עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 69,

שמעתי שכשמחברים מחשב נייד לחשמל, חייבים קודם לחבר את הכבל למחשב, ורק לאחר מכן לחשמל, ובשום פנים ואופן לא להיפך. אמת ?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  2. רוצים ליהנות מרוחב פס כפול של 40Gbps במערכת המודרנית שלכם? זה הפתרון של אסוס לעניין - בתנאי שיש לכם חומרה נתמכת מתוצרתהלכתבה

3. Started by coco,

הרצתי את memtest 86 גרסה 3.0 וקיבלתי 98307 ERRORS יש לי את ה 3200 ,256MB של winbond האם המצב הזה בסדר? ואיך בכלל מבינים משהו ממה שכתוב שם ומה הבדיקות שצריך לבחור? אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור ובכלל להסביר עליה קצת יותר...

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  4. Started by vourt,

האם מישהו מכיר את הלוח האם הוא תומך בRAID ? לוח P5P43TD של אסוס, שימו לב לא גרסת הפרו!. בחיפוש בנט הנושא לא ברור אם כן או לא ואני צריך להחזיר תשובה האם לקחת לוח זה במקום הP53Q-E שהלך... תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  5. אני צריך לוח אם, מעבד, וזיכרונות ב 3000 ש''ח שיתאימו למשחקים חדשניים כי את השאר כבל יש לי

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. שלום לכם, ביקשתי הצעה מחנות ורציתי לפי המלצה כאן זכרונות G.SKILL . הם מביאים רק קינגסטון וPQI. אני זוכר שקינגסטון בעבר נחשבו טובים. האם זה כך עדיין ? לא רוצה לקנות זכרון בנפרד. אני מדבר על 2X1G 800MHZ תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  7. Started by Keman,

http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~117412,00.html

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  8. Started by AviBsH,

מבחינת ביצועים במשחקים איזה משתווה אליו והאם בכלל זה כדאי. כרטיס מסך NVIDIA 8800 GTS 640MB לצורך העניין. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

?

10. Started by yonir,

אני בטוח למדי בתשובה אבל אני אשאל ליתר בטחון: Intel Celeron 1000MHz מחובר ב: Socket 370 FC-PGA הוא פחות טוב מאשר: Intel Pentium III E 1000MHz מחובר ב: Slot 1 SECC2 נכון? (370 חדש יותר מ-slot 1 אם אני לא טועה, אבל הסלרון חלש יותר בלי קשר אני מניח) תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. אמרו לי שהווניס הוא עם תיקונים ושיפורים לעומת הווינצ'סטר... העם זה נכון או ששניהם אותו דבר רק שהווינצ'סטר יותר זול?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  12. Started by galh_5,

יש לי זיכרון : kingston 512*2 667 mhz ואם נגיד אני ארצה להוסיף למשל עוד סטיק או עוד 2 סטיקים של חברה אחרת בזיכרונות האם יכולה להיות אי התאמה בין 2 סוגי הזיכרונות וזה יגרום לבעיות או שזה עדיין יוכל לעבוד חלק ????

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. מה ההבדל בין לוח אם Z170 לבין Z270 ? ומה עדיף יותר למשחקים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roei_b,

בהמשך לשאלתי בה לא קיבלתי תשובה חד-משמעית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281668.0 עם איזה לוח אקבל תוצאות OC גבוהות יותר (מעבד E6750)? MSI P6N-SLI http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1140&maincat_no=1 GIGABYTE GA-P35-S3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2630&ModelName=GA-P35-S3L תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. Started by יניב קופר,

איזה לוח הכי טוב למשחקים ואיזה מעבד בתקציב של 1700 שקל אם אפשר לקבל קישור

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. Started by oranShoshany,

חבר שלי רוצה לקנות זכרונות והוא רצה את אלה: Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 איפה הוא יכול להשיג אותם בארץ מישהו יודע? ואיך הם שמעתי שהם זכרונות ממש טובים? מישהו יכול לעזור לי זה די דחוף למחר? וגם מה הזכרונות הכי טובים לOC בתקציב של 1800 שקל?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  17. דגם ה-ZenBook Pro החדש של היצרנית הטאיוואנית עומד להיות מסקרן במיוחד לכתבה

18. Started by Bartleby,

האם הלוח בקישור כאן יתמוך בזכרונות DDR 400Mhz? במפרט שלו (כפי שכתוב בלינק) יש תמיכה ב200-266Mhz. מה יקרה אם אני ינתק את הזכרונות הישנים ויחבר זכרונות DDR 3200 400Mhz? אני ישרוף ת'זכרונות או ת'מחשב? או שפשוט הזכרונות יעבדו בתדרים של 266? אל תסתמכו על מה שכתבתי, תקראו בבקשה את המפרט של הלוח בלינק. תודה. http://support.dell.com/support/edocs/systems/opgx260/en/ug/specs.htm#1112456

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  19. Started by easyuri,

יש לי AMD 64 -300 ולוח MSI K8MM-V אני רוצה להוסיף זיכרון פנימי איך אני יודע איזה זיכרון מתאים למחשב שלי

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. Started by BigDragoon,

משהו יודע מתי אמורים להגיע לארץ לוחות האם האלה? (דגמים ספציפיים שאני יודע שיצאו כבר: ASUS P5N7A-VM, MSI P7NGM)

21. אהלן הזמנתי מפרט מחשב אתמול ולקחתי את החבילה עם הבאנדל של הלוח ASRock Z68 Pro3-M ההבדל בין המיקרו לגרסאת full atx הוא 70₪. מבחינת החיבורים, כל החיבורים שאני צריך יש מיקרו. הדבר היחיד שאני חושש ממנו הוא שתהיה ירידת ביצועים והלוח לא ינצל את החומרה כמו שצריך. Gtx570. I5oc. יש סיבה להיות מודאג?

22. Started by torangadojo,

שלום,לאחר שקראתי את ה"שאלות ותשובות" של הפורום ברצוני לדעת אם הבנתי נכון. בכל הנוגע לזכרונות , ככל שה CL נמוך יותר כך הזיכרון יהיה מהיר יותר ? וברצוני לדעת מדוע ממליצים על זכרונות בתדר 667 על פני 800 , ואם אפשר לפרט קצת יותר מסוגיית האוברקלוקינג , האם לא יהיה נכון לומר שמכיוון שהתדר הינו גבוהה המהירות של הזיכרון גם תהיה יותר גבוהה ? בתודה מראש על התשובות והעזרה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. Started by serialmaster,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב מהשניים האלה : AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9950 (2.6GHz) BLACK EDITION או INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm לא חשוב לי איזה מעבד יותר טוב למשחקים אבל כן חשוב שהמעבד יחזיק לכמה שנים ואני רוצה לדעת איזה מהם

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. Started by aquarius,

האם אפשר מעשית לחבר כמה מעבדים וכמה זיכרונות ולהשיג עלייה בביצועים?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. למעבדים ראשונים של P IV (גדולים )Sdram או DDR בבקשא תצרו איתי קשר אמיל 057-484-989

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.