מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום, עשיתי היום הזמנה למפרט שמופיע ב 'מפרט מחשב'. המוכר בחנות המליץ לי על כמה שינויים רגע לפני שסגרנו את ההזמנה, אבל בגלל שלא הייתי בטוח לגביהם, יש לי עד מחר להתחרט. השינויים הם: 1) מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=232 הוחלף ב Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=231 Scythe Ninja 2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=251 מלכתחילה לקחתי את המעבד BOX בגלל האחריות לכל החיים וכי אמרו לי שהקרור סטוק סבבה לי כי אני לא עושה OC. המוכר בחנות אמר לי שאינטל כבר לא נותנים אחריות לכל החיים (?) למעבדים ולכן עדיף מעבד TRAY + קירור בנפרד. מה דעתכם? איך הקירור שהוא שם לי? 2) זכרונות …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לשרת שירוץ על לינוקס, איזה שילוב עדיף משהו ברמת ה_דואל- סלרון טואלטין 1 גיגה או מעבד פנטיום 4 1.8 גיגההרץ ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רואה שאתם מדברים על זה ואין לי מושג על מה מדובר מה זה.?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדיין לא הצלחתי למצוא את הלוח (P67) שהכי מתאים וזול לגיימרים שרוצים גם יכולות OC טובות גם תמיכה ב USB3 + SATA3 אבל לא חשוב עם יש או אין תמיכה בSLI/ קרוספייר... למישהו יש רעיון ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה אני מנסה לגשת ל-BIOS ואני לא מצליח ואני חושב שזה בגלל שהגדרתי בBIOS שיעשה ULTRA FEST BOOT ועכשיו שאני מנסה ללחוץ F2 כדי לגשת לBIOS - וזה פשוט לא עובד לי. * עדכנתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה * אין לי את האפשרות הגדרת BOOT דרך התוכנות של APP CENTER בדסקטופ יש פתרון כדי לשנות את הגדרה הזאת כדי להיכנס ל-BIOS? לוח-אם: GA-Z97-HD3
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רבים מניחים, שהבחירה בלוח אם כזה או אחר אינה עניין שיש לדקדק בו. במציאות, לוח האם הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר, והשפעתו על ביצועי המערכת ויצבותה היא מכרעת ביותר. בקיצור: כדאי להשקיע כסף טוב בשביל לוח טוב. חשוב יותר: מהמעבד, מכרטיס גרפי ומהזיכרון.
-
כדאי לי להוסיף 160 ש"ח ולקנות מעבד i3-550 במקום i3-540? יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי חברים יש ברשותי את הלוח הזה Gigabyte GA-F2A88X-D3H אשמח לדעת איזה מעבד כי מומלץ להרכיב עליו ואיזה זכרונות הכי מומלציםאם אפשר אז לינקים ישר ל ebay תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי ככה:לחבר שלי יש את המפרט הבא: P4 1700 עם 400 באס ATI RADEON 9800PRO לוח אם של GATEWAY משהו די מסריח וזיכרון SDRAM שתי סטיקים של 128 וסטיק של 256 אז הנה השאלה..... שווה לו לשדרג את הזיכרונות? אל תתיחסו ללוח אם כי יש מישהו שיביא שיביא לו לוח טוב עם תמיכה בDDR! אז תתיחסו בבקשה רק להבדל בביצועים של הזיכרונות! הוא מתכוון לקנות שתי סטיקים של 256 של GEIL במהירות 400 (זה הסטיקים VALUE)שיעלו לו 385! תודה לעוזרים! ואני מבקש לא להתייחס לבחירת זיכרון אחר או ללוח אם!
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה אם אני מבריג את הלוח אם ישר למארז בלי לשים את הברגים המיוחדים שנותנים מרווח בין הלוח לפלטה??? יש מצב שהפלטה תקצר לי את הלוח עם המגע איתו מלמטה \?!? הלוח יכול להינזק בצורה כלשהיא??
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מעבד ולוח אם AMD לצורך העניין והחנות שקניתי ממנה (סתם חנות בעיר שלי אפילו אין לה אתר) לא מוכנה להרכיב לי כי לא קניתי זכרונות והכל רק את המעבד והלוח אם קניתי שם... אני יודע איך להרכיב הכל ולחבר הכל לספק זכרונות וזה... אבל לשים את המעבד על הלוח אם אני לא יודע את הקירור זה לא בעיה... והכי חשוב חג שמח וכשר!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יותר טוב שיהיה כרטיס זיכרון אחד של 4 גיג'ה או שיהיה 2 גי'ה ו 2 גי'גה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בואו להכיר מקרוב את היתרונות והחסרונות של אחת מהאפשרויות העממיות בפלטפורמת LGA1200 החדשה של אינטל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הלוח אם שבכותרת זה הלוח שיש לי כרגע עם המעבד I5 760 יש אפשרות לעשות עם הלוח הזה OC ואם כן, ייכנס ללוח אם הזה גוף קירור איכותי למעבד? זה לוח אם MICRO נכון? תודה על התשובות!!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתענין בשביל חבר שלי יש לו לוח msi שתומך ב 333mh 266mh וב 200mh הקיצר יש לו שני סלוטים של זכרון ויש לו עכשיו אחד של 256 mb שהוא עובד על mh266 הקיצר הוא רוצה לקנות עוד אחד אבל של 333mh הקיצר אפשר לשים שני זכרונות עם mh שונה??? האם זה פוגע במשהו??? תוודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה בכותרת... המחשב לא היה מחובר לחשמל וכשחיברתי אותו והדלקתי הוא כתב לי את הבעיה שכתובה בכותרת... שיערתי שזו הבטריה, מכיוון שכבר קרה לי כמה פעמים באיזה מחשב ישן. בדקתי את הבטריה במולטימטר וזה כתב לי שיש לה עוד 140~ מילי (3V) האם הזרם שנשאר בה מספיק? אני בטוח ב99% שזו הסוללה מכיוון שהביוס פשוט לא נשמר יותר ולכן לא יכולתי להפעיל את הביוס המשני (ראו מפרט ראשון) אחי הלך לקנות סוללה חדשה בחנות שלידנו... כשהוא יחזור אעדכן... בינתיים כל עזרה תתקבל בברכה... בתודה מראש, manbot.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה יקרה אם אני אחבר כרטיס מסך חלש יותר מהמעבד הגרפי של המעבד? האם המחשב ישתמש במעבד הגרפי של המעבד? מקווה שהבנתם אותי....
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לעזאזל כל הזמן אני שומע משהו חדש ואני כבר לא יודע איזה לוח לקחת... GIGABYTE 945P-S3 שכמובן הוא עם 945 וממליצים עליו לאנשים בלי צרכים מיוחדים או ABIT IB9 שהוא עם 965 והוא יותר ל OC... אני לא משדרג חלקים כל שנה שנתיים..(אפילו לא שלוש) ולכן אני רוצה לדעת אם עדיף לי 965 או 945 או שכשה 945 כבר ייחשב לציפסט ישן גם ה 965 ייחשב לישן... מה לקחת???
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש הבדל כלכך גדול? אם לי ולעוד מישהו יש את אותו המחשב ולא יש 16 גיגה ddr4 ולי 16 גיגה ddr3 האם אני ארגיש שוני בין המחשבים?ש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב i5 מלפני 7 שנים, עם לוח GA-B75M-D3H. כרגע יש לי 8GB זכרון(שני סטיקים של 4GB, מהירות 1333 של חברת GSKILL אם אני לא טועה). אני רוצה להכפיל את הזכרון, אך מכיוון שכל נושא תאימות זכרונות לא ברור לי, אני רוצה להתייעץ אתכם בדיוק מה לקנות, כדי שלא תהיה בעיה. קודם כל, האם ניתן באופן עקרוני לשים מספר אי זוגי של זכרונות, כלומר להוסיף סטיק של 8GB לשני הסטיקים של 4GB הקיימים, או שיש צורך לקנות 16GB זכרון ופשוט להחליף? כמו כן, מה לגבי תאימות דגמים? מצאתי את הרשימה הזו: https://download.gigabyte.com/FileList/Memory/mb_memory_ga-b75m-d3h.pdf מופיעה שם כמות מוגבלת של דגמים- האם זה חקוק בסלע? האם באמת אני חייב לשים אך ורק את אחד הדגמים המצוינים שם?…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אני רואה הרבה פעמים קורה שאחד אומר המחשב שלי זה 2.8 אז מישהו עונה לו אין כזה AMD 64bit אולי התכוונת ל 2800... וההבדל הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-