מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה שאלה לי אליכם,על מה משפיעה בידיוק כמות הוואלט של הספק? מה נותן לי יותר וואלט? חסרונות ויתרונות... תודה רבה על הזמן
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
בערך כל מה שנאמר שם... הלוח Abit KN8 Ulta הוא synchronized או Asynchronized כי רציתי לעזות אוברקלוק לזיכרון RAM וזה די קריטי לדעת את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני קונה INTEL PENTIUM D 830 ואני צריך לדעת אם הלוחות האלה מתאימים או יותר נכון הלוח הזה: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 379 צפיות
-
-
האם במעבדי AMD יש DUEL וכדאי לקנות 2 זיכרונות של 256 או זיכרון 1 של 512? תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם! ישל לי את השילוש הזה: Shappire 4870X2 2GB OCZ 4GB 800MHZ Core 2 Qued Q9550 השאלה כזאת: יש לי כרגע לוח אם MSI P35 NEO. אם אני מחליף את הלוח לאחד יותר מתקדם, אז יהיו לי ביצועים יותר טובים? נכון שיהיו לי אפשרויות חיבור יותר טובות(סלוטים של DDR3, שני חיבורי PCI-E, וכו'...) אבל תאכלס, עם השילוש שיש לי, אני יקבל ביצועים יותר טובים?? ועוד שאלה קטנה: מה עדיף: Q9550 או Q9550s? תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
האם הלוח Gigabyte GA-MA785G-UD3H הוא Micro-ATX והוא נכנס למארז ANTEC NSK2480 ?? אם לא איזה לוח יש למעבדי AMD שתומך בFHD והא Micro-ATX ??? עריכה: לא משהנ הסתדרתי
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
האם אני יכול להשים עליו מעבד Athlon 64 X2 4200+ Socket 939וAMD נכנסתי לאתר של הלוח אבל אני לא מצליח להבין מי שיכול לעזור לי שיגיב תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
קניתי לוח של ג'יגהבייט שעשה לי בעיות עם כרטיס המסך, שלחתי לחנות והם אמרו שמשו באמת דפוק בלוח ומביאים לי את הלוח של אסוס במקום. מה דעתכם על הלוח? Asus M2A-VM
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה כל כך...יש לי 2 זכרונות (256*2) ddr333 בלוח אם ורציתי לדעת אם אני יוסיף ddr400 או משהו אחר זה יתאים לי ללוח אם או לא? (אין לי שמץ בדברים האלה..) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
נראה לי הרכישה הכי גדולה של אינטל אי פעם, כמעט 17 מילארד דולר כאשר הסיבה היא כמובן בעיקר בהתחלה לשוק השרתים. תוך שנה נראה מעבדי XEON משולבי FPGA ואולי אחרי זה גם לשוק המשובץ / פלאפונים. יש שמועות שאינטל מייצרת מעבדים כאלו כבר כמה שנים במיוחד לשרתי ה BING של מיקרוסופט. האם NVIDIA צריכה להילחץ מזה ? http://www.wsj.com/article_email/intel-agrees-to-buy-altera-for-16-7-billion-1433162006-lMyQjAxMTE1MDAyMTEwNzE0Wj
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, באתרים שונים למכירת מחשבים אותם המעבדים מגיעים בתצורה שונה של מכירה : Box - OEM - Tray. מה ההבדלים ? מתי בוחרים סוג מסויים ולא אחר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני קונה למחשב שלי שתי זיכרונות חדשים של 2GB DDR 2 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel יש ביקורות אליהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
היי לכולם, קניתי לאחרונה מפרט מאילת ללא זכרונות. לוח האם שלי תומך ב2133MHz ונראה שהזכרונות היחידים שהיו הם פשוטים. האם תוכלו להמליץ לי על זכרונות טובים למפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6600 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ספק: ספק כח אקטיבי SeaSonic 430W 80+ Bronze ECO-430זכרונות: טרם נקנודיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1 ושאלה בעניין הזה - בעניין ואין בארץ 2133 - האם ניתן להזמין מחו"ל? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מוכר מחשבים לאנשים. בד"כ אני מוכר רק לוחות אם של ABIT אבל מסיבות כלשהן אין לי כרגע ABIT במלאי ויש לי לקוח שרוצה מחשב ממש זול (שאני בד"כ לא מוכן למכור אבל במקרה הזה אין לי ברירה). על איזה לוח אתם יכולים להמליץ לי מכל הלב בסביבות ה-400 שקל? עדיפות גדולה ללוחות עם צ'יפסט של אינטל 865 ומעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
חברה איך הלוח הזה יש למישו נסיון איתו ? הוא טוב ? הP35 לאן פארטי של DFI עדיף ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22145
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה ללוח אם + מעבד. בלוח אם צריך להיות DDR3.. וPCI-E 2.0 המעבד - לא יודע.. העיקר שיהיה טוב (שיריץ משחקים.. כמו CRYSIS 2 ) אני יכול לקנות מחנויות בחו"ל.. אם זה EBAY ואם זאת חנות אחרת.. העיקר שיהיה הזול ביותר, מחיר מקסימלי: 700 ש"ח / 210$ כולל משלוח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום . רציתי לדעת איך הלוח אם בכלליות ( אני לא מתכוון לעשות oc וכו' ) : Gigaybyte GA-K8N SLI nForce4 SLI Motherboard והאם הוא מתאים ל sata 2 או להסתפק ב sata רגיל . ועוד שאלה קטנה על הדרך - מה עדיף wd או maxtor או משהו מומלץ אחר ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
הטכנולוגיה ההיברידית החדשה של יצרנית השבבים עוברת אל העולם בו תוכל ליצור מהפך בשימושיות וביעילות - עם חלוקה ברורה יותר בין שלוש קטגוריות של מוצרים להספקים שוניםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין להוסיף עוד 4GB זיכרון ל 4GB הקיים כעת. מדובר בשני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד ויש לי עוד שני סלוטים פנויים. הזיכרונות הם מתוצרת OCZ סדרת REAPER . מספר הדגם הרשום עליהם הוא OCZ2RPR10664GK PC2-8500. אבקש המלצה והכוונה לדגמים רלוונטים שיתאימו לסטיקים הקיימים ללא התנגשויות ובמסגרת המחיר שציינתי. תודה על הסיוע
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המעבד הזה, רציתי לשאול האם הוא 64 ביט, ואם כן, אשמח לקבל הסבר קצר לגבי ההבדל בין מעבד 64 ביט למעבד רגיל.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום. יש לאחי מחשב עם לוח אם GigaByte 8iK1100. הלוח אם תומך בDDR1 עד 400MHZ. כרגע יש במחשב 512 זיכרון ב2 סטיקים. אחי רוצה להוסיף זיכרון, הוא עוד לא החליט אם הוא רוצה להוסיף עוד 512 או עוד ג'יגה. אני צריך המלצה למה לקנות בכל אחד מהמקרים. הזיכרון לא צריך להיות High end או משהו יקר מדי, זיכרון סביר במחיר סביר. הקניה תעשה מlogic, אז תתנו בבקשה הצעות מ http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00028 תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אם כן, האם התוכנה 6engine, שבאה עם דיסק ההתקנה של לוח אם? משום מה הסרתי את התוכנה, ואחרי ריסט, אני שומע את המאוור שם המחשב יותר חזק, כאילו הוא על אופציה "TURBO" או רמה אחת פחות.. זה מעצבן לי את האוזן.. כי בתוכנה הייתי שם על AUTO והמאוורר היה שקט.. אבל אני רוצה לדעת למה זה ככה? מה בלי התוכנה לוח אם לא יודע לשלוט על רמת המהירות בעצמה, צריך לכוון אותה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעלות מערכת הפעלה ויסטה על מחשב חדש שכבר מוגדר בביוס למערך רייד0, יש שלב בהתלקנה שאני צריך לספק דרייבר לרייד, השאלה שלי היא איך אני יודע איזה דרייבר אני זקוק(יש כ-10), יש לי לוח אם P35 DS3P של גיגהבייט ומעבד Q6600 תודה.
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
רציתי לדעת, למה בעצם הלוחות אם החדשים ביחד עם מעבד P4 C ב800mhz BUS לא יכולים להריץ זכרונות DDR במהירות של 800MHZ ? אני יודע שזה QUAD BUS ויש מכפלה של 4 אבל זה עדיין 800MHZ לא ? מישהו יכול להסביר את העניין הזה?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-