מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
נגיד יש לי 2 סטיקים של זכרון במהירות של 400mhz .עם מעבד של 800 מגה הרץ.אבקש לדעת האם אני יכול להשוות זאת לכביש שבו יש 800 נתיבים ובו 800 פעילים ? ואם אני יוריד סטיק אחד הורדתי 400 נתיבים ובכביש יש רק 400 נתיבים ? תודה ! אם יש לכם הסבר פשוט כיצד להסביר על דואל .אשמח לשמוע.
-
- 46 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בהמשך לכתבה מ http://www.nrg.co.il/online/10/ART/785/982.html אני קראתי את התגובות ובאמת הייה דיון בפורום אוף טופיק .אבל לא לא נכנסו לקטע הטכני. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85751.0 לא הבנתי למה הכתב טעה.הרי רשום שחור על גבי לבן שזה תומך עד 400 ולא עד 500mhz.הבנתי מהדיון באוף טופיק שזכרונות מסוג mhz 500 רק מיועדים לאוברקולינג .ואם עושים המרה ,אז הזכרונות כן יעבדו במהירות כזאת למרות שהלוח לא תומך ??? בכל מקרה אנא בצורה פשוטה תסבירו לי בלי להכנס ולהרחיב למה הכתבה מוטעת .ואיך הלוח כן יתמוך בכך.ולמה צריכים לעשות אוברקולינג . תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
שלום.. יש לוח אם ABIT IS7 ויש לי את היציאה הזאת. מה היא עושה ואיך אני יכול לנצל אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון..........האמתי הבעיה הזאת שנוצרה אצלי אני חושב שהיא יתרון....אני לא יכול בלי להבין דברים אני משתגע. עכשיו אני יסביר את עצמי.....לפני שנה קיבלתי מחשב(בגיל 17 אחרי שהמחשב שלי הישן עברו עליו 6 שנים) ומאז הידע שלי התפתח והתפתח.... אבל פתאום חשבתי לעצמי איך עובד המחשב...הסקרנות הרגה אותי....והחלטתי ללמוד. לכן הסתכלתי במאמרים באתר וראיתי שם מאמר על המעבד..קראתי אבל לצערי את הקטע של איך המעבד עובד בתאורטי לא בצד הטכני(שאותו בכלליות הבנתי) אלא בצד המעשי הבנתי חלקים חלקים כלומר היו חסרים שם קטעי הסברה משלימים. לכן בקשתי היא אם מישהו יכול להסביר את זה ללא השכחת שום פרט--אני יודע שזה מוגזם לבקש דבר כזה אבל אני חושב שזה דרוש ביותר.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הרגע גיליתי שמסיבה מוזרה מאוד נשרפו לי 13 (!) קבלים בלוח האם. עכשיו, אני לא רוצה להתעסק יותר מידי ומעוניין לרכוש חדש, עכשיו יש לי התלבטות בין שני לוחות האם הללו: Abit - NF7-S ATX, nVIDIA nForce MCP2-T, DUAL DDR, Socket A, כ.קול/כ.רשת/400MHZ/AGPX8/USB 2.0 455 ש"ח ASUS - A7N8X-X ATX, nVIDIA nForce2 400, DDR400, Socket A, כ.קול/כ.רשת/400MHZ/AGPX8/USB 2.0 510 ש"ח אשמח לדעת איזה מהם יותר משתלם, ואם יש לכם הצעות ללוחות אחרים בתווך המחירים אנא כתבו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול מה תהיה השקעה טובה יותר מבחינת טוחח ארוך - DDR 400 OR DDR 500? זה נכון להניח ש- DDR 500 ישמשו אותי גם אם אחליף לוח אם בעוד שנתיים? כמו כן, אני לוקח לוח ל- SOCKET 754 והבנתי שהלוחות הנ"ל תומכים בעד 3 ג'יגה בהנחה שאני לוקח בשלב ראשון 1G ורוצה להגיע תוך חצי שנה ל- 2G - האם עדיף לקחת 2x512 או 1x1024? האם AMD64 עובד יותר טוב עם 2 זכרונות מאשר 1 ? קראתי שאיזה מקום שלא כדאי בכל מקרה למלא את שלושת ה- memory banks עם AMD 64 - זה נכון?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברשותי זכרון DDR 400 שפועל כרגע במהירות 333. יש לי לוח של ABIT רציתי לדעת איפה משנים את ההגדרות בביוס לשינוי מהירות הזכרון ל400. תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי a64 2800 עם epox 8kda3j (אני חושב,שכחתי אם זה הדגם אבל אתם יודעים איזה אני מתכוון) ויש לי מודול אחד של Twinmos של 512 ראם שרץ ב400 מגה הרץ ויש לי מהמחשב הישן שלי עוד אחד ג'נרי של 256 שרץ ב266 מגה הרץ אז מה עדיף למחשב שלי,להשתמש בשתיהם ביחד או רק באחד? (הרבה זכרון איטי או קצת זכרון מהיר? [הכל יחסי]) האמת אני אפילו יכול אולי להביא עוד אחד של 128 מגה גם של 266 מגה הרץ אבל זה לא קשור, כי לא בטוח אם זה יקרה
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בשביל זה הקמנו את tradezone, אין קניה ומכירה בפורום (ראה חוקי הפורום).
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בימים אלה לקנות מחשב חדש ויש ברשותי זיכרון DDR 400 של חברה שנדמה לי שהיא GENERIC (השבבים הם של NCP אם מישהו מכיר) ואני רוצה במחשב החדש 512MB. אני מתכנן להשתמש בסטיק ה"ישן" שיש לי ולהוסיף עליו עוד 256MB של GeIL. האם זה כל כך נורא להשתמש ב- 2 סטיקים מחברות שונות על אותו לוח אם? (כמובן ששניהם יהיו DDR 400) בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איזה לוח כדי לי לקנות לפנטיום 4 LGA775 ? חשוב שיהיה: DDR1 כרטיס קול איכותי כרטיס רשת גיגה תודה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה חברים, הגיע סוף סוף הזמן לשדרג את העגלה שלי ( P3 450@580). ההתלבטות הכי גדולה שלי היא האם ללכת על פרסקוט 2.4A או MOBILE BARTON 2500. בעקרון אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם, זכרון - 512 סה"כ, מארז חדש, וספק חדש. יש לציין שהמערכת מיועדת כמובן לאוברקלוק אני חשבתי על : AXP BARTON MOBILE 2500 - 590 NIS ABIT AN7 - 550 NIS GEIL PC3200 256MB - 280 NIS*2 -אפשר אולי גם רק מודול אחד כי הבנתי שה DC לא תורם הרבה במקרה הזה. Aero7 Plus - 160 NIS TOTAL: 1860 NIS לחלופין, מבוסס האינטל: P4 Prescott 2.4A - 750 NIS (מגיע עם מאוורר לא רע לפי מה שהבנתי לכן לא לוקח אחד יותר טוב) Abit Ai7/Asus P4P800 SE - 650/610 NIS GEIL PC3200 256MB - 280 NIS*2 TOTAL: 1920-1960 NIS * בכוונה …
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לעשות להם אינייבל או דיסייבל (אלו 2 דברים שונים) ובאותו ביוס - על איזה MODE לשים את הPIO כדי שULTRA DMA יופעל ?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, אני עצרתי את הקנייה של המחשב החדש בגלל התושבת החדשה של המעבדים של AMD את יכולים לספר לי קצת יותר מה ההבדל בין התושבת הזאת לקודמת לה? מה המחירים ומתי זה מגיע לארץ בתודה גל....
-
- 8 תגובות
- 477 צפיות
-
-
בקשר למעבד AMD athlom 64 עד עכשיו נתקלתי בעיקר בהמלצות חיוביות על המעבד, ולפי מה שהבנתי הוא עדיף על אינטל. חבר שלי קנה לפני חצי שנה מעבד athlon והיה לו ניסיון מר מאוד איתו הוא עשה לו הרבה בעיות, לכן אני רוצה לדעת האם מישהו שיש לו מעבד כזה ויש לו ניסיון עם מעבד מסוג AMD יכול להמליץ לי עליו ושאלה נוספת האם ניתן/אפשרי להתקין על מעבד מסוג ATHLON AMD 64 windows xp 32 bit או שחייבים גרסה מיוחדת של windows xp 64 bit תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מעכב בניית מחשב ללוחות חדשים ומעבד 3000+ socket 939 אני יודע שהמעבדים הנ"ל יהיו בשוק תוך שבועיים בערך אבל לא ראיתי הערכות לגבי זמינות לוחות מבוססי nForce 4
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
יש למישהו מושג? ניסיתי כבר את Aida Everest
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אם תראו הודעות אחרונות שלי הייתה לי בעיה עם ההארדיסק ועדיין נמשכת A disk read error occurred לפני שאני מעלה את הווינדוס ולא נותן לי להעלות וכשאני אני לוחץ ריסט זה שוב קורא שאני מוציא את הכבל IDE מההארדיסק ומחזיר חזרה לפעמים זה מסתדר ולפעמים לא. ניסיתי לשים כבל שהיה לי מפנטיום 3 ועדיין זה לא עזר שמתי לב גם שהכבל לא מתלבש כמו שצריך על היציאה של ה IDE שעל הלוח אבל הוא עבד כשקניתי את המחשב, סטירה לא? אולי משהו נדפק? בקיצור בזיגזג אמרו לי שהבעיה כנראה שההארדיסק מת והוא עובד מדי פעם אבל בתוכנה של WD זה לא הראה שום בעיות עכשיו צריך קצת כוח כדי להכניס את הכבל ל IDE כי הוא לא מתלבש משהו אז נשבר הצד של הפלסטיק הירוק ועכשיו אי אפשר לחבר לשם כלום הלוח הוא ABIT NF7-SL ויש לי עליו אחרי…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם מחשב מבוסס על: Celeron® D processor 325 2.53Ghz לוח ?IS7-V2 intel 848 מספיק בשביל להריץ סרטים, מוסיקה, אינטרנט וגם קצת משחקים ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256 sdram ו133 מגה הרץ שזה ממש לאט כשאני משחק sims 2 המשחק בקושי זז אז סגרתי כמה תוכניות פה ושם וראיתי השטח הפנוי יותר גדול מהשטח התפוס אין לי אפשרות לקנת זיכרון היום קניתי כרטיס מסך בכל הכסף שלי(gigabyte r9550 128mb) אחרי שסגרתי כמה תוכניות היה שיפור ממש גדול יש לכם עוד כמה טיפים בשבילי כדי לעשות אותו יותר מהיר? אגב הזיכרון המינימלי לסימס 2 הוא 256 תודה לכל מי שעוזר
-
- 13 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הכבלים שלא מגיעים לסוף הלוח אם(NF7-M) מארז ריידמקס מוסטנג
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הבנתי שהמעבד שלי עובד על 333 מגה"צ והלוח על 166... על כמה עובד הלוח והמעבד של 64? בתודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם יש לוח אם שתומך גם במעבדי ברטון וגם במעבדים של ה 64 ביט ? מאחר ואני קונה בורד חדש ומשתמש במעבד ברטון 2500 הישן שלי , רציתי לדעת האם אפשרי לשמור 2 אפיקים פתוחים.. כאילו לשדרוג עתידי האם יש דבר כזה?