מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
היי כולם.... לפני כמה ימים בדיוק התקנתי ויסטה אולטימייט ויש לי את המעבד Intel Core 2 Due E6600 2.4Ghz... הויסטה [גרסת ה32 ביט] עובדת טוב אבל שהפעלתי את CpuZ בשביל לוודא שהכל תקין ועובד טוב ראיתי שהמכפלה של המעבד ירדה מ9 ל6 והמהירות במקום 2.4 ירדה ל 1.6... מדי פעם זה חוזר להיות 9 אבל תוך שניה יורד שוב ל6... מה אני עושה?? התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושל המעבד גם ושום דבר לא עוזר... עשיתי OC [לתדר הבאס] בתוכנה Easy Tune 5 [שבאה עם הלוח אם] שהחזירה את המצב לקדמותו אבל הוא שוב חזר למהירות הנמוכה תוך שניה אחת, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם לאפס את הכל אבל שוב זה לא עזר... מה אני יכול לעשות?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס מעבד I5 ורציתי המלצה על לוח אם מתאים לא מבין יותר מדי בפרטים הקטנים אבל בגדול חשוב לי שיהיו כמה שיותר כניסות USB, תמיכה בUSB3 עדיף אבל לא חובה,ותמיכה בDDR3 . טווח התקציב שלי נע בין 500-800 סדר גודל. ודבר אחרון איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות ואיכות מוצר לוחות של אסוס או של גיגבייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אוקי אני עומד בפני שנת לימודים אוניברסיטאית ואני צריך מחשב נייד... עכשיו אני אהיה סטודנט אבל המחשב ישמש גם למשחקים... הכרטיס מסך הכי חזק שניתן להשיג כיום הוא X700 בארץ... עכשיו יש 2 שאלות: 1)האם היונה שווה באמת את הלחכות ולשלם עוד קצת כסף? כי המחשב הוא דיי דחוף (תוך חודש אני צריך אותו אצלי אלא אם יש סיבה ממש טובה לחכות) 2)האם מתכוונים להביא ניידים עם דגמים חדשים יותר של כרטיסי מסך? האם בחו"ל בכלל ה-X1600 משווק?
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להוסיף עוד 4 המפרט המלא מופיע בצד המודל של הזיכרון שלי הוא CM3X2G1333C9 לפי מה שחיפשתי לא ניתן להשיג עוד כזה. איזה זיכרון כן כדי לי לקנות שיתאים ויעבוד טוב ביחד? מה מונע ממני להתפנק לי עם 16 ג'יגה של זיכרון במחיר הזה ? ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3081
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? אפילו ה-Maximus Impact היוקרתי שכביכול מגיע עם 4 חיבורי מאווררים, רק אחד מהם הוא PWM והשאר נשלטי מתח.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמה שאלות. 1.יש לי לוח של ASUS דגם P5ND2-SLI השאלה שלי היא האם הוא יכול לתמוך בזכרונות של ע'ד 800MHZ בסטוק. 2.שאלה שנייה היא שכרגע יש לי שני סטיקים(2*512)של חברת סמסונג עם קירור של טרמיילטייק נחושת מולבש עליהם לצורך קירור נאוט לזכרונות..הם פועלים בתדר של 667 DC שאלתי היא אם אני יקנה זכרונות אחרים נגיד 2גיגה לצורך העניין האם זה ירד לתדר או שיאזן לי את התדר ל667?? משום שאני רוצה להוסיף פשוט עוד גיגה אבל שיהיה זכרון אפקטיבי..וראיתי זכרונות די טובים ביד שנייה(אגב אם יש למישהו הצעה אנא ה"פ)אך אם תמליצו לי לא לעשות את הנ"ל או לעשות משהו אחר אני יקבל זאת בברכה..משום שהחלטתי להוסיף זכרון ואני לא יודע אם להישאר בתדר שלי ולהוסיף פשוט עוד 1גיגה או לעלות בתדר ולהוריד את ה…
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תראו למה בתמונה של הזכרונות של OCZ רשום ATI CROSSFIRE ??? מה זה לא מתאים לאינטל פנטיום די ??
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן, שלחתי זיכרון ל OCZ לתיקון, דגם OCZ2G8002GK, כתוב לי בכרטיס שהם מחליפים לי ל OCZ2P800R22GK. האם הדגם החדש יותר טוב/פחות טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם FIREWIRE, LAN, בלי OC. המעבד שאני קונה הוא ה - Intel Core 2 Duo E6600 . בגדול אני הייתי מעדיף לא לעבור את ה-600 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים עדכון ללוח ולפי האתר של גיגה בייט עכשיו הלוח תומך במעבדים שעתידים לצאת. לא שזה הולך להיות מי יודע מה פרקטי להחליף מעבד אבל good to know!
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות לוח ASUS STRIKER EXTREME וקירור למעבד של SUNBEAM TUNIQ TOWER120 איך אני יכול לבדוק לפני הקניה אם הקירור יכנס שם? זה נראה כאילו די צפוף בלוח הזה סביב המעבד עם כל הצינורות והגופי קירור האלה... יש מישהו שיש לו את החלקים האלה ביחד??? תודה
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
רציתי שתמליצו לי על דגמים שונים של לוחות אם שתומכים בAGP במהירות של 8. ההמלצה לא בשבילי אלא בשביל חבר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מייעץ לו לבד. תודה לכולכם...
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
נאמר לי,גם ממישהו שמבין קצת,(אולי ) וגם מבעל חנות LOGIC PC, שחיבור ספק גנרי פשוט , אשר גורם למתחים לא יציבים, יכול לגרום לקבלים בלוח אם להתנפח. אמיתי או קשקוש ? אם כן, איך ?? ולמה ?? הרי קבל יודע לספוג מתח ואנרגיה, ויודע לאגור אותה ולשחרר כשצריך... הלוח שברשותי- ASUS P4C800 E DELUX, נקנה לפני כחצי שנה. ספק-SUNSHINE COMA, דגם 600W.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יותר חזק??? q8300 כבר יצא לשוק! ראיתי שהזיכרון מטמון שלו זה 4 מגה בייט ול-q6600 יש לו 8 מגה בייט אבל התדר של q8300 הוא 2.5 קיצור... מי יותר חזק?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם ה אסוס A7VC , תומך גם ב SDRAM אם לא איזה לוחות תומכים התקציב בסביבות ה-500
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4C800 E DELUX. שמתי לב שה PAT, וה ECC נמצאים ב DISABLE. האם להפעיל אותם? אם כן מה זה ייתן לי, במילים אחרות, מה ההבדל ?(תיאורטית ופיזית). זה יכול לגרום לאי יציבות? תודה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח חריגות עד 20 ש"ח חחח = 320 ש"ח! יש לי מעבד פנטיום 4 3200Mhz עכשיו רציתי לדעת אם אני יקנה מעבד Intel Core 2 Duo הוא יהיה יותר טוב מהמעבד שלי? כנסו יש 2 מעבדים אחד 295 ש"ח והשני 319 ש"ח אם אתם חושבים שאחד מהם יותר טוב מהפנטיום 4 שישי לי או ששנים יותר טובים מהפנטיום 4 3200Mhz אז אני רוצה השוואה בין המעבדים שאני מביא לכם עכשיו קישור אליהם http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429809 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4277 הריאשון יש בו 2000Mhz ובשני יש 1800Mhz והשני יותר יקר איך זה לא הבנתי אבל אני סומך עליכם אתם 100% מבינים יותר מימני. אני רוצה גם המלצה האם שווה ביכלל ליקנות אחד מהמעבדים …
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי כולם, לפני כמה חדשים הלך לוח האם של המחשב שלי. מפרט כללי של המחשב: מעבד: AMD Ryzen 3 2200G לוח אם: GIGABYTE GA-A320M-S2H זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 אני רוצה לחדש אותו, וחשבתי פשוט לקנות לוח אם ומעבד חדשים ומודרניים יותר. פה אני מתלבט בין AMD ואינטל. המטרה היא מחשב לעבודה ומשחקים קלים (minecraft) שיהיה משולב עם מסך רחב 34" שני כיוונים עיקריים (אני יודע שבטח אפשר יותר זול, רוצה מחשב שיעבוד טוב): 1. אינטל: i5 - 13400 Gigabyte B760M DS3H AX DDR4 2. AMD Ryzen 7 5700G AM4 Gigabyte B550M AORUS ELITE AX נראה ש AMD יצא מעט זול יותר, אבל אני לא יודע איפה הם מבח…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש מבית gigabyte, דגם GA-8SG667 (מבוסס על 648 SIS), וב- BIOS אין נתונים על טמפרטורה המעבד, ניסיתי אם כל מיני תוכנות, אם תוצאות שונות ומשונות. כאשר אני מפעיל תוכנה (לדוגמה MBM5), הטמפרטורה קופצת מ-22 ל-48 ל-33 ל-87 ל-120- (כן, 120- מעלות) אני רוצה לדעת מטמפרטורה המעבד לפני שמתחיל לעשות OC רציני, אחרת יכול לשרוף הכל. תודה על עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש משמעות ללוח המתקדם יותר ביחס לביצועי גרפיקה שגרתיים + בניית אתרים. המדובר גם ביחס לשדרוגים עתידיים אם יהיו. השאלה אם יכול להיות איזה הפסד מקניית ה61 תודה למגיב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה ממכם מחר אני קונה מחשב חדש החלקים סגורים אבל אני תקוע רק במעבד. אני צריך מעבד amd שיתאים ללוח אמ הזה: GIGABYTE GA-M68SM-S2L והמחיר שלו עד 760 שח תודה רבה למי שיעזור זה ממש חשוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=106&CatCode=110
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בזמן שהאתחול של המחשב עולה רשום לי 256 זיכרות NVRAM מה זה הזיכרון הזה????
-
- 7 תגובות
- 7.7k צפיות
-