מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
מה יקרה אם נחבר ללוח שתומך דואל צ'אנל (צ'יפסט P67 או Z68... לא ממש רלוונטי לשאלה) 3 סטיקים של זכרונות (מאותו סוג וגודל כמובן)? האם זה יהיה אפקטיווי? האם יהיה שימוש בדואל צ'אנל?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לשימושים יומיומיים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה ורטרו גיימינג(המשחקים שיש לי הם מהעשור הקודם, הכי חדש זה LEFT 4 DEAD 2 שיצא ב2009). נאמר לי שהמעבד הזה מאוד חלש ושכדי לי לקחת את Core i3 4160 לפחות, אבל האם אני באמת צריך מעבד חזק יותר מהG3250? עוד משהו, מה דעתכם באופן כללי על מאווררי המעבדים של ZALMAN? תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר כמעט קניתי מעבד AMD 64 ביט (3000+), ומישהו אמר לי שמוכרים מעבדי אינטל 64 ביט במחירים לא גבוהים יחסית. אמרו לי שהאינטל 64 ביט הוא "חיה" ושזה מעבד פשוט מצויין, אבל מה, לא כל כך שמעתי עליו כמו ששמעתי על ה-AMD. מישהו מכיר את המעבדים האלה? שמע עליהם? בקיצור, מה כדאי לקנות? AMD 64 או Intel 64 bit ? (וכמובן, למה?? - איך הביצועים? הבנתי שפתרו את בעיית ההתחממות, זה נכון?)
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האים מעבדי AMD 0.13 מיקרון באמת יותר קרים ואים כן מה הטמפרטורה המומצעת שלהם ? DIGITAL
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם כן, למה זה קורה ? חשבתי על משהו : אם הדואל מפריע ל OC אז ניתן לקנות 2 סטיקים אבל לא לשים אותם בבנקים לדאול אלא שיהיו ביחד אבל ב SINGLE CHANNEL ... ככה לא תהיה הפרעה לOC וככה לא יהיה הבדל בין 2 סטיקים בOC לאחד . - מה אתם אומרים ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דור ה-Kaby Lake של יצרנית השבבים נכנס סוף סוף להילוך גבוה, ואנחנו כאן בשביל לעשות סדר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
חבריה שלום אני בונה מחשב חדש ואני פשוט כבר לא יודע מה לבחור בלוח אם האופטימלי אני צריך חיזוקים לבחירה להלן מספר לוחות ועזרו לי בבחירה GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4וGigabyte GA-M51GM-S2G Gigabyte DFI INFINITY NF-M2 G AM2 ASUS - M2N-E GAM55PLUSS3G Gigabyte P5B Deluxe GA-965P-DS3 אודה לסיועכם הדחוף בברכה :s05:
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כחלק מאמציי למצוא את הלוח אם הכי טוב שיתאים לי באתי אל הלוח הזה. יש לו את כל הפיצ'רים שצריך ללוח אם KT333 וגם הוא לדעתי יציב מאד ואמין מאד. יש למישהו הערות לגבי ההחלטה שלי? מישהו חולק על דעתי? להזכירכם לא להמליץ לי על אביט או אפוקס כי אני לא עושה OC לכן אין לי ממש טעם לחשוב על אף אחד מהלוחות הנ"ל. כל תגובה תתקבל בברכה .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ-3,500 ש"ח. אפשר להגיע ל- 4,000 אם ההבדל ברכיבים משמעותי. קניתי GeForce 8800GTS 640MB. האם ה-E6700 זה סתם זריקת כסף? לשימוש משחקים כבדים. אני אוהב אותם ב-1280x1024 עם כמעט כל ההגדרות על המקסימום. אשמח גם להמלצות בנוגע למערכת קירור ואולי מארז טוב... תודה מראש.
