עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Snufkin,

לוחות האם הבאים: nVIDIA nForce3-250GB - Epox 8KDA3J - 3Y Warranty nVIDIA nForce3-250GB - Gigabyte GA-K8NS - 3Y Warranty מה עדיף למשחקים, ולמה. מה ההבדלים העיקריים בינהם? הבנתי שההבדל במחיר הוא לא גדול ושני אלה הם המומלצים

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  2. Started by abarbotel,

היי שאלתי שאלה לגבי ווינדוס ולא קיבלתי מענה בפורום ווינדוס אולי כי אין שם מספיק אנשים אני אשאל פה מקווה שלא ימחקו בכל אופן: בווינדוס 7 ישנה אפשרות לעשות ערכות נושא שכוללות רקע לשולחן עבודה צלילים ושומר מסך אבל כיצד אני מוחק ערכת נושא שהרכבתי?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  3. Started by Yarimiz,

היי כולם, סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz, והפעם: סיקור התכונות העיקריות של הלוח Z97 GAMING 5 של חברת MSI תחרות מגניבה על פד גיימינג של חברת MSI! לכל מי שצפה עד היום בסרטון(ים) שלי, אני רוצה להודות על כל דקה שהקשדתם להם. אם עשיתם לייק, הגבתם או אפילו לחצתם דיסלייק - תודה! צפיה מהנה ובהצלחה!

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  4. Started by most,

אני צריך שתמצאו לי לוח אם לסוקט A במחיר של עד 300 שקל. אל תביאו לי מ-KSP כי התקשרתי אליהם והם אמרו שאין להם ולא יהיה להם יותר לוחות אם לסוקט A.

• 1 תגובה
    • 380 צפיות
  5. AMD מאשרת כי מעבדי ה-Carrizo החדשים שלה יוצעו אך ורק בגירסאות BGA מולחמות, ולמעשה יתחרו ראש בראש במשפחת שבבי ה-U הניידים של צ\'יפזילה. קרב אבוד מראש או תחילתו של מפנה עבור היצרנית באדום? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9/

6. Started by johnyG,

חיפשתי גם באתר וגם ברשת כתבה שמסבירה באופן ישיר וברור מה ההבדל בין הצ'יפסט החדש 915 לבין הצ'יפסטים הקודמים 875 וכו'? מה בעצם נותן לי הצ'יפסט החדש ומה נותן לי הסוקט החדש 775? תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  7. היי כולם מאחר והחלטתי לרכוש מעבד E8400, אני מחפש לוח אם שיתמוך גם במעבדים מרובעי ליבה ב-45nm. ההעדפה שלי היא לחברת אסוס, לא ג'יגהבייט ולא השאר. יש לי כמה שאלות: האם אפשרי להצמיד למעבד לוח על בסיס P965 או Nvidia 680i שלא יפגעו בביצועים עתידיים? בעיקרון אני מחפש את הלוח הכי מתקדם על בסיס אחד מהצ'יפסטים למעלה או P35 חשבתי על אסוס Сommando או P5N32-E SLI איך הם? תוכלו להמליץ לי גם על על אחד הלוחות שלהם בעל הצ'יפסט החדש יותר כמו P35 חוץ מאחד מהלוחות שהזכרתי למעלה..? האם הם תומכים במעבדים מרובעי ליבה 45nm? (אם ארצה לשדרג עוד שנה למרובע ליבה) האם הם תומכים ב- PCI-e2.0? איך אפשר לדעת? והאם זה הכרחי לכיום עם כרטיסי מסך חדשים? כי אני מתכנן על 8800GTS G92. יכולים לעזור? אני ממש בהת…

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  8. אני בוחן הרחבת זיכרון ע"י תוספת 2 זכרונות 512 PC2100 כ"א. או החלפת הזכרון הקיים ב 3 זכרונות PC2700 512. 1. האם עלולה להיווצר בעיית יציבות הנובעת ממילוי כל הבנקים. 2. ע"פ גיגה בייט (חוברת) הם לא ממליצים יותר מ-2 זכרונות 2700. 3. האם החלפה ל 2700 תשפר משמעותית. אני זקוק יותר ליציבות ופחות למהירות (עבודה עם קבצים גרפיים גדולים) או להשאר עם 2100 ולחסוך את ההפרש . 4. לאור הצרכים הנ"ל (לא OC) האם יש חברה שאתם ממליצים יותר (יש במחשב כאמור 512 PC2100 של קינגסטון). מערכת: לוח GA-7VRXP מעבד AMD 1800 WINDOWS 2000 שהיה לכולם סופ"ש קריר בהמשך לשעורי בית והתלבטויות לסוג הזיכרון וההוצאה הכספית אני מעלה את האפשרויות הבאות: 3 סטיקים של TwinMos 512MB 333MHZ PC 2700 DDR (עלות 360 ש"ח כ"…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. אני משדרג דרך המכירה הקבוצתית המפורסמת לכונן SSD. במסגרת השדרוג החלטתי להרחיב זכרון מה-4 הקיים (בתצורה של 2+2) וחלונות 7 בגרסת 32 ביט לחלונות 7 בגרסת 64 ביט. כמובן שאני מתכוון להרחיב RAM. אני מתלבט האם לרכוש 4 או 8 ג'יגה נוספים. שאלתי הנה: בשימושי אופיס/אינטרנט וגם משחקי תלת מימד (סימולטור טיסה בעיקר) האם אראה ביצועים טובים יותר בנפח כולל של 12 גי'גה, או שההבדל לעומת 8 גיגה הנו זניח ומטה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shura,

יש לי כמה שאלות בקשר לזיכרונות: דבר ראשון האם יש הבדל גדול בין 333 ל 400 ועד כמה גדול והאם זה שווה תכסף. ומה ההבדל בין 256MB Kingston לבין 256MB Kingston CL2 ואם זה שווה תכסף

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. Started by okpimp,

שלום, יש לי לח אם מדגם AsrockXfire וכתוב במפרט שלו: 1 x HDMI_SPDIF header ביצאיות. השאלה שלי היא איך אני מחבר את ההתקנים האלה.. כי אין יציאה אליהם בלוח, אז איזה כרטיס או תוספות צריך כדי להשתמש בהם? תודה

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  12. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי מעבד e6750 של אינטל 2 ליבות 2 גיגה זיכרון מהירת 800 לוח של אסוס p5k p35 וספק כוח של enemarx 500 w ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של 9800 gtx 512 האם המחשב שלי מספיק טוב האם יכול להיות לי צוואר בקבוק ןמה זה צוואר בקבוק בכלל אשמח לקבל תשובות

13. Started by simon_baren,

היי, אני מחפש לוח אם+ מעבד AMD+זכרון פנימי (הזכרון בסימן שאלה) יש לי תקציב של 1600-1800 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  14. זה מאוד מאוד דחוף לי אבא שלי רוצה שנלך עכשיו איזה לקחת את ה6400+ אני צריך להזמין ועכשיו אני בכל זאת הולך לקנות את הלוח אם!!! אם אפשר לא תגובות רק של השם אלה במה הוא טוב ואיך ובאנצ'ים תודה!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות את הלוח ?ASUS? - ?P4V800D-X s478, PT880Ultra, AGP, SATA, Raid? בגלל שהבנתי שהוא הלוח היחיד אשר תומך ב-pci-e יש לי סוקט 478 בפרטים של הלוח רשום שPCI Express x16 (x4 mode only)? עכשיו זה יוריד המון מהביצועים של הכרטיס?כי איך שהבנתי בכרטיסים של ה-agp אם שמים כרטיס שהוא 8x בלוח שהוא 4x הביצועים ממש כמעט אותו הדבר איך זה בקשר pci-e? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  16. כנסו לקישור https://www.asus.com/Motherboards/P8P67M_PRO/specifications/ 4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 2200(O.C.)/2133(O.C.)/1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz Non-ECC, Un-buffered MemoryDual Channel Memory Architecture מה זה אומר ה(O.C) בסוגריים? אני מניח ש OVER CLOCK אבל מה זה אומר לגבי התמיכה של הלוח במהירות הזאת של זיכרון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by whitiger19,

