מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום הביאו לידיעתי מאמר שניפץ לי כמה "עובדות" ידועות. http://www.hardcorecooling.us/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=731 "though, to conventional wisdom that has labeled CL as the most important memory latency. However, this used to hold true for single data rate SDRAM, which is the reason why, until recent years, most memory manufacturers only listed their CL specifications and not the other latency parameters. "] תקראו את המאמר הוא מסביר את חשיבות כלל התיזמונים . ניראה לכם רציני המאמר ? מה דעתכם? יש איזה מבחן שבודק שיפור ביצועים בתיזמונים שונים ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
תראו את המפרט שלי בחתימה. זאת אומרת שכל החלקים שלי די טובים ומתקדמים. אז אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים. האם כדאי לחשוב על הכיוון של AMD 64 BIT? יש לאסוס לוחות של AMD 64? כי אני ממש כל החיים הייתי רק עם אינטל. או שהאפשרות השניה זה שאני מביא לוח אם של ABIT-IC7 לוח מאוד טוב ודי יקר למי שמכיר ב400 שקל. ואני נותן את הלוח והמעבד שיש לי עכשיו מוסיף 300 שקל ומקבל פרסקוט 2800 ויש לי מחשב חדש ב700 שקל. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפנטיום 3 שלי יום אחד פתאום הוא הפסיק לעבוד, שאני פותח את המחשב המסך נדלק ותוך 2 שניות הוא נכבה, בחנות ניסו ספק וכרטיס מסך וזכרונות אחרים ועדיין הייתה אותה בעייה אמרו לי שזה הלוח קניתי לוח וזה עדיין לא עובד מה לעשות?? דרך אגב קניתי לוח יד שנייה מאיזה מישהו והוא הביא לי לוח עם 2 סלוטים ומין יציאה של מקלדת ישנה כזאת הלוח הוא של סלוט 1, לא ראיתי שם יציאות USB או כמו של העכברים הנורמלים האם הוא עבד עלי? (הלוח עובד במהירות 100 מגה הרץ והוא של PC PARTNER עם צ'יפ של VIA)
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
חברים, אין לי מושג מה קרה אבל המחשב עובד כאילו הוא במהירות כפולה (המחשב פחות מחודש אצלי) הכל רץ במהירות פי אחד וחצי (בערך) . בזמן משחקים, אני הולך מהר מדי, בזמן מוסיקה במשחק כאילו הוא רץ כמה צעדים קדימה מדי. אני ממש נואש ... אין לי אפילו קצה חוט. האם מישהו נתקל בתופעה שכזאת ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מהסידרה X700 ולפי מה שהבנתי הכרטיס מגיע רק בהתקן של PCI-E... יש לי לוח מבוסס nf2 השאלה היא האם הלוח יתמוך בכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה עדיף AMD64 3200 או INTEL 3200 ועם אפשר גם למה מי שזו לא יהיה יותר טוב ???
