מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע זיכרון במחשב של חברת א-דאטא AData DDR2 2GB 800MHz CL4 אני רוצה להשתדרג ל6 גיגה זיכרון ולהוסיף עוד שתי כרטיסים השאלה אם אפשר לקנות חברה שונה של כרטיסי זיכרון עם נתונים שמתאימים לנוכח או שעדיף לקנות אותה חברה של הכרטיס שנוכח
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אסוס ו-Gigabyte מפתחות לוחות אם גדולים ומתקדמים במיוחד עבור דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שמיועד גם לצרכנים ביתיים לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אמור להיות לפחות לוח אחד כזה מסידרת Z68 , איזה דגם זה?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה ההבדלים במדויק בין GA-8PE667 Pro וה GA-8PE667 ? - אני יודע למשל שאחד ההבדלים הוא מראה הלוח (סידור הרכיבים) - צורת החיבורים למשל של ה USB2, הפלופי ועוד כמה. - דואל ביוס - מאוורר על הצ'יפסט ואני מניח שיש עוד.. אני מחפש לחסוך את הגרושים הנוספים (120 שקל הבדל בערך), ואין לי צורך בכרטיס רשת אונבורד. שווה לקחת את ה GA-8PE667 ? אגב, איפה אני יכול לקנות את ה GA-8GE667 בארץ במחיר זול..? (פחות מ 600, ההבדל בין ה PE ל GE הוא אמור להיות כ 20 שקל).
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הקבלים של הלוחות האלה נוטים להתנפח אחרי פרק זמן מסויים (זה יכול להיות חצי שנה, שנה ואף יותר - 3 שנים, כפי שקרה אצלי..) לאחרונה קניתי מחשב חדש עקב זה שהלוח הקודם שלי הלך לעולמו.. הלוח היה של Gigabyte דגם 7VTXE+ ומה שקרה זה שהקבלים שלו התנפחו... וכבר שמעתי הרבה שמועות וסיפורים על כך שהלוחות של חברה הזו לא אמינים במיוחד.. אפילו אמרו לי שהם בכוונה מייצרים לוחות שהקבלים שלהם יתנפחו אחרי זמן מסויים.. אבל זו רק שמועה. אני באופן אישי לא יתקרב יותר לחברה הזו, לא בלוחות ולא בכרטיסי מסך. רק רציתי להביע את דעתי, תודה. נ.ב. כמה הייתם לוקחים על מעבד Athlon XP 1600+ 1.4Ghz ? (יש לי אחד כזה למכירה אם מישהו רוצה, שישלח הודעה)
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי אנשים מה קורה? מישהו נתקל בתקלה b2 שמופיעה בלוחות החדשים שקשורה לכרטיס מסך שיושב על PCIe? האם מישהו מכיר את הפתרון לתקלה? אני ממש מתוסכל! הלוח המדובר: Gigabyte Z77X-UD3H כרטיס מסך: Sapphire HD9790 3GB GDDR3
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע אלי היום הזיכרון שהזמנתי מנעה אני חשבתי שהוא יהיה ללא חברה אבל בסוף אני רואה שהזכרון הוא של pqi tccd שמחתי לראות חברה מוכרת בינתיים הלוח והכרטיס מסך והמעבד עדין לא הגיעו (יום ראשון מגיעים) אני ישמח לתת תוצאות בהקדם
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב i5 מלפני 7 שנים, עם לוח GA-B75M-D3H. כרגע יש לי 8GB זכרון(שני סטיקים של 4GB, מהירות 1333 של חברת GSKILL אם אני לא טועה). אני רוצה להכפיל את הזכרון, אך מכיוון שכל נושא תאימות זכרונות לא ברור לי, אני רוצה להתייעץ אתכם בדיוק מה לקנות, כדי שלא תהיה בעיה. קודם כל, האם ניתן באופן עקרוני לשים מספר אי זוגי של זכרונות, כלומר להוסיף סטיק של 8GB לשני הסטיקים של 4GB הקיימים, או שיש צורך לקנות 16GB זכרון ופשוט להחליף? כמו כן, מה לגבי תאימות דגמים? מצאתי את הרשימה הזו: https://download.gigabyte.com/FileList/Memory/mb_memory_ga-b75m-d3h.pdf מופיעה שם כמות מוגבלת של דגמים- האם זה חקוק בסלע? האם באמת אני חייב לשים אך ורק את אחד הדגמים המצוינים שם?…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.x86-secret.com/articles/divers/ct479/ct479-4.htm כל הכבוד לאסוס\אינטל
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.aoaforums.com/forum/amd-motherboards-and-cpus/35567-halways-beta-testing-abits-nf5-mobo.html מעניין מתי יצא NF5?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאלה שמודאגים האם המעבד שלהם בשלבי גסיסה מתקדמים או מתלוצץ עם טכנאיו, הנה סרטון שנותן כלים לבדיקת המצב - https://www.youtube.com/watch?v=P7Eyv5d2Rq8 כמובן שמדובר על הסיפור של מיקרוקוד וכו' וכו'.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי פנטיום III 500 של קומפק איך אני יודע אם אני יכול לשדרג מעבד למהיר יותר? מה אני צריך לבדוק?