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בתהליכי רכישת מחשב שמטרתו- משחקים, עריכה גרפית ומשרדי... נעזרתי בפורום של המפרטי מחשב אבל כרגע יש לי שאלה בנוגע למעבד ספציפית: המעבד עליו חשבתי הוא E5200 של אינטל. אבל נאמר לי כי לא כדאי לקנות כבר dual core כי הוא ישן ומומלץ לרכוש Core 2 duo. לי אין מושג בתחום... מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? עדיף להשקיע עוד כסף לCore 2 Duo? או ללכת בכלל על AMD? למחשב נכון לעכשיו לא יבוצע OC והוא לטווח הרחוק... תודה על העזרה מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤407 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤813 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הלוח אם שבכותרת זה הלוח שיש לי כרגע עם המעבד I5 760 יש אפשרות לעשות עם הלוח הזה OC ואם כן, ייכנס ללוח אם הזה גוף קירור איכותי למעבד? זה לוח אם MICRO נכון? תודה על התשובות!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות RAID 0 בלוח של GIGABYTE מדגם K8NF-9? לכמה דיסקים? והאם הוא גם תומך בRAID לSATA?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את Ryzen 9 7950X3D, המעבד החדיש והמתקדם ביותר של AMD לתושבת AM5 שמיועד בעיקר לגיימינג. האם חוזרת AMD לפסגת הביצועים?לכתבה
-
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני מדבר ספציפית על זכרונות DDR3 ללפטופ, אני לא יודע מה המצב עם DDR4 וכו', אבל ממה שבדקתי לפני מספר חודשים, כעת המחירים עלו בצורה דרמטית, עלייה של 100 ש"ח ויותר לסטיק. אז דבר ראשון, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך, ושנית, האם יש צפי לירידה במחיר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
למה לקנות היום Z68 ולא P67? שתיהם מתאימים לי. כאן אפשר לראות את ההבדלים. חוץ מצ'יפ Z68 מול P67 ל-EXTREME6 ישנם 2 USB3 ו-2 SATA3 יותר. אני לא חייב קידוד וידיאו והפרש במחיר מבחינתי הוא זניח. אני גם לא מתלהב מ-SRT, ו-VIRTU (נכון להיום) לא מפגינה יתרונות ממשיים. אבל בכול הסקירות שקראתי ההמלצה (אם אתה בונה מחשב חדש) לקחת את Z68. האים פספסתי משהוא?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לthread הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479053.0, יש לי לוח אם (AMD ga-m61p-s3) ששבק. אני מחפש לוח שיתאים למעבד הנוכחי שלי (AMD Athlon64 X2 4800) מסוג AM2 אך שאוכל גם לשדרג לו את המעבד בעתיד הלא רחוק. איזה לוח מתאים לי? (אני מעוניין להשקיע עד 350 ש"ח). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מעבד I5 3470 עם לוח אם z77m-d3h. כמה שאני יודע, טכנולוגית הTurbo boost עבור המעבד שלי עובדת באופן הבא: 1core -3.6 2cores -3.6 3cores -3.5 4cores -3.4 וככה זה גם מוגדר בbios ווידאתי שturbo boost לא מכובה. כשעשיתי בדיקה בprime 95 ובמקביל בתוכנה עם אינפורמציה על הליבות קיבלתי שכל הליבות פעלו בתדר של 3.6. מה אני מפספס פה? אגב, כשאני מעלה את התדרים לx40,x40,x39,x38 בbios אז כולם עובדים על 4ghz באופן דומה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן בציפייה שהם לא ישלחו ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461069.0 ) לכן רכשתי סטיק זכרון נוסף מארה"ב ( http://cgi.ebay.com/KINGSTON-2GB-200-PIN-PC2-6400-DDR2-800-KPR6400SO-2GR-/350357383422?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5192ed68fe ) של קינגסטון. אחרי שראיתי שהבחור מתימן שלח את הזכרון, מיהרתי לבטל את ההזמנה מארה"ב שעוד לא נשלחה, אך המוכר התעלם ממני לחלוטין ושלח לי את הזכרון. במקרה שהסטיק התימני יעבור את המכס ויגיע לביתי, וגם הסטיק מארה"ב יגיע לביתי, אתקע עם 2 סטיקים של 2GB זיכרון במהירות של 800MHZ למחשבים ניידים. לכן אצטרך למכור אחד מהם, סביר להניח את האחד מארה"ב. הזכרונות חדשים…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע i3 2100 בשילוב עם HD 7970. לפי מה שאני יודע כרטיס המסך הזה חזק ומספיק גם למשחקים מודרניים אבל המעבד קצת בעיה. האם זה הזמן לשדרג? הלוח שלי הוא IPMSB-H61... חשבתי על אפשרות של קניית i5 3470 יד2.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 1000-1500 שח לשרוף על לוח אם שיתמוך ב e6600 ויחזיק זיכרוות של ddr2/3 שיתמוך ב pci express ושיהיה עם 4 חיבורי usb לפחות תודה לעונים
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח INTEL D850GB האם כדאי לי לעשות לי עדכון ביוס? כי ביינתיים נשארתי עם אותה גירסה למה אני מפחד להרוס את המחשב!! זה בכלל יתן לי משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האתר Hardware Unboxed ערך בדיקה מתי הזכרונות המהירים באמת משפיעים על ביצועי המשחקים. המסקנה ברורה : למערכת תקציבית חבל להשקיע בזכרונות מהירים. אם הכרטיס הגרפי איננו GTX-1080 ומעלה, אין טעם בזכרונות מהירים כי גם עם הזכרונות האיטיים יותר נגיע לצואר בקבוק. הערה: אני חושב שזה נכון גם עבור מעבדי אינטל, אם יש למישהו מידע קיים או מבחן דומה, מוזמן לשתף. מצורפת תמונה מתוך וידאו שהם פירסמו. כתובת הוידאו כאן:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אתם יכולים להסביר לי מה זה Fbs (אני יודע שזה [FRONT BUS SIDE ] אבל מזה קשור למעבד) ועוד שאלה למה CORE 2 DUO יותר טוב מDUAL CORE תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-