מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
גם everest וגם cpuz לא מזהים לי כלום לגבי הזיכרון חוץ מזה שהוא 4G. לוח Gigabyte GA-EP43-DS3L, זיכרון OCZ 800M Reaper CL4. למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
באתר של אסוס במהירות באס של הלוח P5B כתוב 533/800/1066. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1178&l1=3&l2=11&l3=307 האם זה אומר שהוא לא תומך בזכרונות במהירות 667, כיוון שאינם מוזכרים שם? סליחה על הבורות, אבל לאחרונה נתקלתי ב-nForce4 שתמך במעבדי Pentium D 805 ו-830 אבל לא ב-820, ולכן אני קצת חשדן לאחרונה... עריכה: מצאתי תשובה לעצמי, בשורה של הזכרונות - הוא תומך .
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש סיבה שהזיכרונות הללו לא יעבדו יחד? (לוח אם Intel D850MV) שני זיכרונות KTM-PL800/128 KINGSTON שני זיכרונות KVR800X16/128 KINGSTON תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
מה הכוונה שאומרים 64 ביט? במה זה טוב איך זה מתבטא? מה ההבדל של זה מ32 ביט?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום , הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק הפרטי ( אני איש IT אבל מתעסק יותר בשרתים וניהול) אם מישהו יכול לעשות לי סדר ולתת לי הסבר מה ההבדלים בין המעבדים שאני ארשום ואם באמת אני צריך אחד מהם core 2 duo core 2 quad i5 השימוש העיקרי שיהיה לי זה במיוחד אינטרנט ( הרבה טאבים פתוחים ) , סרטי HD , אולי משחק או 2 שירוצו עליו , וvmware מה כדאי לקנות היום ? מה הולך להיות בעתיד הקרוב שאולי כבר שווה להשקיע בi5 ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
לחץ כאן המפרט שלי epox 8kda3j+a64 3200 מה אני אמור לראות בתוכנה cpu-z בלשונית memory במשבצת frequency ? כלומר מיד כשאני ארכיב את הזכרונות מבלי לשנות כלום בביוס עריכה:הרכבתי את הזיכרון וזה מראה לי 200.9 mhz זה לא אמור להראות לי 233 mhz או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם לוח אם של Abit עבור P4 דגם IC7-MAX3 מיהו היבואן הרשמי שאליו אני יכול לפנותבסוגיה זו בבקשה? האם יש "יבואני משנה" ללוח אם זה? האם יש המלצה אולי למעבדה שיכולה לבדוק לי את הלוח...? כבר עברה שנה מהרכישה והחנות שקניתי בה אותו כבר אינה קיימת עוד. אודה לכם על העזרה !!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
חברה לא אמורה להיות בימים הקרובים הורדת מחירים של מעבדי אינטל!!!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מהי הטמפרטורה במעבד? יש לי AMD 2500 ברטון לוח אם של GIGABYTE 7VAX-A האם יש תוכנה מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
חשבתי היום על העתיד ופתאום אמרתי לעצמי בעוד שנה,שנתיים ומעלה נצטרך כבר להשתמש ב4 GB אם לא יותר אז השאלה שלי יש לי בלוח-אם 2 סלוטים שכול אחד מכיל 1 GB אז השאלה שלי היא האם אני יוכל להכניס עוד 2 סלוטים בעתיד שכול 1 מהם בנפח 1 GB הנה סוג של הלוח-אם: GIGABYTE GA-8I945PS3 תודה נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה ובקרוב אני קונה מחשב חדש. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המעבד והלוח ועל השילוב שלהם. המעבד שאני קונה הוא: Intel P-4 2.6C GHz 800FSB הלוח הוא P4P800. מה אתם חושבים??
