מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח אם הכי שווה לקנות ל AMD64 (בלי שום קשר לכסף) אני פשוט רוצה לדעת כי אני מתכוון לקנות מחשב כנראה :
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
כמו שחלקכם בטח יודיעם, החזרתי את ה NF7-S שלי לאחריות בגלל מאוורר לא תקין ויציאה אופטית לא תקינה. אבל עכשיו פתאום אני שם לב - שהL12 מוד נשאר שם!!!!! : : : : : : : : :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ אתם חושבים שהם לא יתנו אחריות בגלל זה? :( :( :'( :'( :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות לוח אם והוא שואל איזה יותר טוב AN8 ULTRA AN8 SLI תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
מי יודע מה ההבדל בין שתי הוורסיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
היי לכולם אני דיי חדש קטן והאמת לא נעים לי כל כך ישר לשאול שאלות ולצפות לתשובות שלי שיצא לי להשתתף אבל נתקעתי בבעייה היום במקרה והחלטתי לשאול שאלה המצב הוא כזה המחשב שלי הוא מחשב עבודה באולפן הקלטות. הצרכים של הביצועים הם גבוהים מאוד ועל כן המחשב במצב של Raid 0 שני הרד דיסקים של 120 ג'יגה בייט מחוברים להרד דיסק לוגי אחד של כ230 ג'יגה. ספק כח של 400 וואט. לוח אם של אינטל black canyon עם צ'יפסט 925X ומעבד 3.2 ג'יגה הרץ. ג'יגה אחד של זיכרון מחברת spectek משהו כזה. יש על המחשב כרטיס מסך של ATI מחובר בPCI Express X16 וכרטיס קול של E-mu דגם 1820M צורב דיוידי של נק וסידי רגיל אני רוצה לעשות כמה דברים להחליף מארז לשקט יותר. כנראה לאנטק סונטה אלא אם יש הצעות אחרות. אני צריך מאוור…
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מפרט חדש הכולל את המעבד את'לון 3200+ עם ליבת ה VENICE רציתי לדעת האם הוא יתמוך ב 64 על בטוח או שיש דגמים כאילו שלא תומכים בזה?
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
http://www.physorg.com/news116171754.html ibm show as how the future should look like.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע ומחזיר עסקה לאחור ב-SQL Server 2005, אני נתקל בבעיה. אני עובד על יישום (ב-C#.NET 3.5) שמאחסן נתונים בשבע טבלאות נפרדות במסד נתונים; טבלה אחת מקושרת לאחרת באמצעות אילוץ זר. כאשר נתונים מוזנים לטבלה אחת, המזהה הייחודי שלו (מזהה מפתח ראשי) משמש כאילוץ זר בטבלה אחרת. הכנסתי את הנתונים באמצעות חיבור SQL מ-C#. הנתונים מוכנסים ברצף אחד אחרי השני מהאפליקציה, אבל לא הצלחתי לבצע הוספות באמצעות פרוצדורה בודדת, אז לא יכולתי להשתמש במושג ה-commit וה-rollback כאן על ידי scaler (מכיוון שיש נהלים שונים ונתונים מוכנסים לתוך אחד אחרי השני מהאפליקציה, תוך חיבור בכל פעם להכנסה). האם ניתן להשתמש בשיטות ה-commit וה-rollback במצב זה?
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב מבוסס AMD ויש לי בעייה עם הלוח התלבטתי בין לוח מבוסס KT400 ל NFORCE2 אם זה יהיה KT400 זה יהיה 7VAX של גיגהבייט ואם NFORCE2 אז כנראה LEADTEK (אם לא יצא משהו אחר עד שאני יקנה) השאלה שלי זה האם שווה לי לקנות עכשיו NFORCE2 כי אני יודע שמבחינת ביצועים הוא יותר טוב ואין לי בעייה להוסיף את ה250 שקל האלה אבל רק אם זה כדאי. 1.האם ה 250 שקלס האלה שווים את ההבדל ומה אתם חושבים על לידטק לעומת גיגהבייט? 2.מתי אתם חושבים שיבואו עוד דגמים והוא יתפס בשוק? 3.עוד משהו, הבנתי שכדאי לי לקנות 2 סטיקים במקום אחד על NFORCE2 בגלל DDDR נכון? האם זה קשור לבאס של המעבד ? 4. LEADTEK הם היחידים בישראל עם NFORCE2 ? 5. יש הבדל משמעותי בין כרטיסי הקול המובנים שב 7VAX ל …
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לוח אם NF4 SLI ואני מתלבט בין שלושה דגמים gigabyte asus msi למרות שאת ה-MSI אין עדיין בארץ (האם שווה לחכות) תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני קונה מחשב של אינטל והציעו לי לוח אם של אינטל מסוגים שונים- tappen ו sorento , איזה לוח יותר טוב, והאם הם מתאימים לאינטל 64 ביט? אולי בכלל שווה לקנות מחשב amd? תודה לעוזרים, אלי
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
-
יצאתי מהחנות בהרגשה טובה רכשתי מעבד: i5 3570K כ.מסך GTX 660ti oc קירור arctic freezer עדיין לא פתחתי כלום כי אני בהתלבטות בנוגע האם הרכישה של לוח האם GA-H77-DS3H הוא מתאים לאובר קלוקינג??הוא בעל ביצועים טובים? תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
זכרונות מעבירים נתונים של 64 ביטים כל פעם הציפסט מקבל 64 ביט כל פעם ומתקשר עם המעבד ב 64 ביט אז למה עכשיו כולם אומרים שהמעבד פועל ב 32 ביט ורק עכשיו מתחילים לצאת מעבדים ב 64 ביט ובדואל צאנל איך הציפסט יכול לעבוד עם 2 זכרונות במקביל עם כל אחד מהם שולח לו 64 ביט והוא יכול לעבוד רק עם 64??
