מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם שבכותרת זה הלוח שיש לי כרגע עם המעבד I5 760 יש אפשרות לעשות עם הלוח הזה OC ואם כן, ייכנס ללוח אם הזה גוף קירור איכותי למעבד? זה לוח אם MICRO נכון? תודה על התשובות!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי לוח אם m2a-vm hdmi של asus כרגע יש לי סטיק אחד של 1G זכרון, אני מעוניין להוסיף 2 סטיקים של 1G כ"א (dual channel) השאלה היא, האם אפשר להשאיר את הזכרון הנוכחי או שכדאי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-2 החדשים? כל טוב ותודה למשיבים אלי
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מעבד I5 3470 עם לוח אם z77m-d3h. כמה שאני יודע, טכנולוגית הTurbo boost עבור המעבד שלי עובדת באופן הבא: 1core -3.6 2cores -3.6 3cores -3.5 4cores -3.4 וככה זה גם מוגדר בbios ווידאתי שturbo boost לא מכובה. כשעשיתי בדיקה בprime 95 ובמקביל בתוכנה עם אינפורמציה על הליבות קיבלתי שכל הליבות פעלו בתדר של 3.6. מה אני מפספס פה? אגב, כשאני מעלה את התדרים לx40,x40,x39,x38 בbios אז כולם עובדים על 4ghz באופן דומה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב i5 מלפני 7 שנים, עם לוח GA-B75M-D3H. כרגע יש לי 8GB זכרון(שני סטיקים של 4GB, מהירות 1333 של חברת GSKILL אם אני לא טועה). אני רוצה להכפיל את הזכרון, אך מכיוון שכל נושא תאימות זכרונות לא ברור לי, אני רוצה להתייעץ אתכם בדיוק מה לקנות, כדי שלא תהיה בעיה. קודם כל, האם ניתן באופן עקרוני לשים מספר אי זוגי של זכרונות, כלומר להוסיף סטיק של 8GB לשני הסטיקים של 4GB הקיימים, או שיש צורך לקנות 16GB זכרון ופשוט להחליף? כמו כן, מה לגבי תאימות דגמים? מצאתי את הרשימה הזו: https://download.gigabyte.com/FileList/Memory/mb_memory_ga-b75m-d3h.pdf מופיעה שם כמות מוגבלת של דגמים- האם זה חקוק בסלע? האם באמת אני חייב לשים אך ורק את אחד הדגמים המצוינים שם?…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן בציפייה שהם לא ישלחו ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461069.0 ) לכן רכשתי סטיק זכרון נוסף מארה"ב ( http://cgi.ebay.com/KINGSTON-2GB-200-PIN-PC2-6400-DDR2-800-KPR6400SO-2GR-/350357383422?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5192ed68fe ) של קינגסטון. אחרי שראיתי שהבחור מתימן שלח את הזכרון, מיהרתי לבטל את ההזמנה מארה"ב שעוד לא נשלחה, אך המוכר התעלם ממני לחלוטין ושלח לי את הזכרון. במקרה שהסטיק התימני יעבור את המכס ויגיע לביתי, וגם הסטיק מארה"ב יגיע לביתי, אתקע עם 2 סטיקים של 2GB זיכרון במהירות של 800MHZ למחשבים ניידים. לכן אצטרך למכור אחד מהם, סביר להניח את האחד מארה"ב. הזכרונות חדשים…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה היא הכותרת... אה ועוד משהו קטן - יש טעם לקחת ספק CORSAIR VX 550W במקום 450W אם הכ.מסך הוא RADEON4850? ועוד דבר קטן - יש הבדל בין 4850 של PALIT לשל SAPHIRE? (מבחינה פיזית - קירור או מבנה, מה עדיף) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע אלי היום הזיכרון שהזמנתי מנעה אני חשבתי שהוא יהיה ללא חברה אבל בסוף אני רואה שהזכרון הוא של pqi tccd שמחתי לראות חברה מוכרת בינתיים הלוח והכרטיס מסך והמעבד עדין לא הגיעו (יום ראשון מגיעים) אני ישמח לתת תוצאות בהקדם
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין המעבד I-5-8250U לבין I-5-8350U? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב החלפתי ספק לא עזר, המאווררים עובדים בהדלקה של כמה שניות, הוצאתי זכרנות, לא עזר המחשב נדלק ל 2/3 שניות ונכבה ונדלק בלופ אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח INTEL D850GB האם כדאי לי לעשות לי עדכון ביוס? כי ביינתיים נשארתי עם אותה גירסה למה אני מפחד להרוס את המחשב!! זה בכלל יתן לי משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי מה זה Fbs (אני יודע שזה [FRONT BUS SIDE ] אבל מזה קשור למעבד) ועוד שאלה למה CORE 2 DUO יותר טוב מDUAL CORE תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בתהליכי רכישת מחשב שמטרתו- משחקים, עריכה גרפית ומשרדי... נעזרתי בפורום של המפרטי מחשב אבל כרגע יש לי שאלה בנוגע למעבד ספציפית: המעבד עליו חשבתי הוא E5200 של אינטל. אבל נאמר לי כי לא כדאי לקנות כבר dual core כי הוא ישן ומומלץ לרכוש Core 2 duo. לי אין מושג בתחום... מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? עדיף להשקיע עוד כסף לCore 2 Duo? או ללכת בכלל על AMD? למחשב נכון לעכשיו לא יבוצע OC והוא לטווח הרחוק... תודה על העזרה מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤407 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤813 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהם הזכרונות הטובים ביותר ל OC ע"ג DFI NF4 עד 1500 ש"ח למודולים של 2X512 MB? בתחילה חשבתי לרכוש מודולים של 2X1 GB לצורך בניית מערכת למשחקים וחשבתי על אחד מהבאים לצורך הרצה אסינכרונית תןך OC למעבד בלבד: Geil 2GB (2x1024MB) DDR 3200 Value Dual Memory http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4237 PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3265 אך נאמר לי ע"י לוגיק שישנם בעיות תאימות בין ה GEIL ללוח של DFI, ובנוסף ש 2GB זה OVERKILL ומספיק 1 GB מה דעתכם על אמירה זאת בנוגע למערכת למשחקים?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. המקרה הוא כזה: יש לי מחשב ישן, ואני רוצה להחליף לו רכיבים, להלן המפרט: Motherboard Name ASRock 775VM800 CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) ראם: לא מצאתי איפה בEVEREST אני רואה את שם הדגם אבל יש לי 2 של חצי ג'יגה כונן CD: צורב DVD וכונן DVD רגיל, שניהם חיבור IDE כונן קשיח: 80 ג'יגה ו160 ג'יגה, שניהם חיבור IDE. כרטיס מסך מובנה בלוח אם. ספק כוח: 300W העינין הוא כזה: אני רוצה להחליף רכיבים, אלו השאלות שלי: א) האם יש מציאות שלוח אם חדש (שמתאים למעבד בסיגנון i3 או i5) יוכל להתחבר לדיסק הקשיח\כונן DVD\הראם שיש לי (בין ע"י חיבור IDE בלוח עצמו, בין ע"י מתאם? (שני הראשונים כדי לחסוך בכסף, האחרון כדי לקנות יותר מאוחר, להשאר עם ראם גרוע וכרטיס מסך חדש יתן לי …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא ממש מבין בתחום (לפחות לא כיום, לפני קצת יותר מעשור הייתי בקיא ברמה של טכנאי) ואני רוכש מחשב חדש, תכננתי מערכת סביב ה - Core i3-530 אבל אז כשרציתי לשאול לגביה בפורום המפרטים, ראיתי שלרוב אתם ממליצים על ה Athlon II X4 630 שבאותו טווח מחירים. בדקתי בנצ'מרקים כאן: http://tinyurl.com/athlon2630vscorei3530 ואני רואה שהביצועים שלהם בממוצע אותו הדבר. אני אישית נוטה יותר לכיוון האינטל, אבל