עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה עוד מעט אני משיג את המעבד I7 2600K ויש לי חבר שעובד בחנות מחשבים ושאלתי אותו אם אני יכול לבחור איזה מעבד לקחת מהמבחר שיש לו בחנות עכשיו ככה שמעתי שיש דבר כזה נקרא "שבוע ייצור" ככה שהשבוע ייצור טוב ככה אני יוכל לקבל תוצאה טובה בOC וכמובן בפחות VOLTAGE..ראיתי איזה מדריך באתר אחר שאפשר לזהות שבוע ייצור דרך הBATCH CODE שמופיע על הקופסא.. אז השאלה שלי כזאת איך אני מבחין איזה שבוע ייצור הוא באמת טוב??איך זה הולך בידיוק?למה אני לא רוצה להדפק עם מעבד דפוק תודה ויום טוב זה ממש חשוב לי!

2. כל פעם שמחליפים לוח למחשב צריך לפרמט אותו מחדש? ואם כן חייב את כל הכוננים או רק את כונן C?

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  3. שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני לא יודע איזה מעבד לקחת. התקציב המקסימלי שלי למחשב כולו הוא 3800-4000 ש"ח, ויש לי מסך 19 רחב משמע רזולוציה 1440X900. אני לא איזה גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק, במיוחד משחקים כמו COD4 או NFS.. ההתלבטות שלי היא אם להשקיע הרבה במעבד וללכת על Core I5 750/Q9550 או ללכת על משהו צנוע יותר כמו 720BE.. אם להגדיר שימושים אז זה משחקים בינוניים-כבדים, פעולה של כמה תוכנות במקביל שיעבוד וחלק ולא יעשה בעיות אם אני למשל יפעיל מסן, אייסי, כמה לשוניות בדפדפן, איזה פוטושופ, ונטרילו ועוד איזה תוכנה קלה או משהו.. מה אתם אומרים?ה720BE יתן ביצועים לי לשחק בהגדרות HIGH על הרזולוציה שלי עם כרטיס מתאים במשחקים כמו COD4,5 או אפילו GTA IV? אני מאמין שבכרטיס מס…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by shlomom,

לכל בעלי לוחות Gigabyte durable אלה עם הקבלים מסוג solid state שמכילים את האות D בשם הלוח שימו לב. החברה עורכת תחרות בה צריך לשלוח צילום של המחשב עם לוח מהרשימה (ראו בקישור) http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-2.html בין הזוכים יוגרלו פרסים נאים מאוד (מאוד) של Gigabyte כמובן. דוגמאות כאן: http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-4.html אני מניח שהמחשב של ssR יכול לזכות אם רק יהיה לו לוח מתאים (אני אשאר עם ה AMD שלי בינתיים . . .)

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  5. שמעו חברים אני ממש צריך עזרה אני נואש מכל הבנצ'מארקים קשה להסיק משם מסקנה! אני צריך שתגידו לי מה עדיף amd dual core או amd לא dual core כך גם לגבי אינטל מה עדיף pentium D או pentium רגיל בקיצור איזה מעבד אתם ממליצים לקחת להצת משחקים כבדים הכל כולל הכל כגון doom 3 hl2 וכו אבל שלא יחרוג ממחיר של 2500 שח בבקשה ממכם תעשו לי קצת סדר בראש... בסך הכל יש לי ככה Amd Athelon X2 3800+ או משהו בסגנון ויש את Amd athelon הרגיל כל מהירות שהיא ויש את אינטל Intel pentium d 2.8 או 3.0 שוב משהו כזה... ויש את Intel pentiunm 3.6 למשל וכו... מה עדיף בלי קשר לכרטיס מסך בוא נגיד שאת כולם אני בודק על כרטיס מסך שווה וזיכרונות שווים למשל כרטיס מסך של n6800gt

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by מוסון,

שלום כולם אני עומד לפני רכישה של מחשב למוסיקה. בין שני המעבדים הנ"ל , מה הכי מומלץ ? תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. Started by BENNY-L,

היום קיבלתי את אסוס רמפייג יש מצב שהוא לא בא עם הברגים והברזלים שמחברים בינו לבין המארז?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. Started by oded6188,

מה זה בעצם נותן? מה ההבדל בין עבודה עם דואל צ'אנל לעבודה בלי זה? ומה קורה כאשר יש לי 4 סטיקים... מה יקרה אז? ניתן לעבוד בדואל צ'אנל וזה ייפצל את זה ל 2 2 או לא?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. Started by the_one23,

שלום, יש לי שאלה לגבי שני הפונקציות שקימות בביוס למעבד E6750 שלי -הC1E ו EIST מה שני המפונקציות האלו עושות? ואיזו מביניהן היא זו שמורידה את המכפלה של המעבד לX6 בזמן מנוחה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by noobster,

האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PrefaceAlumni,

האם הוא נכנס לתדר טורבו אוטומטית או צריך לקנפג משהו בביוס? מה ההבדל בין התדר הרגיל לטורבו? תודה!

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  12. Started by raiman1,

חיפשתי בוויקיפדיה אבל אין בעברית...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. האם הם טובים ?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by HiTiT,

שלום אנשים, אני רוצה לקנות לוח אם לאוברקלוק למעבד athlon64 X2 4200+ am2 דיברתי עם חבר, הוא אמר לי 3 לוחות טובים אבל הוא לאא יודע מה ההבדל בביצועים: אוליאתם יודעים? Gigabyte M59SLI-S5 או Asus CrossHair או Abit AN9 32X-Fatal1ty תודה, אן.

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by amd@ati,

שלום, כיום במחשבי יש שני מקלות של 512mb ב cl 2.5 של ocz , אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ocz הוא 1gb והcl שלו הוא 3, רציתי לדעת אם העלאת הcl ל3 תפגע בביצועים או שבעקבות הגדלת הנפח משמעותית הביצועים יעלו בצורה ניכרת, תודה רבה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by idanpere1,

שלום לכולם! המחשב טיפה נדפק, ככל הנראה לוח אם תקול. הרקע הוא שהכרטיס מסך לא עבד, החלפתי אותו עם כרטיס מסך אחר של אח שלי וראיתי שהכרטיס של אחי כן עובד, לכן הנחתי שהכרטיס שלי הוא הבעיה. כנראה לאחר נסיונות להוציא מכרטיס המסך התקול תמונה, נדפק עוד משהו כי קניתי כרטיס מסך אחר (9800GT) חדש מהקופסא, והוא לא פועל אצלי (אצל אחי כן). ההנחה שלי היא הלוח אם, כל שאר הרכיבים פועלים מהבדיקות שביצעתי. כרגע הוא Gigabyte GA-P35-DS3, לא דגם זול (נקנה לפני מעל שנתיים), הוא היה לוח אם איכותי מאוד אז. (ניתן לראות מפרט מחשב בפרופיל) עקב התקלה, אני אאלץ כנראה להחליף אותו (הכנסתי את המחשב למעבדה לבדיקה), והייתי מעוניין לשמוע דעות לגבי לוחות אם אחרים בעלי צ'יפסט G41 זול. האם תהה ירידה בביצועי ל…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by a-gold,

יש לי 2 סטיקים של 512 מגה 533 mhz DDR2 של YHNIX עכשיו השאלה שלי אם אני קונה עוד 2 סטיקים של אותה חברה אני צריך לראות גם שהקבוביות השחורות האלה שיש על הכרטיס יהיו אותו דבר בדיוק ?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  18. שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by RS4,

כי רציתי לדעת אם אני יכול להתקין תגרסאות של הויסטה עכשיו או לחכות לגרסאות של ה64BIT

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  20. מאד מעניין, אל תפספסו:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה HT ב AMD? (זו לא תכנולוגיה שיש רק לאינטל?) מה זאת אומרת מהירות דרך הHT? משהו מוכן להסביר לי מה כתוב כאן בבקשה כי אני חושב שאני מבין את המושגים אבל כנראה שלא ??? והבקר הזה זה אומר שלמעבד אין דאול צ'אנל? או שזה דווקה אומר שהמעבד עובד במהירות אפיק של 800 (יענו צריך 400X2) ואם כבר התחלנו אז נסיים "64k L1 instruction cache, 64k L1 data cache" מה זה אומר חוץ מזה שיש למעבד 64K בL1 שלו? תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. Started by FearNot,

אז יש לי את המעבד, ויש לי זיכרונות של 4-4-4-12 מבית Corsair. (מארה"ב, חסך לי בערך 1000 שקל בקנייה משם מאשר בארץ) אני צריך לוח בגבול ה700 שקל שיידע לנצל את זה בצורה טובה, וגם ייתן יכולות אוברקלוק טובות. אני בעיקר מכוון לכיוון הלוחות של Gigabyte, יש את הP35-DS3 ואת הP35-DS3L (שאגב, הDS3 נראה אוברקלוקר יותר חזק וגם נותן לי רייד) אבל, מכיוון שאני לא מתכנן על להחליף מעבד בקרוב או לקנות DDR3, אולי עדיף ללכת על N650SLI-DS4 שמבחינת ביצועים ואוברקלוק הוא אחד הלוחות החזקים בשוק ... אבל החיסרון שלו הוא שהוא תומך עד זיכרונות של 800 ולא עד 1033 כמו מבוססי הP35 אני באמת לא סגור על שום דבר, ואני רוצה לקחת את הלוח שייתן מקסימום ביצועים ומקסימום אוברקלוק עם המעבד והזיכרונות הללו בגבול ה70…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. אני רוצה לקנות לוח אם שמתאים לאובר קלוק וקרוס פייר בעד 650 ש"ח ראיתי את ה GIGABIt EP45T-DS3 http://www.skypc.co.il/pl_product~39465~10~0.htm# מה אתם אומרים? אני צריך שיתאים לאובר קלוק \ קרוס פייר ד"א זה המחשב שלי היום : e6400 msi 975x platinum CF HD4850 OC #665 ocz 4G ddr2 HEC550 ד"א הספק יחזיק CF???

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Sarm1x,

מה יותר משתלם לי לקנות ? השימושים בעיקר זה גיימינג

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, לחבר שלי יש מחשב פנטיום 1 233 מגה הרץ ושמתי לב כשהמחשב עולה כתוב לו שיש 512 קילו בית של קאש שזה הרבה מאוד האם זה יכול להיות או שזה טעות??? ???

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.