (SYS_FAN2) and two 3-pin אני אכתוב את השאלה באנגלית If I choose PWM mode in BIOS then the two 3-pin slot will be disable and only the one 4-pin will be enable האומנם?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, השאלה מצוינת בכותרת. במידה והלוח אכן תומך ב-SLI, יש לי כרטיס מסך מסוג Gigabyte N570OC-I13. האם ניתן לדחוף שם איזה אח-תאום משהו בסגנון, שיעבדו להם בצוותא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
-
זהו זה,x800 PE נויס טייקר של 425 וואט בדרך,הכל זועק לשדרוג. עליתי עם שתי אופציות. אחת זה לחסוך,לחכות ללוחות החדשים,בתקווה שAGP לא יהייה בגדר דינוזאור,לחסוך,לקנות אחד+A64 ,לא 775....+זיכרון טוב של 512 והוספה בהמשך. שתיים,ליהיות יותר אמיץ,ולכייף יותר->לקנות לוח ממש ממש טוב לOC וזול(זול) ולהתחיל לסחוט(אולי גם נחליף ת'סטיקים הזקנים והמסכנים שלי לpc3200 זול וטוב,מה יש לי בהמשך). אז מה שיש לי : p4 s 478 2.4 A 512K northwood as cool as the arctic (ד"א האם הסטפינג הזה ידוע כאוברקלוקר טוב,הוא עובד כמובן על 533 בבאס,שמעתי אי שם מעבר לאופק שהכי טוב במשפחה הוא סטפינג B...) stick A pc 2100 266mhz 256 mb -hunday stick B pc 2700 333mhz 512mb-spec tec LOL לוח שאני מתבייש להזכיר את שמו…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
איזה לוח בתושבת הזו הכי מומלץ? בתקציב הנ"ל אולי קצת פחות תודה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
ihave now 1gb of ram if i'll put 2gb the fps will be more highest for example in crysis?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
למה יש פיזור כה גדול של מחירי הזכרונות למחשבים ניידים? למשל Kingston DDR2 1024Mb 533MHz לפי זאפ עולה בין 363 ל-930 שקלים ובכלל האם יש חשיבות לשם החברה? זאת אומרת יש הבדל ממשי בין KINGSTON SAMSUNG CORSAIR GSKILL HYNIX וכו'?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא את התזמונים שבהם הזכרונות שלי עובדים ? אוורסט ?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
קניתי זכרון 2 גיגה DDR2 800MHZ CEON המוכר המליצ עליו ולא על KINGSTON האם עבד עליי או שיש אמת אשמח לתגובה מהירה לפני ההספקה תודה מראש ירון
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב פנטיום 2, והלוח אם כנראה נשרף, הוא לא מגיב, ניסיתי הכל. עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם יד שניה למחשב הזה שימש את אח שלי הקטן למשחקים ממש לא רציניים. אז מאיפה אני יכול למצוא לוח אם מתאים לנטיום 2 סלוט, איזה לוח אם אני צריך? והאם מישהו כאן מוכן למכור? אני מאזור הצפון (כרמיאל).
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-