מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום, לוח האם שלי הוא Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray וכרגע יושבים עליו שני סטיקים של זיכרון Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7. אני מעוניין להעלות את כמות הזיכרון ולא ממש בטוח מהי האופציה הכדאית יותר - סטיק אחד של 4GB, אולי שני סטיקים נוספים של 2X2GB? הכל כמובן עניין של עלות תועלת. מעבר לזה אני לא בטוח אילו דגמים מתאימים ללוח האם ומה כדאי לקנות היום מבחינת יצרן - מה אמין (אם יש כזה פרמטר שאפשר להגיד אותו), חימום וכו'. מבחינת מחיר אני לא מעוניין להוציא הרבה, באזור 300-200 ש"ח, שוב - בהתאם למשוואת עלות-תועלת. תודה מראש על כל תגובה עניינית.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות לוח חדש שיחליף את הלוח של עלית שיש לי כרגע: ECS P4VXAD+ הריכיבים שכרגע מותקנים אצלי: מעבד: Field Value CPU Type Intel Pentium 4A, 2466 MHz (18 x 137) זכרונות: Field Value System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) כ.מסך: Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) דיסק קשיח: Field Value Disk Drive WDC WD400BB-00DEA0 (37 GB, IDE) אני חשבתי ללכת בכיוון של לוחות אסוס עם תמיכה ב SATA כי בקרוב אני קונה דיסק קשיח אז חשבתי אולי לקנות SATA (זה יעבוד ביחד עם ATA?) כדאי של אסוס או ללכת על משהו אחר? בקשר לתקציב, 400-500 ש"ח יספיקו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
AMD 64 4600+ X2 Dual Core או E6600 ? מבחינת המחיר זה משמעותי, לזה אני מודע. ההפרש מבחינת ביצועים לא גדול ככ שמצדיק את ההפרש במחיר הגדול, אבל עדיין אולי מבחינה טכנולוגית ויכולת עתידיות כדאי לקחת את האינטל? חוסך חשמל כו'... ה-AMD לא נחשב לענתיקה? חשוב לי לדעת כי אם אני אקח את האינטל זה מאוד מקפיץ את המחיר. תודה על העצות
-
- 57 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בCPU-Z מה שרשום זה יעני חלקי 2 נגיד 200 אז זה 200X2 = 400 יופי אני יודע חשבון... בקיצור יש לי 400 D: סליחה על הת'רד לנעול או אפילו למחוק חח ותודה לXTRACT שתרם לי 15 שניות מחיו P:
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב ורציתי לדעת מה יותר טוב בשביל לוח אם BLUE MOANTEN תוצרת אינטל, פנטיום ארבע 2400 או AMD 2.2 ואיזה כרטיס מסך הוא הכי טוב בשוק היום שמשתלם לקנות.וגם האם "MAG" כבר עברו את זמנם ויש מסכים יותר טובים בשוק כמו "YAMA".
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הבנתי שב-22 לאפריל תהיה ירידת מחירים במעבדי אינטל במיוחד במעבדי הC2D היקרים יותר. רציתי לדעת תוך כמה זמן מה-22 לאפריל ירידת המחירים הקרובה תורגש גם אצלנו בארץ אם בכלל? פשוט עמדתי לקנות מחשב עם הE6600 ועצרתי את הקנייה עקב כך,אין לי בעיה לחכות עד ה22 לאפריל מה גם שמדובר בירידת מחירים דיי רצינית במעבד הזה. כמו כן רציתי לדעת מתי בערך תתרחש אולי גם ירידת מחירים בסדרת ה-8800GTS של NVIDIA לאור יציאת סדרת הR600 החדשה של ATI? תודה לעונים וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, כרגע על הלוח אם שלי ישנם 512MBX4 = 2GB. אני מעוניין לקנות 2GB נוספים ולשים כך שיצא לי 3GB סה"כ, האם תצורה של 512X2+ 1GBX2, יעבוד כ DUAL? כמו כן המעבד שלי כרגע באוברקלוק ל 2700, הזכרונות עצמם הם 667 מגה הרץ, כרגע עובדים על מהירות של 600 מגה הרץ לאחר האוברקלוק (תדר נמוך כדי שהמעבד יהיה גבוה יותר ויציב בשבילי). האם גם כן עדיף לקנות 800 מגה הרץ או להוסיף רק את אותה המהירות 667? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב. אני מתלבט איזה לוח אם לבחור. אני מעוניין בלוח אם ל AMD, עם יכולות אוברקלוקינג טובות ומכפלה פתוחה. מהמלצות ששמעתי הלוחות של EPOX הם המתאימים ביותר. אז רציתי לשאול, איזה לוח אם מבית EPOX הכי מומלץ? מבוססי ה KT-400 כמו ה EP-8K9A או מבוססי NForce2 כמו ה 8RDA+ ? האם כל הלוחות האלה באים עם מכפלה פתוחה?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח אם תשוו לי בין שני המעבדים: AMD Athlon II X3 435 ו- 425 עם כל הפרטים לכל אחד מהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש המיועד לשימוש שוטף + גיימינג כבד. לוח האם הינו ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL ו- 2 כרטיסי מסך מסוג - Sapphire HD 7850 OC הלוח אם הוא לפי המלצה מפורום זה (הרכיבו לי את המחשב), שמתי לב שלוח אם זה תומך ב: - 3 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4: Single at x16(PCIE2) / x8 (PCIE4), or dual at x8(PCIE2) / x8 (PCIE4); PCIE5: x4 mode) - 2 x PCI Express 2.0 x1 slots - 2 x PCI slots - Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™ - Supports NVIDIA ® Quad SLI™ and SLI™ כמו שאני רואה הלוח אם תומך בכרטיס מסך אחד x16 (כמו שסימנתי באדום מוגדש למעלה מכיוון שאני רוכש 2 כרטיסי מסך אשר יחוברו ויעבדו ביחד, האם אני צריך ל…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חבר'ה מה עדיף במעבד - יותר זיכרון L2 או GHZ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרה לקניית לוח \מעבד\זכרונות חדשים, אני לא כלכך בעניינים אז אם מישהו יכול לעזור לי בנושא אני אשמח. המחשב הוא לעבודה משרדית(אינטרנט מוזיקה אופיס וכו') פחות או יותר תודה מראש לעזורים.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם ללוח אם ASUS P5KPL-CM יש חיבור PCI EX 2.0 מכייון שאני רוצה לשים עליו כרטיס 9600 GT ? תודה, ירון.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, אני הולך לשדרג (רק מעבד, לוח אם וזכרון), שימוש מרכזי- משחקים כבדים. החלטתי כבר על: ABIT NF7 TWINMOS/KINGSTON/GEIL 512MB PC 3200 השאלה לגבי המעבד: אני מתלבט בין XP2400 ל- XP2500. ההפרש במחיר הוא 250 ש"ח בערך. האם זה שווה את הכסף? תודה!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן.. ו אני מתוכוון בחופש הגדול לשדרג את המחשב שלי.. ו אני מתכוון לקנות לוח אם חדש אני צריך ש הלוח יהיה של asus הלוח אמור לענות על הדרישות הבאות: ?P4 3.0 Ghz S-775 1M Cache 64 Bit? ddr1 400mhz pci-e ו זהו אני חושב.. ו אם אפשר שהלוח יעלה בסביבות ה 500 +- תודה רבה לעזרים זה חושוב נורא
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המחשב הולך להתחבר למסך 34UC97 LG http://www.lg.com/us/monitors/lg-34UC97-S-ultrawide-monitor במחשב יהיו 2 כרטיסי מסך TITAN X רציתי לשאול איזה מעבד עדיף ל-2 המפלצות האלה? הם צריכים לרוץ על שני חריצי X16 כדי לקבל מקסימום ביצועים? האם ניתן להשיג זאת עם מעבד 4790K? איך ישפיע ההבדל בין התדרים 4Ghz עד 4.4Ghz ל 4790 ו - 3Ghz עד 3.5Ghz ב 5960? איפה אני מקבל מקסימום ביצועים במשחקים?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50010 לפי מה שאני מבין הכי טובים ברשימה זה ה-TCCD הזיכרון של GSKILL PC4800 פשוט תותח!! מה דעתכם GOLD VX או GSKILL PC4400 שגם תותח ונמצא במקום השני שם... ברשימה של ה-300+
-
היי, יש לי שאלה (מן הסתם), בדקתי דרך המחשב כמה זיכרון (RAM) יש לי והיה כתוב 1014, ולפי מה שידוע לי זה צריך להיות בכלל 1024, אז איך זה הגיוני? ??? הינה ההוכחה: http://www.2send.us/uploads/85d5830e45.jpg (תסתפקו בקישור... ) אני אשמח אם מישהו יענה לי, תודה
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בגלל שאני רוצה שיהיו בו יותר אופציות, וכרגע אין לי מספיק אופציות שאני צריך בשביל דיסק קשיח וכו'. נכנסתי ליצרנית הלוח האם שלי, והורדתי קובץ EXE של עדכון ביוס לדגם של לוח האם שלי: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=11738&ProdId=2229〈=eng&OSVersion=%0A&DownloadType= אחרי שהורדתי את הקובץ וחילצתי ממנו את הקבצים, אני מבין שצריך להעביר את הקבצים לדיסקט ms-dos. הבעיה שאין לי במחשב חיבור לדיסקטים מיושנים כאלה. יש אפשרות להשתמש בדיסק CD-R כמו דיסק של התקנת XP? השאלה האם אני צריך להפוך את הקבצים לקבצי תמונות כדי שזה יעלה לי את זה באתחול..או שרק אני צריך להעביר את הקבצים לדיסק ה-CD וזהו? הבנתי בדיוק מה …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פותח את הנושא הזה בשביל חבר. הוא מעוניין לקנות את כרטיס המסך Radeon HD 5770, זיכרון 2GB, וזיכרון קשיח של טרה ווהוא רצה לדעם האם המעבד ולוח האם שלו יוכלו לעמוד בזה ולא יהוו צוור בקבוק... מעבד: Intel pentium D 945 לוח אם: MSI MS-7173 בתודה מראש, שניר.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
פנטיום 4 יצא מהתחרות? ראיתי שכבר לא מיצרים אותו, אבל האם זה אומר שעוד מעט הוא יפסיק לתמוך במשחקים שיצאו? עד עכשיו הפנטיום 4 יכול להריץ משחקים כמו crysis ןCOD 4, אבל מה עם משחקים שיצאו מעכשיו? יש לי פנטיום 4 3GH (או איך שלא כותבים את זה), האם הוא הולך להתחיל לעשות לי צוור בקבוק עוד לא הרבה זמן? אלון
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור איזה מעבד: AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU או Intel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box ואני לא מתכוון לעשות לו oc מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים ואני מתכוון לנצל את המירב ממנו מה יותר טוב מבחינת ביצועים בלבד???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי באתר של KSP. זכרון של חברת STAREX (מבצע בסניף תל אביב) שווה ביותר, לא? אה, זאת ההודעה ה500 שלי, תנו לי בכבוד! [move]לא יאמן, כל כך הרבה כתבתי, על מה לעזאזל?[/move]
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
>מהם כל הסוגים גם בעולם, איזה מהם קיימים בארץ ואם אפשר לסדר אותם מהטוב ביותר לפחות טוב תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-