עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amit22,

יש לי פנטיום 4 1.8 עשיתי oc ל2.4 וזה נראה לי הרבה מאוד לפעמים שקזזה ושירים והרבה משחקים פתוחים אז המחשב פשוט קורס יש לוח אם של asus p4533-e תנו לי בבקשה קישור לתוכנה

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  2. אני זוכר שיש כזו תוכנה כי השתמשתי בה פעם הרבה אבל מחקתי ואין לי מושג מה השם שלה עכשיו.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  3. יש לי את המעבד AMD64 3200 1MB ?754 וואני חושש שהוא מתחמם יותר מדי מכוון שאפילו במשחק GTA VC יש אחרי זמן מה תקיעות. בתוכנה EVEREST כתוב שהטמפ' של המעבד הייתה 68 , ובמנוחה היא 45-50 , עד כמה התוכנה מדוייקת?? והאם אני צריך להחליף קירור שהוא של TT למעבדי AMD64 אבל הוא נראה די פשוט תודה רבה לעונים SHIMON1

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  4. מה התוכנות הכי טובות ואמינות ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. נשברה לי היום התושבת למעבד ואני צריך אחד חדש, יש אולי אפשרות לקנות איפשהו אחד כזה? אני צריך את זה למעבד פנטיום 4 וגם להחליף את המאוורר כי הוא כבר איזה 3 שנים ועושה רעש בלתי נסבל אם יש איזה חנות באזור תל אביב-ראשון- בת ים שמישהו מכיר ויכול להפנות אותי אליו תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by no nick,

הלוח אם שלי ASUS P4S533-VM נדפק ואני צריך להחליף אותו, אני צריך לוח שיתאים לכל הרכיבים שהלוח הנ"ל מתאים(ATA, DDR, P4 2.4 s478) פרט לחיבור הכ. מסך שאני רוצה שיהיה על PCI-E, אין לי עוד פרטים לתת על המעבד כיוון שהמחשב לגמרי לא פועל ואין לי איך לבדוק. התקציב הוא עד 500 שקל. תודה.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by Sake,

חברה...אני עומד לקנות זכרון יותר טוב למשחב...כרגע יש לי mhz 133 256 mb sdram אז אני רוצה לקנות 512 ddr כי זה הכי טוב לא? אז השאלות שלי בעצם האם אני צריך לקנות לוח אם חדש שיתאים לddr כי מקודם היה לי sdram או שאני לא צריך לשנות כלום..? כי שמעתי שעם יש לי sdram אז אני לא יכול לשנות לddr מבלי לשנות לוח אם או משהו כזה... האם זה נכון?? וגם...האם זה משנה של איזה חברה לקנות זכרון. לוח אם שלי זה sound+lan p4 478 s133 asus

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  8. טוב יש לי AMD3200 NEWCASLE עכשיו יש הבדל בין הליבות האלה? כאילו הן ליבות שונות לגמרי או שרק תהליך הייצור שלהן שונה וכתוצאה מכך ההבדל היחידי בינהן זה פליטת חום אם יש הבדלים נוספים אשמח לשמוע אליהם...

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. E7200\E4600\4800X2 בהכללת תוצאות של מספר בנצ'ים, פחות לכיוון משחקים כבדים,איזה מן המעבדים הנ"ל עדיף,ללא קשר ליחס מחיר.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  10. לא מתוכנן OC האחד הוא: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ASUS השני הוא: ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? למה כולם אומרים ללכת על הלוח הזה של ג'יגה בייט? מישהו יכול להסביר לי מה השוני ביניהם, מה יהיה אפשר לחדש בעתיד בלוח של ג'יגה בייט ולא אצל ASUS. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  11. Started by roi972,

אז ככה, יש לי את הלוח של abit - is7e - עובד על ציפסט 865pe, socket 478 זכרונות DDR 1 - 400 mhz הלוח הולך למות עוד רגע... מליון ואחת בעיות. יש למישהו המלצות על לוח אם פשוט וזול (אך שיתמוך ב-sata - מספיק אחד!) ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  12. לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול. אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewire Gigabyte GA-EP41-UD3L הוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי? לגבי זיכרון: אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד) קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר. הזיכרון הזה בסדר? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value אם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OC תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המפרט של המחשב: מעבד i5 3450 1155 intel 6MB 3,1GHZ כרטיס מסך 7850 זכרון 8 גיגה

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  14. קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  15. אני רוצה להחליף את הלוח אם שלי המעבד ואת הזיכרון ראם. יש לי כבר לוח אם הדגם הזה: 775 dual 880 pro astrock intel p4 1066 MHZ וזיכרון ראם יש לי את הדגם הזה: DDR 2 512 MB 533 MHZ כל מה שאני צריך זה מעבד שיתאים לכל זה. מעבד פנטיום 4 אבל שלא יהיה יקר (עד 500 בערך ) אבל הכי חשוב זה 64 ביט. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  16. שלום, במעבד Q6600 לפי המידע באינטרנט צריכת הספק שלו היא 105W, האם באופן קבוע הוא צורך 105W או שלפי עומס העבודה שלו צריכת ההספק משתנה? וה105 הוא מקסימלי בעצם ? יש גם גרף(אתר של אינטל) ככל שהטמפרטורה יותר גבוהה גם כם ההספק יותר גבוה(מקסימום עד 105W)... זה קשור ? תודה.

