עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by carman6,

אני מחפש לוח אם לאינטל בסביבות ה-500 שקל עד כ-700 שקל... קיבלתי ממישהו עצה לקחת ASUS C5B ב-670 ש"ח... אני צריך ממכם תגובות על לוח האם הזה ואולי כמה הצעות ללוחות אם אחרים משתלמים... אני רוצה שהמחשב הזה יהיה בעיקר למשחקים למרות שאני לא גיימר כבד... אני לא בטוח שמתוכנן OC... המפרט של המחשב הוא- e6420 nvidia 8600gt ספק- thenalteake 470w... תודה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  2. נשרף לי הלוח אם שהיה של חברה בשם MATSONIC אם מישהו מכיר בכלל. בכל אופן הוא נשרף לי ועכשיו אני צריך להחליף אותו, תמליצו לי על לוח זול (כמה שיותר) אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף במשחב הזה כי אני הולך להחליף אותו. ועוד שאלה: אף פעם לא החלפתי לוח אם או פירקתי מעבד אז אם מישהו מוכן לתת לי קצת פרטים על איך מפרקים את המעבד ומה עושים כדי להרכיב אותו ללוח החדש זה יעזור בהחלט. (ד"א, יש צורך להחליף מארז ?) תודה לכולכם. וכמובן שהזכרונות הם SDRAM 133 עריכה: אני אישית חשבתי על Gigabyte GA-8SDX SIS 645 Motherboard (Creative Sound מה דעתכם עליו ?, בבקשה תענו על השאלה שלי לגבי המעבד...(המעבד אצלי שוכב, לא כמו כרטיס כזה)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by pelor,

אהלן, זה המפרט שבניתי בKPS: אני צריך לצמצם קצת במחיר הכולל אז אני אשמח אם תציעו לי לוח אם קצת יותר זול, שיתאים למפרט. אם אתם חושבים שקניית לוח יותר זול ממה שבמפרט תפגע בביצועים של המחשב (בצורה מורגשת) ואתם חושבים שהלוח הזה הוא בחירה טובה אנא אמרו זאת. ואבקש מכם שתמליצו רק על לוחות מאתר מהחנות kps (תוכלו למצוא אותם ב"קטלוג חלקי" ב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot ) מפני שאני קונה שם את המחשב. תודה רבה נ.ב. אני חושב שפרסמתי את הנושא הזה לפי איזה שעה אבל אולי הוא נמחק או משהו אז אני כותב שוב. אם הוא נמחק כי עברתי על איזה חוק בבקשה תגידו לי.

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by pelor,

הנה המפרט שבניתי בKSP: אני מחפש כרטיס מסך קצת יותר זול שיתאים למפרט. אם אתם חושבים שאי אפשר למצוא יותר זול ושיעשה את העבודה כמו שצריך בלי בעיות ולא יפריע אז תגידו. אני מבקש שתמליצו על לוחות אם שנמצאים באתר של KSP בגלל ששם אני אקנה את המחשב וחשוב שיהייה להם אותו כתוב לכם שם גם מחירים והכל תודה רבה

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  5. יש לי אופציה לקנות celeron D 2.8 עם לוח gigabyte 8I915O-Duo או מעבד Athlon 3000 sock754 עם לוח K8N-PRO גם של GB. באחד המעבד יותר חזק, בשני הלוח הרבה יותר חזק. מה אתם אומרים ותנו הסבר קצר, אני בדילמה.

