עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי יש לי כמה שאלות שאני לא מוצא להן תשובה או שפשוט בקריאה של מאמרים בנושא עדיין לא הבנתי את התשובה כי הכל רשום בשפה טכנית קצת מסובכת אז בכל אופן ריכזתי פה כמה שאלות שעדיין לא מצאתי להן תשובה או לא הבנתי א.מה זה DMI קראתי במאמרים פה שלמחשבי I5 יש שימוש בdmi לעומת qpi ? ב.לפי הבנתי qpi מקשר בין המעבדים בליבה במחשבי הדור החדש I7 רציתי לדעת בשביל מה צריך לקשר בין ליבות הרי הם לעומת מחשבי core2 יושבים יחד על אותו פיסה לא? אז למה צריך לקשר בינהם? ג. אם יש הרבה זיכרון פיזי בשביל מה צריך וירטואלי? לא עדיף לבטל את הpage file הזיכרון וירטואלי כי גם ככה הוא בא מההרד דיסק וזה מאט את המחשב? ד.במערכת 32 ביט הזיכרון מחולק ל2 2 גיגה יוקצו למערכת ו2 לתכניות. איך משנים את זה? ומה עדיף? …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by 111111,

שאלתי היא האם ההבדל בינהם הוא רק במחיר? משום שאני רואה שאתם כל הזמן ממליצים על לוח אם זה שלמען האמת המחיר שלי נמוך בצורה מפחידה האם הוא לא נופל בביצועים מול לוחות אם במחיר של 860 שקל? תודה

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by broke_overclocker,

אחים שליייי אני רוצה לקנות לוח DFI ULTRA INFINITY ומעבד של (AMD (SOCKET 939 בפחות מ-1000 שקל אבל משהו טוב ותמליצו לי על כרטיס מסך של NVIDIA סידרה 6 בפחות מ 800-900 שקל אני רוצה לקנות ממקום זול וטוב בקשה עיזרו לי....

4. Started by penny_hardaway,

אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. בתודה מראש, פני

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by erashel,

שלום, אני מתלבט בין הלוחות האלה: 1. ASUS PRIME B550M A WIFI 2. Gigabyte B550M Aorus PRO לא כ"כ מבין מה ההבדל ביניהם, חוץ מזה שלראשון יש WIFI גם (אני צריך לקנות כרטיס רשת אז זה יכול אולי לחסוך לי אם זה לא בא על חשבון משהו חשוב אחר, זה כרטיס INTEL WIFI 6, אני מניח שזה תומך תקן AC ויאפשר לקבל מהירות טובה, הראוטר שלי גם תומך AC) איזה מהם עדיף? והאם יש הצדקה למחיר שלהם או שאפשר להסתפק במשהו אחר יותר זול? מהבחינה שלהיות מכוסה לעתיד כמה שאפשר במסגרת המחירים האלה. (המחירים של אלה זה הגבול שאני שרוצה להשקיע בלוח) תודה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  6. אני מתכוון שלא צריך כרטיס קול ואפשר לחבר את הרמקולים ללוח הזה! GIGABYTE GA-7VRXP VIA KT133 motherboard (creative Sound,LAN,ATA133 RAID,USB 2.0)a אל תתיחסו ל-a בסוף! יש אפשרות דומה למה שתארתי?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by oneq,

שלום, טוב אחרי שלשום החלטתי שזהו, אני לא מחכה יותר ומשדרג את המערכת שלי לפלטפורמה עדכנית יותר ( במיוחד שאין לי למה לחכות כי AMD לא הכריזו על רייזן 3 אלא רק רייזן 5 שהוא גם ככה לא בתקציב שלי). רציתי לשאול 3 שאלות בבקשה: 1, האם תהיה איזושהי הורדת מחירים בעקבות הדור הבא שהולך לצאת, ואם כן האם שווה לחכות עוד קצת עם הקנייה? 2. האם Ryzen 7 2700 הוא יותר Future Proof מאשר Ryzen 5 3600 (בשל העובדה שהוא 8C/16T ולא 6C/12T כמו ה 3600)? אני לא מתכוון לשדרג שוב מעבד ב-5 שנים הקרובות... 3. מה ההבדל בין 10400F ל-3600? השימושים הם גיימינג בלבד, תודה רבה

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. כותרת.. לפי הבנתי גירסאת הsandy היא החדשה יותר? הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינהם ואם אני מתכנן לקנות i5 2600\2500\k איזה מהם לקנות תודה מראש, דניאל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idanpere1,

היי כולם.... לפני כמה ימים בדיוק התקנתי ויסטה אולטימייט ויש לי את המעבד Intel Core 2 Due E6600 2.4Ghz... הויסטה [גרסת ה32 ביט] עובדת טוב אבל שהפעלתי את CpuZ בשביל לוודא שהכל תקין ועובד טוב ראיתי שהמכפלה של המעבד ירדה מ9 ל6 והמהירות במקום 2.4 ירדה ל 1.6... מדי פעם זה חוזר להיות 9 אבל תוך שניה יורד שוב ל6... מה אני עושה?? התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושל המעבד גם ושום דבר לא עוזר... עשיתי OC [לתדר הבאס] בתוכנה Easy Tune 5 [שבאה עם הלוח אם] שהחזירה את המצב לקדמותו אבל הוא שוב חזר למהירות הנמוכה תוך שניה אחת, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם לאפס את הכל אבל שוב זה לא עזר... מה אני יכול לעשות?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by bermangroup,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס מעבד I5 ורציתי המלצה על לוח אם מתאים לא מבין יותר מדי בפרטים הקטנים אבל בגדול חשוב לי שיהיו כמה שיותר כניסות USB, תמיכה בUSB3 עדיף אבל לא חובה,ותמיכה בDDR3 . טווח התקציב שלי נע בין 500-800 סדר גודל. ודבר אחרון איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות ואיכות מוצר לוחות של אסוס או של גיגבייט. תודה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  11. אוקי אני עומד בפני שנת לימודים אוניברסיטאית ואני צריך מחשב נייד... עכשיו אני אהיה סטודנט אבל המחשב ישמש גם למשחקים... הכרטיס מסך הכי חזק שניתן להשיג כיום הוא X700 בארץ... עכשיו יש 2 שאלות: 1)האם היונה שווה באמת את הלחכות ולשלם עוד קצת כסף? כי המחשב הוא דיי דחוף (תוך חודש אני צריך אותו אצלי אלא אם יש סיבה ממש טובה לחכות) 2)האם מתכוונים להביא ניידים עם דגמים חדשים יותר של כרטיסי מסך? האם בחו"ל בכלל ה-X1600 משווק?

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by redead,

יש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להוסיף עוד 4 המפרט המלא מופיע בצד המודל של הזיכרון שלי הוא CM3X2G1333C9 לפי מה שחיפשתי לא ניתן להשיג עוד כזה. איזה זיכרון כן כדי לי לקנות שיתאים ויעבוד טוב ביחד? מה מונע ממני להתפנק לי עם 16 ג'יגה של זיכרון במחיר הזה ? ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3081

