מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת... ואני מבקש, ל תפנו אותי לדיון בדביק, כי קראתי אותו ואני לא סתם שואל כי אין לי כוח לקרוא ועוד דבר, תנו לי תשובה חד משמעית בבקשה, בלי הפניות וכו' תודה רבה לכם
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מנסה להבין איזה לוח עדיף: ה- ASUS A8V Deluxe או ה- EP-8KDA3J
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש אם מעבד amd 64 3200 והטמפרטורה שלי מרקיעת שחכים לפעמים אני מדליק את המחשב והטמפרטורה 60 ושאני משחק זה מגיע גם ל 80 אז ככה1 מה הטמפרטורה הממולצת למעבד כזה ואם שלי מעל הממוצה 2 מה גורם לטמפרטורה כזאת האם לא הרכיבו לי את המחשב טוב או שקיבלתי מאורר דפוק 3 חברים שלי אמרו לי לקנות מאורר של זלמן עד כמה זה יכול להוריד את הטמפרטורה 4 האם עוד מאוררים נגיד על הלוח אם יכולים לעזור להוריד את הטמפרטורה של המעבד ורכיבים אחרים במחשב אני יודע שהשאלה הזאת היא יותר לפורם קירור ואובר קלוגינג אבל מקבל שם תשובת אז תודה רבה לכולכם
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! אני רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל מרוב המעבדים אני כבר מבולבל מה לקחת. ראשית, בהתחלה חשבתי שאני אקח מעבד 3 ג'יגה של אינטל, אחרי זה ראיתי שיצא הסוקט החדש של אינטל וחשבתי ללכת בכיוון הזה. מאוחר יותר התברר שהלוחות לסוקט הזה עדיין בחיתוליהם, ועל כן השגיאות והתקלות בהן ירבו, עזבתי את הרעיון. אחרי זה, אני שם לב שרבים ממליצים על AMD 64, וחשבתי אולי באמת לקחת אותו. אבל מה, גם פה יש מבוי סתום. סוקט 754 הוא סוקט מת יחסית, שכן בעוד זמן מסויים יצורו יפסק, אז האם שווה לקנות מעבד שבעצם מראש ידוע שלא תהיה יכולת שדרוג? יש גם את סוקט 939, שאני לא יודע ממש מה אומרים לגביו, האם הוא טוב? האם הוא הדבר הבא ? עם זאת הוא גם יקר משמעותית מהסוקט הראשון. אני חושב שהבנתם אות…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. נשרף לי הלוח אינטל של הP3 שלי... מה שהצלחתי להשיג במקומו היה לוח של אסוס, מדגם cuv-nt אני חושב. לפי מה שרואים עליו, הציפסט של VIA ולפי סנדרה הקוד של הNB הוא vt82c694x מה שאומר שהציפסט הוא apollo PRO 133A. הלוח הזה אמנם לא משהו, אבל הוא מספק אותי (במיוחד במחיר שקיבלתי אותו). הוא הגיע בלי שום דבר מלבד הלוח... אחרי התקנת חלונות המחשב מתפקד כבר שבועיים (מכוון שאני לא הייתי בבית...). אבל השאלה היא אם אני צריך להתקין בשבילו איזה דרייוור לחלונות??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם מעבד P4 3000Mhz עם קאש 512. איך אני יכול לבדוק שלא הביאו לי את המעבד עם ה 1MB? יעני את האי פרסקוט הזה? תודה...
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב אז אחרי בערך חודש וחצי קיבלתי את המחשב. היו עיכובים בגלל שהלוח היה דפוק ואז שלחו אותו לחו"ל ועכשיו יש לי דגם יותר חדש (הכי חדש). אז כמו שהבנתם יש לי איטניום 2. ולמי שלא מאמין הנה תמונת מסך: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מדובר בלוח האם - ABIT NF7-SL, שכולל את SOUNDSTORM, כרטיס קול מובנה של 6, עם DOLBY DIGITAL (טכנולוגיית הדולבי הידועה)...השאלה - האם להתקין על הלוח הזה את כרטיס הקול הקיים שלי ה- CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 5.1? או שלהשתמש בכרטיס קול המובנה שעל הלוח-אם? (יש לציין, שהמוכר שמכר לי את הלוח, כמו עם שאר רכיבים נוספים שהתייעצתי עמו - ייעץ לי בחום להשתמש בכרטיס קול המובנה שעל הלוח בטענה שהוא הרבה יותר טוב מהכרטיס קול של קריאייטיב שיש ברשותי). אז מה אתם אומרים? מה להתקין? בתודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
חדשות ישנות במקצת, אבל עדיין מאוד מעניינות - http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=22623 כמו שזה נראה, השינוי הזה יסלול את דרכו של האיטניום לתחנות עבודה, ומשם, בעזרת השם ובסיס אפליקציות גדול, גם לdesktops. כי כמו שכולנו יודעים, הX86 חייב למות (גם הX86-64).