אז פתאום התחלתי לחשוב שללוח האם יש משמעות יותר חשובה מהמעבד, אז בעיקרון השאלה שלי היא כזו: האם בטווח המחירים של 500-600 ש"ח ללוח, הצ'יפסטים של ה AMD יותר טובים מאלה של אינטל או להיפך, או שגם כאן אין ממש הבדל? המחשב יהיה all-around כלומר מיועד להכל - גלישה, משחקים, עבודה וכו'. …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שבת שלום, ברשותי לוח של ג'גיגה בייט p35-ds3l אני מעוניין לעדכן את הביוס, בעבר הייתי משתמש עם הדיסק שקיבלתי יחד עם הלוח, אך זה היה כאשר המערכת הייתה של xp כרגע מותקן win7 אין סיכוי שזה יעבוד עם המערכת כרגע. אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זכרון 128mb ddr 333mhz. לפני שלוש שבועות קניתי סטיק זכרון (2.5) A-DATA 512MB DDR 400MHZ אני מעוניין לבדוק את הזכרונות לפני ההוספה ולאחריה(בתקווה שתהיה התאמה) איזה תוכנה מומלצת לבדיקה של העבודה של המחשב עם הזכרון. ואיזה בדיקות אני צריך לבצע בשביל לראות את השיפור בביצועים. אני מקווה שהיה שיפור (עוד לא בדקתי את הזכרון והוא עדיין בשקית) בתודה מראש לכל העונים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.aoaforums.com/forum/amd-motherboards-and-cpus/35567-halways-beta-testing-abits-nf5-mobo.html מעניין מתי יצא NF5?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע i3 2100 בשילוב עם HD 7970. לפי מה שאני יודע כרטיס המסך הזה חזק ומספיק גם למשחקים מודרניים אבל המעבד קצת בעיה. האם זה הזמן לשדרג? הלוח שלי הוא IPMSB-H61... חשבתי על אפשרות של קניית i5 3470 יד2.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שיש בעיה עם הביוס בחלק מלוחות האם שתומכים בתושבת. המחשב לא עולה עם המעבד עד שמעדכנים את הביוס אבל אי אפשר לעדכן את הביוס כשהמחשב לא עולה. זה נכון? כי אני עומד לבנות מחשב עם התושבת הזו וחשוב לי לדעת אם יש לכך פתרון.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני כל הזמן קורא כאן בפורומים על מחלקים וכל מיני דברים כאלה, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכון ? כאילו בכל המפרטים זה או המעבד הזה או הזה, עם הפרש של בערך 600 שח, אין מדרגה טובה באמצע, ה3600X היה יכול להיות בינייהם אבל לפי הביקורות הוא לא שווה את התוספת מחיר ל3600 אינטל 9600 נמצא במחיר שבין 2 המעבדים האלה אבל גם כן לא שווה את הכסף, אני לא מפספס משהו נכון ? עריכה: שכחתי לציין ryzen 7 2700 אבל גם הוא פחות טוב לפי מה שהבנתי
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
אתמול קמתי בבוקר, אחרי יום מרוכז בכימיה, פתחתי תמחשב, ולהפתעתי המחשב לא עבד. שומעים שהכל עובד, האור של המחשב כשהוא דלוק עובד, אבל לא רואים כלום על המסך, ובכאילו המחשב לא מתקדם ולא שומעים כל צפצוץ שהכל תקין. בדקתי כרטיס כרטיס, את כל הזכרונות, את הארד דיסק את הסי די והדי וי די ועדיין, כלום לא עבד. בסוף הוצאתי את הסלולה של הלוח אם, הוא התאפס, והכל עבד אותו יום ואמרתי : "מסתורי למדיי אבל עדיף לא להתעסק אם זה עובד". היום אני אחרי הבגרות בכימיה בא שמח פותח תמחשב ושוב קרה אותו דבר, חיכיתי שעה לאחר שהוצאתי תסלולה הביוס התאפס והכל עובד עכשיו. בדקתי תסלולה יש בה עדיין 3 ואט, אז היא לא פגומה או משהו כנראה. המחשב לא עבר אוברקלוק, הדבר היחיד שעשיתי יום לפני שזה קרה זה להחליף את ההיטסי…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-