מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אנשים אני צריך לוח אם וזכרונות ומעבד אני חושב שאני קונה את E6300 אני רוצה לוח אם ב500 600 שקל משהו כזה גם זכרונות תודה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת כבר אומרת הכל. במחשב שמשמש לעבודה משרדית בלבד (אינטרנט, אופיס וכדומה) הלך לוח האם. ננצל כבר את ההזדמנות ונקנה גם מעבד וזיכרון כדי לשדרג את המחשב הישן הזה. יש לנו 800 ש"ח למטרה הזאת. יש למישהו רעיון ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לשדרג את ה P3 שלי לAMD מודרני יותר. הרעיון הוא DDR400, XP 2800 ולוח. מה אתם ממליצים בתקציב הזה? ??? 512 זכרון בסלוט אחד (נוסף יצטרף עוד חודש חודשיים), עם CL של 2-2.5, שהלוח יהיה מהיר, אמין, יציב ויכלול סאונד. ותהיה לו אחריות ארוכה... איזה מעבד מומלץ בדיוק ? הבנתי שיש כמה דגמים. את ה2800 אפשר לOC בעתיד? וקירור בשבילו? יש מקומות שמוכרים בלי גוף קירור ומאוורר, סטנדרטי היום מספיק בAMD? טוב זהו. תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שמיועד לאינטרנט ולמעט משחקים שיהיה יציב ואמין עם כרטיס מסך טוב קול ורשת יכולים להיות על הלוח עדיפות ל5.1 לפחות חובה dual chanel memory או במידה ואין אז לפחות 1024MB RAM יש מצב??? יש לוחות זולים עם DUAL CHANEL MEMORY .? לAMD 64 ?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך לחבר לא משהו מיוחד העיקר כמה שיותר חזק אני מתכוונן למעבד
-
- 11 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות מחשב אני לא חושב שהמחיר הוא בעיה אבל כדאי להיתחשב בו ושלא יהיה גבוהה מידי הוא רוצה מחשב בעיקר למישחקים כלומר שתיהיה לו יכולת עיבוד גרפי טובה ניסיתי במיפרטים שהאתר מציעה אבל הוא רוצה פנטיום לא AMD וגם GFORCE אני צריך מפרט להכל לוח אם מעבד כרטיס גרפי הארדיסק\ים זיכרון (ואם שכחתי משהו אז אפשר להוסיף ללא מארז ומסך (הם ישנם) והכרטיס קול הוא מוכן להיסתפק באון בורד אבל חוץ מזה אני צריך הכל ! והבנתי שהGFORCE 4 לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן אפשר לקבל מידע בנושא ובלי הפניות בבקשה..
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של מקס 4000 שקל. שהמחשב יכלול מסך 17 דק,אני צריך תמחשב לאינטרנט וקצת למשחקים-פיפא,לא יותר מזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
What you suggested would be just wasteful. Take P4P800, P4 2.4C (best price/performance) and The Corsair TwinX PC3200LLPT 512/1024. You don't need anything beyond this.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מעבד+לוח אם - AMD או INTEL לבחירתכם, תלוי מה לפי דעתכם יותר טוב... הלוח צריך לתמוך בAGP - ועדיפות גם לDDR2 אז תעזרו לי בבקשה תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני חייב לדעת אם מישהו מכיר מקום שאפשר לסדר בו את הלוח אם
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
!_Nike_! אתה חוליגן שלא מבין כלום בחשבים אולי כדיי שתחפש עבודה אחרת ותפסיק להתעלל באנשים ולגרום נזק
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח אם. עכשיו אני רוצה מתאם בשביל להוסיף את היציאה הדיגיטלית... ואולי אופטית אם יש גם הכנה בלוח. צריך כבל כזה כמו של USB נגיד שמוסיפים... משהו יודע איפה אני משיג כבל כזה? אני רוצה מקורי של EPOX. יש של חברות אחרות אבל הם לא מתאימים או שרק חלק מהיציאות יעבדו והשאר לא... הם משנים את החיבורים של החוטים ואיאפשר להפריד חוט חוט. תודה יניב
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS A7V-266E, כשקניתי אותו הוא היה הדגם הכי נמכר ללוחות של AMD... ללוח יש קירור אקטיבי (מאורר קטן) ל NORTHBRIDGE, כמובן VIA 266... עכשיו לפני כמה חודשים המאורר התחיל לעשות רעשים, כנראה מהצטברות אבק... אני מדי פעם מנקה אותו עם WD40 אך הרעש חוזר בסוף... חיפשתי בהרבה מקומות מאורר מתאים להחליף אותו, אבל המאורר הזה קטן מאוד והוא לא FORM FACTOR של המאוררים הקטנים (הוא יותר קטן), ככה שלא מצאתי משהו מתאים לתושבת שיש על הלוח בשבילו.. . רציתי לדעת אם למישהו יש מאורר מתאים כזה, או לוח כזה שלא עובד / לא צריך והוא יכול לתרום לי ממנו את המאורר (אני ינסה לשים תמונה שלו אח"כ...). (דרך אגב, אף פעם אל תעשו את הטעות של לקנות לוח אם עם מאוררים ל CHIPSET, אני את הלקח שלי למ…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שיהיה עם אחריות טובה וארוכה. שיהיה סטיק אחד כי בעתיד אני יעשה שדרוג. ושלא יהיה לאובר קלוק כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק לזכרונות, אבל אם בכל זאת תמצאו זכרונות לאובר קלוק בטווח מחירים הזה אז אני אשמח. ועוד שאלה קטנה אם אני מתכוון לעשות אובר קלוק למעבד ולכרטיס מסך אני לא חייב לעשות גם לזכרונות נכון?
