עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DAVIDKI19,

לא מבין חוץ מזה שיהיה בהם מעבד GPU מה עוד חדש בדור הזה לעומת הקודם? הרי גם ככה גיימרים יקנו עוד כרטיס מסך.... מה יעשה מעבד הGPU במשחקים?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by shovel_xxx,

יש לי עכשיו 1 GB RAM של DDR400 ואם אני מרחיב את זה ל 2 GB עד כמה זה ישפיע לי על המחשב במשחקים ( ביצועים יותר טובים או מה ) ?!?! AMD 3000 + GEFORCE 6600GT 128 MB

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by dennis14,

בזמן ששוטטתי באתר של זיגזג נתקלתי בזכרונות האלה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=4875 יש להם נתונים טובים למדי ומחיר סביר (ביחס ל - HZ ול - XP2), אך אני לא מכיר בכלל את החברה שלהם - Cellshock. מישהו מכיר אותה ויש לו מה לספר? איך הם באוברקלוק לעומת ה - G.SKILL HZ וה - MUSHKIN XP2 ?

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by arnoNz,

תגידו כמה צינורות עיבוד יש במעבדים ?? לדוגמא ב 3000+ ...?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. ראיתי הרבה לוחות שתומכים בכל מיני מהירויות זיכרון מצד שני קראתי שלא תנצל את המהירות הזאת ללא המהרת ה FSB ? או שעשיתי בלגן ? היגיון אומר לוח שתומך 3000MHZ בעזרת זיכרון 3000MHZ יספק את הביצועים של 3000 מצד שני אולי המהירות תוגבל ע"י הציפסט אשמח להסבר תודה איתי

6. Started by qt1h00,

שלום, האם למעבד AMD 3000+ (אני מקווה שכתבתי נכון את הדגם הפשוט יותר) יש צורך במאורר מיוחד או שאפשר להסתדר עם מה שתגיע בקופסא, כמו כן רציתי לדעת איך הוא מבחינת טמפרטורה ואחזקה.. האם המאורר שלו רועש? וכדומה.. מישהו שיכול להשוות אותו לאינטל מהבחינה הזו?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. Started by Itzik 007,

טוב, אז כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב שמגיע השבוע.... מחשב סבבה אני חושב שיספיק לכל הדרישות שהצבתי לו... קניתי מעבד של AMD: 3200 Venice רציתי לשאול בכללי לאיזה רמה מהמעבדים של אינטל הוא שווה? אני שואל משום שאחי הקטן רוצה לקנות משחקים וכפי שאתם יודעים לא רשום על רובם את הדרישות לAMD אלא לאינטל - כגון 2.4 וכו' אז מה אני צריך כדי שהמשחק ירוץ רק מבחינת המעבד? מבחינת שאר המחשב 100% אין בעיה!

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. האם ניתן להתקין מעבד I5 דור שלישי ללוחות האלו DH67BL וגם H67M-GE ???? כרגע מותקן מעבד I5 דור שני בכל לוח אתמול ניסיתי להתקין באינטל ונשמעו ציפצופים .... נבהלתי והחזרתי הכל לקדמותו .... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by HitmanW,

עשיתי בדיקה לזכרונות עם התוכנה memtest86+ במשך 9 שעות. זה עשה 23 PASS ולא היו ERRORS. האם זה מספיק או שהייתי צריך לחכות שהבדיקה תיפסק לבד? כי אחרי 9 שעות כבר נמאס לי ושמתי לב שהבדיקות חוזרות על עצמן אז כיביתי את הבדיקה.

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  10. הרכבתי מפרט שלם ב TMS עכשיו אני צריך זכרונות 8GB, אבל משהו מוזר באתר שלהם, בעוד שבכל המוצרים יש להם מחירים תחרותיים והוגנים בזכרונות כל המחירים כפולים או חצי מעל המחיר במקומות אחרים. בכל אופן הבנתי שלא משנה ממש אם זה 4GB פעמיים או סטיק בודד של 8GB והשינוי מינורי אולי של אחוז בודד. http://www.tms.co.il/cat/411 יש כמה אפשרויות השאלה מה יחס עלות תועלת טוב ולאיזה זכרונות לא שווה להוסיף כסף. אפשרויות למי שאין כח להיכנס לדף עצמו. Hynix Original 4GB DDR3 1600 142 ש"ח כפול 2 שווה 284 הבנתי שהתזמון פה הוא 11 http://www.tms.co.il/product/12189 Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 299 ש"ח סטיק בודד, שוב תזמון 11 http://www.tms.co.il/product/12186 Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1333C9 CL9 346 ש…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום חברים, אז חדשות טובות כניראה, האוברקלוקר הנודע der8auer החליט לשלם מכיסו וליקנות TR 1950X מהחנות ולפרק אותו ולחשוף את ארבעת הליבות שלו לאחר שיוף בכדי ליבדוק את הטענה של AMD שכאילו 2 הליבות הנוספות הן ליבות דמה רק לצורך מכני לתמיכה בHSF, אז מיתברר שממש לא, מדובר בליבות אמיתיים עם כל הPCB, לכן הוא גם חושב שבעידכון הבא הם כן יחשפו מעבד 32C/64T לשוק הHEDT! אז לכל מי שמיתלבד בין תושבת הX299לX399 כעת יש עוד סיבות לישוקל כי אני לא רואה אינטל מציגה מעבד 32ליבות בחתיכת סיליקון אחת שתתאים לסוקט הקיים, אפילו למעבד 6 ליבות החדש הם נאלצו להחליף לוחות! .