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את הריפרים של OCZ שזה זכרונות עם HPC מטורפים.. השאלה שלי האם אפשר לעשות להם OC ? ( שמעתי משהו על זה פעם אבל לא בטוח ) או שזה רק כדי לקרר אותם פיזית ליעילות רבה יותר... ואם אפשר לעשות OC במה זה אשכרה מתבטא? שיעני אם יש לי 800mhz זה יהפוך ל1000 mhz ? או מה. או שאם יש לי 4GB זה יהיה 8GB ? או מה..אני לא ממש מבין בזה אז אני אודה להסבר...
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לוח אם ASUS P5WDG2 WS PROFESSIONAL תודה על כל אינפורמציה [glow=red,2,300]בעברית[/glow] כמו כן האם הוא מתאים למערכת עריכה? תודה: מראש BARAKUSH
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת איך מעדכנים את הביוס. הלוח המדובר הוא P35C-S3. מה אני אמור להוריד מהאתר? איזה מהעדכונים? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2632 תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מעבד I3 דור 8 רץ על 3.6GHZ לעומתו מעבדי דור 8 מסוג I7 I I5 רצים על פחות GHZ . השאלה היא מהי ההשפעה של ה GHZ לעומת ריבוי הליבות ומה עדיף למשתמש הביתי ?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
תמונה ראשונה של מערכת NUC עם השבב הגרפי המובנה של AMD דלפה לרשת. https://www.techpowerup.com/238654/intel-nuc-based-on-intel-vega-mcm-leaked#g238654 הליבה הגראפית ענקית ! בערך פי 2 מליבת המעבד משמע סדר גודל של RX580, גם שבב HBM יחיד יכול לספק רוחב פס דומה למה שיש לRX580. מה שיש שם זה +- חצי *RX VEGA 64, לא ברור לי איך הם חושבים לקרר את זה ולמרות מערכת מתח מכובדת מאוד ע"פ התמונה אני לא בטוח בכלל שהיא תספיק. *גם ע"פ הגדלים וגם פרורצינלית בין גודל הHBM לליבה http://www.pcgameshardware.de/screenshots/970x546/2017/08/AMD-RX-Vega-64-und-Vega-56-Unboxed_-18--pcgh.jpg נראה סופר מעניין הכיוון הזה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להוסיף עוד 1GB למחשב שלי ללוח אם MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) שתומך בAGP והוא דיי ישן... איזה זכרונות לקחת? (זה משנה בכלל?)
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
היי לעוזרים, יש לי לוח אם שכבר עשה את שלו כנראה ומעבד שלא ממש סוחב בימינו יותר מדי ( GA-M61SME-S2L+ATHLON 4200 2.21 GHZ) והגיע הזמן לדעתי להשתדרג. מבחינת השימוש גיימינג קל, גלישה באינטרנט, יוטיוב וסרטים. עד 650 ש"ח, אם יש סיבה משמעותית ללוח/מעבד שייתן לי הרבה יותר ניתן לחרוג מעט. תודה רבה מראש, זאב.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
לאחר ההשקה הטרייה של דור מעבדי 14 ננומטר חדש עם תושבת מעודכנת ואותן ליבות עיבוד שמלוות אותנו משנת 2015 - נראה כי אינטל פונה להתמקד במעבר אל טכנולוגיות חדשות ומעניינות יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4326 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4325 האם שווה להשקיע את ה 100 ש"ח? מה עוד ההבדל בין הלוחות פרט לכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אם אינני מתכוון לעבוד עם שני כרטיסי זכרון האם עדין יש יתרון ללוח תומך SLI ? ומה נותן לי הציפ של NFORCE 4 אני מעוניין להרכיב מחשב עם amd 939 ועם כרטיס מסך PCIE וכמובן dual chanel ddr האם אני צריך את ה nforce 4 +sli בשביל זה???!! והאם יש לכם מה להציע? השימוש הוא למשחקים {לא פריק} אינטרנט ומעט תוכנות בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 4000 ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX או הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX האם יש הבדל גדול ביניהם? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-