מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
חברי הפורום שלום, אני לא בטוח אם הנושא הזה מתאים יותר לפורום הזה או לפורום התצוגה (מקסימום המנהלים יעבירו אותו לפורום המתאים). בקיצור, רציתי לשאול - איך יודעים בדיוק אם המעבד משפיע לרעה על ביצועי כרטיס המסך או להיפך - כרטיס המסך גורם לצוואר בקבוק במחשב? איך יודעים איזה כרטיס מסך ייתן את הביצועים המקסימליים ביחד עם המעבד הקיים (או להיפך)? פירוט: מבחינה אינטואטיבית פשוט מתאימים בין המעבדים לכרטיסי המסך שיצאו בערך באותו זמן - למשל, אני יודע ש מעבד 1GHz ו GF2 מתאימים או A64 3000 ו 6600GT ייתנו תוצאה מושלמת, אבל האם קיים חישוב מתמטי כלשהו שיכול להסביר את זה? האם יש דרך לדעת, בלי לעבור על ביקורות ובנצ'מרקים, מהי ההתאמה המושלמת בין המעבד לכרטיס המסך? דוגמה אחרת - ברור לי (ואני מ…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש עוד חברות של מעבדים חוץ מINTEL וAMD? אם כן אז האם אפשר כצת מידע עליהן?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בואו להכיר מקרוב את היתרונות והחסרונות של אחת מהאפשרויות העממיות בפלטפורמת LGA1200 החדשה של אינטל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע אלי היום הזיכרון שהזמנתי מנעה אני חשבתי שהוא יהיה ללא חברה אבל בסוף אני רואה שהזכרון הוא של pqi tccd שמחתי לראות חברה מוכרת בינתיים הלוח והכרטיס מסך והמעבד עדין לא הגיעו (יום ראשון מגיעים) אני ישמח לתת תוצאות בהקדם
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה ההבדלים במדויק בין GA-8PE667 Pro וה GA-8PE667 ? - אני יודע למשל שאחד ההבדלים הוא מראה הלוח (סידור הרכיבים) - צורת החיבורים למשל של ה USB2, הפלופי ועוד כמה. - דואל ביוס - מאוורר על הצ'יפסט ואני מניח שיש עוד.. אני מחפש לחסוך את הגרושים הנוספים (120 שקל הבדל בערך), ואין לי צורך בכרטיס רשת אונבורד. שווה לקחת את ה GA-8PE667 ? אגב, איפה אני יכול לקנות את ה GA-8GE667 בארץ במחיר זול..? (פחות מ 600, ההבדל בין ה PE ל GE הוא אמור להיות כ 20 שקל).
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים מTMS ולאחר ההרכבה וכבר מספר ימים אני מקבל את השגיאה הזאת של VCORE V 1.7 צירפתי לכידת מסך מהתוכנה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי בלי לשחק עם הוולטים. קראתי באינורנט שאפשר באופן בטוח, ובלי להגדיל את הוולטג', לעשות ל-i5 750 אוברקלוק ל-3,600 Mhz. נכנסתי לביוס, והגדלתי את הקלוק הבסיסי מ-133 ל-170, מה שאם מכפיל של 20 אמור לתת לי מהירות של 3,400 Mhz. לדאבוני, המחשב לא הצליח לעלות, והביוס החזיר את עצמו להגדרות הקודמות. כדי למנוע מעצמי התקפי לב, אני אמנע מלגעת בהגדרות מבלי להתייעץ עם מישהו בעניין הזה. האם הבעייה שלי הייתה שעם מכפיל זיכרון של 10, ה-RAM שלי עלה למהירות 1,700 Mhz, מהירות שהוא לא תומך בה? אם כן, האם אני יכול להעלות את הקלוק הבסיסי ל-166, ולהוריד את מכפיל הזיכרון ל-8, ע"מ לקבל מהירות זיכרון של 1,328 Mhz? אם לא, מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה יקרה אם אני אחבר כרטיס מסך חלש יותר מהמעבד הגרפי של המעבד? האם המחשב ישתמש במעבד הגרפי של המעבד? מקווה שהבנתם אותי....
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתחבט בשאלה , לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג מהp3 1g מכיון שאני לא יכול לעשות לו o/c ואני רוצה ביצועים יותר טובים . חשבתי על ה athlon xp 1900 או 2000 או שמה כדאי לי ללכת על אינטל ? על ה INTEL P4 2000 - 478PIN 512k Cache חשבתי . אם תוכלו לפרט יותר על הדגם של אינטל ( הרבה המליצו על הנותרווד , רק שהסתכלתי בפנדה לא היה רשום את השם). לגבי לוח אם לamd אני אלך על msi הדגם של הkt333 ואני לא יודע לגבי אינטל . אני אקנה בעוד חודש בערך ומכיוון שלא ידוע לי על מעבדים חדשים יוצאים אני אלך על מה שתמליצו לי ואני מקווה שתהיה הורדת מחירים נוספת כי צריך גם זיכרון . סה"כ התקציב שלי יהיה 2000-2400 אם תמליצו לי על אינטל אני גם אוכל להסתדר עם 512mb sdram עד שאני אחסוך ל ddr או לrdram .
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2205/140 דף המוצר
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמור להיות לפחות לוח אחד כזה מסידרת Z68 , איזה דגם זה?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב,וכאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם לנסות לע…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי נהרס כנראה כתוצאה משירפה של הלוח אם. הבעיה הזו חזרה על עצמה לא במדוייק אמנם, אבל גם המחשב החדש שקניתי ושלא כלל שום חלק מהמחשב הקודם הלוח האם נשרף( החליפו לי אותו כי הוא היה תחת אחריות). חשבתי שמדובר בבעיה חשמלית כלשהי. הנחתי או שיש לי חיבור חשמל פגום בקיר, או מפצל פגום, או שאולי אני סובל מקפיצות מתח אקראיות של חברת החשמל. התאזרתי באל פסק כדי למנוע כל הפרעה כזאתי. ביום שגרתי כשבאתי לחבר את הMP3 שלי מסוג SANSA CLIP, לפתח היו אס בי הקדמי שלי על מנת להטעין אותו, נזכרתי במשהו: פעם חבר סיפר לי שזו בעיה מוכרת שחיבור מכשירים שגם לוקחים מתח מחיבור היו אס בי לפורטים הקדימיים עשוי להיות בעייתי ולגרום לקצר כלשהו. לאחר מכן הסתכלתי…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 , איך אני יודע איזה סוג זיכרון RAM יש לי ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הי אנשים מה קורה? מישהו נתקל בתקלה b2 שמופיעה בלוחות החדשים שקשורה לכרטיס מסך שיושב על PCIe? האם מישהו מכיר את הפתרון לתקלה? אני ממש מתוסכל! הלוח המדובר: Gigabyte Z77X-UD3H כרטיס מסך: Sapphire HD9790 3GB GDDR3
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://www.x86-secret.com/articles/divers/ct479/ct479-4.htm כל הכבוד לאסוס\אינטל
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, טוב עדקנתי את הביוס שלי לתאריך: 26\04\02 1) האם הביוס שלי יחסית מעודקן או שחודש זה ישן 2) כל כמה זמן יוצא ביוס חדש? (בערך)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article/709/1/
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.aoaforums.com/forum/amd-motherboards-and-cpus/35567-halways-beta-testing-abits-nf5-mobo.html מעניין מתי יצא NF5?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקחתי מעבד P1 133 MHZ, רציתי לעשות לו חור בפינה ולהכין ממנו מחזיק מפתחות חמוד, אבל להפתעתי כל מה שהקדחה שלי עשתה זה לשרוט אותו קלות ! איזה מין חומר זה ?!?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מעבר ל ddr 4 שווה את התוספת? כרגע אני עם ddr3 אוכל למכור את הלוח זכרונות ומעבד בערך בסכום של 2400 שקל ולהוסיף כרגע אני עם Asrok extreme 4 I7 3820 oc 4.6 זכרונות קרוסיאר 1600mhz 16gb מבדיקה שלי סביב 5200 יעלה מה שמשאיר לי בערך 2800 להוסיף.....השאלה אם משתלם
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני בונה מחשב עם מעבד i7-4790 ולמארז mini-ITX. קיבלתי הצעת מחיר למחשב מKSP שכללה את הלוח Asus H97I-PLUS. הומלץ לי מהם בחום על סדרת הצ'יפים 97, לכן הלכתי ובדקתי אופציות שונות וראיתי שבחנות אחרת מוכרים את הבורד GA-Z97N-WIFI ב40 שקלים יותר. מקריאה באינטרנט הבנתי שההבדל המהותי בין H97 לZ97 הוא האוברקלוק שאין לי בו צורך. אך הבורד השני כולל בתוכו כבר WIFI שזה דבר שאני אצטרך לרכוש כך או אחרת. האם ישנם הבדלים נוספים שכדאי שאקח בחשבון בבחירה? האם לממישהו יש ניסיון עם אחד מהבורדים האלה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אסוס ו-Gigabyte מפתחות לוחות אם גדולים ומתקדמים במיוחד עבור דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שמיועד גם לצרכנים ביתיים לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-