12. Started by HydroIT,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם, סוקט 423. אני מודע לכך שאין הרבה, אבל אודה לכם על כל פיסת מידע. תודה.

13. בעיה חמורה! :s05: הזמנתי מחשב מKSP עם זכרונות kingston CL2.5 512*2 (תחסכו ממני את ההערות על המחיר) ולוח אם Abit AN8 ULTRA היום התקשרו אלי בעת הרכבת המחשב ואמרו שהמחשב לא עלה עם הזכרונות האלו אבל כן עלה עם kingston CL3. בקשתי מהם לבדוק עם הTwinMos שמסתבר שהם ג"כ CL2.5 (אגב,בניגוד למה שאמרו לי בחנות בהתחלה) ואמרו לי שג"כ לא עבד. מה הבעיה?? הלוח הזה לא תומך בזכרונות עם CL2.5??? מה אכפת ללוח תזמונים שכאלו,הרי הם נורמלים לגמרי !! מה קרה? אפשרויות: 1.עבדו עלי? למרות שזה לא סביר כי הרי הזכרונות שהזמנתי בהתחלה היו יקרים יותר מהCL3 לכן אין היגיון בלא למכור לי אותם. 2.יש בעיה בלוח? הלוח לא תומך בתזמונים מתחת לCL3? -אני לא ראיתי כזה דבר וזה יהיה מאוד מאכזב! (האם יהיה ניתן לבקש לה…

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים ורציתי לדעת מהם הזכרונות הטובים ביותר ל-OC... תודה לעונים!

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  15. היי, מתלבט בין השלושה, ה-Q6700 קצת יותר יקר, שווה את ההפרש? בעיקרון, הצורך הוא למשחקים, אינטרנט, קצת SCRIPTIM ויסטה ואופיסים, והכי חשוב (כי אני קמצן) להשקיע עכשיו ולקבל מחשב שיתן מענה נחמד לשנתיים-שלוש (ארבע). מה אתם אומרים? תודה

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת מה יותר טוב שיהיה כרטיס זיכרון אחד של 4 גיג'ה או שיהיה 2 גי'ה ו 2 גי'גה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי, אני מכיר מישהו שהולך לשדרג ממחשב ישן למחשב חדש אחרי המון שנים. כפי שכתוב בכותרת הצרכים הם עבודה משרדית בעיקר וטיפונת עריכת וידאו אבל בסיסית לגמרי, לא משהו שמצריך בהכרח מאיץ גרפי חזק. ההתלבטות היא כזו: האם כדאי ללכת על Kaby Lake למרות שהוא "ישן"? אם כן ההתלבטות היא בין: Pentium G4620 מפלונטר שעולה בערך 380-390 ש"ח ביחד עם לוח בסיסי (כי אין אפשרות ל- OC מן הסתם) i3-7350K מפלונטר שעולה 560-570 ש"ח בפלונטר ביחד עם לוח קצת יותר רציני מכיוון שהמכפלה פתוחה (לא חובה כמובן, זו גם התלבטות) או ללכת על Coffee Lake עם i3-8100 עם הלוח הכי זול שאפשר למצוא? או בכלל ללכת לכיוון של AMD Ryzen 3 1200 או משהו בסגנון? מה דעתכם?

18. Started by bugosdckh,

מישהו מכיר את הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by zabal12,

הלוח צריך להחליף לוח אם ישן של ASUS מדגם P5GC -MX המעבד שיש לי זה INTEL CORE TO DUO 2.2GHZ חסרים עוד פרטים ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE 945GCMX-S2 ובמארז שלי יש שני יציאות אחד למיקרופון ואחד לאוזניות מהקדימה יוצא 7 חוטים ואותם צריך לחבר ללוח אם. עכשיו הורדתי את הMANUAL מהאתר של גיגה בייט ועדיין לא הבנתי כל כך, בחוטים יש לי 1.MIC IN 2.GND 3.MIC POWER 4.RETURN R 5.RETURN L 6.SPKOUT L 7.SPKOUT R וניסיתי לחבר ועדיין זה לא עובד מישהו יודע איך הסדר הולך בדיוק? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  21. שלום לכולם, בבעלותי מחשב ובו לוח אם של חברת GIGABYTE דגם G31M-ES2L. קישור לדף מוצר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#sp ללוח זה, חיבור IDE בודד ו4 חיבורי SATA. עד לאחרונה, היו במארז צורב DVD + דיסק קשיח בעלי חיבור IDE ישן ולכן חוברו בשרשור, בפורמט מאסטר/סלייב, לחיבור הIDE הבודד הקיים על לוח האם. לאחרונה, צורב הDVD שבק חיים. רכשתי אחד חדש בעל חיבור SATA. חיברתי אותו ללוח האם ( הדיסק הקשיח עדיין מחובר לחייבור הIDE לבדו וללא גימפור כלשהו - כלומר כ "מאסטר)" אבל לוח האם מסרב לזהות אותו. ניסיתי לעדכן את דרייבר הCHIPSET - לא עזר, ניסיתי לשנות את הגדרות הBIOS לפי הבנתי הגדרתי יכולת שילוב עבודה של IDE עם SATA- לא עזר. מערכת ההפעלה היא WIN 7 32 BIT מה א…

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  22. Started by Evil Inside,

מה ההבדלים ביניהם? איזה יותר מומלץ ולמה?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. מצאתי שני מעבדים כפולי ליבה לסוקט 939 בזאפ . בכל מקרה יש את 4800X2 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=399323 ו3800X2 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=400778 וה3800X2 עולה כפול, למה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  24. ביקשתיP5Q PRO והציעו את ה-L עד כמה שונה?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  25. שאלה למעלה תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.