מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הייתי בחנות מחשבים ('בית התוכנה והמחשב' אם מישהו מכיר...) והמוכר שם המליץ לי על לוחות אם של Foxconn שעוד מעט יגיעו אליו. הוא אמר לי שהם בעצם מייצרים את רוב לוחות האם שהם כביכול של Abit, GigaByte וכו' חוץ משל Asus . יכול להיות כזה דבר? מישהו מכיר את הלוחות שלהם? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי לוח אם m2a-vm hdmi של asus כרגע יש לי סטיק אחד של 1G זכרון, אני מעוניין להוסיף 2 סטיקים של 1G כ"א (dual channel) השאלה היא, האם אפשר להשאיר את הזכרון הנוכחי או שכדאי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-2 החדשים? כל טוב ותודה למשיבים אלי
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
i5 2500 בא עם מעבד גרפי בילט-אין HD 2000, בעוד ש-i5 2500K בא עם HD 3000, שעולה על ה-2000 בביצועים. הבעיה היא שאם רוצים לרכוש מחשבים (מדובר בכמה יחידות) ללא כרטיס גרפי נפרד וללא אוברקלוקינג, יש הגיון ללכת בכ"ז על ה-2500K? האם נכונה הידיעה שקראתי שה-HD 3000, זהה ביכולותיו לATI 5450?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6300 אני רוצה לשדרג ולהחליף למעבד יותר טוב עד 600 ש''ח. תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זכרון 128mb ddr 333mhz. לפני שלוש שבועות קניתי סטיק זכרון (2.5) A-DATA 512MB DDR 400MHZ אני מעוניין לבדוק את הזכרונות לפני ההוספה ולאחריה(בתקווה שתהיה התאמה) איזה תוכנה מומלצת לבדיקה של העבודה של המחשב עם הזכרון. ואיזה בדיקות אני צריך לבצע בשביל לראות את השיפור בביצועים. אני מקווה שהיה שיפור (עוד לא בדקתי את הזכרון והוא עדיין בשקית) בתודה מראש לכל העונים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של כ-3,500 ש"ח. אפשר להגיע ל- 4,000 אם ההבדל ברכיבים משמעותי. קניתי GeForce 8800GTS 640MB. האם ה-E6700 זה סתם זריקת כסף? לשימוש משחקים כבדים. אני אוהב אותם ב-1280x1024 עם כמעט כל ההגדרות על המקסימום. אשמח גם להמלצות בנוגע למערכת קירור ואולי מארז טוב... תודה מראש.
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה היא הכותרת... אה ועוד משהו קטן - יש טעם לקחת ספק CORSAIR VX 550W במקום 450W אם הכ.מסך הוא RADEON4850? ועוד דבר קטן - יש הבדל בין 4850 של PALIT לשל SAPHIRE? (מבחינה פיזית - קירור או מבנה, מה עדיף) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון אינטל מכינה לנו הרבה הפתעות ואחת מהן היא מעבדי הסלרון הניידים הבאים שלה בעלי ליבת היונה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95550 ויקטור הסיני שמוכר לנו מהת'ארד הקודם על הקונרו השיג סלרון שכזה והראה לו מי הבוס התוצאות לדעתי פשוט מדהימות וייגרמו כנראה לכל אחד מכם לקפוץ מהכיסא ;D לדעתי בשביל הכסף שהוא עולה, 120 $ לדברי ויקטור שווה לקנות אחד כזה לHTPC וכמובן לעשות עליו אוברקלוק או פשוט ליהנות ממנו במערכת מחשב לא חלשה
-
- 39 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בתהליכי רכישת מחשב שמטרתו- משחקים, עריכה גרפית ומשרדי... נעזרתי בפורום של המפרטי מחשב אבל כרגע יש לי שאלה בנוגע למעבד ספציפית: המעבד עליו חשבתי הוא E5200 של אינטל. אבל נאמר לי כי לא כדאי לקנות כבר dual core כי הוא ישן ומומלץ לרכוש Core 2 duo. לי אין מושג בתחום... מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? עדיף להשקיע עוד כסף לCore 2 Duo? או ללכת בכלל על AMD? למחשב נכון לעכשיו לא יבוצע OC והוא לטווח הרחוק... תודה על העזרה מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤407 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤813 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article/709/1/
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעבור ל VISTA 64 מ 32 ועם זאת להוסיף זכרון למערכת כרגע יש לי 2 ג'יגה - CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL5 בשני סטיקים, ההתלבטות שלי היא, האם להוסיף עוד שני סטיקים זהים (ובעצם למלא את כל חריצי הזכרון שלי) או להשקיע קצת יותר כסף ולקנות שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד, 6 ג'יגה בכולל וכך להיות "יותר מוכן" לשדרוגים עתידיים. המחירים כל כך זולים עכשיו שזה נראה לי טעות לקנות רק 2 ג'יגה ועוד בשני סטיקים. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם בירשותי לוח אם של asus P5KPL-CM 64BIT עם מעבד של אינטל. השאלה שלי האם אני יכול להגדיל לזיכרון של מעל 4gb? והאם הלוח תומך בDDR3 כי כרגע יש לי DDR2 ואני רוצה להגדיל ל3 ,תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד המחשבים שלי בעל לוח Gigabyte p35 ds3 משמש לגלישה ולימודים ואני מחפש לו זכרונות כי כרגע הוא עובד על 100% שימוש בזכרון הקיים. כרגע מותקן עליו 2 זכרונות של1gb כלומר סה"כ 2gb, חיפשתי 8gb כדי לתת לו אוויר(ממה שהבנתי מהאתר של היצרן שזו הקיבולת המקסימלית האפשרית ללוח הזה) מבדיקה שערכתי מסתבר שהסיפור זול וההשקעה שווה למרות שהמחשב כבר עשה את שלו בלשון המעטה...העניין שחוץ מתדר ונפח אין לי מושג בפרמטרים השונים שמצויינים כאן: https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=ddr2+8gb+desktop&_sacat=0&Total%20Capacity=8%20GB&_dcat=170083&rt=nc&LH_ItemCondition=1000 אודה למי שידע לכוון אותי למה שמתאים ללוח שלי\…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע i3 2100 בשילוב עם HD 7970. לפי מה שאני יודע כרטיס המסך הזה חזק ומספיק גם למשחקים מודרניים אבל המעבד קצת בעיה. האם זה הזמן לשדרג? הלוח שלי הוא IPMSB-H61... חשבתי על אפשרות של קניית i5 3470 יד2.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע מה ההבדלים העיקריים בין שתי הלוחות הללו? האם הפרש המחירים שווה את התוספת לטובת Z77X-UD3H?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להחליף תושבת בשביל פין אחד? ועוד תושבת שיצאה ייחסית לא מזמן... מה אינטל זוממת בצעד הזה? אשמח להסברים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האים מעבדי AMD 0.13 מיקרון באמת יותר קרים ואים כן מה הטמפרטורה המומצעת שלהם ? DIGITAL
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול קמתי בבוקר, אחרי יום מרוכז בכימיה, פתחתי תמחשב, ולהפתעתי המחשב לא עבד. שומעים שהכל עובד, האור של המחשב כשהוא דלוק עובד, אבל לא רואים כלום על המסך, ובכאילו המחשב לא מתקדם ולא שומעים כל צפצוץ שהכל תקין. בדקתי כרטיס כרטיס, את כל הזכרונות, את הארד דיסק את הסי די והדי וי די ועדיין, כלום לא עבד. בסוף הוצאתי את הסלולה של הלוח אם, הוא התאפס, והכל עבד אותו יום ואמרתי : "מסתורי למדיי אבל עדיף לא להתעסק אם זה עובד". היום אני אחרי הבגרות בכימיה בא שמח פותח תמחשב ושוב קרה אותו דבר, חיכיתי שעה לאחר שהוצאתי תסלולה הביוס התאפס והכל עובד עכשיו. בדקתי תסלולה יש בה עדיין 3 ואט, אז היא לא פגומה או משהו כנראה. המחשב לא עבר אוברקלוק, הדבר היחיד שעשיתי יום לפני שזה קרה זה להחליף את ההיטסי…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהם הזכרונות הטובים ביותר ל OC ע"ג DFI NF4 עד 1500 ש"ח למודולים של 2X512 MB? בתחילה חשבתי לרכוש מודולים של 2X1 GB לצורך בניית מערכת למשחקים וחשבתי על אחד מהבאים לצורך הרצה אסינכרונית תןך OC למעבד בלבד: Geil 2GB (2x1024MB) DDR 3200 Value Dual Memory http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4237 PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3265 אך נאמר לי ע"י לוגיק שישנם בעיות תאימות בין ה GEIL ללוח של DFI, ובנוסף ש 2GB זה OVERKILL ומספיק 1 GB מה דעתכם על אמירה זאת בנוגע למערכת למשחקים?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מה תגיד על השילוב הזה? got better? (סליחה אם זה נשמע מעליב - אבל אני באמת רוצה לדעת)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את הזכרונות הבאים של gskill: 2x2G ddr3-2000 pc-16000 דגם F3-16000CL8D-4GBPIS יש לי לוח אם ga-890fxa-ud5. אני מנסה לבדוק את הזכרונות ב- memtest86+ אך הזכרונות מזוהים כ- ddr3-1333. ערכתי את ההגדרות הבאות ב- bios כך שהם יתאימו למפרט הטכני של הזכרונות: בתפריט mb intelligent tweaker (m.i.t.) ערכתי 2 שינויים: שינוי 1: הגדרת התזמונים של הזכרונות תחת תת התפריט dram configuration. הגדרתי את ddr3 timing items ל- manual (כדי שאוכל להגדיר תזמונים) והגדרתי את התזמונים הבאים: cas#l latency - 8t ras to cas r/w delay - 9t row precharge time - 8t minimum ras active time - 24t 1t/2t command timing - 2t שינוי 2: הגדרת המתח שמוקצה לזכרונות הגדרתי את system voltage control ל- manual והג…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, במידה ויש לי סטיק זיכרון אחד זה משנה באיזה סלוט אני שם אותו? עזבו עכשיו מהירויות תדרים וכו'. אני שואל כדי לדעת באופן עקרוני, אם יש לי כרטיס אחד של ג'יגה נגיד, המחשב שלי יזהה אותו? המחשב יעלה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מנסה לגשת ל-BIOS ואני לא מצליח ואני חושב שזה בגלל שהגדרתי בBIOS שיעשה ULTRA FEST BOOT ועכשיו שאני מנסה ללחוץ F2 כדי לגשת לBIOS - וזה פשוט לא עובד לי. * עדכנתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה * אין לי את האפשרות הגדרת BOOT דרך התוכנות של APP CENTER בדסקטופ יש פתרון כדי לשנות את הגדרה הזאת כדי להיכנס ל-BIOS? לוח-אם: GA-Z97-HD3
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-