עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נלקח מתוך סקירה משווה בין אופטרון 252 ,2.6 גיגה הרץ, מעבד ה AMD64 בעל מהירות השעון הגבוהה ביותר של AMD שמיוצר ב 90 ננ מטר דור ב של AMD מול הזיאון 3.8 גיגה הרץ, גם כן המעבד בעל מהירות השעון הגבוהה ביותר של אינטל כיום. צריכת החשמל שנמדדת היא צריכת החשמל הכוללת של המערכת במנוחה ובזמן מאמץ. התרשים הראשון מתאר צריכת חשמל במנוחה והשני במאמץ: מקור: סקירה משווה בין אופטרון 252 לזיאון 3.8 http://www.gamepc.com/labs/print_content.asp?id=x36o252 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=22116 הערה: א. נתונים אלה אמורים להיות זהים לאתלון 64 (כמו ה 252) ולפנטיום 4 (כמו הזיאון) בעלי מהירויות שעון דומות. ב. הפער הוא כמעט פי שתיים בזמן מאמץ - כלומר למערכת מבוססת פנ…

• 96 תגובות
    • 8.1k צפיות
  2. Started by NTT,

שלום, המוכר ניסה לתת לי סיבה למה לקחת דואל קור ולמה לא קוואד קור, והוא אמר שקוואד קור לוקח פי 2 יותר חשמל(וזה נכון), אבל בעצם - כמה חשמל לוקח מעבד Q6600 בממוצע בוואט? זה בכלל אמור להשפיע לי על החשבון חשמל? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  3. צריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4800+ X2 (כפול ליבות ב 2.4 גיגה הרץ) דומה לצריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4000+ (חד ליבה ב 2.4 גיגה הרץ), הבדיקה בוצעה על לוח NF4 SLI עם שני כרטיסי מסך מותקנים. מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/athlon64x2-4800-3.htm [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני רוצה להתייחס לכתבת החדשות הזו: http://hwzone.co.il/hardware/articles/2011hw אני מצטט את הסיכום: אני חושב שהסיכום הזה קצת מנותק מהמציאות. אמת נכון, לאינטל עדיפות בתחום הביצועים במעבדי היי-אנד שולחניים. סאנדי ברידג' הוא שידרוג אבולוציוני מוצלח מאד לטכנולוגיות קודמות (לינפילד). בזה אין כל ספק. אין כאן שום חידוש עקרוני לעומת מה שהיה לפני שנה. זו אותה ארכיטקטורה, אותה טכנולוגיה רק מהירה בקצת ויעילה בעוד קצת. מאידך, AMD, הגם שאיננה מובילה בביצועים במעבדים שולחניים, הכניסה השנה מספר טכנולוגיות חדשניות שלא היו קודם לכן: [list type=decimal] [*]טכנולוגיית FUSION, מעבדים שאחת הליבות בהם היא ליבה גרפית. הטכנולוגיה הוכחה כמוצלחת מאד הן בשוק והן בביצועים גרפיקה מובנית. אפשר לומר…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  5. שלום לכולם אני קיבלתי היום בשעה טובה AMD 3800X2 אבל משום מה הוינדוס לא מזהה אותו....ואותו הדבר בבאנצים אני מקבל ציון של חד ליבה... מה לעשות?. תודה לעוזרים! נ.ב cpu-z מזהה אותו

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Urix,

ברשותי מחשב עם לוח אם Asrock G31 M -VS2. הלוח עדיין באחריות. לאחרונה גיליתי שיש לו קבל קצת מנופח באיזור הכרטיס מסך PCI EXPRESS. יש לציין שהכרטיס מסך שהיה לי התחיל לעשות בעיות, וברגע ששמתי כרטיס מסך אחר, הבעיות נעלמו. השאלה היא האם צריך וכדאי להחליף את הלוח בגלל הקבל הזה? יש אחריות בכזה מצב? תמונה מצורפת. (סימנתי את הקבל עם חץ)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shlomom,

במהלך שיטוט תמים באינטרנט, נתקלתי בזה: זה לוח שתומך ב 4XSLI למרות שכרגע NVIDIA לא תומכים בזה. GIGABYTE יצרו אותו ראשונים כדי לתמוך בזה כש NVIDIA ישחררו את התמיכה ב 4X ובכן צפוי עתיד מעניין. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. http://vip.netsurf.ru/browse/?r=63357

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://www.silda.ro/forums/7vrxp_f9.zip גרסת M שלא קיימת באתר החברה משופרת בצועים טובים יותר מתוקנת מבגים ועם הרבה אפשרויות חדשות

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  10. אתמול יום א רכשתי במיטב כספי את הלוח הנ"ל מהיבואן הרישמי בארץ יחד עם מעבד 2000 וזיכרון 2*128 ואל תשאלו למה דווקא ככה הקיצר הייתי רוצה להעביר לכם מספר התרשמוית שעברו עלי בזמן התקנת הלוח התקנתו הרצתו והתרשמות כללית נתחיל מתוכן האריזה: הלוח אם מיגע עם מספר כבלים פנימים ומתאמים שונים כבלים ATA133*3 כבל אודיו עם יציאת דיגיטלית אופטית וקואקסיאלית ויציאה לרמקולים אחורים וסנטר סאב ...חביב ביותר.. כבל USB2 עם 4 יציאות עליו וכמו כן עוד 2 יצוקות על הלוח דבר שיותר מרגיז....הלוח בא עם בקר פייר ווייר עליו עם שלוש יציאות אבל הכבל לא מגיע באריזה ולא הכבלים של הסמארט מדיה ועל פי בירור ככה זה נשלח מהיצן וכרגע אן את הכבלים בארץ יכיאו אולי בהמשך החודש חוברות הסבר אחת של הלוח ואחת של הבקר רי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. נאמר לי,גם ממישהו שמבין קצת,(אולי ) וגם מבעל חנות LOGIC PC, שחיבור ספק גנרי פשוט , אשר גורם למתחים לא יציבים, יכול לגרום לקבלים בלוח אם להתנפח. אמיתי או קשקוש ? אם כן, איך ?? ולמה ?? הרי קבל יודע לספוג מתח ואנרגיה, ויודע לאגור אותה ולשחרר כשצריך... הלוח שברשותי- ASUS P4C800 E DELUX, נקנה לפני כחצי שנה. ספק-SUNSHINE COMA, דגם 600W.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by FatallChill,

טוב יש לי בעיה יש לי קבלים בלוח האם שהם התנפחו קצת והמתח נפל טיפה הוא 4.7 שצריך להיות 5 לחב שלי היה את זה והוא לא חש שזה חשוב עד שהמחשב שלו התחיל להתכבות מעצמו כל הזמן עד שהדיסק הקשיח שלו נהרס אז אני רוצה לשאול אם זה קורה לכל לוחות האם?

13. Started by mb74ever,

הביאו אלי מחשב שהקבלים שלו התפוצצו... האם החלפת הקבלים יכולה להחזיר את הלוח לחיים או שזה מת?? להחליף אותם ממש לא בעיה אבא שלי טכנאי אלקטרוניקה..אז בקלות..

14. שלום רב, רכשתי את הלוח הנ"ל,רציתי לקבל קצת פרטים על הפעלה של פיצרים ייחודיים ללוח הזה: 1.כרגע מותקן SSD-CRUCIAL M4 128GB ליציאת הSATA 6GB -ASMEDIA,האם בחיבור ישיר לחיבור SATA 6GB-INTEL אקבל מהירות גדולה יותר/יציבות? *האם ואיך מומלץ לחבר את הSSD בתצורת ACHI ואם כן איך מבצעים זאת? 2.מחובר HDD SEAGTE 1TB ליציאה נוספת של ASMEDIA,האם בחיבור ישיר ליציאת הSATA 6GB של INTEL אקבל מהירות/תעבורה גדולה יותר? 3.כרגע מאוכלס כרטיס מסוג GTX260,האם כדאי להגדיר את פיצר הLUCID VIRTU ואם כן במה יתרום לי ואיך צריך להיות מחובר המסך (האם ליציאת הDVI 4.איך מפעילים את טכנולוגיית הRTD של INTEL והאם היא תתרום לי בצורה כלשהי לתצורה הקיימת? 5.איך מתחילים בלוח הזה בסיס לטובת הגדרות OC,האם קיים מדריך כ…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  15. המהירות של דור הזכרונות הדיאנמיים העדכני ממשיכה לצמוח - ויש כבר טיזר גם לגל הבא שישבור את מחסום ה-8,000 בקרובלכתבה

16. איך אני בודק איזה סטפינג המעבד? על המעבד עצמו לא היה כתוב.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by kobibo,

