מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
לוח: אני צריך למצוא את הלוח הזול ביותר בעל התכונות הבאות: 4 סלוטי זכרון DDR2 תמכיה במעבד p4 3.2ghz כניסת SATA2 חריץ pci express שיהיה במחיר הכי זול תודה מראש. [עדיפות לskypc] זכרון: קודם כל שאלה: האם עדיף לי להשקיע מחיר כפול בכדי לקנות 4GB? האם זה משתלם ויש יחס ישיר בין מחיר לביצועים.... אני מחפש זכרון שיהיה טוב לאוברקלוק לא רציני למעבד Q6600 ו2GB לפחות מחברה טובה שוב ההכי זול שאפשר[ושוב עדיפות לסקייפיסי] תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד . המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק . אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך : P4 2GHz 512k = 1300 nis MSI Ti4200 = 1200 nis Mushkin DDR 333 = 530 nis Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן . בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך שתגידו לי איזה לוח יותר טוב משני אלו: K8N Neo2 Platinum (s939) AV8 (s939) sata,GBL הלוח יהיה למעבד 3500 או 3200 זה לא החלטתי עדיין.... ראיתי שה MSI הוא גם עם AGP ו PCI-E... אז מה לדעתכם יותר טוב....? עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר לגרסאות של המעבד... הבנתי שהוא בא בכמה גרסאות NEWCASTLE CLAWHAMER ועוד... אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל..? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הי אני קונה מחשב חדש לגיימינג בעל I5 2400 וכרטיס יחיד GTX 570. אני צריך המלצה ללוח אמין וטוב מ-KSP. דרישות מיוחדות: בעתיד אני מקווה לחבר גם SSD, ואולי USB 3 יהיה נחמד (למרות שאין זה שיקול מכריע כי לא מפריע לי בעתיד לקנות הרחבה ל-USB 3)
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 2200+ ולוח ga-7vax של חברת גיגה בייט. המחשב הפסיק לעבוד. בחנות אומרים לי שהלוח נשרף וצריך לוח אחר אבל הם יכולים לשים לי רק לוח אחר שלא יכול לעבוד עם וינדוס xp... נשמע לי דפוק. עכשיו אני רוצה לקנות לוח כזה באינטרנט אבל אני לא מוצא כזה לוח בדיוק אז איך אני מוצא לוח שיתאים ויעבוד לי עם המחשב? האם הלוח צריך להתאים רק למעבד? או שיש עוד דברים? ואיך אני יודע איזה לוח מתאים לי?
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב ושיהיה בלוח אם שלו תמיכה ב-SLI אז השאלה שלי היא 1) האם כרטיס מסך של ניוידיה 7600GT יכול להתחבר במערך SLI 2) ואייזה לוח יתמוך במערך כזה במחיר (לוח) הנמוך ביותר
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני רונה עוד מעט מחשב ורוצה עזרה בבחירה של לוח אם על בסיס N-פורס 2 400, כלומר שיתמוך בבאס של 400.
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום חברים. כמו שרשמתי ,את המעבד והכרטיס מסך כבר בחרתי , נותר לבחור את הלוח והזכרון. אני קצת לא מעודכן בכל מה שקורה ובדיקה קצרה מגלה שיש המון סוגים של לוחות חדשים פלוס צ'יפסט חדש,אז אני קצת מבולבל . אז קודם כל , המחשב ישמש ברובו למשחקים ועבודות גרפיקה תלת מימדיות /רנדרים ארוכים. יש לי כמה דרישות בסיסיות מהלוח אם והן: שלASUS או INTEL בלבד. תמיכה ב OC . אם אפשר , לוח ש"הוכיח את עצמו". לפחות 2 סלוטים לזכרון עדיפות לכרטיס קול איכותי מובנה. משהו ש"יתאים" לכרטיס הגראפי . אשמח אם תמיעו כמה דגמים +השוני ביניהם. על ההתחלה אני מתכוון לשים ג'יגה זכרון . וכאן באמת שאין לי מושג מה הולך היום , איזה DDR ,איזו מהירות ושם היצרן עדיפים למטרות שלי (OC , לא לשכוח ) אה , אני גם מ…
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה עדיף לפי רמת ביצועים? INTEL P4 XEON 2GHZ או 2.4C GHZ ההפרש בינהם במחיר הוא בערך 10 שקלים... דרך אגב... הזיאון בכלל יעבוד עד מחשב ביתי או שהוא נועד אך ורק לשרתים? ועוד משהו? מה יכולות האוברקלוק ל הזיאון מול ה2.4?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים... אני לא יודע מה ליקנות, intel core 2 duo 2.13 e6400 או Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore תעזרו לי בבקשה ותגידו מה יותר טוב מבין שניהם??
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
תראו אני קונה מחשב עכשיו הוא לצורך משחקים חדשים ואני רוצה שהוא ישמש אותי טוב גם שייצאו המשחקים שדורשים 4 ליבות. אני לא כל כך מבין בתחום הזה ת'אמת אבל ראיתי 3 הצעות תגידי לי מה הכי משתלם Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB פה בפורום קראתי שזה מעבד טוב אני רוצה לדעת למה הרי הוא מסדרה ישנה והוא עולה 890 שקל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB שלא יודע מה הסיבה אבל בפורום זלילזלו בו עוד פעם אני לא מבין בזה אבל מעניין אותי אם הוא באמת לא משו פשוט הוא עולה יותר.. 930 שקל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB או המעבד הזה שפשוט ראיתי פה השוואה ואמרו שהq6700 אפילו יותר טוב ממנו ולא יודע למה הוא עולה 1220 שקל.. אני אשמח לדעת מה משרת הכי טוב בשביל משחקים ומה הפערים ביניהם…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד של AMD 64 אבל אני לא יודע איזה יש כל כך הרבה סוגים ואין לי מושג מה אומר מה כל ה +2.4 בסוף או + BOX או בלי BOX התקציב שלי הוא בערך 2500 אפשר לעבור קצת אבל לא יותר מידי למי שמבין שבבקשה ימליץ לי על מעבד טוב (אני לא צריך תמעבד לקידודים רק למשחקים ושאר הדברים) תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות בין 3 המעבדים שמופיעים בכותרת, מבחינת מחיר, אני משלם על כל אחד מהם את אותו מחיר, אני קצת משחק, קצת עושה עריכת סרטים (ברמה בייתית, לא מקצועית) וכמובן שימוש רגיל (אינטרנט, אופיס, סרטים וכו') מעוניין לדעת מה הכי כדאי לי. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני בדיוק בונה מפרט, חלקם של המעבד והלוח הוא כ2000 ש"ח.. אני לא עושה OC.. המחשב הוא מחשב למשחקים והוא מחשב שלא ישודרג כמה שנים טובות.. ההתלבטות שלי אם לקנות E6600 שנכנס בתקציב, AMD 6000 , או AMD חלש יותר.. מה ההבדלים בין המעבדים האלה לבין המרובעי ליבה שכנראה תוך חודש וחצי יעלו בסביבת ההמחירים הזו? ואיזה לוח אם לקנות? בזה אין לי כיוון...
-
- 12 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי חברים , נכון להיום ה SETUP שלי הו P4GD1 לוח אם PCI-X עם תושבת 478 , P4 3.0 GHZ 2 GB High End Memory (Ocz Platinum) Gigabyte 1900xt אני גיימר , אבל אני מתחיל להרגיש שה CPU שלי מתחיל להחנק במשחקים...הואיוצר צוואר בקבוק , בכלל כל ארכיטקטורת ה 478 והפיסיאיי אקספרס לא פועלת משהו. אז הבאתי לוח חדש , שתואם את הזכרוןשלי - Asus A8R32-MVP ותושבת 939 , ונכון לעכשיו אני מחפש CPU שיספק אותי. אני לא לוקח בחשבון את ה CPUים החדשים של INTEL שהבנתי שמנצחים את גרסת ה FX בגדול. את ההזמנה אני בכל מקרה לא עושה מהארץ , אז מחירים כרגע קצת פחות רלוונטיים אז על מה כדאי לי ללכת? מה בכלל ההבדים? FX60 , 55 , 57 - 939 x2 למינהם... או אופטרונים למינהם... תודה ויום טוב =)
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח לא חדש (יותר משנה וחצי) התומך במעבדי AMD 939 הלוח נקרא: ECS K8 939.kn1 sli lite אז מה שאני מבקש זה איזה מעבדים אני יכול לקנות עד 1000? שימושים :משחקים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מעבד של אינטל המחשב יהיה מיועד למשחקים חדשים(עם גרפיקה גבוהה) אפשר לומר שאני מעוניין במעבד לטווח של כשנתים בלי צורך להחליף חשבתי על Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray אשמח לקבל ביקורת או המלצה על מעבד אחר עד מחיר 900 ש"ח כמו כן אני גם מתכוון לקנות 4g זיכרון ולוח אם שיתמוך בכל זה אבקש המלצה למפרט (אני מעוניין במעבד אינטל ולא AMD) איני יודע באיזה רזולוציה אני אשחק (עוד לא נכנסתי לזה) גם מסך אני מכוון לקנות - "24 (עוד לא החלטתי איזה) התקציב 800 ש"ח בערך * כרטיס מסך יש לי של Geforce 9800GT 1G תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה בבחירת מעבד SOCKET775 רק לציין שהחלפת הלוח לא באה בחשבון אז כרגע כל סדרת הI לא מתקבלת. התלבטתי בין Q9400 לQ9505. אני משתמש די ממוצע(לא משחק משחקים) רק שכרגע אני בקורס של ניהול רשתות ואני עומד להריץ סביבת שרתים במחשב אז ביצעתי שדרוג רציני. אז נשאר לי רק לשדרג את המעבד. על מה אתם ממליצים? התקציב הוא עד 1000 שקל גרסת TRAY תודה
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקחת בזול את ה6400 או להתאמץ ולקחת את ה6600 האם ההפרש במחיר שווה? ובכל מקרה אני מחפש לוח יציב ומהיר (בכלל לא למשחקי אוברקלוקינג) על הלוח להכיל פיירוייר ieee 1394 קול, רשת, וכדאי גם VGA כי בשלב הזה אני מתכוון לוותר על כרטיס מסך עד שיגיעו דגמי DX10 לטווח הבינוני תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה אמור לשמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים, גרפיקה, לכן הייתי רוצה מעבד של AMD, עכשיו הלוח אם אני רוצה שהוא יהיה מצוין שבעתיד אני יוכל לשדרג דברים.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלבחור מעבד ולוח אם למחשב חדש. אני כנראה אקח: כרטיס מסך HD4770 4GB RAM ואני לא יודעאיזה לוח אם ומעבד לקחת. אני מתלבט האם לקחת את הדגם המשולש ליבות של AMD 710 פנום 2 VS מעבד 4 ליבות של AMD 9550 פנום 1 אני גם צריך לוח אם תואם למעבדים האלה בסביבות ה-400 שקל. אני רוצה מחשב למשחקים (אני לא גיימר רציני) שהמשחקים יעבדו בצורה חלקה וטובה בעיקר לטווח הארוך (שנתיים בערך). אני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב במפרט שלי. בערון התקציב שלי ללוח אם ומעבד הם בסביבות ה 1000-1100 שקל אז אם יש לכם הצעות אחרות (גם מעבד INTEL יהיו בסדר) הם ייתקבלו בברכה. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד שלי השימוש העיקרי הוא גיימינג אבל התקציב שלי לא יותר מידי גדול, כרגע יש לי I5-7500 3.4GHz ולוח אם gigabyte b250m d2v, חיפשתי אפשרויות טובות ויחסית זולות וחשבתי על המעבד AMD Ryzen 5 5600X 6-core עם לוח האם ASUS TUF Gaming A520M-PLUS לפי המחירים באמזון שני הרכיבים יעלו בסביבות ה 1400 שקל . אשמח לשמוע דעות האם כדאי לי באמת לשדרג למפרט שהבאתי, אם הוא רלוונטי ונותן ביצועים טובים או שיש אפשרויות טובות יותר במחיר דומה
-
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: מה ההבדל בין הגירסאות ומה עדיף לקחת? AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 577.25 616.86 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU לוח אם: מה ההבדל הגדול בינהם ומה עדיף לקחת? ראיתי שיש הבדל בין SATA ו ATA ואני ממש לא מבין בזה.... Epox 8RDA3+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X,5.1 Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, [581.5 ¤ ](USB 2 ) Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, [514.11 ¤] LAN,USB 2) [488 ¤ ] Epox 8RDA3I v2.1 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Sound, LAN, USB 2.0) אשמח לתגובות ורציתי לדעת גם אם אני יכול להרכיב את החלקים בעצמי...בבית..יש לי נסיון בל…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא למחשב HTPC שאני רוצה לקנות. רק רציתי לדעת מה אתם חושבים על השילוב והאם אני אוכל להשתמש בו כדי לנגן סרטי HD ברזולוציית 720P ו-1080i המפרט הוא: ======= מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz המחשב הזה מיועד רק לצפייה בתכנים בHD וגם קצת למוזיקה ואינטרנט והתקציב הוא עד 2000 שח (כולל הרדיסק, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומארז עם ספק כח) השאלה העיקרית שלי היא לגבי המעבד ולוח האם איך השילוב והאם הוא מספיק חזק אשמח גם לקבל הצעות ליעול או שינוי המפרט למערכת אינטל..
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בקרוב יש לי יום הולדת ואני מתכוון לקנות מעבד חזק מאוד וטוב לoc מארה"ב. הלוח אם של המחשב יהיה DFI Infinity NF4 Ultra או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אל תתקמצנו במחיר תביאו משהו טוב, ואם צריך עוד נתונים על המפרט תגידו ואני אביא.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-