מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני כרטיסי זיכרון של OCZ ושנים של Geil כל אחד 1 ג'יגה. אני רוצה לשנות את התיזמונים שלהם שיהיו זהים כי הבנתי שזה יכול לגרום למסכים כחולים לוח-אם MSI N1996. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמי ירון אני מעוניין להתחיל לעבוד עם תוכנות כבדות של תלת מימד. ברשותי מחשב שזקוק לכמה שידרוגים. המפרט של המחשב הוא: AMD Athlon XP 2600 -מעבד לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 -X2 SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid[-הארד דיסקים Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב מארז- Compucase CI-6A19 + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan המסך- VIEWSONIC VP171 LCD אני חושב לרכוש את אחד משני כרטיסי המסך הבאים: Leadtek NVIDIA Quadro4 900 XGL או PNY Quadro FX 1000. יש לי מספר שאלות: 1. האם ג'יגה זיכרון מספיק או שיש טעם להוסיף עוד שת סטיקים ולשדרג ל-2 ג'יגה זכרון ? 2. האם המעבד חלש מדי ? או שיש אפשרות לאובר…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם נראה לי שעשיתי טעות עצבנית וקניתי זכרון פנימי שלא תואם ללוח אם שלי אני חייב עזרה שתגידו לי אם הוא מתאים או לא זה הלוח אם שלי : XFX MBN790IUL9 nForce 790i Ultra SLI DDR3 1600Mhz FSB Socket LGA 775 ATX Intel Motherboard" וזה הזכרון פנימי : CORSAIR XMS3 DHX 4GB ( 2 X 2GB ) PC3-12800 1600MHz 240-pin DDR3 CL9 Dual Channel Desktop Memory Kit - TW3X4G1600C9DHX תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 23.10.2008 בשעה 08:52:53 רק עכשיו פשוט ראיתי בחוברת של לוח אם :Maximum FSB - 1333MHz Maximum FSB w/ EPP- 2000MHz אני לא יודע מה זה w/ EPP אולי יש לי סיכוי ולא נדפקתי וזה יתאים....
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
עד היום הזכרון שלי היה רץ ב 133MHZ והיה אמור לרוץ ב 266. המעבד מגביל אותו... שאלה: איך אני משנה את היחס של הזכרון כלפי המעבד ל 2:1 ?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זכרון למחשב i5 3550 3.3 מצב נוכחי עם 4 גיגה זכרון של Trabscend DDR3 1333MHZ CL9 המארז שלי SHARKOON T9 לוח אם :-[h=1]Asus P8H61-M LE[/h] רוצה להוסיף 4 גיגה השאלה איזה כדאי להוסיף והאם הוא יכול להיות שונה בגרסה ? אם אפשר בבקשה מי שממליץ להוסיף את המוצר מ TMS חשבתי על אחד מאלו : http://www.tms.co.il/cat/411/sort:0/394:919 מה ממליצים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
התזמונים המקוריים מה שכתוב על השבב הם 2.5-3-3-6 שזה לא רע. אני יודע שיש אתרים באינטרנט שנותנים מידע עד כמה בערך המקסימום שאפשר להגיע איתם ועם כמה מתח להוסיף . מישהו יכול לעזור פה איך בודקים ומה רושמים ב GOOGLE בדיוק ?
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי לוח ASUS P9X79PRO כמה מהפינים בסוקט 2011 שבורים ועקומים- כנראה שצריך להחליף את כל הסוקט מכירים מעבדה/טכנאי שיכולה לתקן לי את הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. …
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה בבחירת לוח אם , אני מתלבט קשות בין 4 לוחות אם המחשב מיועד למשחקים כבדים ועבודה ב-autocad. המפרט של המחשב הוא : מעבד :intel E6600 זכרון :2x1GB G.SKILL 2GBHK (4,4,3,5 כ.מסך: geforce 8800gts הלוחות שאני מתלבט בינהיים : ASUS P5W DH DELUXE ASUS P5B DELUXE ASUS COMMANDO P965 ASUS P5N32-E SLI NVIDIA nForce® 680i SLI אני מתכנן OC אבל לא קיצוני תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מבקש מהמנהלים של הפורום לא לסגור את הסקר, מבטיח שזו תיהיה הפעם האחרונה שאני ישאל משהו בנושא, זה פשוט נורא דחוף
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני צריך לוח שיהיו לו שתי מקומות ל - PCI-E X16 ושיתמוך גם בזיכרונות DDR וגם ב DDR2 תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי מחשב וקיבלתי אותו ביום רביעי, ביום חמישי הוא התקלקל לקחתי אותו ביום שישי לתיקון , מסתבר שהלוח אם(GB 9659-DS3) גרם לקצר בספק, עכשיו, התקשרתי לחנות והם אמרו שהלוח החדש יגיע אליהם אחרי החג יעני שלישי-רביעי, אבל, הם הציעו לי לוח אם אחר, של MSI גם 965P אבל NEO לא NEO 2. שווה לי? *ד"א - למרות המחיר הזול- בחיים אבל בחיים אל תקנו מאייבורי מחשב!!!
-
- 10 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני מעבדים האחד p4 3 ghz שקיבלתי עם המחשב והשני p4 3.06 ghz אז שווה לי להחליף בייניהם? והאם 60 Mhz עושים כזה שינוי?
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה דחופה ביותר, איזה זיכרון עדיף PQI או סמסונג. זיכרון DDR2 של חברת סמסונג 2048 מ"ב במהירות 667 מה"צ http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=4272 או זיכרון DDRII מסידרת הטורבו במהירות 667MHZ סט DUAL CHANNEL תיזמונים של 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=3271 לגבי המחיר זה פחות או יותר אותו מחיר, אני לא קונה את זה מנעה, הלינקים זה רק לפרטים. אני קונה שני סטיקים של 1 גיגה כל אחד. מה אתם אומרים ??? זה דחוף מאוד !!! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לוח שיתמוך לי: גם פנטיום 4 וגם שיתמוך QUAD CORE וגם שיתן לי תמיכה בפנרין, זאת אומרת ציפסט של P35 או G33 ועדיף שיהיה טוב לOC תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב בשעה טובה קניתי את המערכת שלי (במפרט בצד) .... הזדעזתי לגלות משהו בלוח אם ... איפה שאמור להיות המחבר של החשמל על הלוח אם למאורר המארז (SYSTEM) ... אין את המחבר- יש רק את ההלחמה - כאילו הורידו אותו כי זה גרסה נמוכה או משהו- למרות שתכלס זה לא מהלוחות הכי זולים.... אני לא מבין את הטמטום הזה- בהתחלה קפצתי ישר וחשבתי "עבדו עליי" ... אבל תכלס זה לא נראה כאילו התעסקו שם- ורואים שם הלחמה נקיה כזו שלא התעסקו בה- פשוט "שכחו " לשים את התושבת לחיבור מאורר. עכשיו אני די תקוע בOC בגלל זה... אני על 2.7GHZ מעבד (FSB 300MHZX9).... בטמפרטורות הלוח אם מגיע בעומס ל55 ... והמעבד יותר קריר ממנו ... אני די משער שזה קשר ישיר לכך שאין לי בעצם שום סירקולציה במארז כי שום מאורר לא מחובר (חוץ מכ…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לחבר שלי נהרס הלוח אם epox -8rda nividia nforce2, עכשיו בחברה הציעו לו לוח אם של asus- a7v600 kt600 האם עדיף? עכשיו הכרטיס מסך שלו הוא radeon9600xt איזה לוח תואם יותר? תודה ואיזה לוח הייתם ממלצים לבקש עם תוספת כסף קטנה....