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי את אלה למכירה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1110&products_id=7072 מישהו מכיר? מישהו יודע לכמה OC הם מגיעים?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, חדש כאן - מקווה שתוכלו לעזור אני מעוניין לקנות מחשב חזק למשחקים, בסכום של כ-6000 ש"ח ללא מסך. השתכנעתי שכדאי לקנות AMD64 ולא פרסקוט. אחרי חפירה באינטרנט הגעתי למפרט הבא בערך: ADM64 +3000 MSI K8N NEW PLATINUM SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB 256BIT 2X256MB DDR400 MAXTOR 120GB 8MB SATA צורב DVD DUAL LAYER X12 כונן DVD רמקולים CREATIVE 2.1 מקלדת ועכבר איכותיים יותר מהרגיל ההתלבטויות שלי : 1) האם AMD באמת מומלץ, אם כן איזה - ה-3000 באמת ? 2) לגבי הלוח אם - איזה מומלץ ? בכל חנות מוכרים משהו אחר, נראה לי שאני אקנה בנעה מחשבים (ליד הבית גם), לא מצאתי לוח שיש לו גם AGP (בשביל ה-9800 שעליו אני נעול), וגם PCI-E בשביל העתיד. יש דבר כזה ? 3)האם שווה להשקיע עוד 400 ש"ח בזכרון …
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אתלון 64 2800+ BOX מחיר: 900.71 ¤ 1800MHz זכרון מטמון: 512kb אתלון 64 3000+ BOX מחיר: 1,025.93 ¤ 2000MHz זכרון מטמון: 512kb אתלון 64 3200+ BOX מחיר: 1,293.07 ¤ 2200MHz זכרון מטמון: 512kb אתלון 64 3200+ BOX מחיר: 1,359.62 ¤ 2000MHz זכרון מטמון: 1024kb מקור: http://glob-net.com/default.php?cPath=1_21_32&osCsid=675889d6d3d6527ac29a0e950bf989ed הערה: כנראה כתגובה להורדת המחיר של אינטל, אולי סתם יבוא יותר מסודר או סתם ענין של שערי מטבע או הכל ביחד.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני לא צוחק, מערכת מחשב מבוססת לוח 865PE Neo-V של MSI עם כרטיס מסך FX5600U TD-128 גם כן של MSI, הוכנסו לתא בו שררה טמפרטורה של 70 מעלות במשך 4 שבועות! (כולל החום אותו פלט המחשב,כלומר הטמפרטורה לא עלתה על 70 מעלות). בזמן הבחינה המערכת הופעלה בתנאי מאמץ של 100% במשך כל זמן המבחן על ידי הרצת מספר יישומי מבחני ביצועים בו זמנית, הלוח נדרש להישאר תקין גם לאחר סיום המבחן. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20040907155400.html הערה: עכשיו הלוח יכול לקבל את "אות הפרסקוט", האמת היו צריכים להכניס גם את המשתמש לתוך תא הבדיקה, כי זה מה שקורה במציאות, הפרסקוט והמשתמש נמצאים באותו חדר, דו קיום חם, רועש ועצבני.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
AMD הודיעה היום כי יצרני תוכנה מובילים כמו Novell, Red Hat ו Sun יתמכו בתוכנה בריבוי הליבות של ה AMD64, בנוסף AMD ממליצה ליצרני התוכנה לחייב את הלקוחות לא עלפי מספר הליבות במערכת אלא עלפי מספר השקעים כפי שהיה נהוג עד היום. הליבות הכפולות של ה AMD64 מותאמות להרצה של מערכות ההפעלה קיימות כמו Linux, Solaris ו Windows ויישומי AMD64 קיימים ללא כל שינוי נדרש בתוכנה. להמלצה לחייב את הלקוחות עלפי מספר השקעים ולא על פי מספר הליבות מצטרפים גורמים נוספים בתעשיה כמו חברת גרטנר לניתוח שווקים "גרטנר ממליצה לציבור הלקוחות להסדיר רשיונות שימוש מול יצרני התוכנה על בסיס מספר השבבים במערכת ללא תלות במספר הליבות בכל שבב". אופטרון כפול ליבות צפוי להיכנס לשוק באמצע 2005, שרתים ותחנות עבוד…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד פנטיום 3 סלוט 1 500 מגה הרץ, ונדפק לי או הלוח או המעבד, אין לי מושג מה אז פרקתי את ההיטסינק שעל המעבד וראיתי את הריבוע הכחול הזה (לא ידעתי שזה הליבה ) מה קורה אם נגבתי אותו עם החולצה ונגעתי בו? הוא נהרס?