עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bentel,

מה יקרה אם אני אחבר כרטיס מסך חלש יותר מהמעבד הגרפי של המעבד? האם המחשב ישתמש במעבד הגרפי של המעבד? מקווה שהבנתם אותי....

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. ללוח שלי יש תושבת די ישנה - 1156 - אז אני צריך למצוא מעבד יד שניה. מצאתי ב-eBay מעבד i7-880 בכ-500 ש"ח ממוכר סיני כלשהו, עם המון ביקורות חיוביות (ודירוג של 98%). האם המעבד הזה יעבוד אצלי ישר? האם צריך להזהר מזיופים או שזו לא סכנה אמיתית? תודה!

3. רציתי לדעת אם מעבר ל ddr 4 שווה את התוספת? כרגע אני עם ddr3 אוכל למכור את הלוח זכרונות ומעבד בערך בסכום של 2400 שקל ולהוסיף כרגע אני עם Asrok extreme 4 I7 3820 oc 4.6 זכרונות קרוסיאר 1600mhz 16gb מבדיקה שלי סביב 5200 יעלה מה שמשאיר לי בערך 2800 להוסיף.....השאלה אם משתלם

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט, עושה בעיות רציניות: 1. כרטיס רשת- הכל עובד פיקס, ופתאום אין תגובה. בהתחלה חשבתי משהו בראוטר או מודם, אך הכל עובד טוב. אני נכנס להגדרות שכרטיס, משנה אותו ל 10MBPS או משהו אחר,לא משנה, מחזיר ל AUTO ואז זה מסתדר, לפחות ליום אחד. ככה אני עושה תמיד, אבל זה לא אמור להיות ככה.... הכרטיס בלוח הזה שייך לאינטל. ניסיתי עדכון אך הדרייבר היה מעודכן. הסרתי, התקנתי שוב אך לא עזר. 2. כרטיס קול- ב…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היצירה הבלתי רגילה של אינטל נוחתת אצלנו לביקורת - הכירו את המעבד המהיר ביותר בעולם לגיימר ולאוברקלוקר. ציון 40 שנים לצאת מעבד ה-8086 הוליד גרסה שאפתנית במיוחד שאתם צריכים להכיר לכתבה

6. Started by Burned,

מישהו יכול להמליץ על לוח אם מתאים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by tomer_S,

שלום לכולם ! אני בונה בימים אלו מפרט למחשב חדש אותו אני מתכוון לרכוש בכמה חודשים הקרובים אני מאוד מתקשה בבחירת לוח אם משום שאין לי ממש ידע בתחום של לוחת אם והייתי שמח לעזרתכם המחשב שלי מכוון גימינג ותכנים באיכות HD התקציב הוא 1500 ש"ח (אפשר לחרוג ב200- 300 שקל) המפרט : מעבד : intel Core i5-4670K Trey לוח אם : ??? ספק כוח : coolermaster 1000W (קיים ממחשב קודם) זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone (קיים ממחשב קודם) כרטיס מסך: MSI NVIDIA GeForce GTX770 2GB Lightning GDDR5 http://www.msi.com/product/vga/N770_...=Specification הארד דיסק : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 SSD: SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120GB http://…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by PeaS,

למה משמשים המוצרים האלה למעבד, כמו זה של TT שמצורף לינק לדף באתר שלהם? http://www.thermaltake.com/products/accessories/simXp.htm

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by matankashi,

אני מעוניין לקנות את אחד מסדרת המעבדים של doul 2 core.... אבל יש בעיה.. אין לי מושג מה כדאי לי לקנות מבין הסדרה.. אני משחק במשחקי מחשב פחות או יותר שנקראים כבדים ...(Sanandreas, The sims 2 אבל גם צריך מעבד טוב לעתיד) הבעיה זה המחיר..אני לא יכול לקנות את הכי טוב..אבל שמעתי שהסדרה של דואל כור 2 טובה ביותר, ומספקת לא רק בדגם הכי טוב. אני צריך מעבד שיפעיל לי משחקים בצורה מהירה.. אשמח אם תעזרו לי.! תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by jackhammer,

לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל בגלל שBIOS זה לוח אז שמתי את זה פה אני רוצה לעשות במחשב שלי RECOVERY PARTITION ממש כמו בניידים שאחרי הפוסט אתה לוחץ F6 או משהו וזה לוקח אותך לRECOVERY עכשיו הבנתי את כל הקטע של יצירת הIMAGE עם GHOST והמחיצה הנפרדת מה שחסר לי זה לערוך את הביוס שלי שיציג לי את האפשרות הזאת של הF6 ושזה באמת יקח אותי לRECOVERY ולא סתם יהיה שורת טקסט שלא מגיבה איך אני עושה את זה? תודה למגיבים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by zoboomafoo,

האם יש עדיפות לאחד על השני ? ההתלבטות היא בין בורד זול של MSI עם H61 לבין יקר ומאובזר קצת יותר של GIGABYTE עם H55 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Omry,

היי אנשים. אני כרגע בתהליך בניית מערכת (לעזאזל, כמה זמן אפשר למרוח את זה?!) ואני בדילמה בנושא הזכרונות. אני לא יודע האם יתקיים הבדל מורגש (3 FPS ומעלה) בביצועים בגיימינג או אם ארגיש איטיות כלשהי בשימוש יום-יומי כמו צפיה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה מרובת-לשוניות באינטרנט לעומת 6GB זיכרון. אשמח לשמוע האם באמת ארגיש הבדל שכזה. במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לקיט זכרונות 3GB, עדיף בתזמונים נמוכים. מהירות של 1,333MHZ מספיקה לי לחלוטין. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום ולילה טוב

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by SUPER300,

שלום . אני מתלבט בין שני מעבדים טובים-i7 2700k ו-i5 2500k. מצד אחד ברור שהi7 יותר טוב. אבל מצד שני, האם זה שווה את ה350 הפרש? אומרים שאין הבדל גדול ביניהם למשחקים. אבל אם אני משחק בסימולטור הטיסה של מייקרוסופט ושם לו הרבה תוספות והוא דורש הרבה כוח עיבוד, אז הi7 יביא תוצאות שרואים ממש שהם יותר טובות מהi5, לא? דרך אגב, אני מתכנן לבצע OC לסביבות 4.2ghz

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי לכולם כנראה ארכיב מחשב (HTPC+ משרדי מולטיטסקיינג) חדש המבוסס על לוח של GIGABYTE (ומעבד של AMD) לשם כך אני מנסה להבין בגדול כמה דברים 1. מה ההבדל בין ערכות השבבים השונות:, 790 (FX, GX, X) 785G וגם 770 780 ומה באשר ל- 880, 890 - והאם זה רק נדמה לי או שלוחות AMD מבוססי ערכות אלה פחות נמכרים כעת בארץ? קראתי בכמה מקומות שערכת השבבים 785G טובה ומומלצת. האם בגלל שה- 790 בעלת מספר גדול ממנה עלי להניח שהיא עדיפה עליה, או שלא בהכרח? האם אני טועה או שערכות השבבים בעלות המספרים הנמוכים, בגדול פחות מתקדמות ולכן פחות טובות? כמובן שהלוח עצמו יכול להיות יותר מפוצ'ר ולכן אולי יותר משתלם - ועדיין עולה השאלה האם בהנחה שאני רוצה לנצל את הגמישות של AMD בשידרוגים עדיף היה וניתן ללכת על …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Idanp,

http://hkepc.com/hwdb/yonah-crossfire-3.htm

• 44 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. יש לי תקציב של כ-3,500 ש"ח. אפשר להגיע ל- 4,000 אם ההבדל ברכיבים משמעותי. קניתי GeForce 8800GTS 640MB. האם ה-E6700 זה סתם זריקת כסף? לשימוש משחקים כבדים. אני אוהב אותם ב-1280x1024 עם כמעט כל ההגדרות על המקסימום. אשמח גם להמלצות בנוגע למערכת קירור ואולי מארז טוב... תודה מראש.

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לפי מה שראיתי מבחינת נתונים המעבד i7-2600 נראה כי הוא פחות חזק מ -990X ואם אינני טועה ה990X איננו מסדרת המעבדים החדשה מהו המעבד החזק ביותר כיום למשתמש הביתי שאין לו בעיית תקציב והאם באמת אני צודק כפי שרשמתי למעלה אשמח לתגובות

18. בג'יגהבייט לוח ds4 יש dual bios שזה שני שבבים כדי שאם ביוס אחד נדפק אפשר לגבות אותו עם השבב השני אבל בפרטים של ג'יגהבייט ds3 כתוב virtual dual bios, מה זה אומר? יש רק שבב אחד, מה הכוונה לביוס כפול ווירטואלי?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by eitanir,

מחשב חדש, עם מעבד +Athlon 64 X2 4200 עם הקירור הרגיל שמגיע עם המעבד. כנראה בגלל החום היום, המחשב כבה לפתע, ניחשתי שזה בשל החום, הפעלתי שוב, ולאחר כמה דקות עבודה הוא הגיע ל 80, 90, 95, 98 מעלות, וכבה... :-) 1. הוא כבר נכבה לי 3 פעמים, כלומר, הוא הגיע לטמפרטורה מקסימלית (לא הגבלתי ב BIOS), וכבה - האם מה שקרה הוא מסוכן למעבד ? 2. מה זה אומר ? שאני חייב לשים קירור נוסף / במקום הקיים ? מה בדיוק עלי לעשות ?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by berner,

חבריה שלום אני בונה מחשב חדש ואני פשוט כבר לא יודע מה לבחור בלוח אם האופטימלי אני צריך חיזוקים לבחירה להלן מספר לוחות ועזרו לי בבחירה GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4וGigabyte GA-M51GM-S2G Gigabyte DFI INFINITY NF-M2 G AM2 ASUS - M2N-E GAM55PLUSS3G Gigabyte P5B Deluxe GA-965P-DS3 אודה לסיועכם הדחוף בברכה :s05:

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מתעניין בתוכנה המנטרת את העומסים ברכיבים המרכזיים במחשב: עומס CPU, כמות זיכרון תפוס/פנוי ועומס חישוב של הכרטיס הגרפי. אני בייחוד רוצה לדעת כמה זיכרון פנוי יש לי במהלך העבודה (אם זה משחקים או עיבוד תמונות/וידאו) כדי לדעת מתי צריך להוסיף עוד זיכרון. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. ערב טוב, ברשותי לוח אם m2a-vm hdmi של asus כרגע יש לי סטיק אחד של 1G זכרון, אני מעוניין להוסיף 2 סטיקים של 1G כ"א (dual channel) השאלה היא, האם אפשר להשאיר את הזכרון הנוכחי או שכדאי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-2 החדשים? כל טוב ותודה למשיבים אלי

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. לפי מפת הדרכים המעודכנת של AMD, עוד לפני שיצא האמר (בסוף השנה הזאת), תצא כמה חודשים לפני זה סדרת מעבדים שנקראת ברטון (למי שלא ידע), שגם היא (כמו T-bred שיוצא אוטוטו) תעבוד ב0.13 אבל היא גם תעבוד בSOI (שיטה חדשה לדחוס יותר באותו מקום, או בפחות מקום, אל תתפסו אותי במילה), והחידוש הוא שלברטון יהיה גם 512K מטמון L2! אומנם AMD מאחרים (כמו תמיד) אבל לפחות עוד איזה חצי שנה גם לAMD יהיו מעבדים עם 512K.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, החלטתי לעבור ל VISTA 64 מ 32 ועם זאת להוסיף זכרון למערכת כרגע יש לי 2 ג'יגה - CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL5 בשני סטיקים, ההתלבטות שלי היא, האם להוסיף עוד שני סטיקים זהים (ובעצם למלא את כל חריצי הזכרון שלי) או להשקיע קצת יותר כסף ולקנות שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד, 6 ג'יגה בכולל וכך להיות "יותר מוכן" לשדרוגים עתידיים. המחירים כל כך זולים עכשיו שזה נראה לי טעות לקנות רק 2 ג'יגה ועוד בשני סטיקים. תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. קצת יותר מ 50% מהמחשבים השולחניים שנמכרים כיום בשוק הפרטי בארה"ב מבוססים על מעבדי AMD וקצת פחות מ 50% מבוססים על מעבדי אינטל. זה לא כולל שרתים, ניידים, תחנות עבודה ולא כולל את שוק החברות, רק משחבים שולחניים שנקנים על ידי לקוחות פרטיים, מה שמכונה: retail desktop, שזה פחות או יותר, אנחנו. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20040913050508.html

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים