עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by subarel,

מכאן

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Ashand,

P5N-E SLI יש לי מצב לקנות אותו בזול יחסית (200) האם הוא לוח טוב? אני לא רוצה לעשות OC , אני רוצה להתעסק עם אודיו/וידיאו על לוח זה. כמובן שאני צריך לקנות מעבד וזכרונות האם ה-QUAD סדרה 9 של אינטל יתמכו בלוח זה? תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  4. החוטים שבאים מכפתור הכיבוי הריסט וחוטי ה-LED של האורות. אני יכול לשים אותם בלמטה של הלוח אם בצד שמאל איפה שאני רוצה או שצריך במקום מסוים? אם החסרתי מידע בבקשה תקנו אותי..

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  5. שלום - מתלבט בין 2 לוחות אם באותו תקציב ואותו צ'יפסט - g31 - איזה מהם עדיף ? asus p5kpl-cm http://www.skypc.co.il/pl_product~31144~10~0.htm msi g31m3-l http://www.skypc.co.il/pl_product~MB-G31M3L~10~0.htm איזה מהם עדיף ? שאלה נוספת - אני לא זקוק לכרטיס מסך המובנה ולצרכיי מספיק p31 - למה הם יותר יקרים מה-g31 ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by hen1235,

אני מעוניין לקנות את המעבד הזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. מהם אחוזי ההצלחה לפתיחת הליבה ה-4? 2. האם דרוש לוח מיוחד לעשות זאת? כל לוח מבוסס 780G מסוגל לעשות זאת? 3. המעבד עדיף על E6300 בסטוק? אם לא, האם לאחר פתיחת ליבה 4 הוא עדיף? 4. האם הוא ידוע כמעבד טוב ב-OC? (צריכת חשמל, מתח, טמפ') 5. האם ספק FSP 400W יספיק למערכת שכוללת את המעבד הנ"ל לאחר אוברקלוק, ATI 4850, דיסק קשיח 250GB ו-2 ג'יגה זיכרון? תודה!

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  7. שלום לכם! בעייתי היא כזו: לחבר שלי (תודה לאל, הבעיה לא במחשב שלי, אבל צריך לעזור לחבר!) יש מחשב עם פנטיום 4, 2.4 (או 2.6, אני לא זוכר. ביררתי את הדגם של הלוח אם GA-8SR533P, אבל מעבד לא...). עכשיו ככה, הוא קיבל מסכים כחולים עם error של בעיה בזיכרון (אח"כ הוא גם שרף את הזיכרון אבל זה כבר משהו אחר... ) בכול מקרה, הוא קנה זיכרון חדש, שם אותו (והפעם טוב, הסברתי לו איך להכניס זיכרון בלי לשרוף אותו...), הדליק את המחשב ו... לא מאתחל. לא מדליק את המסך, והכי גרוע - ישנו ציפצוף קבוע, לא פוסק עד שמכבים, מהמחשב. עכשיו אני יודע פחות או יותר לאבחן את קוד התקלה לפי מספר ציפצופים (עם עזרה אדיבה של אתרי חומרה וכו') אבל ציפצוף בילתי פוסק - קטונתי, ואני פונה לעזרתכם, האדיבה מאוד... מה יכו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by udi,

אני רוצה לקנות את המעבד בנ"ל שאני ניגש לחנויות ושואל על stepping כל פעם מביאים לי אות אחרת G0 , B3 .... האם סידרת היצור של המעבד באמת חשובה ? והאם עלי להתעקש על סידרה ספציפית ?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by davis5,

לוח אם לcore 2 E6300 עם כרטיס קול אם יציאת spdif coaxial מתכוון לעשות oc בינתייםחשבתי עלGA-965G-DS3 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1982 או לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 לא ברור לי מה הבדל בינהם תודה

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by poltergeits,

היי יש לי שני סלוטים של 256 והם עובדים בדואלי הבעיה היא שאין לי כסף לקנות ישר עוד שניים נוספים ורציתי לדעת אם אפשר לשים עוד אחד רק והמחשב יעבוד בצורה תקינה כלומר ינצל טוב את הזיכרון או שמא אני חייב שיהיה זכרון תואם בכל צד וזה יכול להיות רק עוד הרבה זמן

11. שלום, בהפעלת המחשב הלוח מזהה רק את כונן ה DVD כאשר את שלושת הכוננים הקשיחים הוא לא מזהה. נכנסתי להגדות ה BIOS וטענתי את הגדרות ה FAIL-SAFE והלוח זיהה אחרי אתחול את הכוננים אבל עדיין מאז כל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש הלוח לא מזהה את הכוננים ורק אחרי שאני לוחץ F9 (תכונת Xpress Recovery של GigaByte) הכוננים מזוהים. :s05: שתי שאלות: 1. איך אני בודק את גרסת הBIOS שעל המחשב? 2. זו לא נשמעת כמו בעיית קיצור? אחריות מכסה תקלה כזאת?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by aviad1984,

שלום לכולם רציתי בבקשה לדעת האם הלוח INTEL DP965L, LEMONT, תומך במעבד‏ Core 2 Quad Q6600 כי אני רוצה לשדרג את המעבד שלי יש לי CORE 2DUO E6300

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by potpockey,

כמה פינים בדיוק יש למעבד פנטיום 3 733 מגהרץ כי השגתי מעבד ויש מקום שנראה כאילו נתלש ממנו פין אז תגידו לי כמה פינים יש בבקשה

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  14. אני מנסה להחליט מאיזה שתי אפשריות כדאי לי לקנות את הכרטיס שלי?(יש לי הנחה לשניהם - ככה שהמחיר הוא לא אותו דבר). הנה שתי האפשריות : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 מה שאני רוצה לדעת הוא : 1. מה ההבדל ביניהם בכלל ? 2. האם הם כרטיסים טובים ? 3. מי מהם יותר טוב ? 4. האם בכלל כדאי לי לקנות אחד מהם ? 5. ומה אומר הVALUE בשם של הראשון ? ובקיצור איזה מהם כדאי לי לקנות ????? בבקשה תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף בשביל ההנחה!!!

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by newz,

ראיתי שעל הלוח שלי ישנה כניסה שנקראת CNR ולו אין יציאה מאחור המחשב, הוא כאילו תקוע אי שם באמצע המחשב ועד היום לא ראיתי שום כרטיס שאפשר להכניס אליו ורק כעט מצאתי באתר מכירות ברשת כרטיס תוספת לכרטיס הקול ולא ממש הבנתי מה זה עושה (אם תוכלו להסביר לי הנה הכתובת http://www.gold.co.il/lamir/asg/Category_12.html. שאלתי היא: למה מיועדת אותה כניסה? והאם ישנם כרטיסים נוספים שניתן לחבר אליו במקום לחריצי ה PCI שאותם כבר סימתי (רק שלושה במחשב שלי)?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by roeepk12,

האם אינטל מעתיקים מי AMD שמות? אינטל הוצעו מעבדי Atom אבל בAMD השם שלו זה atlon אבל האמת כש המציעו את המחשבים הראשונים בעולם היה אינטל ואז אחר זמן מה היה AMD אז אינטל הוציעו פנטיום והיום בAMD קורים לו פנום אבל יש אומרים שאינטל הוציע את זה למחשבים ניידים אבל AMD atlon מתחילה להשתלט לאט לאט על הניידים (אני עצמי ראיתי) אולי AMD מחזירה מלחמה? האם זאת תחילה של מלחמה חדשה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. את הלוח רכשתי מחברת מרדנית שכרגע נמצאת תחת כונס נכסים את הלוח אני רוצה לשלוח בעצמי לתיקון רק שאיני יודע למי לשלוח הכוונה היא אינני יודע תחת איזה מפיץ מרדנית קנתה את הלוח האם מישהו יודע או יכול לשער מאיפה מרדנית קנתה את הלוחות ? למנהלים אני מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם את המודעה הזו כי פשוט אין לי למי לפנות בברכה ארז

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shmulikg,

קניתי היום EPOX 8RDA+ משומש ולבחור שקניתי ממנו לא היה את הדיסק של הלוח ... הוא אמר שאם אני מתקין את הדריברים של הNFORCE אז הם תומכים בכל, כולל הכרטיס קול והכרטיס רשת ואז לא צריך את הדיסק של הלוח ... האם זה נכון ?

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by sPoiled,

*** עוד שאלה *** למה משמש ה- 2 PCI Express x1 slots??

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by Refaelo,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש,אבל אני מאד מתלבט האם לקחת nforce4+939 או nforce3+754, עדיין לא הבנתי אם amd 3000-754 יתן ביצועים טובים יותר מאשר amd 3000-939 בגלל מהירות השעון הגבוהה יותר שלו. ןהאם בגלל זה במידה ואני יחליט ללכת על ה-nforce4+939 אני ייצטרך לקחת מעבד מהיר יותר (אולי 3200+)כדי להשוות מהיריות. כמו כן ההיתי מעוניין לדעת את ההבדלים שבין 939 לבין 754 . תודה לכולם מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by YoTaMi,

מה איך הוא טוב למשחקים סרטים זה רץ טוב ? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  22. שלום רב. לאחר קריאת אין ספור מאמרים וביקורות , עדיין לצערי לא קיבלתי תשובה מבר סמכה לגבי העניין שמבלבל אותי. אני מבצע שדרוג למחשב שלי. אני זקוק למחשב מאוד חזק. השדרוג יתבצע ב 2 שלבים. הראשון , החלפת לוח , מעבד וזכרונות. השני החלפת כ.מסך ודיסק קשיח. חשוב מאוד - ה OC יידרש רק בשלב מאוחר מאוד של השילוב במחשב , וזאת כדי להאריך את חיי השימוש בו. ההתלבטות הינה בין לוח ASUS P5B DELUXE לבין ABIT AB9 PRO. זכרונות - פה החלק המאוד בעייתי . 2 הלוחות תומכים רשמית בתדר של 800, אולם באתר של אסוס הם מוסיפים כמה שורות בנוגע לHYPERX של קינגסטון שרצים במהירות של 1066 ועובדים בתאימות עם הלוח.האם ניתן להבין מכך שהזכרונות והלוח אכן ירוצו במהירות 1066 ? זכרונות אלו קיימים בשוק והכסף לא מהווה ש…

• 10 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by Gil80,

אהלן. בימים האחרונים אני מסתכל על המון מפרטים של לוחות אם ולא הצלחתי להבין מה ההבדלים בין P67 ל- Z68. אשמח להסבר בנושא.

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by judicatr,

מישהו יכול להפנות אותי לאיזהשהם מקורות מידע בנושא? כי אני התחלתי להתעניין בזה עכשיו, ובשום מקום לא הצלחתי למצוא הסבר מדוע IPC של אטלון XP שווה ל-9, וזה של פנטיום 4 שווה ל-6. כיצד זה מחושב? האם אורך ה-pipe משפיע על ה-IPC? והאם צריך לקחת stalls בחשבון, האם שגיאות חיזוי משפיעות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by zniibidl,

רכשתי לוח אם מהסוג שבכותרת, מדגם Asus H81T. לוחות מהסוג הזה מגיעים עם חיבור DC 19V שאליו מחברים מטען כמו של מחשב נייד. בשום מקום אני לא מוצא רפרנס לאיזה הספק אני צריך (90/120/150 או אולי אפילו יותר). כמו כן אני לא יודע מה החיבור בדיוק, האם הוא כמו של מחשב נייד של אסוס? ואם כן של איזה מהדגמים? (יש חיבור קטנים יותר וגדולים יותר). אשמח אם מישהו יידע לתת לי הכוונה יותר מדוייקת. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.