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ולבסוף אחרי בירורים לקחתי את המעבד E8400 ואני בחשיבה לההחליף אותו לQ8200 אבל לפי מה שקראתי הE8400 עדיף,יש סיבה להחליף אותו על מנת שבעתיד הוא יתמוך ב4 ליבות? או להשאר עם הE8400. תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי זכרונות REAPER CL3(מפרט מלא בצד) אני לא מצליח להגדיר אותם לעבוד על CL3 שינית תזמונים ל3-4-4-15 ומתח 2.20/2.30 (אני צריך 2.25 אבל אין לי) והמחשב מסרב לעלות מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן זכרונותDDR II 800MHZ ושבדקתי אותם עכשיו עם תוכנה נפלאה בשם HWINFO כדי לקבל פרטים ונתונים עליהם הופתעתי לגלות שה CLOCKTIME שלהם מופיע כ 400MHZ.... מדובר על זכרונות OCZ GOLD 800 PC6400 מישהו יכול לעעזור לי בבקשה בדחיפות?! איךזה?! דפקו אותי?! נתנו לי זבל? מה אני עושה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, עברתי לווינדוס 10 לפני חודשיים ומאז שעברתי היו המון קריסות למערכת המחשב או קופא או מסך כחול עם שגיאה בכל פעם שגיאה אחרת. כרגע אני עם הגרסה המלאה של ווינדוס 10 בינתיים זה בסדר. כשזה קרה החלטתי לבדוק את העניין שאולי זה לא הווינדוס והיום בדקתי בביוס ומסתבר שאחד הסלוטים של הזיכרון לא מזהה את הכרטיס זיכרון. יש לי 16GB והוא מזהה 12GB. נכנסתי בביוס של הלוח אם (ASROK EXTEME 4) יש שם אופציה לראות תמונה של מה שמחובר ומזוהה, ואכן סלוט אחד לא מזוהה. אז התחלתי בבסיס שזה להוציא הכל ולחבר אחד אחד הוא מזהה את כולם מלבד סלוט אחד. אז הוצאתי הכל וחיברתי כל פעם כרטיס זיכרון אחר לאותו סלוט שלא עובד ואף אחד מהם לא זוהה כך שאני מגיע להבנה שיש בעיה בלוח אולי נשרף הסלוט? כמובן ניסית…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי מחשב שנגרר אחרי הטכנלוגיה החדשה, שהצלחתי להריץ את המחשב איתו בקושי ודברים התחילו להיות חדשים מדי בשבילו. דבר ראשון שרציתי לקנות היה כרטיס מסך חדש, וקניתי אחד לא כל כך משוכלל בגלל המחיר. יחד איתו הזמנתי זיכרון 512MB DDR PC3200 שלא עולה על הלוח אם שלי. לפי המלצות מחברי הפורום הנחמדים החלטתי לקנות לוח אם חדש ואם כבר שידרגתי את רוב המחשב, החלטתי לשדרג את הכל ולקנות גם מעבד. המליצו לי על הלוח אם ABIT NF7, ויחד איתו אני רוצה להזמין גם מעבד. כרגע יש לי AMD ATHLON 1200MHZ ואני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2400MHZ, אז על מה אתם ממליצים? יש לי גם כמה אתרים שאני יכול לקנות מהם, אבל אתם יכולים לתת לי את האתר שאתם ממליצים עליו אישית ועושים קניות דרכו? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 15 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בס"ד ב"ה יתברך שמו לעד היי שלום לכולם אני מתלבט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות אפשר לקבל את חוות דעתכם איזה יותר טוב, למשחקים בעיקר. ואיזה מהם יותר מהיר שיתמוך בזכרונות יותר מהירים ובכלל איזה אתם הייתם מעדיפים מבחינת נוחות וקלות יש לי מעבד Core Duo E8600 ומה ההבדל בינהם ב-Chipset (נראה לי אותו דבר) תודה רבה נשמות טוב אז הראשון - ASUS P5P43TD/USB3 http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5P43TDUSB3/#specifications והשני - Gigabyte GA-EP43T-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3316#sp תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לשים את הסטיקים של הזיכרון כבר שניי האפשרויות שאחת מהן זו זאת : והשנייה זו סלוט 2 ו 3 אם סופרים מלמעלה למטה. וזה לא עזר אני פשוט עובד בSINGLE ה CPUZ מזהה לי את הזיכרון ב SINGLE ואני לא רואה שום הודעה שאומרת שאני עובד ב DUAL. בבקשה תעזרו . עריכה: את המפרט של המחשב ניתן לראות במםרט מצד ימין יש לי לוח של ABIT NF7-SL VER2.0
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני לומד ארגון המחשב ושפת סף מישהו יכול להסביר לי מה זה אוגר מקטע? אוגר היסט? ומה זה אוגר אפקטיבי? לא הבנתי את המושגים האלה ואת הקשר ביניהם. אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-