אני רואה פה אנשים מדברים על רגולציית כוח בלוחות.. מישהו יכול לתת הסבר קצר?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  18. צריך המלצה ללוח אם מסוג LGA775 שמתאים לזכרון DDR3,בשביל משחקים עדיף כמה שיותר זול אם זה לא משפיע יותר מדי, ואשמח גם לאיזה זכרונות DDR3 לקנות - גם כמה שיותר זול. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. Started by Amit BL,

היי חבר'ה, עכשיו כשהKaby Lake כבר בשוק אני מתחיל להתעניין על לוחות אם. המטרה העיקרית של המחשב זה גיימינג, עריכת ווידאו ותמונות, ותכנות. עד עכשיו יש לי GTX1080, I7700K. אני מתכנן לקנות 32Gb ראם, ומעדיף שיהיה אפשרות להרחבה בעתיד(לא חייב 8 סלוטים, אני מתכנן להשתמש ב2x16) מוכן להשקיע עד 1500 שקל(אולי יותר אם זה ממש שווה) לא צריך כרטיס רשת אלחוטי מובנה, כנ"ל כרטיס מסך. ATX כמובן (: באופן אישי אני אוהב אסוס אבל זה לא מחייב, כמובן כמה שיותר USB3.1 וUSB3, תמיכה בM2, סאטא6GB ודומה (: תודה רבה

20. Started by computer_freak,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כל העניין עם הסינכרון? והאם זה באמת משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  21. סרטון: סיכום קצר בראשי פרקים: על שבב זיכרון GDDR5 בודד בנפח 1GB, גובות היום חברות הקרטל של עולם הזיכרון כ-9 דולר. זאת, בשונה מכ-6 דולר אשר גבוה בסוף שנת 2016. ישנה עליה מלאכותית של 50% כאן. משמעות הדבר הוא שאין ליצרניות דוגמת אסוס וגיגהבייט רצון למכור שוב כרטיסי מסך מתקדמים במחירים הרשמיים שלהם. כרטיס כמו GTX 1070 שמכיל 8 שבבים צריך לעלות 24$ יותר כברירת-מחדל. כמובן שבפועל המחיר מתנפח משמעותית יותר חבילת HBM2 בודדת הוצעה בכ-40 דולר וכיום מוצעת בכ-80 דולר ויותר. זיכרון GDDR6 בשבב אחד צפוי להיות מוצע ליצרניות בכ-11 דולר, למרות שעלות היצור שלו תהיה דומה ל-GDDR5. נפח של 2GB לשבב בודד אמור לחסוך לכולנו כסף עם השתלה בכמות נמוכה…

22. Started by Ibrow-Now,

הלוח שלי יכול לאפשר PAT אבל זה דיסבל. כדאי לאפשר? אני ארגיש בזה בכלל? ויש בזה סיכון?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחברבסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. אני אתחיל בשאלה כללית מה ההבדל בין BOX ל OEM ול TRAY והאם זה משנה לי? Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤925 url]http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809 האם כדאי לי לקחת את המעבד Q9300 למרות שהוא יקר יותר? או דגם מתקדם יותר Q9400? האם אני אנצל את הלי…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by gilad sela,

אני רוצה לקנות מארז חדש ובכללי גם לוח אם חדש אבל כל הלוחות אם שאני מוצה תומכים בדור הרביעי של המעבדים של אינטל ולי יש של הדור הרביעי אז השאלה שלי היא אם ROG STRIX B360-H GAMING תומך במעבד-i7-4790 ואם הוא לא תומך ואתם מכירים לוחות אם אחרים שכן תומכים אז איזה.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  25. ללוח ASUS P4U800-X עדיף אחריות לכל החיים כמו של kingston למשל

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.