מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לפני שנה שקניתי את המחשב אמרו לי כאן שאין שום סיבה שבעולם לקנות יותר מ-256mb DDR-RAM. היום, חלק משחקים מקרטעים בצורה מעצבנת ביותר עם כמות זיכרון כזאת (במיוחד שה-XP לוקח כמעט חצי מזה). אז בקיצור, למרות המחיר הגבוה מדי, אני כנראה אשכנע את ההורים שלי לקנות לי עוד 512mb זיכרון... ה-TRANSCEND הם הכי זולים שיש? אני לא ארגיש בהבדל מזכרונות של חברות אחרות נכון? אני לא מתכנן OC... אפשר לסמוך על החנות Simpletech? בכל מקרה, תמליצו לי מה כדאי לי לעשות... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שאני בכלל מתחיל את האשכול - קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם 2GB RAM, כדאי לי לקנות לו עכשיו עוד זיכרון? המחשב הינו למשחקים ואינטרנט. אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון עד 300 ש"ח ללא חריגות? הזיכרונות שיש לי עכשיו: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 + HEAT SINK - T667UB1G_I תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי בקצרה: לוח אם: VIA K8T800 (VT8383) rev. 01 שזה בעצם ga-k8vt800 Pro מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000+ זכרון: DDR, PC3200 (200 MHz), 512 MBytes, Hyundai Electronics אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב, בעיקרון אני רוצה עוד 1GB אבל תגידו לי גם בערך מה החירים של 2GB כדי שאני אוכל להשוות, בבקשה תכתבו גם אילו חברות מומלצות יותר ולמה ? ומאילו חנויות לקחתם את המחירים. שאלה קטנה נוספת שיש לי היא למה הCPUZ מראה שיש לי זכרון של 200MHZ ויש לי באמת של 400MHZ ? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים,אני זקוק כבר לשדרג את זיכרון המחשב ל1GB... [מפרט המחשב בחתימה] לאחרונה משחקים כבר נהיו בעייתים..BATTLFIELD2 מתפקד רק על כשאיכות הטקסטורות היא על נמוך ויש לו זמני טעינה מחרידים,בHL2 יש לי את תופעת הSTUTTERING,בFEAR יש לי קטיעות קטנות כשאני מסתובב במסדרונות ועוד דברים כאלו ואחרים.. 90% מהבעיות האלו שידרוג זיכרון יכול לתקן,ואני יודע את זה מנסיון [עוד זיכרון יאפשר לי לשים את הטקסטורות בBF2 לפחות על מדיון ויקצר זמני טעינה,עוד זיכרון בטוח יפתור את בעיות הסטאטרינג בהאף לייף2,ועוד זיכרון בטוח יועיל לביצועים של FEAR] בכל מקרה,רציתי לדעת איזה חברה מומלצת?והאם כדאי ללכת על סטיק אחד של 512 או על 256*2 ? חשוב לציין שאני רוצה לבזבז כמה שפחות כסף על זה.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. בזמן האחרון התחלתי לחשוב על שדרוג כרטיס המסך , אבל ככל שנכנסתי לעומק העניין התגלו המון בעיות שנובעות מכך שכאשר קניתי את המחשב הייתי די טיפש.השקעתי הרבה כסף במעבד ובדברים החשובים באמת (שאז לא ידעתי שהם החשובים באמת) לא השקעתי כלום , ועכשיו אני מוצא את עצמי צריך להחליף גם ספק וכנראה מארז ע"מ לקנות כרטיס מסך . בכל מקרה , אתמול המצב החמיר , סתם מהתעניינות בדקתי קצת את לוח האם והצ'יפסט שלו וגיליתי שהמצב יותר קשה ממה שחשבתי.יש לי לוח אם גרוע מאוד של MSI עם צ'יפסט G31 (לא זכרתי בכלל שיש צ'יפסט כזה) והבעיה הכי חמורה שלו (אוברקלוק לא מעניין אותי אז זו לא בעיה מבחינתי) היא שחריצי ההרחבה לכרטיס מסך הם PCI 1 עם רוחב פס של 8GB/s . . . בכל מקרה , מה שאני מבין מזה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3200 וניס, אני עומד להתקין את הWIN64BIT, והשאלה שלי אם צריך להתקין דרייברים כלשהם, כי אני יודע על הרבה שלא התקינו אבל באתר של AMD יש את זה: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP x64 Edition and Windows Server 2003 x64 Editions Version (exe) 1.2.2.1 - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination that match the instantaneous user performance need. Download this Setup Installation program (EXE) to automatically update all the files necessary for installation. This package is recommended for users whom desire a graphical user interface for installation. This .EXE driver is a user friendly localized software in…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא רלוונטי - ראיתי שמה שיש על גוף הקירור הסטאנדרטי מספיק. ------- אני בונה את המחשב שלי ובחוברת הוראות של לוח האם וגם של המעבד עצמו לא מצאתי שום אזכור למשחה תרמית. שמתי לב שעל גוף הקירור של המאוורר שמגיע םע המעבד יש חומר שמודבק שם בצורה קשה כזאת שכנראה "נמסה" ומתפשטת עם הזמן. זה מספיק? יש לי משחה ZM-STG1 של ZALMAN(בת חצי שנה עד שנה).
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך בבקשה מדריך להתקנת דרייברים ללוח אם מסדרת הZ77 של גיגהבייט ... תודה מראש =]
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אפשר מדריך איך לחבר חלקים ללוח אם כמו : זיקרון דיסק קשיח וכרטיס מסך...
-
- 11 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רק צריך לדעת לאיפה החיבורים מהפאנל הקדמי הולכים ה reset וההפעלה וכדומה אני ידוע שיש קבוצת פינים שהם הולכים לשם אבל אני צריך לדעת בדיוק לאן כל אחד הולך תודה
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
צריך מדריך מפורט איך עושים את הסמרט רספונט צעד אחרי צעד , קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה Intel RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב בצורה מפורשת
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כמה עולה? של pqi רשום DDR-400 256MB PQI 0101-06D1 MDAD-322FA אז אני צריך אחד זהה לו... אני יודע שזה 256 מגה של pqi, ו400 מגה הרץ....אבל בזאפ יש c3 וc2.5... איך אני יודע מה אני צריך? יש לכם גם חנות אולי מומלצת לקנות ממנה? עכשיו עוד שאלה... אין לי לוח שעובד במהירות כפולה... אז אין לי זוג של מסילות... אלא שתי מסילות בלבד... זתומרת אין לי זוג מסילות ועוד זוג..... יש לי רק זוג אחד... אז אני שם לצידו של ה256 עוד 256 במסילה שקרובה אליו נכון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני צריך לדעת כמה המעבדים עולים ומאיפו אפשר להשיג אותם - הכי זול <> הכי זול!!! שהחנות תהיה בארץ והאתר היה בשפה עברית והמחיר הכי זול שפאשר (לא לכתוב מחיר מעל 1000 שח') תודה רבה רבה!!! AMD Athlon 64 BIT 2.5 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 2.8 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.0 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.2 כמה עולה? תודה רבה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום ניסיתי ליצור כותרת עניינית אני מקווה שהצלחתי המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATRIX (משהו פרה-היסטורי) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. האם כדאי ללכת על מעבדי AMD או אינטל מבחינת יחס מחיר\ביצוע? לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה אם מעבדי AMD טובים פחות או יותר למה שאני צריך. תודה חיים
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב ביתי פשוט למשפחה. אני רוצה שהמחשב יוכל גם לשמש ילד בן 11 למשחקים, לאו דוקא ברזולוציה גבוהה ולא עם כל האפקטים אבל שאפשר יהיה לשחק בו. אני צריך לפחות 250GB דיסק קשיח ומעדיף לפחות 2GB זיכרון כל זה עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש לכולם[br]פורסם בתאריך: 2.03.2008 בשעה 17:28:26 סליחה, פירסמתי בטעות בפורום הלא נכוןאני אפתח מחדש בפורום של מפרטי מחשב
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
צריך לקנות מחשב חדש למצלמות אבטחה להורים.. חושב פשוט לתת להם את שלי ולשדרג את השילוש הקדוש שלי. אבל זה משהו שצריך להעשות בקרוב.. שימוש עיקרי שמעמיס על המעבד - פתיחת RAR'ים של כמה ג'יגות. אני חושב כרגע על משהו ברמת מחירים של Core2Duo E6300 - 450nis Gigabyte P43 board - 480nis / Asus P5Q Turbo - 700nis G.Skill 4gb DDR-II 1066mhz - 310nis מה שאומר עד ה-1300-1500 ש"ח. בכלל הולך לצאת משהו ברמת מחירים הזו בקרוב, או שאנחנו מסתכלים על צפי של מינימום 700 ש"ח מעבד וסכום דומה ללוח. יש כבר בנצ'מרקים ברחבי הרשת? ההורים לא ממש ירצו לחכות, השאלה אם זה בעצם שווה את זה ואפשרי באותה רמת מחירים של מה שקיים כיום במיינסטרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנסו בבקשה לתמונה פה: http://planet.nana.co.il/omri222/AMD64.JPG ותראו את הcore speed הוא על 1800 ולחבר שלי יש אינטל הוא אומר שאצלו רשום 3000 ויש לו כולה סלרון די 2800 איך זה שאצלו יש יותר?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. רציתי קצת מידע לגבי לוח ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI איך הוא מבחינת ביצועים וOC? מה החסרונות שלו? זה הלוח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1811&products_id=15794 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בעוד כשבוע שבועיים ככה אמור להגיע לארץ המעבד החדש Intel Itanium 2 וברגע שהוא מגיע אני מקבל אותו. רציתי לדעת מה עושה אותו יותר טוב ממעבדים אחרים? במה הוא מיוחד? ועוד מידע אפשרי.. תודה...
-
- 43 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... קניתי מחשב עם לוח אם asrock extreme 4 רציתי לדעת אם מותקן עליו כרטיס רשת אלחוטי?,במידה ואין איזה כרטיס רשת אתם ממליצים?או שזה לא משנה איזה סוג דגם לקנות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
צריך מידע על הלוח Asus P5WDG2-WS 975X CROSSFIRE מה טוב בו ? מה הוא מיוחד לCF ? ואם כן בכמה אחוז הוא משפר מערך CF תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הבנתי שהוא תומך SATA-II בגלל שרשום ככה : SATA 3Gb/s והבנתי ממכם בפורום שזה אומר SATA-II אני צודק או שזה רק SATA-I ?? למקור :http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 405 צפיות
-
-
איזה זכרון עדיף יותר dual channel או ddr2? ומה זה בכלל Dual channel???
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ממקדנית בזמן המאוד קרוב, זה AMD 3000 64bit ולוח האם שלו הוא RS482 של ECS. מעולם לא שמעתי לא על הלוח אם הזה ולא על ECS, ואני לא מוצא עליו מידע ברשת, אם אתם יודעים משהו על זה, בבקשה שתפו אותי, אני לא רוצה ליפול פה...
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.0A GHz "Northwood" (8k L1, 512k L2 תודה כמה FSB וכל זה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-