-
- 11 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אוקי אחרי נסיונות רבים להעלות את הציון שלי ב 3DMARK05 ללא הצלחה הגעתי למסקנה שהבעיה היא בלוח אם והחלטתי לקנות לוח חדש. יש לי חנות של PANDAS לא רחוק ממני והם מוכרים את הלוח ASRock K8Upgrade-VM800 VIA K8M800 Socket 754 חשבתי על לקנות אותו - יש לו ציפסט של VIA הוא לסוקט 754 ואם חיבור AGP מה שאני צריך. אבל לפני הקנייה אני רוצה סיקור שלו אם אפשר למה הוא טוב האיתרונות והחיסרונות שלו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום, יש לי איפוד נאנו והוא דורש חיבור USB 2.0 במחשב ואין לי את זה ... מאיפה אני יכול להשיג את העדכון כדאי שיהיה לי את החיבור הזה...? הדגם של הלוח אם שלי הוא DFI PE11-EC/EL מקווה שתוכלו למצוא לי משהו... בבקשה זה ממש חשוב...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרונות של ADATA עם DDR400 CAS3 512MB ורציתי עכשיו לקנות עוד 512 במטרה שזה יעבוד בדיואל איזה זכרונות לקנות? האם זכרונות פשוטים של KINGSTON שעולים בסביבות ה300 שקל איכותיים?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA 8ST 800 של ג'יגבייט אל הלוח מחוברים HDx2 & CDx2 וזהו! נגמר המקום השאלה היא כזאת אם אני ירצה להוסיף עוד HD ו CD איך אני יכול? שמעתי על בקר IDE שמחובר דרך PCI אבל ממה שהבנתי הם לא ממש מהירים כמו הבקרים המובנים תודה לכל העוזרים והיועצים
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
(בידקו את המפרט שלי) יש לי זיכרון 256mb שעובד ב 266mhz משחקים עם ה gf2 פעלו בסדר אבל עם הרדאון אני עובר לאיכות גבוהה, וכל הכיף נהרס כאשר אתה מגיע ל unreal2003 ופתאום המשחק לא פועל משהו אבל אני יודע שאלו לא פרימים נמוכים כי אלו יותר עצירות חשיבה כאלה, והגעתי למסקנה שפשוט אין לי מספיק ram אבל אני יכול לעשות לו קצת oc ל 290 יש לי בלוח רק 2 מקומות לזיכרונות :-\ שתומכים ב 266 בלבד אז אני אקח 512 אבל הזיכרון ישן ואיטי יחסית לחדשים והמחירים של הזכרונות הישנים אפילו יותר זולים משל 2100 אז רציתי לשאול ככה: 1)האם שווה לי לקנות זיכרון? 2)האם עדיף לי לקחת את אותה החברה? 3)האם זיכרון מהיר יותר 2700+ "יעבוד" לי במחשב(האם המהירות תשתנה ל 266 או שזה לא יתחבר...)
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום.... אני חן.. אני בונה עכשיו מחשב..ואני צריך ממש עזרה... אני מתכוון להרכיב מעבד אטלון 64 3.2....939...box...בנוסך...אני שם גם רדון 9800 פרו... וזכרון 1 ג'גה..... אני צריך שתציעו לי על איזה לוח כדאי לי לרוץ...כדי שהמחשב יהייה טופ..!... מה כן....לוח שלא יעלה על 900 שח...גג....זה התקציב שנישאר לי....
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
תראו אני לא כל כך מבין במעבדים ואני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על המעבד הזה Core 2 Quad Q6600 אני לא רוצה את ה6700 נראה לי כי הוא יקר מדיי אבל ראיתי לא מזמן בעיתון שרשום שלא כדאי לקחת מעבד 4 ליבות אמרו שהוא לא תומך בהכל לא יודע לא הבנתי בדיוק אז אם אתם יכולים להסביר לי בדיוק מה ההבדל בין 4 ליבות ל2 זה יהיה נחמד ואם הבחירה של המעבד נכונה לדעתכם
-
- 1 תגובה
- 386 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש בפורום הזה ויש לי שאלה יש לי 3 סטיקים של קורסייר CM2X1024-6400C4DHX הם פועלים ב900 (800 בהתחלה) mhz ובתיזמונים 5-5-5-18 אז השאלה שלי היא מה יותר חשוב התיזמונים או התדר? כי זה בלתי אפשרי בשבילי לשים את התיזמונים המקוריים של הזיכרונות (4-4-4-12) כי הם מומהרים וכל המערכת מקרטעת וקורסת ויש לי עוד שאלה... אם אני שם עוד סטיק של ג'יגה(4 ג'יגה סך הכל) אבל התיזמונים הופכים ל 5-6-6-21 בגלל שהסטיק הזה יותר איטי מהאחרים, זה יותר טוב מ3 ג'יגה 5-5-5-18?
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
למערך SLI של 98GX2 לבנתים אני שם אחד בעתיד עוד אחד מעבד Q9550 ספק 800 רמקולים 5.1 LOGITECH X540 500GB זיכרון 4GB זיכרום RAM אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי לזמן טוב אם אפשרויות OC רציניות לא משהו יקר חשבתי על ASUS P5ND או משהו אבל אני לא מבין בזה ממש
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
נגמר לי המקום ב- 20GB. :-\ ואני רוצה לקנות הרדיסק של WD בנפח של 80GB. השאלה היא האם הלוח שלי יזהה אותו? האם אפשר לקנות מתאם PCI IDE שיקבל אותו? אם יש למישהו פתרונות אז שיציע חופשי! אלעד
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-