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני לא מבין... באתר של אינטל כתוב שהוא תומך ב-lga 775 אבל לא כתוב את core 2 duo שהוא גם משתמש בתושבת הזאת אז הוא תומך או לא? עזרו בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
התקינו לי את המחשב ובגלל מאוורר לא ניתן להתקין זכרון בצד שמאל ( צד שנאמר ע"י היצרן הלוח שיש להתקין 2 סטיקים ) האם זה פוגע בביצועים ? אני מרגיש שמעל 2 GB זכרון בפועל יש בעיה במערכת לא זורם חלק
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב מתנה לאחותי שהיא כרגע לומדת אדריכלות ומשתמשת בתוכנות שרטוט שונות. אני מתלבט בין שני המעבדים שציינתי בנושא האם היא צריכה את ה 750 I5 שהוא תותח בפני עצמו או שהיא תוכל להסתפק ב I3 הפער הוא בסביבות ה-850 ש"ח. מצד שני אני לא רוצה שכשהיא תתחיל לעבוד וכשהיא תרצה לעשות הדמיות של תלת מימד בתוכנה הוא יתקע לה! אשמח לעזרתכם המהירה!! אגב, אני נהנה כל פעם מהתשובות המושקעות שנותנים פה לחבר'ה!!! :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי דיי מספק אותי, אבל אני מתחיל להרגיש שהוא כבר לא מספיק לי . בגלל הצבא אני מזה לא מעודכן כבר בכל העסק של החומרה ומה שקורה בשוק, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור מעבד+לוח+זיכרון שיהיה טוב יותר ממה שיש לי עכשיו תמורת מחיר כמה שיותר נמוך (עדיף חלקים עם יחס עלות\תועלת הכי גבוהים). חשבתי אפילו על ללכת על איזה Venice 3200 עם לוח DFI ו 2GB זיכרון , לפי מה שאני זוכר הלוח ומעבד טובים מאוד לOC וגם דיי זולים עכשיו . אז האם אני אראה שיפור ניכר בביצועים לעומת המפרט הנוכחי שלי או שכדאי לבדוק אופציות אחרות ?? פתוח לעצות . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
סתם שאלה, למה קוראים למעבד החדש של אינטל Core 2 Duo קונרו, כי חיפשתי את השם הזה גם באתר של אינטל ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי יש לי בעיות עם ה-DG965WH שלי. גם אין דרייברים לקול ולכן לא יכול לחבר מקרופון וגם מקפיץ מחשב פעם בשלושה שבועות לעיריך. 1) לאיזה לוח אם כדאי להחליף (ASUS או GYGABYTE) 2) האם זה אומר שאאלץ להתקין את חלונות וכל התוכנות מחדש? (נראה לי שלא - אז איך מבצעים זאת) תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
[ צונזר: ראה התגובה של שי (about:blank) ]
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
בעיקרון אני מתלבט על איזה חברה ללכת אבל הכיוון הוא להשקיע יותר מ1000 ש"ח אז.. 1. Rampage Formula 2. Maximus Formula 3. GA - X48T (אפשר גם ללא T) 4. MSI Platinum X48 עשיתי כבר טבלאות השוואה, קראתי כתבות מה לא עשיתי, אני כבר משתגע כמה שבועו ת.. אני צריך את עזרתכם חבר'ה תודה !!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
מתכוון לעבור ל-windows 7 ומכיוון ש64 ביט זה העתיד גם ככה אז אני מעוניין להוסיף ram ולהתקין את גרסת ה64. יש לי לוח אם p5b dlx-תומך עד gb8 ב4 dimm עם מעבד e6400 שככל הנראה יעבור קצת oc כרגע מותקנים לי G Skill F2-6400CL4-2GBHK - של 800- (שני סטיקים של גיגה) אם אני מוסיף עוד זכרונות באיזה פרמטר צריך להתחשב (מהירות גודל או cl ) בשביל שתהיה תאימות לאלה שכבר מותקנים המטרה שלי היא להגיע ל6 גיגה (8 לא ממש אופציה כי אני לא אזרוק את הקיימים)- האם ההוספה של שני סטיקים של 2gb יעילה ומומלצת ותאפשר את העבודה של הערוצים הכפולים או שעדיף למשל להוסיף רק עוד שני סטיקים של גיגה ואז יהיו 4 סטיקים בגדלים זהים הייתי גם מעוניין בהמלצה של דגמים ספציפיים לפי הגדלים שתמליצו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
כותרת.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבי לאונובו ואני לא מצליח לעשות עליהם גוסט הוא רושם לי לא זוכר בדיוק משהו עם overflow helth
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום ... יש לי שני מעבדים: 150mhz , 233mhz אני יודע איך להחילף את המעבד אבל אני צריך להיות בטוח שזה נכון לעשות ולא יקלקל לי משהו.... בבקשה תתנו לי עצות מה לעשות אם זה נכון או טוב או להפך.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
האם קיימות טבלאות שמשוות בין ארכיטקטורות של מעבדים (בלי תלות במהירות השעון)? כלומר - טבלאות שיראו את ההבדלים (עבור אותה מהירות שעון) בין יכולות החישוב של מעבדים מארכיטקטורות שונות בחישובים כמו superPi, או דחיסה, או H.264.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-