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי בבית זכרון 256MB ו512MB שניהם זה 333 עכשיו אני קונה מעבד AMD 64 3000 ואני עושה לו OC ואני קונה זכרון של 256MB אבל 400 איך עדיך לשים אותו? לבד או עם כל הזכרונות.. כי לפי מה שהבנתי אם אני ישים אותו עם הזכרונות אז זה ימשיך לעבוד על 333 אבל מה שמענין אותי זה איך המחשב יעבוד טוב יותר.. עם הכל ביחד או רק נגיד עם 256 400 או נגזים 512 400 השאלה שלי 512 יכול להיות יותר אפקטיבי נגיד שהוא לבד מאשר עם שאר הזכרונות?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הלוח מבוסס על ערכת מעבדי מערכת של VIA ולא על NFORCE4! אתר היצרן: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=215 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=18466
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע AXP2500+@3200+ Abit NF7-SL וזכרונות OCZ 2X256 PC3200 Platinum Edition אני חושב על להוסיף עוד סטיק של 512 ויש לי כמה שאלות דבר ראשון, יש לי עכשיו 2X256 בDUAL, אם אני מוסיף עוד סטיק שלישי של 512 תהיה איזושהיא פגיעה בביצועים? יכול להיות מצב שלא הולך ביחד 2X256 ו512? או כל דבר אחר שיכול לנבוע מכך.. ושאלה שניה, מומלץ שהסטיקים יהיו אותו דבר, אבל חיפשתי ולא מצאתי את הדגם של הזכרון שלי ב512 בודד, ראיתי רק קיטים של 2X256 ו2X512 סטיק בודד של 256. מישהו יודע מאיפה אני מוצא סטיק של 512 מהדגם של הזכרונות שלי? נגיד ולא מצאתי, אם אני ימצא משהו אחר בעל אותה מהירות ואותם תזמונים זה אלטרנטיבה טובה? או שזה יכול לעשות בעיות?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ההתקן יוצא לארץ ובכמה הלוחות החדשים יהיו יותר יקרים....?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני יודע שמליוני אנשים שאלו את זה... אבל בכול זאת מתי יוצאים המעבדים החדשים של AMD בתושבת 939 ?:OOO ומה יהיה מחירם? בתודה רבה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
נניח שאני מריץ נערכת מסויימת עם 200Mhz FSB וזיכרונות DDR 400 סוג אחד עם תזמונים 3-4-4-8 וסוג שני עם תזמונים 2-2-2-5 האם אני ארגיש בהבדל בשימוש במחשב? הכין יתבטא ההבדל במהירות? האם העבודה בווינדוס תהיה יותר מהירה? האם אני אקבל יותר FPS במשחקים? בכמה? 1-2 FPS יותר... או אולי 10 FPS יותר? האם ההבדל יהיה רק בתוכנות באנצ'מארק סינטטיות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מתלבט בין AMD ATHLON 64 3200 MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb ו GEforce 6800GT ב 4500ש"ח או שלקחת AMD 64 3500 ו MSI K8N NEO2 platinum ב 3200 ולהישאר עם הRADEON 9800PRO שיש לי ... או בכלל ללכת על pentium4 3.6 באיזה מערכת אני ישיג יותר ביצועים ב DOOM3 וכדומה? תודה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש בתיכנון שדרוג... עכשיו יש לי AXP 3200 שכמובן לא שימש אותי לאובר כי פשוט הפוטנציאל שלו די נוצל עכשיו אני דווקא כן מתכנן לעשות אובר אז שאלה איזה מעבד A64 יתן לי את האובר הכי משמעותי ביחס לאחרים ראיתי את המעבד הזה למכירה A64 3200 Mobile סוקט 754 ולמרות שעדיף לקנות כבר 939 כי אין בעיות תקציביות שמעתי שהמוביילים מעולם לאובר... אני ישמח לתגובות בנושא המעבד ואם זה באמת אחד המעבדים היותר טובים לאובר ואני מתכוון האחוזים שאפשר לעשות לו יחסית למהירות סטוק שלו ביחס למעבדים אחרים
-
- 12 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הרי יש להם את Athlon כ"מקבילה" (אני יודע שהוא יותר מהיר) לפנטיום, אבל מה יש להם כמקבילה לסלרון?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
היי היום מכנסתי לתוכנה cpu-z ושמתי לה שכל הזמן הvoltage של המעבד מישתנה בין 1.616 ל1.632. המעבד זה intel 2.6c ht הוא לא עבר אוברקלוק אבל מישהום מה הוא עובד על 2.606 במקום 2.6. עריכה: ~~~~~~~~~~~; עכשיו הvoltage הגיע ל1.584 וגם ל1.568 אז מה הבעיה במעבד? ואם יש בכלל בעיה?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה קניתי ראוטר ואבא שלי התחיל להתלהב מזה ועכשיו הוא רוצה שאני אחבר לו תמחשב הניד שלו שהוא יחסית ישן ומאד בעייתי כמעט תמיד יש מסכים כחולים (קצת הגזמה) בכל מקרה אני מעוניין להריץ מספר בדיקות על המחשב אני יודע שיש את primer 95 אך מנסיון שלי לא הצלחתי אף פעם להריץ אותה (טיפש שכמותי ) ואני גם מעוניין להריץ בדיקה לזיכרון ושמעתי שיש איזה שהיא תוכנה ששמים אותה על דיסקט ואז היא בודקת את הזיכרון אז אפשר לינק והסבר? אני יודע שזה נושא שנטחן אך חשבתי שבגלל שזה לפטופ זה שונה? ועוד דבר זה פנטיום 3 1 GHZ תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
קראתי שיש כל מיני באגים בביוס כמו טמפרטורות שגויות ומהירות זכרונות נמוכה ושהעדכון מתקן אותם קראתי את המדריך שלהם אבל זה עדיין דיי מסובך ואני לא רוצה לעשות איזה טעות גורלית מישהו כבר עשה את זה ויכול להסביר לי איך הוא עשה את זה בדיוק ? os:win xp sp2 NTFS bios ver 1.1 (7030) award bios *במחשב הקודם היה לי לוח של GigaByte ועשיתי עדכון דרך הwindows ,יש איזה דרך לעשות את זה גם בלוחות של MSI ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
היי לכולם בעקבות בדיקות שעשיתי לאחרונה במחשב החדש שלי גליתי שבבדיקת PCMARK04 קיבלתי ציון מאוד נמוך : 2987 וב- 3DMARK03 קיבלתי : 5877 וב-AQUAMARK3 קיבלתי: 44285 לגבי הנתונים הגרפיים אני חושב שזאת תוצאה סבירה, לא ?! הבעיה המרכזית שלי היא ה-PCMARK04 . מישהו אולי יכול לעזור לי בנושא ? מדוע קבלתי תוצאה כל כך נמוכה במחשב שעלה לי קרוב ל-10000 ש"ח ? מה עושים ואיזה כלים יש בכדי לדעת את מקור הבעיה. ??? להלן נתוני המחשב: Intel Pentium 4 3000C Asus P4C E Deluxe 2*512 PC3500 OCZ Antec Sonata Piano ATI 9800Pro 128MB with Arctic-Cooling VGA Silencer 80Gb Western Digital S.ATA
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שקט, כזה שלא שומעים אותו בכלל בקרוב אני אקבל את המארז החדש של אנטק שנקרא ARIA. זה מארז שמתאים ללוחות מיקרו ATX והקירור שלו נעשה על ידי מאוורר יחיד של 120 מ"מ בספק כח, שאמור להיות שקט (ואם הוא לא, תמיד אפשר להחליף אותו למאוורר שקט יותר ) המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, אי מיול, איי סי קיו, מסנג'ר, SKYPE וזהו... בשום אופן לא למשחקים, קידודים, DIVX וכל מה שמעמיס מאד על המעבד האם יש מצב להסתפק בקירור פסיבי לסלרון ? או שבכל מקרה אני חייב שישב עליו מאוורר (עוד מאוורר = עוד רעש ברקע) תודה ושנה טובה
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לוח (פרוטוטייפ) של חברת IWILL ה DK8ES תומך ב 16GB זכרון, 2 * PCX בתצורת SLI של NVIDIA דורש מארז בתקן Extended ATX (יש אחד של קומפיוקייס ב 450 שקל ). החברה מיתכוונית להוציא עוד מספר לוחות כפולי שקעים על בסיס NF3 ו NF4. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20040914021846.html http://www.theinquirer.net/?article=18444 הערה: צריך לזכור שכל שקע 940 כזה תומך גם במעבד כפול ליבות שייצא בעוד 7-8 חודשים. האתגר כעת הוא על יצרניות התוכנה, לספק לשוק הפרטי תוכנות שיודעות לנצל ריבוי מעבדים כי החומרה כבר מוכנה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: ctl + F1, והסתדר.... אני מניח שצריך לקרוא תחוברת.... :-\
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-