מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
מה תגיד על השילוב הזה? got better? (סליחה אם זה נשמע מעליב - אבל אני באמת רוצה לדעת)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפי מיטב הבנתי הייתה תקלה במעבדי ה i7 של Intel ולפיכך הם משחררים את המעבדים המתוקנים הנקראים Sandy Bridge. אז שאלה ראשונה בנושא, האם המעבד הזה הוא המעבד החדש המתוקן של אינטל? Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray כי לפי מיטב הבנתי אלו הם הדגמים החדשים שלהם. עכשיו הבנתי שכשעלו על התקלה, אינטל היו זקוקים לשלוח ליצרניות לוחות האם צ'יפים חדשים או משהו כזה על מנת שישלבו אותם בלוחות האם, לכן הבנתי שאם קונים מעבד Sandy Bridge צריך גם לקנות לוח-אם מתאים בעל תושבת מתאימה (s1155?) עכשיו רפרפתי קצת ב KSP לפני כמה ימים וראיתי שבתיאורים של לוחות-האם שמתאימים למעבד הזה, קיימת אזהרה שעדיף לחכות לגרסאות החדשות של לוחות האם (כנראה שיחליפו לצ'יפ התקין או משהו כזה, פה אני …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/02/21/a_look_at_amds_socket_am2_platform/page9.html Toms Hardware קיבלו סיבוב על הסוקט החדש - ולפי התוצאות ישנה הרעה בביצועים בחלק מהישומים, ובשאר הבדל מינורי...מה שכן הסוקט יתמוך ב ddr2 עד 800 מגה הרץ...
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע אלי היום הזיכרון שהזמנתי מנעה אני חשבתי שהוא יהיה ללא חברה אבל בסוף אני רואה שהזכרון הוא של pqi tccd שמחתי לראות חברה מוכרת בינתיים הלוח והכרטיס מסך והמעבד עדין לא הגיעו (יום ראשון מגיעים) אני ישמח לתת תוצאות בהקדם
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח asus p5g41c mlx האם הזיכרונות מתאמים http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/amazon http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/amazon תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש איזה הבדלים ביניהם מבחינת החיבורים מלבד Thunderbolt 3 , אם אפשר הסבר גם מה זה בדיוק החיבור הזה , הוא קשור גם לחיבור לרשת או לא ? ואם זה הבדל של 200- 300 שח , אז מה עדיף יותר ביניהם ? ויש לעומת זאת גם את הדגם master של gigabyte z390. אז מבין ה 3 האלה מה הכי מומלץ? חשוב לי מאוד ה wifi והמהירות של זה ובכלל מבחינת חיבורים אם זה הבדל של 300 שח לפה או לשם אז להשקיע בלוח אם שהכי משתלם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לא נראה לי תקין. CPU-Z 1.44.1 report file Processor(s) Number of processors 1 Number of cores 2 per processor Number of threads 2 per processor Name Intel Pentium Code Name Conroe Specification Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz Package Socket 775 LGA Family/Model/Stepping 6.F.D Extended Family/Model 6.F Core Stepping M0 Technology 65 nm Core Speed 1200.0 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 200.0 MHz Rated Bus speed 800.0 MHz Stock frequency 2200 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T L1 Data cache (per processor) 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache (per processor) 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byt…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חלקכם בוודאי שמעתם על הידיעות ש AMD יעברו לייצור מעבדים בליטוגרפיה של 65 ננומטר, ושזה יביא שיפור ניכר בביצועים, אף עד 40%. האתר HKE PC פירסם היום את רשימת המעבדיי 65NM של AMD. החלק המעניין ביותר לדעתי הוא שאף אחד מהמעבדים אינו עובר את גבול ה 2.4GHZ (חוץ מה FX כמובן), אך עדיין מבטיחים לנו שיפור של כ-40% בביצועים! המעבדים האלה ככל הנראה תשובה למעבדי Conroe של Intel, עד אז ל AMD לא תהיה תשובה מספיק טובה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
שלום לפני כחודש קניתי לוח אם חדש z97x gaming 7 בנוסף לכרטיס מסך GTX 770OC 4GB עם 16GB של RAM ולפעמים כשאני מדליק את המחשב מגיע השלב של טעינת ה-BIOS והוא פשוט נתקע לאיזה 15 שניות ועושה ריסטרט ורק בפעם השנייה עולה אל הווינדוס. בעיה מוכרת?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי לחבר את הכניסה המובנית של המארז שלי לחיבור USB 3.1 GEN2 בלוח. המתאם הגיע היום. חיברתי וההתקנים לא זוהו. נסייתי לחבר חזרה את המתאם למקומו הישן בלוח (gen1). לא נכנס. ובדקתי וראיתי שאחד הפינים התעקם. השכבתי את המחשב ובזהירות רבה יישרתי אותו. נשארתי איתו ביד. הלך חיבור אחד. לא נורא אמרתי לעצמי, קניתי לוח יקר יש 2 חיבורים קדמיים, נחבר לשני. השני נמצא בזווית קצת קשה, מתחיל להכניס בשיא העדינות, מרגיש התנגדות ומיד מפסיק. התוצאה - 3 פינים עקומים. אפילו לא מנסה ליישר אותם בלי להוציא את הלוח. החלפת מתאם פשוט השאירה אותי בלי USB3 קדמי. למען הסר ספק - הרכבתי מאות מחשבים בחיי, היום אני מתעסק ברכיבים עדינים בהרבה בלי למצמץ. הלוח הוא asus x399-e…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
למה הכוונה בסיומות של דגם ללוחות מדגמים H170 ו Z170 D3H DH3P HD3 GAMING 3
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.aoaforums.com/forum/amd-motherboards-and-cpus/35567-halways-beta-testing-abits-nf5-mobo.html מעניין מתי יצא NF5?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש דבר כזה שיש וירוס בזיכרון הפנימי ? RAM או ב OB ( כרטיס מסך ) ? חבר שלי טכנאי מחשבים אמר לי שלפעמים יש וירוס בזיכרון הפיזי שלא ניתן למחוק אותו יש דבר כזה ? אני יודע שיש וירוסים בקבצים בכונן הקשיח , הזיכרון שומר מידע עד כיבוי המחשב בלבד .
