מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
עידקנתי את הביוס והמחשב מסרב לעלות לWIN לפי מה שהבנתי צריך לעשת DUAL BIOS מה זה איך עושים את זה והאים בכול ביוס יש את זה או שזה תוכנה נ.ב שמרתי את הביוס הקודם בדיסקט אבל הדיסקט הלך
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ראיתי שאצלי כל 4 הזיכרונות הם 6-6-6-18 , זה פחות ביצועים מאשר 5-5-5-18 ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש עוד חברות של מעבדים חוץ מINTEL וAMD? אם כן אז האם אפשר כצת מידע עליהן?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.x86-secret.com/articles/divers/ct479/ct479-4.htm כל הכבוד לאסוס\אינטל
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.aoaforums.com/forum/amd-motherboards-and-cpus/35567-halways-beta-testing-abits-nf5-mobo.html מעניין מתי יצא NF5?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, (תראו את המפרט שלי, מי שלא יודע יש בצד ימין). עכשיו ככה. אם למשל אני משחק CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות יש לי קצת תקיעות וחשבתי שאולי אני צריך להוסיף זכרון וזה יעזור. השאלות שלי הן: 1. זה יעזור? 2. אני יכול להוסיף עוד 2GB אבל במהירות שונה ממה שיש לי (667)? לדוגמה במהירות 1066? 3. האם אני ארגיש הבדל אם אני אקנה 667 או 1066? כי בכל זאת יש לי 2GB 667. מקווה שהבנתם. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא רלוונטי - ראיתי שמה שיש על גוף הקירור הסטאנדרטי מספיק. ------- אני בונה את המחשב שלי ובחוברת הוראות של לוח האם וגם של המעבד עצמו לא מצאתי שום אזכור למשחה תרמית. שמתי לב שעל גוף הקירור של המאוורר שמגיע םע המעבד יש חומר שמודבק שם בצורה קשה כזאת שכנראה "נמסה" ומתפשטת עם הזמן. זה מספיק? יש לי משחה ZM-STG1 של ZALMAN(בת חצי שנה עד שנה).
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, קיבלתי את המחשב של אחי אתמול והתקנתי לו ווינדוס והכל, כרגיל. אחרי שהכל עבד כמו שצריך הרצתי את CPU-Z כדי לראות שהכל בסדר. הוא מזהה שיש 2 ג'יגה זכרון ומזהה שיש 2 סלוטים. הבעיה היא בטאב שמראה את הדואל צ'אנל, איפה שרשום CHANNEL זה פשוט אפור לא רשום DUAL ולא כלום פשוט אפור וגם כל החלק למטה אפור. שמתי לב שאיפה שרשום בטאב אחר מהירויות הזכרונות, אז הזכרונות רצים באותם מהירויות אבל שאר המס' קצת שונים. זה קשור? בנוסף בביוס כשאני נכנס אז כבר בעמוד הראשי כתוב 2 ג'יגה זכרון דואל צ'אנל. בדקתי והזכרונות הותקנו בסדר כמו שצריך. אני לא יודע אם הם עובדים בדואל צ'אנל או לא.. ואם לא מה לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article/709/1/
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקחתי מעבד P1 133 MHZ, רציתי לעשות לו חור בפינה ולהכין ממנו מחזיק מפתחות חמוד, אבל להפתעתי כל מה שהקדחה שלי עשתה זה לשרוט אותו קלות ! איזה מין חומר זה ?!?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקור: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-venice.html
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי נהרס כנראה כתוצאה משירפה של הלוח אם. הבעיה הזו חזרה על עצמה לא במדוייק אמנם, אבל גם המחשב החדש שקניתי ושלא כלל שום חלק מהמחשב הקודם הלוח האם נשרף( החליפו לי אותו כי הוא היה תחת אחריות). חשבתי שמדובר בבעיה חשמלית כלשהי. הנחתי או שיש לי חיבור חשמל פגום בקיר, או מפצל פגום, או שאולי אני סובל מקפיצות מתח אקראיות של חברת החשמל. התאזרתי באל פסק כדי למנוע כל הפרעה כזאתי. ביום שגרתי כשבאתי לחבר את הMP3 שלי מסוג SANSA CLIP, לפתח היו אס בי הקדמי שלי על מנת להטעין אותו, נזכרתי במשהו: פעם חבר סיפר לי שזו בעיה מוכרת שחיבור מכשירים שגם לוקחים מתח מחיבור היו אס בי לפורטים הקדימיים עשוי להיות בעייתי ולגרום לקצר כלשהו. לאחר מכן הסתכלתי…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם GA-Z68P-DS3 עם מעבד i3 2120 ועם כמות של 8GB זיכרון (2GB*4) אני מעוניין לשדרג את כמות הזיכרון שברשותי ל12GB/16GB. רשום שהתדרים שהלוח תומך בהם הם DDR3 2133/1866/1600/1333/1066 MHz האם זה באמת ישנה משהו באם ארכוש זיכרון 1866/2133 לעומת 3000/3200 ? המלצה לרכישה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט כרגע בין לוחות אם אחד זה Gigabyte GA-Z77X-D3H והשניGigabyte G1.Sniper M3 המעבד שאמור לשבת זה I5 3570K ומתוכנן אוברקלוק. אם יש לכם דגם אחר מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח מאוד (מעדיף בעיקר גיגבייט) תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מעבד קונרו בקרוב עם תדר של 1066 חשבתי על זיכרון של 800 מגה הרץ אבל קראתי באחד השירשורים כן שהזיכרון יעבוד על 533 כלומר חצי ממהירות FSB רציתי לדעת איזה זיכרון יעבוד הכי טוב עם הקונרו בלי שיוגבל בביצועים לא היכרון ולא המעבד האם יש טעם לשים זיכרון של 800 במקום 533 או 667 נ.ב לא מתוכנן שום OC לא למעבד ולא לזיכרון
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, משום מצלצל לי בראש (אולי בעקבות ידיעה שקראתי פה באתר) על כך שאינטל מוציאה גירסא נוספת לHASWELL. האם זה נכון? בהנחה וכן- האם ישנם שיפורים כלשהם? (למשל שינו את המשחה הטרמית), ולמה אני לא רואה את זה בTMS כשאני בא לבנות מפרט? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדל בין: -P8P67 M PRO -P8P67 -P8P67 PRO מסודר מהזול ליקר.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים לגבי הלוח אם הזה ... ראיתי שיש לו 6 channels sound מה זה אומר? והאם הכרטיס קול המובנה הזה , יותר טוב מהכרטיס שיש לי עכשיו? Creative live value (לא מובנה) וגם ראיתי שיש לכרטיס הקול המובנה הזה , רק 3 יציאות.. תתקנו אותי אם אני טועה , אבל אחד זה רמקולים , השני מיקרופון והשלישי יציאה דיגיטלית או משהו.. ככה שאפילו אין סראונד . (בזמן שבכרטיס הנוכחי שלי יש ) מה ההבדל בין השבב mcp לשבב mcp-t ושאלה אחרונה , מה הם ה "Serial and Parallel Ports" ראיתי באיזה אתר , בטיפים , שאמרו שכדאי לבטל אותם... תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לשלישה מבוססת תושבת LGA1151 במימדי ITX עבור משחקים חדשים ותוכנות כגון פוטושופ \ מתמטיקה \ מאטלב. עדיפות למערכת קטנה ככל הניתן. תקציב: 2000~ ש"ח הרעיון הנוכחי שלי: לוח אם: Asus Z170I Pro Gaming מעבד: Processor Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray זיכרון: Memory DDR4 16G 2400Mhz CL15 1.2V Kingston HyperX Fury Black סה"כ: 2100 ש"ח כ.מסך GTX970 שאולי יעודכן ל-1070 בקרוב. ספק כוח של 650W
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע אלי היום הזיכרון שהזמנתי מנעה אני חשבתי שהוא יהיה ללא חברה אבל בסוף אני רואה שהזכרון הוא של pqi tccd שמחתי לראות חברה מוכרת בינתיים הלוח והכרטיס מסך והמעבד עדין לא הגיעו (יום ראשון מגיעים) אני ישמח לתת תוצאות בהקדם
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ביקשתי בפורום מפרטי מחשב עזרה לגבי מחשב מסוים (אפשר לראות כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=139708.0). במפרט שהומלץ לי מופיע מעבד: Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU כשהעברתי את המפרט לאדם שאמור לקבל את המחשב הוא אמר "איך אתה מציע לי מחשב עם Prescott 3.0GHz ? הרי ידוע שהם כל-כך חמים שאפשר לטגן עליהם ביצה...". האם זה באמת כל-כך נורא ? האם פתרון הקירור שהוצע שם (Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 )יפתור את הבעיה ? האם יש מעבד אחר מקביל שלא מתחמם כל-כך (של אינטל) ? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה הכוונה בסיומות של דגם ללוחות מדגמים H170 ו Z170 D3H DH3P HD3 GAMING 3
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-