• 4 תגובות
    • 448 צפיות
  6. יש לי שני סטיקים של 256 MB של SAMSUNG שקניתי בזיגזג 400 MHZ - (עלו לי 520 ש"ח) ואני רוצה להחליף אותם בשני סטיקים של 512 MB ( מקסימום כסף שאני יכול להוסיף: 550 בלחץ ) עכשיו אתם מבינים שכמובן אני צריך להחליף בזיגזג אז חברה רק הצעות באתצר של זיגזג. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=22_79_137&page=1&sort=6a מה גם ההבדל בין TWINMOS לבין SAMSUNG ?? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1037 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1528 ושאלה אחרונה : מה זה לעזאזל CL ?? תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. טוב, יש לחבר שלי Pentium 4 2.4A, והוא צריך לוח אם חדש, הציעו לו לקחת את הלוח הזה: ASUS P4S8X-MX זה טוב? אבל הוא יכול לבחור איזה לוח אם שבא לו, שכמובן מתאים למעבד שלו.. אני יודע שצריך לקחת לוח שמתאים לסוקט שלו, מישהו יכול להציע איזה לוח לקנות? או איזה סוקט יש לו? איך בודקים את זה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  8. אז ככה בנועה מחשבים יש זכרונות gskill 800mhz ddr2 יש סטיק של 1 ג'יגה וסטיק של 2 ג'יגה עכשיו השאלה שלי האם כדי לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה ולעבוד על דואל צ'אנל או לקנות סטיק אחד של 2 ג'יגה למקרה שבעתיד אני ירצה לקנות עוד סטיק כזה שאני ירצה 4 ג'יגה בדואל צ'אנל מה אתם אומרים? אם יש אפשרות לעשות דואל צ'אנל גם עם 4 סטיקים? כאילו דואל צ'אנל לכל זוג? הלוח המדובר 975x החדש של dfi מעבד conroe E6300 תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by Sketch,

אני מתכוון לקנות מחשב נייח חדש, כמה שאלות: מה הלוח אם הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב 1,000 ש"ח? מה דעתכם על הזיכרון NCP 2GB DDR2 800MHZ CL5 (265 ש"ח)? האם ניתן למצוא כרטיס זיכרון יותר טוב בסביבות המחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  10. Started by Kenny,

היי אנשים.. יש לי כרגע את המחשב הזה : AMD 64bit 3500 MSI K8Neo Platinium Gskill 512X2 ATi X850 עכשיו אני רוצה להתקין vista פעם אחרונה שניסיתי , הבנתי שמשחקים על ויסטה צריכים יותר מגיגה זכרון. בכל מקרה , הבעיה שלי שאין לי מושג (לא זוכר) איזה זכרונות יש לי במחשב.. אם הם 533hz יותר או פחות... חשבתי אולי תדעו לפי המעבד\לוח אם איזה זכרונות יש לי או איזה זכרונות אני יכול לקנות כדי לקבל 2 גיגה 512 כפול 4. ואם בכלל הלוח תומך בזה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי , למרות שכסף זאת לא בעיה.. אז תמליצו... תודה! נ.ב - התקנתי sandra והיא לא זיהתה את הזכרונות .. פירקתי את המחשב ולא ראיתי את הדגם שלהם...

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  11. בעקבות הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207609.0 קניתי את אותו כרטיס וכבר התקנתי אותו במחשב, ואכן המחשב קלט אותו וכרגע יש לי 1 ג'יגה של זיכרון. 1. איפה אני רואה את המהירות האפקטיבית שלו? (למרות שליאור אמר לי שהמהירות תהיה 333mhz, אני רוצה להיות באמת בטוח בזה שזאת אכן המהירות) 2. יש לי עוד 2 כרטיסי זיכרון- 256mb 333mhz, ועוד אחד 512mb 266mhz. הג'יגה של kingston ה 512 גם כן של kingston וה 256 של TwinMos מה אתם ממליצים לי להוסיף לג'יגה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by Fighting Falcon,

אני רוצה לקנות מחשב ונתנו לי כמה הצעות לגבי לוח אם ! הם אמרו שהלוח אם של -Assus הכי טוב מה הייתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by E-Bear,

החלפתי את הלוח אם שלי למעבד של אינטל עם צ'יפסט שונה. רציתי לדעת אם אני חייב לבצע פורמט או שאפשר פשוט להתקין את הדרייבר של הלוח אם?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  14. צריך פרטים כמה עולה כל מעבד חדש של CORE 2 בבקשה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by ariel7766,

צריך קישור לתוכנת המאמץ s&m בבקשה!