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הרי כבר לא משתמשים בהם. 256 RDRAM עולה כמו 512 DDR. כל מבוקשי הוא להוסיף זיכרון למחשב שלי...... אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות RDRAM במחיר הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום... אני קונה מחשב אז רציתי לדעת מה עדיף p4 3.0 או amd64 3000 אבל אמרו שהamd עושה בעיות... והאם כדאי לי זכרונות Kingston 512 400mhz pc3200 או twinmos או a-data זה למשחקים...לא אוברקלוקינג
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חבר שלי תהה לגבי המעבדים והוא טען שהפסקוט יותר טוב מה-A64 3000 מה לדעתכם יותר טוב היום? ובכלל מה יותר חזק????????? :jump:
-
היי לכולם . הציעו לי את המפרט הבא ,ויש כאלה שהמליצו על לוחות אם אחרים: 1-ABIT NF7 SL 2-EPOX 8RDA <במפרט המקורי כפי שאתם רואים המליצו לי על ABIT NF7 S2G> השימוש שלי במחשב הוא רק לגלישה באינטרנט הורדת תוכנות וסרטים וצפייה בסרטי DVD. על איזה לוח אתם ממליצים? הנה המפרט שהוצע לי:מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 520 1 520 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nFo 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total RADEON 9200 VIVO, DVI 128MB 480 1 480 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 80GB SATA 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders P…
-
- 20 תגובות
- 899 צפיות
-
-
רציתי לדעת בקניית שילוש לאיזה סוקט מבוסס AMD תהייה את אפשרות השידרוג לטווח הכי ארוך שיש ?
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!!!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם ביל חלק מהשיניים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי זיכרון של יונדאי 2*256 PC 3200 400 ואני רוצה להחליף אותם.... הטכנאי שלי אמר לי שהוא מוכן להחליף לי אותם בתמורה ל 600 שקל לסמסונג 512*2 PC 3200 400 האם כדאי לקחת של ADATA כי היא חברה יותר טובה ? אשמח לתגובות!
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
מישהו שמתעסק עם מחשבים (יבוא ומכירה וכו) אמר לי שה -AMD 64Bit מתחמם מאוד האם זה נכון? הוא המליץ לי על הפנטיום 2.8 עם מגה קאש (זה לא הפרסקוט?) מה אתם אומרים על כל זה? תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרגיש כמו איזה נוב עכשיו, כרגע חשבתי על שאל הנובית שפשוט לא נתקלתי אף פעם בתשובה שלה , אם כי אני משער שדי הרבה יודעים אותה. למה חברות לא מעלות את הגודל של הצ'יפים של הזכרונות למעל 32 מגה? הרי ידוע שזכרונות DS יכולים להיות בעייתים עם בקרי זיכרון (שצריכים להתמודד על סלוט אחד עם פי 2 באנקים) ועם +תחילת היצור של סטיקים של ל1GB כבר נוצרים זכרונות שיש בהם שני שכבות של צ'יפים , מה שגורם להתחממות ועוד יותר באלאגן לבקרי זכרון. אז למה פשוט לא מעבירים לצ'יפים של 64 מגה ? יש עם זה איזה בעיה תאורטית או משהוא? או שזה פשוט עניין של עלות יצור?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-