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי את הCPUZ החדש וראיתי שהBUS SPEED שלי על 600 זה אומר שהזכרונות שלי על 600MHZ או שמשהו אחר על 600? לפי התמונה הזאת אפשר לשפר משהו מבחינת OC? כי לפעמים במשחקים או בשימוש גבוהה של המעבד יש לי נפילות של המחשב נראה לי שלא עשיתי OC בצורה טובה... עריכה: הנה עוד תמונה עם מידע על הזכרונות:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואשמח לקבל עזרה מהמומחים פה שלפי דעתי הם 10 ;D עבדתי הרבה שנים עם מעבדי AMD ומעוניין לעבור ולנסות את האנטל . התקציב שלי עד 2000 שקל עם חריגה קטנה . (מקום הקניה הוא KSP) אני משתמש במחשב לצורך עבודה כעיקרון וקצת משחקים והשינוי רק בשלושת הדברים הבסיסיים -- מעבד + לוח אם + זכרון אהה אני באותה הזדמנות קונה לחבר שלי מסך מחשב ואני מתלבט בין שני המסכים האלו אז מה אתם ממליצים ולמה מדובר במחיר שלא יעלה על 750 שקל 1: KDF LW2200 LCD 21.5'' 2ms VGA DVI WideScreen Black 2: Samsung E2220X LCD 21.5'' 5ms DVI WideScreen Black ואם יש לכם המלצה יותר טובה אני אודה לכם מאוד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב ש 800MHZ יעבדו מהר יותר מ667 על לוח 965 עם מעבד CORE 2 DUO. לא? אני קונה 2 של 512 במהירות 800MHZ כך שיהיה לי 1GB שעובדים במקביל. שווה לא?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברה חבר קימבן לי מעבד CORE2DUO 6300 וכפי שאתם רואים בתמונה יש עליו מדבקה... השאלה אם זה של האחריות ואפשר פשוט להניח את המאוורר על המדבקה ושלא יפריע לקירור... או שצריך להסיר אותה?? חבל לי על האחריות ואני לא בטוח בזה... תודה מראש תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים לגבי הלוח אם הזה ... ראיתי שיש לו 6 channels sound מה זה אומר? והאם הכרטיס קול המובנה הזה , יותר טוב מהכרטיס שיש לי עכשיו? Creative live value (לא מובנה) וגם ראיתי שיש לכרטיס הקול המובנה הזה , רק 3 יציאות.. תתקנו אותי אם אני טועה , אבל אחד זה רמקולים , השני מיקרופון והשלישי יציאה דיגיטלית או משהו.. ככה שאפילו אין סראונד . (בזמן שבכרטיס הנוכחי שלי יש ) מה ההבדל בין השבב mcp לשבב mcp-t ושאלה אחרונה , מה הם ה "Serial and Parallel Ports" ראיתי באיזה אתר , בטיפים , שאמרו שכדאי לבטל אותם... תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות זכרון 512M - עכשיו למה הכוונה שאומרים PC3000 או PC2700 מה זה אומר? ומה זה CTL או משהו כזה?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article/709/1/
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב,וכאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם לנסות לע…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , נאמר לי פה ש G3250 שמקביל ל Q9550 לא למשחקים . אז סביר להניח ש Q9400 כבר לא למשחקים , אז למה הוא טוב ? ראיתי את ה Q9400 למכירה ב 150 שקל שווה להשקיע עליו את הסכום ? אני בעיקרון רוצה ב 100 .
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני בונה מחשב עם מעבד i7-4790 ולמארז mini-ITX. קיבלתי הצעת מחיר למחשב מKSP שכללה את הלוח Asus H97I-PLUS. הומלץ לי מהם בחום על סדרת הצ'יפים 97, לכן הלכתי ובדקתי אופציות שונות וראיתי שבחנות אחרת מוכרים את הבורד GA-Z97N-WIFI ב40 שקלים יותר. מקריאה באינטרנט הבנתי שההבדל המהותי בין H97 לZ97 הוא האוברקלוק שאין לי בו צורך. אך הבורד השני כולל בתוכו כבר WIFI שזה דבר שאני אצטרך לרכוש כך או אחרת. האם ישנם הבדלים נוספים שכדאי שאקח בחשבון בבחירה? האם לממישהו יש ניסיון עם אחד מהבורדים האלה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לקחתי מעבד P1 133 MHZ, רציתי לעשות לו חור בפינה ולהכין ממנו מחזיק מפתחות חמוד, אבל להפתעתי כל מה שהקדחה שלי עשתה זה לשרוט אותו קלות ! איזה מין חומר זה ?!?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת לאיזה סטוק יש תמעבדים הכי טובים לגיימיניג היום בשוק? והאם זה נכון שבקרוב אינטל תפסיק לייצר מעבדים לסטוק 1155 או שהאם אינטל תמשיך לייצר מעבדים חדשים עבורו? אני כרגע אם מעבד lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz הייתי רוצה לדעת לכמה זמן הוא עוד יספיק לי והאם הכרטיסי מסך החדשים כיום או בעתיד הקרוב לא יוכלו לעשות לי איתו צוואר בקבוק? ומה ההבדלים בין הסדרות מעבדים של sandy bridge - lvy bridge - haswell האם בעתיד אינטל תייצר מעבדי haswell לסטוק 1155 גם? בדקתי בTMS תמעבדים הכי חזקים שיש להם להציע לכול סטוק Intel Core i7 4960X 3.6Ghz BOX LGA2011 ₪5256 Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray LGA1155 ₪1538 Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-