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  17. Started by sharon16,

שלום, מישהו יודע מהיא צריכת החשמל של ה Q6600 מול ה E6750? ומי משנייהם עדיף לעבודה של 24/7?

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  18. שימו לב באתר של תום יש בנצ'מרקים של C2D מול 5600/6000 X2, על שוק המיינסטרים, מה שמעניין באמת ומפתיע! שהאתלונים על 90 ננו צורכים פחות חשמל ממעבדי C2D, לאורך זמן של 60/90 דקות. מדהים... 79W מול 96W. בקיצור K8 ממשיכה להפתיע. http://www.tomshardware.com/2007/05/04/which_is_the_best_mainstream_cpu/page11.html#energy_requirements_over_6090_minutes [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ונראה שצריכת החשמל של המעבד היא פקטור שכדאי לשקול. אני מתלבט בין AMD FX-8350 ו-I5-4670K. האינטל יקר יותר ב-200 ש"ח, אבל נראה שההבדל בעלות החשמל גדול בהרבה. לפי הנתונים בביקורת הזו ההבדל במנוחה הוא 10 וואט ובעומס 150 וואט. אם אני מחשב הבדל ממוצע של 70 וואט, אז במשך 3 שנים שבהן אני מתכוון להשתמש במחשב מדובר ב-1300 ש"ח (לפי חישוב של 5 אגורות לשעה * 24 שעות * 365 ימים * 3 שנים). האמנם? אם כן, זה הבדל עצום שהופך את ה-AMD ללא רלוונטי.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by עדן.ט,

היי. רציתי לדעת כמה חשמל צורך מחשב ממוצע (ללא מסך) ליחידת זמן. וכמה כסף הולך בארץ על יחידת כח מסויימת . (אני רוצה לחשב כמה כסף נשרף על מחשבים שדולקים בלי שיהיו לידם) תמונה כללית- אנטיוירוס ברקע, תוכנות מסרים כמו אייסקיו מנסגר. בנוסף תוכנות כמו טיםספיק (TS) ומשחק רשת שרץ (MU למי שמכיר.) נלוות אליו תוכנות שגורמות לו לפעול אוטומאטית (בוטים למינהן- autoclicker) אין שימוש בCD או DVD, הארד דיסק כן מן הסתם. המשחק לא הכי כבד, אבל עדיין משהו, מרגישים איטיות שאתה נמצא עליו והוא פועל. אני רוצה לדעת נגיד כמה וואט זה צורך בשעה או בדקה, לא ידעת איך זה הולך. ובנוסף כמה משלמים על וואט אחד או על כמות מסויימת. מקווה שזה ברור. ואם כדי לדעת צריך פרטים טכניים על המחשב אני מוכנה לבדוק, תאמרו ל…

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  21. Started by zahi,

שלום לי יש amd fx-8120 כתוב אצל היצרן שהוא צורך 125 w מדוע מופיע אצלי בתוכנת hwmonitor ב packeges 192w

22. Started by itaysk,

היי, מעוניין לבנות HTPC כשהפרמטרים החשובים הם צריכת חשמל וקרירות. מצאתי השוואה מעניינת שמראה ש המעבד של אינטל צורך פחות מAMD, זאת לעומת העובדה ששל אינטל מוצהר כ 73W ושל AMD על 65W. http://www.anandtech.com/show/2972/the-rest-of-clarkdale-intel-s-pentium-g6950-core-i5-650-660-670-reviewed/8 יש המלצות? תודה, איתי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הי. לאחר כארבע שנים של שימוש בפנטיום 4 2.4GH אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומודרני.... לפני שאני פותח דיון בפורום מפרטי מחשב, רציתי לברר סוגיה שלא ברורה לי: האם מעבד חדיש מתחמם יותר או פחות מהפנטיום 4 שלי..? ראיתי אצל חברים שיש להם מעבדים חדשים יותר, שביישומים שאצלי צריכת המעבד עולה ל 80% ומעלה, אצלהם המעבד בקושי מגרד את ה 10%. השאלה היא האם זה על חשבון טמפרטורה גבוהה יותר, או להיפך-המעבד מתאמץ פחות (בגלל שהוא יותר חזק), ולכן מתחמם פחות.... ואותה שאלה למעשה גם על צריכת החשמל של מעבדים חדשים.יותר או פחות?... תודה לעונים ולמתעניינים!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by bati6,

לפי מה אני יכול לדעת שצריכת החשמל של המעבד נחשבת לטוב? או שהיא גרועה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. שלום. אני לא כל כך בטוח איך לפענח את הנתונים הללו שעולים מ AIDA64. מצורפת תמונה, שעל פיה נדמה לי שהתוכנה מורה על כך שהמעבד צורך 60 וואט. מעניין אותי לדעת האם אני קורא נכון את התמונה.

דיונים חדשים בפורומים