מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום מתחיל לבנות מערכת חדשה מבוססת קונרו והשאלה שלי היא : איזו חברה לקחת ומה התיזמונים הכי טובים בזכרונות הDDR2 667 בקיצור צריך המלצה לזכרונות מהירים וטובים (אין הגבלת מחיר אך כמובן לא להסחף) תודה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח אם מישהו יגיד לי מהיא הטמפרטורה האידיאלית לעבודה, עם מעבד Intel Pentium 4 1.7Ghz. תודה מראש אורי.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וחשבתי כמה חשוב שיהיה לי קירור לזכרונות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי. אני שוקל על לקנות מעבד AMD Phenom 9500, וכבר זמן רב ששאלה זאת נושאת על ליבי - אפשרי לחבר מעבד AM2+ ללוח בעל תושבת AM2? תודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
להלן הדרוג עלפי לוחות האם שאמורים לצאת מפסי הייצור של היצרניו השונות ב 2005: ASUS תייצר 50 מליון לוחות אם, Foxconn תייצר 40 מליון לוחות אם, Elitegroup Computer Systems - ECS תייצר 20 מליון לוחות אם, Gigabyte תייצר 16 מליון לוחות אם, MSI - Micro-Star International תייצר 15.5-16 מליון לוחות אם. המספרים האלה כוללים את הלוחות שהיצרניות מייצרות עבור לקוחות OEM. חברת Foxconn מיתכוונת להגביר פי 60 את המכירות שלה לשוק הפרטי. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050526A1003.html
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בפעם האחרונה שהייתי בחנות מחשבים אז המוכר אמר לי שהוא החליף לי את הזיכרון מ SDRAM ל DDRAM ללא תשלום זה היה נראה לי מוזר אבל לא התייחסתי כי הוא איכשהו קרוב משפחה שלי... לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה אוורסט וסתם הסתכלתי שם על כל מיני דברים ופתאום אני רואה שיש לי זיכרון SDRAM שאלתי חבר שלי והוא אמר שיכול להיות שהוא פשוט שינה את השם בביוס כדי שזה יראה כאילו יש לי זיכרון DDRAM אז אני רוצה לדעת אם זה נכון או שפשוט התוכנה הזאת לא ממש מדייקת? או שאולי יש אפשרות לבדוק את זה על ידי הסתכלות על הכרטיס עצמו? יש הבדל במראה שלהם? תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה היה רעיון חכם לקחת מעבד של AMD? זה מה שהומלץ לי כאן לקחת (וגם מה שלבסוף הזמנתי) אבל אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם לבין אינטל ואם הם נחשבים לטובים יותר בתחומים מסוימים וכדו'.... תוכלו להסביר לי את ההבדלים? ניר.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות סה"כ 8gb זיכרון השאלה היא 1.האם לקנות זוג אחד של 2x4 או 2 זוגות של 2x2 האם 2 זוגות משפר את מהירות התגובה? 2.האם אפשר לשים זוג אחד של 2X2 וזוג שני של 2x1 שזה סה"כ 6 gb .? תודה למשיבים ושנה טובה
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חברה סתכלו בתמונה. הטמפרטורה של הלוח אם שלי היא בסדר? ומה הטמפרטורה הלא רמויה ללוח אם? תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
כותרת.. אני רוצה לוח אם טוב ל-OC, כולל USB 3, שיתמוך ב-SLI בתקציב של בערך עד 700 שקל (מ-TMS) האם זה הלוח הכי משתלם שאני יכול להשיג: http://www.tms.co.il/product/11284 ? אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מתלבט בין i5 6500 לבין i7 6700. שאר המפרט החדש: DDR4 16G evo 850 660 GTX האם יש יתרון לi7 בחווית השימוש עם התוכנה סוני וגאס 13 פרו? זמן הרנדור פחות משמעותי. אני עורך בFHD. האם לדעתכם שווה להשקיע בi7? עם i5 המחשב יהיה "מושבת" בזמן הרנדור לעומת הi7? לא אוכל לעשות דברים במקביל? למשל עם המחשב הנוכחי שלי כיום phenom 965 8g ddr3 660 gtx התוכנה מגמגת כשאני מנסה להפעיל דרך התוכנה את מה שערכתי עד כה, במיוחד כשיש כמה שכבות זה ממש מרגיז. אני צריך להפעיל את הקטע עשרות פעמים עד שאוכל לצפות בו באופן חלק כמו שהוא אמור להיות. יש לזה קשר אולי ל660? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 4GB של זיכרון - 2X2. לאור המחירים הנמוכים חשבתי לשדרג ל2X4 סה"כ 8GB של זיכרון. האם השדרוג הזה יתן לי משהו? http://www.ebay.com/itm/AMD-8GB-4GB-X-2-DDR3-1333MHz-PC3-10600-PC-Memory-RAM-for-Desktop-/140729808041?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item20c42674a9 http://www.ebay.com/itm/AMD-4GB-DDR3-1333-CL9-Entertainment-Edition-Memory-RAM-/360489215938?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item53eed4e7c2 חשבתי אולי להזמין את אחד מהסטיקים הבאים למעלה. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברצוני לקנות מחשב בזמן הקרוב, אך יש שאלה שמטרידה אותי. מה עדיף לעשות, לקנות את הIP35 PRO עם צינור קירור נוסף, חיבורי סאטה חיצוניים ו2 חיבורי PCIE ב950 ש"ח, או לקנות לוח אם בלי 2 חיבורי PCIE, בלי ESATA ובלי הצינור הנוסף ב750 ש"ח. ניתן לרכוש חיבור סאטה חיצוני בתשלום של 52 ש"ח, כך שזה 800<950. השאלה האמיתית היא האם עדיף לקנות CROSSFIRE (מפני שהP35 תונך רק בזה), ולחייב את עצמי לקנות ATI, או לקנות כרטיס מסך בודד או של נווידיה או של ATI, ובשנה הבאה למכור אותו ולקנות אחד חדש? בתודה רבה, אור כהן.
-
- 98 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם בסביבות ה- 400 -500 ש"ח למעבד PD 2.66 GHZ 805 שבלוח אם יהיה כרטיס מסך מובה כמו 6100 או 6150, המחשב מיועד לעבודה משרדית בלבד.
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
1.83 ג'יגה הרץ ולא 2500 כפי שקוראים לזה??
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שלחברת AMD יש מספר תושבות למעבדי ה-athlon 64 שלה. שאלתי היא מה זאת התושבת הזאת- socket 940 ומה זאת התושבת הזאת- socket f 1207 שאלה נוספת שיש לי היא שאני יודע שתושבת ה-am2 היא בעלת 940 פינים. שאלתי היא מה הם תפקידם של הפינים במעבד, ובמה התושבת הזאת שונה מתושבת ה-940? תודה מראש ךעונים וללא עונם
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי זיכרון 2X256 ddr400 pc3200 בקיצור התקנתי אותם במחשב ביחד עים ה256 שהיה לי ויש לי עכשיו 768 המחשב זיהה אותם יפה אבל האים צריך להגדיר משהו בביוס תודה על העזרה שתגיע
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אפשרויות האוברקלוק פשוט מדהימות ב - E6300 הגיעו לשיפור של 100% http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=1
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
המלצתם לי על מפרט עם AMD ואני פשוט לא מכיר את החברה. אנא עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
הלוח GIGABYTE MA770OT-UDE כרגע יש לי 4G RAM אני רוצה להוסיף עוד 4G אבל הלוח הוא DUEL CHANNEL האם זה אפשרי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! לחבר שלי יש פנטיום 4 3ghz ומכיוון ששלו נשרף מסיבה כלשהי הוא מעוניין בקניית לוח חדש עד 700-800 שקל על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש המלצה ללוח אם.. אשר יהיה בסוקט am2 יתמוך בחיבור AGP וב DDR2 קיים כזה דבר? אם כן אשמח להמלצה
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני באמצע בניית מפרט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=57661&start=0) ורציתי לשמוע את דעתכם לגבי האתלון64 בסביבת חלונות סרבר 2003, תחת מולטיטסטינג כבד. האם כדאי יותר לקחת Pentium 4 3.0GHZ 800FSB? האם בכלל כדאי לקחת מערכת כפולת מעבדים כלשהי במעט יותר כסף? המערכת היא לצרכי למידה ושימוש עצמי בלבד. תודה! ;D
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
במחשב שאני מתכנן לקנות אני מתכוון לשים 4 וננים של 250b ש-3 מהם יעבוד ביחד ועוד אחד לקבצי מערכת. הומלץ לי בהתחלה, בלי קשר לקחת את P5B כי הוא OC טוב. אבל לאחר הכתבההיום באתר, קצת לא הבנתי אם אני יכול. הכוונה היא ל-P5B Deluxe. ואם לא, איזה לוח אחר הייתם ממליצים לי עליו בטווח המחירים שלו.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי עשיתי לחבר הצעת מחשב מדובר בksp כי רק הם מוכרים את הלוח הנל עשיתי לו מפרט נחמד בעזרתכם תודה כאן לכולם ועכשיו הוא אמר לו שם שעלאק זה לא מסתר נווידיה עם הלוח דיברתי איתו והוא לא מוכן לשמוע הוא אמר שהוא לא לוקח אחריות כי "זה לא תואם" כנראה שמע את המילה כרוספייר ונלחץ הסתכלתי ראיתי ביקורות על הלוח וראיתי שהרכיבו עליו 7900gtx נכנסתי לאתר של אסרוק ושם גם ראיתי רשימה של כרטיסים שהלוח תומך עכשיו אני רוצה להסביר לו את העניין ולא יודע איך??? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-