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני מתכוון להשאיר את המחשב פתוח 24 שעות, האם הלוח של ASUS יספק את עבודתו בלהגן על המחשב שלי מפני התחממות, כי כולם יודעים כי מעבדי AMD מתחממים המון...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב שלי ללוח אם והמעבד המפורטים בכותרת ובבדיקות ביצועים של AIDA64 בכל המבחנים התוצאות נמוכות מאשר לוח האם ומעבד הקודמים GA-H55-USB3 עם מעבד i5-760 בעשרות אחוזים ואם אני משווה לתוצאות של מעבדים מאותה משפחה עם לוח אם דומה http://hwzone.co.il/reviews/mb/corei7_performance/4 ההפרשים הם אפילו גדולים עוד יותר 50-60% לרעת השילוב הנ"ל. הביצועים היחידים בהם התוצאות של השילוב הנ"ל לעומת השילוב הקודם הם טובים יותר (בהפרש לא גדול) הם בקריאה / כתיבה לזכרון (העברתי את הזכרונות DDR3 1066 בין הלוחות). הגדרות ה-BIOS איפסתי לברירות המחדל, ללא שינוי. איך ייתכן שלוח אם תותח כזה עם מעבד חזק נותנים תוצאות כל כך גרועות? אני מפספס משהו? הגדרות? אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם KT333 באמת שווה את זה על KT266A? אני פשוט רוצה לחסוך כמה שאפשר אבל לא אם זה הבדל מורגש. והלוחות אם זה אלה: 7VRX - KT333, 7VTXE+ - KT266A של GIGABYTE. ואני לא מתכננן לעשות אוברקלוקינג או מודינג או משהו כזה, אני פשוט רוצה לדעת האם כדאי לקנות KT333 ואז זכרון במהירות 333 או KT266A וזכרון במהירות 266.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה בסיסית, במחשב הנייד שלי יש 8 זכרון RAM, DDR4 2400, ואני מעוניין לרכוש זכרון נוסף, רק מיצרן אחר, ז"א, הזכרון שיושב במחשב כרגע הוא של Crucial, ואני מעוניין להוסיף זכרון של Kingston, שניהם 2400 ו DDR4, האם יש מניע כלשהו לא לשלב ביניהם? יעבדו יחד בהרמוניה? או עדיף שיהיה במחשב שני זכרונות מאותה החברה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שוב מתלבט האם כדאי ללכת על מעבד כפול ליבה של 2.8 או על מעבד אינטל רגיל שתומך כמובן 64 ביט ורץ בתדר של לפחות 3 GHZ. אני לא מתכוון לשדרג במהלך 3 השנים הקרובות. אני כבר לא ממש משחק במחשב , אוהב את המחשב רץ חלק ומהיר והייתי מעדיף שיריץ מס' משימות בו זמנית עזבו כרגע את הפרמטר של התקציב. התיחסו לנושא בלבד תודה
-
- 38 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי זכרון 8gb בסטיק אחד במהירות 1600 במתח 1.5 בcl 11 אפשרי לשלב אותו עם עוד 2 סטיקים של 8gb כל אחד במתח של 1.65 ב cl 9 על לוח אם z87 extreme3 asrock
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייי! יש לי אפשרות לקבל ממישהו מחשב או PENTIUM D או PENTIUM 4 3.2 GHZ. איזה יותר חזק? כי שמעתי ש PENTIUM D היה מעבד לא מוצלח ואני רוצה לעשות לו OC, לאיזה מהם יש פוטנציאל גבוה יותר? (אני מתכוין לקנות MUGEN 3 [חיפשתי MUGEN 2 ב AMAZON אבל לא מצאתי] שמיועד למחשב השני בבית (E5200) ) אני יודע שעדיף להשקיע בפלטפורמה מעודכנת אבל בכל זאת. אני כנראה יקנה כרטיס מסך GTS 450 או משהו במחיר דומה שאני יפעיל איתו משחקים על המחשב (של הבית עם E5200) . סורי על השאלה האידיוטית אבל זה רק נובע מבורות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר המחשב של אבא שלי היה אצל הטכנאי לצורך טיפול, הטכנאי כיבה בביוס אופציה בשם Green LAN, מתוך טענה שהדבר מוריד את ביצועי הגלישה באינטרנט (כאילו בגלל שהמתאם עובד בצורה חסכנית באנרגיה). על כן, הינני רוצה לברר מה משמעותה של האופציה הזאת, ואם היא צריכה להישאר על Disabled או שאני יכול להעביר אותה ל-Enable. תודה על העזרה. לוח האם של המחשב של אבא שלי הוא Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי הרבה על לוחות אם, ורציתי לשאול באופן עקרוני.. מה ההבדל בין לוח אם סידרה h p z? הצ'יפסט אחר וכ'ו.. אבל תכלס בביצועים? אני לא מדבר על פונקצינאלי, מי שצריך כרטיס מסך אחד, מקסימום שניים, לא צריך יותר מידי יציאות pci.. והסדרות המיוחדות לגיימרים, כמו rog של אסוס.. כל הסידרה של maximus... יש הבדלים בביצועים בין הסדרה הזאת לסדרה z? בביצועים עצמם? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-