מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח הכי עדיף ל-3700+ SAN DIEGO ? שלא עובר את ה-1000 שקל ... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי את הלוח אם DFI Lanparty UT SLI-D שעלה לי 1200 שקל ואני לא יודע אם עשיתי תבחירה הנכונה בזה שלא קניתי את ה-DFI Lanparty SLI-DR שעולה 250 שקל יותר עכשיו אני ממש מבואס מזה ואני לא יודע מה לעשות הזמנתי לפני שלושה ימים אז מה אתם אומרים כדאי לשנות?
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח אם והוא צריך לקנות אחד חדש. יש לו מעבד AMD Athlon 64 Bit vanice core 939, איזה לוח אם הכי זול יש היום שתואם למעבד? הוא מחפש הכי זול ועם שלוש שנים אחריות... תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה למחשב (AMD) שאמור להריץ ויסטה. הנטייה היא לקחת לוח אם עם ה-780G וראיתי שכמעט כולם ממליצים על ה- GIGABYTE GA-MA78GM-S2H אבל ראיתי שב-SKYPC יש 5 לוחות עם אותו צ'יפסט בכמעט אותם מחירים אז רציתי לדעת אם יש אחד שיותר אמין או משתלם. בנוסף, ראיתי שיש עוד לוחות עם צ'יפסטים 740 או 690 ותהיתי אם הם מספיקים או מומלצים. המחשב הוא לעבודה משרדית ולא משחקים או סרטים HD. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן קניתי מעבד AMD 64 X2 5600+ אני צריך לבחור לוח אם שיתאים לו ושיהיה ממוצע ביכולות שלו 3 סלוטים לזיכרון פנימי, לפחות 4 USB, SATA 2, PCIE וזה פחות או יותר הדרישות יש משהו בטווח של 300-400 שקל שיכול להתאים לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אהלן רציתי להשתדרג לי בשילוש חדש ואני צריך עזרה בבחירת חלקים. מעבד אני קונה כנראה e6300 של אינטל, ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם תואם מתוצרת אינטל (יש לי הנחה על לוחות שלהם). מצורף קובץ של הלוחות שזמינים לי, מי הכי מומלץ מביניהם? תודה לינקים למוצרים: DG965OTMKR DG965WHMKR DP965LTCK DG965SSCK BLKDG965RYCK DQ965GF D975XBX2 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אתמול הדלקתי את המחשב ושמעתי רעש של כמו פיצוץ מהמחשב . ככל הנראה הספק כוח הג'נרי שלי נדפק ולקח איתו את הלוח אם . החלפתי ספק וראיתי שהלוח עדיין לא מגיב ואין צפצוף כשהוצאתי זיכרון . איפסתי גם ביוס ולא עזר . עכשיו אני צריך לוח אם חדש והלוח הקודם שיש היה מדגם : 8S661FXM-RZ עם צ'יפסט של SIS . קישור : http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1777&ModelName=8S661FXM-RZ אין לי מושג איזה מהירות הזיכרונות שלי ויש לי כרטיס מסך AGP מחובר . ספק הכוח החדש של HEC עם חיבורי 20+4 PIN (שיתאים ל-2 קונפיגורציות) . אנא עזרתכם . אני צריך לוח חדש ורק של GIGABYTE . המחשב גם של אחי והוא מתעקש על ג'יגהבייט. ראיתי באתר של KSP את הלוח הזה : 8I…
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב חדש שהשימוש בו יהיה בעיקר להורדה, צפייה וקידוד סרטים גם תכני HD. אני מתלבט לקנות עכשיו או לחקות עד שזכרונות ה-DDR3 יכנסו יותר חזק לשוק ושהמחיר שלהם ירד! - חשבתי על מעבד Q6600 אבל אם יש משהו יותר טוב לסרטים אנא ייעצו לי! - הבעיה עכשיו בלוח האם היא האם לחקות ל-DDR3 או שאין צורך, אני כל כך מתלבט. איזה חברת לוח אם לבחור ואיזה זכרונות? מה אתם מציעים? ואם בכל זאת כדאי להשקיע איזה לוח אם ואילו זכרונות גם ב-DDR2 ו-DDR3. כל מה שאני רוצה הוא לקנות מחשב היום או עד מקסימום שני חודשים אבל לא להתחרט במשך שתי השנים הקרובות או השלושה!
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מתכוון לקנות מחשב והוא רוצה לברר לגבי הלוח אם הזה- ?AX8 (s939) Sata Raid,GBL ,Firewire,Pci-e הנה קישור מksp http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2346 זה לוח אם טוב? יש לוח יותר טוב במחיר הזה בערך? (אם כן צריך שהוא יהיה מ ksp כי הוא קונה שם) בתודה, שאולי
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש בשביל מעבד של AMD עם 939 חריצים. אני צריך שיהיה בו: 16*PCI-E*(מספר חריצים2 ) 2 AGP*8 DUAL CHANNEL DDR-שיהיה כמובן או 333 או 400. usb2 כרטיס רשת כרטיס קול (כדי 7.1) מישהו שיכול לעזור לי בבקשה למצוא לוח אם שיש בו את כל אלה? תודה מראש, יואב.
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) - אני מחפש גם לוח עם ארבע סלוטים של זיכרון. - אז מה אתם אומרים האם כדאי לקנות אותו ?
-
- 13 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לוח: אני צריך למצוא את הלוח הזול ביותר בעל התכונות הבאות: 4 סלוטי זכרון DDR2 תמכיה במעבד p4 3.2ghz כניסת SATA2 חריץ pci express שיהיה במחיר הכי זול תודה מראש. [עדיפות לskypc] זכרון: קודם כל שאלה: האם עדיף לי להשקיע מחיר כפול בכדי לקנות 4GB? האם זה משתלם ויש יחס ישיר בין מחיר לביצועים.... אני מחפש זכרון שיהיה טוב לאוברקלוק לא רציני למעבד Q6600 ו2GB לפחות מחברה טובה שוב ההכי זול שאפשר[ושוב עדיפות לסקייפיסי] תודה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד . המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק . אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך : P4 2GHz 512k = 1300 nis MSI Ti4200 = 1200 nis Mushkin DDR 333 = 530 nis Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן . בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך שתגידו לי איזה לוח יותר טוב משני אלו: K8N Neo2 Platinum (s939) AV8 (s939) sata,GBL הלוח יהיה למעבד 3500 או 3200 זה לא החלטתי עדיין.... ראיתי שה MSI הוא גם עם AGP ו PCI-E... אז מה לדעתכם יותר טוב....? עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר לגרסאות של המעבד... הבנתי שהוא בא בכמה גרסאות NEWCASTLE CLAWHAMER ועוד... אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל..? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הי אני קונה מחשב חדש לגיימינג בעל I5 2400 וכרטיס יחיד GTX 570. אני צריך המלצה ללוח אמין וטוב מ-KSP. דרישות מיוחדות: בעתיד אני מקווה לחבר גם SSD, ואולי USB 3 יהיה נחמד (למרות שאין זה שיקול מכריע כי לא מפריע לי בעתיד לקנות הרחבה ל-USB 3)
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 2200+ ולוח ga-7vax של חברת גיגה בייט. המחשב הפסיק לעבוד. בחנות אומרים לי שהלוח נשרף וצריך לוח אחר אבל הם יכולים לשים לי רק לוח אחר שלא יכול לעבוד עם וינדוס xp... נשמע לי דפוק. עכשיו אני רוצה לקנות לוח כזה באינטרנט אבל אני לא מוצא כזה לוח בדיוק אז איך אני מוצא לוח שיתאים ויעבוד לי עם המחשב? האם הלוח צריך להתאים רק למעבד? או שיש עוד דברים? ואיך אני יודע איזה לוח מתאים לי?
-
- 9 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב ושיהיה בלוח אם שלו תמיכה ב-SLI אז השאלה שלי היא 1) האם כרטיס מסך של ניוידיה 7600GT יכול להתחבר במערך SLI 2) ואייזה לוח יתמוך במערך כזה במחיר (לוח) הנמוך ביותר
-
- 4 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני רונה עוד מעט מחשב ורוצה עזרה בבחירה של לוח אם על בסיס N-פורס 2 400, כלומר שיתמוך בבאס של 400.
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום חברים. כמו שרשמתי ,את המעבד והכרטיס מסך כבר בחרתי , נותר לבחור את הלוח והזכרון. אני קצת לא מעודכן בכל מה שקורה ובדיקה קצרה מגלה שיש המון סוגים של לוחות חדשים פלוס צ'יפסט חדש,אז אני קצת מבולבל . אז קודם כל , המחשב ישמש ברובו למשחקים ועבודות גרפיקה תלת מימדיות /רנדרים ארוכים. יש לי כמה דרישות בסיסיות מהלוח אם והן: שלASUS או INTEL בלבד. תמיכה ב OC . אם אפשר , לוח ש"הוכיח את עצמו". לפחות 2 סלוטים לזכרון עדיפות לכרטיס קול איכותי מובנה. משהו ש"יתאים" לכרטיס הגראפי . אשמח אם תמיעו כמה דגמים +השוני ביניהם. על ההתחלה אני מתכוון לשים ג'יגה זכרון . וכאן באמת שאין לי מושג מה הולך היום , איזה DDR ,איזו מהירות ושם היצרן עדיפים למטרות שלי (OC , לא לשכוח ) אה , אני גם מ…
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים... אני לא יודע מה ליקנות, intel core 2 duo 2.13 e6400 או Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore תעזרו לי בבקשה ותגידו מה יותר טוב מבין שניהם??
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
תראו אני קונה מחשב עכשיו הוא לצורך משחקים חדשים ואני רוצה שהוא ישמש אותי טוב גם שייצאו המשחקים שדורשים 4 ליבות. אני לא כל כך מבין בתחום הזה ת'אמת אבל ראיתי 3 הצעות תגידי לי מה הכי משתלם Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB פה בפורום קראתי שזה מעבד טוב אני רוצה לדעת למה הרי הוא מסדרה ישנה והוא עולה 890 שקל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB שלא יודע מה הסיבה אבל בפורום זלילזלו בו עוד פעם אני לא מבין בזה אבל מעניין אותי אם הוא באמת לא משו פשוט הוא עולה יותר.. 930 שקל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB או המעבד הזה שפשוט ראיתי פה השוואה ואמרו שהq6700 אפילו יותר טוב ממנו ולא יודע למה הוא עולה 1220 שקל.. אני אשמח לדעת מה משרת הכי טוב בשביל משחקים ומה הפערים ביניהם…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מה עדיף לפי רמת ביצועים? INTEL P4 XEON 2GHZ או 2.4C GHZ ההפרש בינהם במחיר הוא בערך 10 שקלים... דרך אגב... הזיאון בכלל יעבוד עד מחשב ביתי או שהוא נועד אך ורק לשרתים? ועוד משהו? מה יכולות האוברקלוק ל הזיאון מול ה2.4?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד של AMD 64 אבל אני לא יודע איזה יש כל כך הרבה סוגים ואין לי מושג מה אומר מה כל ה +2.4 בסוף או + BOX או בלי BOX התקציב שלי הוא בערך 2500 אפשר לעבור קצת אבל לא יותר מידי למי שמבין שבבקשה ימליץ לי על מעבד טוב (אני לא צריך תמעבד לקידודים רק למשחקים ושאר הדברים) תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות בין 3 המעבדים שמופיעים בכותרת, מבחינת מחיר, אני משלם על כל אחד מהם את אותו מחיר, אני קצת משחק, קצת עושה עריכת סרטים (ברמה בייתית, לא מקצועית) וכמובן שימוש רגיל (אינטרנט, אופיס, סרטים וכו') מעוניין לדעת מה הכי כדאי לי. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני בדיוק בונה מפרט, חלקם של המעבד והלוח הוא כ2000 ש"ח.. אני לא עושה OC.. המחשב הוא מחשב למשחקים והוא מחשב שלא ישודרג כמה שנים טובות.. ההתלבטות שלי אם לקנות E6600 שנכנס בתקציב, AMD 6000 , או AMD חלש יותר.. מה ההבדלים בין המעבדים האלה לבין המרובעי ליבה שכנראה תוך חודש וחצי יעלו בסביבת ההמחירים הזו? ואיזה לוח אם לקנות? בזה אין לי כיוון...
-
- 12 תגובות
- 643 צפיות
-