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  16. Started by DXT,

אז ככה.. מישהו שאני מכיר הולך לקנות מחשב בקרוב והוא שוקל את אופציית ה- 64 ביט של AMD. בהתחלה חשבתי שאני מבין מה הולך אבל מסתבר שלא ממש.. וקצת התבלבלתי, וכל מקור שקראתי בלבל אותי יותר. אז אני מבקש שמישהו יסביר לי את זה חד וחלק. - מה ההבדל בין סוקט 754 ל- 939? - האם קיים סוקט שתומך גם ב AMD64 וגם בסדרת ה Athlon XP?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  17. 1. מישהו יכול לעשות קצת סדר עם הלוחות החדשים של אינטל - i875 i865pe וכו' - לא מבין למה יש כול כך הרבה סוגים מישהו יכול להמליץ על לוח ולהסביר למה ? 2. ECC DDR למה זה טוב ? 3. DUAL DDR למה זה טוב ?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. Started by liorsn,

אני מחפש מחשב לתכנות, אופיס אינטרמט ומשחקים כמו CALL OF DUTY 4. אני מתלבט בין E7200 לE8200. בנוסף איזה לוח אם עדיף Gigabyte GA-73PVM-S2H או Gigabyte GAP35--DS3 התקציב שלי מוגבל, אז אני מנסה להשיג את המקס' במינימום עלות. אם יש מישהו שגם יכול להמליץ על מארז וספק אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  19. שלום. אז כפי שכתוב בכותרת אני רוצה שתספרו מה ההבדלים בין המעבדים הבאים: Athlon64 3000+, Athlon64 3200+, Athlon64 3400+, AthlonFX. ואם אפשר אז גם תסבירו לי: אלו מעבדים שתומכים ב- 64Bit עומדים לצאת בקרוב? והאם שווה לחכות להם? עוד דבר - מה התשובה של אינטל לכל זה? וכדאי ללכת עליה בקטע של 64Bit? תודה רבה! ;D

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by dani,

אוקיי אז ככה יש לי 2500 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל רק את המעבד, את הלוח אם וכמובן זכרונות כי יש לי זכרונות ישנים SD-Ram... אוקיי מעבד: אמרו לי שה AMD 64 ביט או משהו כזה הוא פצצה... אבל גם הפנטיום 4 פרסקוט או משהו כזה... פשוט אני לא יודע מה לבחור... עזרה? לוח אם:כמובן תואם וזכרונות: שני כרטיסים של DDR 400 A-data וכל זה עד 2500 ש"ח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה עד המחיר הזה אז הוא אחלה גבר

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  21. Started by Pancakes,

מחפש לשדרג את הזיכרון הכולל ל8GB, דרך סטיק אחד או שניים (לא משנה לי העיקר מה שיותר טוב/זול/מומלץ לשיקולכם) יש לי לוח אם Asrock H61M-HVS תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לאר-דיסק שיש לי עכשיו הוא SATA האם אני יכול לשים SATA2 ? לזכרונות שיש לי עכשיו יש 1ג'יגה DDR איזה זכרונות כדי לי כי אני רוצה 2 גי'גה? ומקלדת שתוחה ויפה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

כפי שאתפ רואים במפרט יש לי לוח P4S533 - אני מאוד (אבל מאוד) לא מרוצה ממנו (אגב מי שמתכוון לקנות אותו - לברוח כאילו יורים עליך). אני חושב להחליף אותו - השאלה שלי בעצם האם לקנות רק לוח ולשדרג את המעבד אחר כך - הכוונה לקנות IS7 של ABIT או האם לעבור ל AMD ולקנות ישר מעבד ולוח טוב. האם זה הזמן או שלא (לAMD או לINTEL) ? אגב בנוגע לזיכרון יש לי סידור של זיכוי 600 על זיכרון כך שזו לא בעיה תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  24. עדיף מחנות מהצפון

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by who_Cares,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לשילוש. התקציב הוא בערך 2000, עדיף פחות כמובן... המחשב ישמש לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו ואודיו.. כמו כן מתוכנן להריץ את VISTA. מה ההצעות? שאלה נוספת - עדיף להסתפק ברטיס מסך OB, או לחפש משהו אחר? צריך כניסה למצלמת וידאו.. בתודה מראש, Who_Cares

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים