עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. פשוט הלוח שברשותי עם כרטיס מסך מובנה שדי מגביל אותי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  2. צריך לוח טוב לOC עד 600 ש"ח תומך בקונרו 6300 בלי כרטיס מובנה תמיכה ב SATA 2 זיכרון בתדר 667 ATX

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  3. אני בודק כרגע לוחות למעבד שלי - לא שיש לי כסף אבל לכשיהיה בכל אופן אני רוצה לוח טוב לOC , טוב מאוד! לצערי הASROCK איכז אותי קשות עוד משהו אני רואה שאין לוחות עם תמיכה בDDR!? (שיעשו 2,2 =\) אני סתם קניתי תFX =\ זכרונות כאלה מעולים בOC ולא נהנתי בהם , לא היתה לי האפשרות להנות מהם אם יש אני רוצה גם כרטיס קול איכותי מובנה -כמו של הGA זה שהאתר סיקר אותו לא מזמן.. כמובן שיהיה ביוס עשיר אפשרויות תציעו את כל מה שיש (אם בכלל =\) גם זולים וגם יקרים כמובן תומך PCIE ולא AGP

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by assafmag,

יש רעיונות? האם כדאי לקנות את DFI INFINITY למרות שאני לא מתכוון לעשות OC או לוח אחר זול יותר ולשמור את ההפרש נגיד להוספת זכרון?

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by itelon,

צריך לוח ל OC עד 690 ש"ח 333-350 באס

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by J.allmighty,

ה p4p800 se מת ואני צריך מחליף הלוח חייב להיות עם 2 כניסות sata AGP Raid 0/1 כרטיס קול , רשת לוח שנותן ביצועים טובים למשחקים וOC (אדיפות למשחקים) לא חובה Asus אני חושב בכוון הזה http://www.intel.com/products/motherboard/d865perl/index.htm ניראה לי לוח מצויין מה אתם אומרים ? תקציב הוא 600 -700 שקל

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש והקיצר אני צריך שתביאו לי איזה דגם טוב של לוח אם לAMD סוקט 939 עד 900ש"ח רצוי של MSI נ.ב יש דבר כזה זיופים במעבדים של AMD או שזה רק שמועות..? ומה אני צריך לקחת בחשבון שאני קונה את הAMD ATALON 3200 64BIT הוא טוב או שלא?

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

אמממ בעיקר OC , אם לא נכנס בתקציב משהו טוב לCF אז שיהיה בלי CF .. HD4870 של GIGABYTE E8400 2GBX2 800MHZ KINGSTON אם צריך עוד משהו תגידו תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by yoss,

יש המלצות? האם זה נכון שintel815 לא תומך ביותר מ512 מגה של זכרון?

10. Started by ishapach,

צריך לוח אם מותאם למשחקים אם DDR2 ותאימות למעבד D intel pentium מומלץ שיהיו שני חריצי כ.מ. PCI-E 16X

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  11. אני צריך לוח לפנטיום 4 ht עדיין לא החלטתי אם פרסקוט או לא... אגב אני יודע שיש הרבה מעבדים של 2.8... יש a,b,c ועוד וכבר התחרפנתי... מה הכי טוב למשחקים/אינטרנט? אוקי אז לשאלה החשובה: אני צריך לוח טוב, מבית טוב, לא צריך רייד ושטויות כאלה, אבל כמובן שיואסבי2 ופיירווייר, כמו כן אני רוצה את הכרטיס קול המובנה הכי טוב שיכול לבוא בתקציב... OC לא הכי מעניין אותי, וזהו בעצם.. מה עוד כבר יכול לבוא עם הלוח? אם יש לוחות עם פיצ'רים מעניינים תכתבו, תכתבו מהו הפיצ'ר ואני ישקול אם זה מתאפשר מבחינת התקציב (שלט, כבלים עגולים וכדומה..) יציאות מקדימה חובה, גם ליואסבי וגם לאודיו. אגב, הלוח יתאכסן כנראה בchencro xpider (gaming pro(

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  12. צריך המלצה ללוח מיקרו ATX (ויותר קטן) עם כרטיס קול רשת ומסך מובנים. בלי מעבד, שיהיה סוקט 775 (תומך פנטיום D) כמה שיותר זול עדיף, לא מחפש פיצ'רים מיוחדים, רק שיהיה DDR2 תומך לפחות 800MHZ ושיתמוך SATA.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  13. Started by idanmal,

אני צריך לוח אם עד 400 שקל למעבד 3200 AMD תמליצו לי על משהו עוד משהו ששחכתי לציין שאני צריך לוח עם כרטיס מסך מובנה,זה בשביל חבר נשרף לו הלוח ,היה לו אחד פשוט כזה עם רדאון X 200 עליו משהו כזה...

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by h_yoav,

יש לי מעבד lga775 3.0 ויש לי כרטיס מסך radeon 9800xt אני צריך לח שיתמוך בשניהם ואני לא רוצה לוח שיתמוך רק בagp כי אני ירצה לשדרג בעתיד

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by MeMaster,

תודה ויום נעים

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by most,

מי שקרא את ההודעות האחרונות שלי בטח יודע שהיו לי בעיות במחשב... לפי כמה בדיקות שעישיתי לבסוף התגלה שנדפק לי הלוח אם בלבד ומכיוון שיש לי מעבד amd athlon 2000 (שהוא סוקט A כמובן) אני מחפש לוח אם לסוקט A. אין לי צורך במשהו מיוחד...אני צריך שהוא פשוט שיעבוד טוב עם המעבד(למרות שלפי מה שאני יודע לא צריך התאמה מיוחדת בין מעבד ללוח אם חוץ מעניין הסוקט)ואם אפשר אז שיתמוך ב-oc ...אני רוצה משהו זול בערך עד 300 שקל ושיהיה ממקום שאתם יודעים שהוא אמין. תודה

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום לכולם, רוצה לשדרג מחשב משרדי שהלך לו הלוח או המעבד. צריך לוח+מעבד+זיכרון עד 800 ש"ח אין כרטיס מסך אז צריך להיות אונבורד. השימושים הם כמעט אך ורק משרדיים - אופיס ומיילים. אולי לפעמים איזה סרט פה ושם. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  18. היה לי לא מזמן ויכוח בנושא, והוא טען שהפנטיום יותר חזק ב בFPU ושה Athlon הוא טוב רק למשחקים (חחחחח....) עכשיו, אני יודע שזה לא נכון ואני צריך לינק לאיזה כתבה בנושא כדי שאני אוכל להוכיח לו את זה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by alias,

לסוקט 754 והמחיר עד 600 (עדיף לוח אם שיש בו 4 חיבורים של זיכרון אם יש כזה?!) שיהיה טוב גם לאובר קלוק ועוד לוח אם שנראה לכם הכי טוב לסוקט הזו וכמובן תביאו קישורים לכל הצעההה אם אפשררר תוודה רבההה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי. טוב, אני עושה את זה די מאוחר אבל אני מנצל אחריות על לוח האם הנוכחי במערכת לפני שתפוג האחריות. (הבעיה היא בכרטיס הקול) השאלה היא אם יש לי בכלל על מה לנסות לנצל כי אני לא בטוח שהלוח עוד מיוצר. ומדובר בסוקט AM2 (לא פלוס) אז גם אין לי מושג אם עוד יש לוחות אחרים לתת לי במקום שעובדים עם התושבת הזו. בכל אופן הלוח הוא GA-M55S-S3 של Gigabyte. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by יהונתן,

אהלן קניתי מחשב חדש לפני שבועיים... רציתי לדעת אם אני צריך לעדכן את הלוח ASUS STRIKER EXTREME אני חושב שקראתי איפה שהוא על מישהו שקנה ועדכן... עם מישהו יודע משהו על זה אני ישמח תודה...

• 6 תגובות
    • 480 צפיות
  22. Started by Impreza,

יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  23. Started by Impreza,

יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M עוזר לכם? זה BX99B והלוח תומך ב 100 מגה הרץ

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני כבר כמעט חודש מנסה להרכיב מפרט ועד עכשיו כל החלקים ברורים לי לגמרי חוץ מלוח האם. ההתלבטות שלי היא בין שלוש לוחות (ואפילו יותר). הלוחות העיקריים הם: Abit AN8 Ultra, MSI K8N Platinum, ASUS a8n-e. לגבי הASUS a8n-E אני יודע שאני צריך לרכוש את הREV 2.0 בגלל שהגרסה פותרת את בעיית המאוורר הגרוע. אני גם כן יודע שזה לוח נחמד לOC ומספק כלים לא רעים. הAN8 Ultra הוא תעלומה בשבילי. מצד אחד יש רבים שטוענים שהגרסת ללא המדבקה (עם ההטבעה) היא גרסה מצויינת שנותנת לי גם את האפשרות לתת מתח גבוה לזכרונות - דבר שאצטרך בוודאות בעתיד. אבל מצד שני, אני לא מצליח למצוא שום מקור שאכן מוכיח את העובדה שהגרסת ללא המדבקה לא עושה בעיות עם זכרונות C2.5. כמובן שקראתי בפורום פה וגם בפורומים של ABIT אך ל…

דיונים חדשים בפורומים