רכשתי את AMD 3200 64bit E-6 BW ונדהמתי לגלות... איזה שטח גדול צריך למרוח במישחה טרמית ( לא כמו שחשבתי איזה ריבוע קטן באמצע ). ויותר מטריד מדבקת בר-קוד של היצרן בדיוק באמצע - הסרה של המדבקה תסיר את האחריות ( מה שלא בא לי ). במידה ואני לא מתכוון למרוח את כל המשטח ב MX1 שלי אלא לשים באמצע ולתת לסוניק שלי למעוך אותה האם יהיה ניתן לשים את המישחה על המדבקה ? האם זה יהיה בכלל אפקטיבי ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ravid,

http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/download.asp?url=/5010/eng/infinst_enu.exe תהנו

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  19. שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם הנתונים הבאים: motherboard: Intel 945p chipset MS-7176 Memory: 1G RAM CPU: Intel Pentium 4 3.2 Mhz ברצוני לשדרג אותו ולהוסיף לו זיכרון. השאלה שלי היא: האם קיים הבדל מבחינת ביצועים בין אם אני אוסיף 1G לבין אם אני אוסיף 2G והדגש הוא האם ביצועי המעבד יהיו זהים/יותר טובים במקרים הנ"ל? כלומר האם אני מנצל עד תום את ביצועי המעבד (האם זה יהיה אפקטיבי עם 2G) עם תוספת של 1G ואז עוד תוספת של 1G מיותרת?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  20. שלום, איפה אפשר למצוא (באתר של DFI) קובץ Info שמפרט את כל העדכונים שיש בביוסים שמוצעים להורדה באתר? ראיתי שמתחת לכל ביוס יש 2-3 שורות אבל לא משהו רציני. תודה.

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  21. היכונו לראות מארזים, קירורים וספקי כוח חדשים תחת מותג ה-TUF הפופולרי של מובילת עולם לוחות האם לכתבה

22. אהלן חבר'ה אני קונה היום או מחר מחשב חדש שמיועד למשחקים בקטנה (בעיקר אונליין כגון WOW). אוברקלוק לא יבוצע בשום מקרה. בעקבות צורת התמחור באייבורי משתלם לי להישאר עם הלוח אם המפורט: לוח אם : P8H61-M LE B3מעבד : Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1333MHz האם להתעקש על Revision מסויים של לוח האם? אני יודע שהלוח אם לא תומך בקבלים סולידיים אבל חשוב לזכור שיש אחריות מלאה של 3 שנים. הבנתי שאסוס מייצרים גם את הלוחות התקציביים (ציפסט 61) איכותיים. מה דעתכם לגבי ה"חסרונות" של לוח האם הספציפי הזה? אני מאמין ש-4 גיגה זיכרון יספיק. יש רק שני סוקטים בלוח אם. האם כדאי לרכוש כסטיק אחד של 4 גיגה או כשניים של 2 גיגה? (או במילים אחרות: כמה ה Dual channel חשוב?) האם להישאר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by frank053,

שלום לכולם! יש ברשותי מחשב עם 512 מגה של זכרון פנימי. מדובר על Geil DDR 400 256MB*2 CL=2.5 6-3-3. אני רוצה להוסיף עוד... השאלה היא האם אני חייב להוסיף בדיוק את אותו זכרון? האם חייב מאותה חברה? אפשר, נגיד, להוסיף זכרון של Kingston? האם חייב 2*256? אולי אפשר 2*512? תודה מראש. P.S. איזה חברה עדיף לקנות? והאם 1GB מספיק למשחקים? המחשב שיש לי: Pentium 4 2.4Ghz Intel Gigabyte 865G 80GB HD ATI Radeon 9200 512MB RAM *400Mhz LG CD-RW LG DVD-RW אני מחליף כרטיס מסל ל-GeForce 7800GS.

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  24. אירוע ה-Next Horizon Gaming של AMD ב-E3 מביא איתו עוד פרטים בנוגע לביצועי ה-Ryzen 3000 שיגיעו למדפים בחודש הבא לכתבה

25. ABIT AB9 Pro הוא נראה לי לוח ממש טוב לשדרוג עתידי oc ושימושיים כללים(משחקים אינטרנט מוזיקה ועריכה חובבנית של וידאו) למעבד e6300 צ'יפ 965 עד 8 ג'יגה כרטיס קול 7.1 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2302 מה חושבים עליו?

• 9 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים