עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by roi972,

אז ככה, יש לי את הלוח של abit - is7e - עובד על ציפסט 865pe, socket 478 זכרונות DDR 1 - 400 mhz הלוח הולך למות עוד רגע... מליון ואחת בעיות. יש למישהו המלצות על לוח אם פשוט וזול (אך שיתמוך ב-sata - מספיק אחד!) ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  2. לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול. אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewire Gigabyte GA-EP41-UD3L הוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי? לגבי זיכרון: אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד) קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר. הזיכרון הזה בסדר? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value אם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OC תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המפרט של המחשב: מעבד i5 3450 1155 intel 6MB 3,1GHZ כרטיס מסך 7850 זכרון 8 גיגה

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  4. קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  5. אני רוצה להחליף את הלוח אם שלי המעבד ואת הזיכרון ראם. יש לי כבר לוח אם הדגם הזה: 775 dual 880 pro astrock intel p4 1066 MHZ וזיכרון ראם יש לי את הדגם הזה: DDR 2 512 MB 533 MHZ כל מה שאני צריך זה מעבד שיתאים לכל זה. מעבד פנטיום 4 אבל שלא יהיה יקר (עד 500 בערך ) אבל הכי חשוב זה 64 ביט. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  6. שלום, במעבד Q6600 לפי המידע באינטרנט צריכת הספק שלו היא 105W, האם באופן קבוע הוא צורך 105W או שלפי עומס העבודה שלו צריכת ההספק משתנה? וה105 הוא מקסימלי בעצם ? יש גם גרף(אתר של אינטל) ככל שהטמפרטורה יותר גבוהה גם כם ההספק יותר גבוה(מקסימום עד 105W)... זה קשור ? תודה.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  7. Started by sharon16,

שלום, מישהו יודע מהיא צריכת החשמל של ה Q6600 מול ה E6750? ומי משנייהם עדיף לעבודה של 24/7?

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  8. שימו לב באתר של תום יש בנצ'מרקים של C2D מול 5600/6000 X2, על שוק המיינסטרים, מה שמעניין באמת ומפתיע! שהאתלונים על 90 ננו צורכים פחות חשמל ממעבדי C2D, לאורך זמן של 60/90 דקות. מדהים... 79W מול 96W. בקיצור K8 ממשיכה להפתיע. http://www.tomshardware.com/2007/05/04/which_is_the_best_mainstream_cpu/page11.html#energy_requirements_over_6090_minutes [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ונראה שצריכת החשמל של המעבד היא פקטור שכדאי לשקול. אני מתלבט בין AMD FX-8350 ו-I5-4670K. האינטל יקר יותר ב-200 ש"ח, אבל נראה שההבדל בעלות החשמל גדול בהרבה. לפי הנתונים בביקורת הזו ההבדל במנוחה הוא 10 וואט ובעומס 150 וואט. אם אני מחשב הבדל ממוצע של 70 וואט, אז במשך 3 שנים שבהן אני מתכוון להשתמש במחשב מדובר ב-1300 ש"ח (לפי חישוב של 5 אגורות לשעה * 24 שעות * 365 ימים * 3 שנים). האמנם? אם כן, זה הבדל עצום שהופך את ה-AMD ללא רלוונטי.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by עדן.ט,

היי. רציתי לדעת כמה חשמל צורך מחשב ממוצע (ללא מסך) ליחידת זמן. וכמה כסף הולך בארץ על יחידת כח מסויימת . (אני רוצה לחשב כמה כסף נשרף על מחשבים שדולקים בלי שיהיו לידם) תמונה כללית- אנטיוירוס ברקע, תוכנות מסרים כמו אייסקיו מנסגר. בנוסף תוכנות כמו טיםספיק (TS) ומשחק רשת שרץ (MU למי שמכיר.) נלוות אליו תוכנות שגורמות לו לפעול אוטומאטית (בוטים למינהן- autoclicker) אין שימוש בCD או DVD, הארד דיסק כן מן הסתם. המשחק לא הכי כבד, אבל עדיין משהו, מרגישים איטיות שאתה נמצא עליו והוא פועל. אני רוצה לדעת נגיד כמה וואט זה צורך בשעה או בדקה, לא ידעת איך זה הולך. ובנוסף כמה משלמים על וואט אחד או על כמות מסויימת. מקווה שזה ברור. ואם כדי לדעת צריך פרטים טכניים על המחשב אני מוכנה לבדוק, תאמרו ל…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  11. Started by zahi,

שלום לי יש amd fx-8120 כתוב אצל היצרן שהוא צורך 125 w מדוע מופיע אצלי בתוכנת hwmonitor ב packeges 192w

12. Started by itaysk,

היי, מעוניין לבנות HTPC כשהפרמטרים החשובים הם צריכת חשמל וקרירות. מצאתי השוואה מעניינת שמראה ש המעבד של אינטל צורך פחות מAMD, זאת לעומת העובדה ששל אינטל מוצהר כ 73W ושל AMD על 65W. http://www.anandtech.com/show/2972/the-rest-of-clarkdale-intel-s-pentium-g6950-core-i5-650-660-670-reviewed/8 יש המלצות? תודה, איתי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הי. לאחר כארבע שנים של שימוש בפנטיום 4 2.4GH אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומודרני.... לפני שאני פותח דיון בפורום מפרטי מחשב, רציתי לברר סוגיה שלא ברורה לי: האם מעבד חדיש מתחמם יותר או פחות מהפנטיום 4 שלי..? ראיתי אצל חברים שיש להם מעבדים חדשים יותר, שביישומים שאצלי צריכת המעבד עולה ל 80% ומעלה, אצלהם המעבד בקושי מגרד את ה 10%. השאלה היא האם זה על חשבון טמפרטורה גבוהה יותר, או להיפך-המעבד מתאמץ פחות (בגלל שהוא יותר חזק), ולכן מתחמם פחות.... ואותה שאלה למעשה גם על צריכת החשמל של מעבדים חדשים.יותר או פחות?... תודה לעונים ולמתעניינים!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by bati6,

לפי מה אני יכול לדעת שצריכת החשמל של המעבד נחשבת לטוב? או שהיא גרועה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. שלום. אני לא כל כך בטוח איך לפענח את הנתונים הללו שעולים מ AIDA64. מצורפת תמונה, שעל פיה נדמה לי שהתוכנה מורה על כך שהמעבד צורך 60 וואט. מעניין אותי לדעת האם אני קורא נכון את התמונה.

16. נלקח מתוך סקירה משווה בין אופטרון 252 ,2.6 גיגה הרץ, מעבד ה AMD64 בעל מהירות השעון הגבוהה ביותר של AMD שמיוצר ב 90 ננ מטר דור ב של AMD מול הזיאון 3.8 גיגה הרץ, גם כן המעבד בעל מהירות השעון הגבוהה ביותר של אינטל כיום. צריכת החשמל שנמדדת היא צריכת החשמל הכוללת של המערכת במנוחה ובזמן מאמץ. התרשים הראשון מתאר צריכת חשמל במנוחה והשני במאמץ: מקור: סקירה משווה בין אופטרון 252 לזיאון 3.8 http://www.gamepc.com/labs/print_content.asp?id=x36o252 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=22116 הערה: א. נתונים אלה אמורים להיות זהים לאתלון 64 (כמו ה 252) ולפנטיום 4 (כמו הזיאון) בעלי מהירויות שעון דומות. ב. הפער הוא כמעט פי שתיים בזמן מאמץ - כלומר למערכת מבוססת פנ…

• 96 תגובות
    • 8.7k צפיות
  17. Started by NTT,

שלום, המוכר ניסה לתת לי סיבה למה לקחת דואל קור ולמה לא קוואד קור, והוא אמר שקוואד קור לוקח פי 2 יותר חשמל(וזה נכון), אבל בעצם - כמה חשמל לוקח מעבד Q6600 בממוצע בוואט? זה בכלל אמור להשפיע לי על החשבון חשמל? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. צריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4800+ X2 (כפול ליבות ב 2.4 גיגה הרץ) דומה לצריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4000+ (חד ליבה ב 2.4 גיגה הרץ), הבדיקה בוצעה על לוח NF4 SLI עם שני כרטיסי מסך מותקנים. מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/athlon64x2-4800-3.htm [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני רוצה להתייחס לכתבת החדשות הזו: http://hwzone.co.il/hardware/articles/2011hw אני מצטט את הסיכום: אני חושב שהסיכום הזה קצת מנותק מהמציאות. אמת נכון, לאינטל עדיפות בתחום הביצועים במעבדי היי-אנד שולחניים. סאנדי ברידג' הוא שידרוג אבולוציוני מוצלח מאד לטכנולוגיות קודמות (לינפילד). בזה אין כל ספק. אין כאן שום חידוש עקרוני לעומת מה שהיה לפני שנה. זו אותה ארכיטקטורה, אותה טכנולוגיה רק מהירה בקצת ויעילה בעוד קצת. מאידך, AMD, הגם שאיננה מובילה בביצועים במעבדים שולחניים, הכניסה השנה מספר טכנולוגיות חדשניות שלא היו קודם לכן: [list type=decimal] [*]טכנולוגיית FUSION, מעבדים שאחת הליבות בהם היא ליבה גרפית. הטכנולוגיה הוכחה כמוצלחת מאד הן בשוק והן בביצועים גרפיקה מובנית. אפשר לומר…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  20. שלום לכולם אני קיבלתי היום בשעה טובה AMD 3800X2 אבל משום מה הוינדוס לא מזהה אותו....ואותו הדבר בבאנצים אני מקבל ציון של חד ליבה... מה לעשות?. תודה לעוזרים! נ.ב cpu-z מזהה אותו

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Urix,

ברשותי מחשב עם לוח אם Asrock G31 M -VS2. הלוח עדיין באחריות. לאחרונה גיליתי שיש לו קבל קצת מנופח באיזור הכרטיס מסך PCI EXPRESS. יש לציין שהכרטיס מסך שהיה לי התחיל לעשות בעיות, וברגע ששמתי כרטיס מסך אחר, הבעיות נעלמו. השאלה היא האם צריך וכדאי להחליף את הלוח בגלל הקבל הזה? יש אחריות בכזה מצב? תמונה מצורפת. (סימנתי את הקבל עם חץ)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shlomom,

במהלך שיטוט תמים באינטרנט, נתקלתי בזה: זה לוח שתומך ב 4XSLI למרות שכרגע NVIDIA לא תומכים בזה. GIGABYTE יצרו אותו ראשונים כדי לתמוך בזה כש NVIDIA ישחררו את התמיכה ב 4X ובכן צפוי עתיד מעניין. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. http://vip.netsurf.ru/browse/?r=63357

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.silda.ro/forums/7vrxp_f9.zip גרסת M שלא קיימת באתר החברה משופרת בצועים טובים יותר מתוקנת מבגים ועם הרבה אפשרויות חדשות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אתמול יום א רכשתי במיטב כספי את הלוח הנ"ל מהיבואן הרישמי בארץ יחד עם מעבד 2000 וזיכרון 2*128 ואל תשאלו למה דווקא ככה הקיצר הייתי רוצה להעביר לכם מספר התרשמוית שעברו עלי בזמן התקנת הלוח התקנתו הרצתו והתרשמות כללית נתחיל מתוכן האריזה: הלוח אם מיגע עם מספר כבלים פנימים ומתאמים שונים כבלים ATA133*3 כבל אודיו עם יציאת דיגיטלית אופטית וקואקסיאלית ויציאה לרמקולים אחורים וסנטר סאב ...חביב ביותר.. כבל USB2 עם 4 יציאות עליו וכמו כן עוד 2 יצוקות על הלוח דבר שיותר מרגיז....הלוח בא עם בקר פייר ווייר עליו עם שלוש יציאות אבל הכבל לא מגיע באריזה ולא הכבלים של הסמארט מדיה ועל פי בירור ככה זה נשלח מהיצן וכרגע אן את הכבלים בארץ יכיאו אולי בהמשך החודש חוברות הסבר אחת של הלוח ואחת של הבקר רי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.