עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היצרנית ממקאו ממשיכה להגדיר מחדש את מה שאפשרי בעולם המחשבים הממוזערים עם דגמי Pico מעודכנים לכתבה

2. 1.5 כמו בAGP או 1.6 ?!

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  3. ל- OCZ ולקינגסטון? תודה!

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by assaf990,

הציעו לי לרכוש את אחד המעבדים האלה, באותו מחיר. איזה מעבד עדיף? אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים ומהירות. (המחשב מיועד לתיכנות .NET ) בפרט: האם נכון שהמהירות של החדש (1.6) זהה למהירות הישן (2.6)? (כלומר החדש לפני הכפלה?? :s05:)

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Psycho17,

רציתי לגעת אילו באגים יש למעבד Prescott של אינטל חוץ מיזה שהוא מתחמם. מה קורה אם מוסיפים גוף קרור למעבד ומה אתם חושבים בכלליות על המעבד הזה?

• 43 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Money_Man,

על הקופסא נכתב שיש 8 USB... בפועל אני רואה 4 חיבורים מאחורה בלוח אם.... ועוד שניים בפנאל העליון של המארז.. איפה עוד שניים "מסתתרים"?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by eran_rohatyn,

יש דרך לדעת אם רכיב מסויים ,כרטיס מסך למשל עבר אוברקלוק?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  8. Started by yair9_20,

Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache לוח: GA-8S655TX ULTRA זכרון: geil golden gragon 512X2=1gb ddr 400 mhz דיסק: 120gb sata wd 8mb כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 128 mb (256bit) ddr המחשב הוא בעקרון למשחקים וסרטים האם כדאי להחליף את הפרסקוט ב- 2.8 ht רגיל ולעשות אוברקלוקינג?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  9. אינטל מאשרת כי דור המעבדים החדש שלה תומך בזכרונות בנפח כולל כפול מבעבר - בדיוק בזמן להכרזה על דגמים ראשונים שיוכלו לאפשר זאת הלכה למעשה לכתבה

10. Started by zahi122,

טוב אני מתכנן לקנות מעבד I5. ואני יעשה לו OC . אז איזה לוח אם הכי כדאי מבחינת OC ואיזה לוח יש לו תאודיו הכי איכותי (למרות שזה פחות חושב לי). והאם ההפרש במחיר מצדיק לקחת לוח של GIGabyte Intel DP55WG I5 Socket 1156 P55 CHIPSET או Gigabyte GA-P55-UD3 או Gigabyte GA-P55M-UD4 ואם אפשר תפרטו לו מה ההבדל בין כל לוח. תודה מראש לעוזרים.

• 26 תגובות
    • 6.5k צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם חדש שקיבלתי של גיגה בייט GA-8IG1000G חיפשתי ביקורות אבל לא מצאתי! מישהו מכיא איזו ביקורת על הלוח ! אשמח אם ישאיר לינק! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  12. Started by צביקה3,

יש ברשותי מחשב עם לוח Gigabyte G41M-ES2L ומעבד intel E8400. הזיכרונות המורכבים כרגע הם (DDR2 PC2-6400 (400MHZ, בעוד שהמעבד תומך במהירות של עד 1333MHZ. השאלה, האם כדאי לי לשדרג לזיכרונות מהירים יותר, למשל 533MHZ (בלי לשדרג את הלוח) או שאין לזה השפעה על מהירות המחשב. תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. Started by Gigiben,

אני מתכנן לקנות מחשב ובהתחלה תכננתי לקנות את הלוח אם של ג'יגה בייט עם הצ'יפסט h87 אבל אז אמרו לי שאין הבדל בינו לבין b85 בביצועים, עכשיו השאלה היא האם יש הבדלים בביצועים בין b85 ולh81 למשל, אני רק יודע שבz87 יש יכולת יותר טובה לoc ועוד כמה פונקציות נוספות שבתכלס לא צריך למשחקים.. השאלה היא האם אני יכול לקנות מחשב גיימינג כבד בעלות של 4000-4500 שקל עם לוח אם עם צ'יפסט יותר זול, בעצם מה כדאי לי בשביל לשמור על הביצועים? אני מתכנן לקנות את המעבד 4670 עם 8 ג'יגה ראם וכרטיס מסך עדיין לא הוחלט אבל או gtx760 או 7950 או הכרטיס הבא שיהיה במחיר בסדרה החדשה של amd (ואולי עם יתמזל מזלי הרע וקניית המחשב תתעכב אף יותר אז אולי אספיק אפילו לסדרה החדשה של nvidia...) בכל מקרה... מה עדיף מה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yanivsk,

לפי כתבה בYNET אינטל שוב תתחיל לסבך לנו את החיים אם מיתוג מחדש של המעבדים שלה ה"יונה" יקרא "CORE" או CORE DUO או CORE SOLO בהתאמה לפי מספר הליבות שבו. לינק למקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3171849,00.html#n תמונות של המתוגים החדשים: http://tinypic.com/ftfxnc.jpg

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by tomllic,

האם ההפרש (הקל) במחיר ביניהם נכון להיום שווה את ההפרש בביצועים בהיבט הגיימינג ? או שה-3470 אינו מהווה צוואר בקבוק בעבודה עם כרטיסי מסך בלבל של GTX760 / HD7950 ועדיף לחסוך כמה שקלים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ORrrr,

Gigabyte GA-M55SLi-S4 Gigabyte GA-M55S-S3 האם זו אותה ערכת שבבים או לא כי ניסיתי להבין ולא הבנתי בדיוק? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by NuXeR,

שלום , אז אחרי שהלך ה8RGA+ לעולמו , אני נאלץ לקנות לוח חדש... ההתלבטויות הן כאלה : 1 . http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm 2. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3%2B.htm 3. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm כאשר משנה לי קצת ה-Soundstorm עם הצ'יפ הדרומי MCPT זה מה שהיה לי ב-8RGA+ , גם נותן סיכוי שלא אצטרך לפרמט... בכולם יש LAN בכולם יש USB . FIREWIRE לא הכי חשוב לי.. SATA לא משמש אותי.. אוברקלוקינג , ביצועים ואמינות - כן משנים לי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה תשובות\הסברים בשעה וחצי הקרובה... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by Genisher,

יש לי מחשב בן כמה שנים, וכרגע יש בו 768MB של זכרון (256+512). אני מצרף צילומי מסך מתוך CPU-Z, עם כל הפרטים הרלוונטים על המעבד, לוח האם והזכרונות הנוכחיים שמותקנים בו. הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות העומדות בפני בשביל לשדרג את כמות הזכרון. (איזה סוגים ומהירויות אני יכול לקנות? מה המגבלות שלי? האם להחליף את הזכרונות הקיימים או להוסיף להם?) תודה, נמרוד [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  19. שלום. כן, לפעמים אני גם נהנה להבין את התאוריה של הדברים, ולכן אני רוצה להעלות את השאלה הבאה: אני משתמש במעבד שרץ באופן קבוע על מהירות 3.6GHz. [מדובר במעבד של AMD, כאשר אפשרות ה Cool n Quite מבוטלת לצורך העניין] במהירות זאת, כאשר לא מתבצעת שום פעולה במחשב [idle], הטמפרטורה עומדת על 16 מעלות. בעת הרצת מבחן מאמץ - הטמפרטורה עולה ל 30 מעלות. השאלה שלי היא - מדוע?! כן, כמובן שזה נראה כמעט טבעי. יותר "עומס" על המעבד, מביא לטמפרטורות יותר גבוהות. אבל זה בכלל לא ברור. הרי גם כאשר הוא "נח" מהירותו היא 3.6, וגם כאשר הוא "מתאמץ" מהירותו זהה. מכיוון שמדובר ברכיבי פיזי, הרי שעל פניו נראה שכמות החשמל שעוברות מנקודה א' לנקודה ב', היא זהה [שהרי ה Voltage לא משתנה בין מנוחה…

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  20. שלום לכולם עכשיו חזרתי מ foxpc והזמנתי מחשב חד..עם לוח ep43-ds3l ומעבד שכבר יש לי q9650 עכשיו המוכר אמר שהמעבד יעבוד בסדר אבל הוא לא ינוצל כראוי אז הוא אמר שלוח מבוסס p45 יהיה יותר טוב ויצל אותו כראוי מה אתם אומרים הוא צודק הוא שהוא מבלבל בשכל?אני לא מתכוון לעשות oc ככה שהלוח ep43-ds3l מספיק לי!

• 60 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by talmAn,

אני רואה המון כרטיסי מסך שהם על PCI אקספרס ואני לא ראיתי ולא ראיתי אנשים קונים לוח אם עם PCIE אתם יכולים לתת לי לינקים לכמה לוחות סתם לראות מחירים וכאלה... והלוחות של ה PCIE תומך רק ב PCIE או גם AGP? טל

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by Enable,

יש לי כרגע לוח ASUS P5K/EPU שהכרטיס קול שלו דפוק, חיבורי ה USB פעם עובדים ופעם לא וכו... המפרט שלי e8400 2gb ram thermaltake 500w hd6850 אתה יכלים להמליץ לי על לוח טוב ואמין שעןלה בסביבות ה 300 שקלים? תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE והדגם הוא: P35-S3L. רציתי לדעת אם יש לי יציאת FIREWIRE ו eSATA. תודה!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by sahargt,

אני חושב לקנות זכרון חדש למחשב שלי איזה כדי תקציב 800-1000 מפרט AMD 3200 כרטיס מסך 6600GT לוח לא זוכר

• 0 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.