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Kurt,

יש חיה כזאת? אפילו ה-Maximus Impact היוקרתי שכביכול מגיע עם 4 חיבורי מאווררים, רק אחד מהם הוא PWM והשאר נשלטי מתח.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  14. שלום לכולם. כמה שאלות. 1.יש לי לוח של ASUS דגם P5ND2-SLI השאלה שלי היא האם הוא יכול לתמוך בזכרונות של ע'ד 800MHZ בסטוק. 2.שאלה שנייה היא שכרגע יש לי שני סטיקים(2*512)של חברת סמסונג עם קירור של טרמיילטייק נחושת מולבש עליהם לצורך קירור נאוט לזכרונות..הם פועלים בתדר של 667 DC שאלתי היא אם אני יקנה זכרונות אחרים נגיד 2גיגה לצורך העניין האם זה ירד לתדר או שיאזן לי את התדר ל667?? משום שאני רוצה להוסיף פשוט עוד גיגה אבל שיהיה זכרון אפקטיבי..וראיתי זכרונות די טובים ביד שנייה(אגב אם יש למישהו הצעה אנא ה"פ)אך אם תמליצו לי לא לעשות את הנ"ל או לעשות משהו אחר אני יקבל זאת בברכה..משום שהחלטתי להוסיף זכרון ואני לא יודע אם להישאר בתדר שלי ולהוסיף פשוט עוד 1גיגה או לעלות בתדר ולהוריד את ה…

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by PuMbA,

תראו למה בתמונה של הזכרונות של OCZ רשום ATI CROSSFIRE ??? מה זה לא מתאים לאינטל פנטיום די ??

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  16. אהלן, שלחתי זיכרון ל OCZ לתיקון, דגם OCZ2G8002GK, כתוב לי בכרטיס שהם מחליפים לי ל OCZ2P800R22GK. האם הדגם החדש יותר טוב/פחות טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by vid170,

אני מחפש לוח אם עם FIREWIRE, LAN, בלי OC. המעבד שאני קונה הוא ה - Intel Core 2 Duo E6600 . בגדול אני הייתי מעדיף לא לעבור את ה-600 ש"ח

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  18. עשיתי לפני כמה ימים עדכון ללוח ולפי האתר של גיגה בייט עכשיו הלוח תומך במעבדים שעתידים לצאת. לא שזה הולך להיות מי יודע מה פרקטי להחליף מעבד אבל good to know!

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  19. מה זה CoreCell ? מה זה עושה?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  20. אני עומד לקנות לוח ASUS STRIKER EXTREME וקירור למעבד של SUNBEAM TUNIQ TOWER120 איך אני יכול לבדוק לפני הקניה אם הקירור יכנס שם? זה נראה כאילו די צפוף בלוח הזה סביב המעבד עם כל הצינורות והגופי קירור האלה... יש מישהו שיש לו את החלקים האלה ביחד??? תודה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by OR007,

רציתי שתמליצו לי על דגמים שונים של לוחות אם שתומכים בAGP במהירות של 8. ההמלצה לא בשבילי אלא בשביל חבר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מייעץ לו לבד. תודה לכולכם...

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  22. נאמר לי,גם ממישהו שמבין קצת,(אולי ) וגם מבעל חנות LOGIC PC, שחיבור ספק גנרי פשוט , אשר גורם למתחים לא יציבים, יכול לגרום לקבלים בלוח אם להתנפח. אמיתי או קשקוש ? אם כן, איך ?? ולמה ?? הרי קבל יודע לספוג מתח ואנרגיה, ויודע לאגור אותה ולשחרר כשצריך... הלוח שברשותי- ASUS P4C800 E DELUX, נקנה לפני כחצי שנה. ספק-SUNSHINE COMA, דגם 600W.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by A-L-o-n,

מי יותר חזק??? q8300 כבר יצא לשוק! ראיתי שהזיכרון מטמון שלו זה 4 מגה בייט ול-q6600 יש לו 8 מגה בייט אבל התדר של q8300 הוא 2.5 קיצור... מי יותר חזק?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by ricoh,

האם ה אסוס A7VC , תומך גם ב SDRAM אם לא איזה לוחות תומכים התקציב בסביבות ה-500

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש לי לוח ASUS P4C800 E DELUX. שמתי לב שה PAT, וה ECC נמצאים ב DISABLE. האם להפעיל אותם? אם כן מה זה ייתן לי, במילים אחרות, מה ההבדל ?(תיאורטית ופיזית). זה יכול לגרום לאי יציבות? תודה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים