עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. למיטב הבנתי, לוח אם P לא מספר תמיכה ב integrated graphics, ודורש כרטיס מסך יעודי. לעומת זאת, לוח אם H כן מספק תמיכה זאת. אם כן - עבור מחשב שרוצה להתחיל ללא כרטיס גרפי יעודי, אבל מבקש להשאיר יכולת שדרוג כזאת לעתיד - האם יש לבחור בלוח אם H? במילים אחרות - האם לוח אם H מאפשר התקנת כרטיס גרפי יעודי (בעתיד)? המטרה של מבקש בניית המחשב (והמזל הרע שלו, שרק אותי הוא מכיר - ולכן נכפה עלי לנסות לעזור לו : - מעבד i7 2600K - המהרה (OC) למהירות של 4.6 GHZ (!!!) תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. מקווה שזה יעניין מישהו :-) שידרגתי את המחשב ואחד הסטיקים היה תקול, אז עד שהגיע הסט החדש הרצתי עם 8 גיגה סינגל ואחר כך 16 ג'יגה דיואל צ'אנל. יש הבדל משמעותי! :-)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הלוח אם הזה מספיק טוב? Product Name: ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 CHIPSET ULTRA ATA150 ATX FORM FACTOR 1xAGP(8X)/5xPCI/3xDDR W/SATA RAIDLAN(Gb)1394USB 2.0 & AUDIO והוא יותר טוב מהלוח המפורסם של אלברטון??

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by eizik26,

שלום אנשים לחבר שלי יש לוח אינטל 845 עם מעבד 2.66 +זיכרון 256. כל זה עובד במהירות 266 mhz השאלה שלי היא האם הוא יכול להוסיף עוד סטיק של 256 אבל במהירות 400 mhz? תודה לעוזרים

5. שלום לכולם, קראתי באינטרנט ביקורות ישנות על Dual Channel Ram ושאין הרבה הפרש ביצועים בין שני סטיקים לסטיק אחד. עבור מחשב לשימוש משרדי אני מניח שבאמת אין צורך ביותר מ1GB Ram נכון ? אפילו אם יש 20 חלונות של office או אינטרנט פתוחים זה לא יגיע איפלו קרוב ל1GB נכון ? עבור מחשב כזה, האם שווה לשלם יותר ולקנות שני סטיקים של 512 ? שיפור הביצועים כתוצאה מה Dual Channel שווה משהו ? בתודה מראש, מייק.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  6. הלוח יכול להיות מהיר מ-RAM? או לחלופין?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הכרטיס קול עובד כשאני פותח שירים בנגן.. אך לא עושה קול כשאני משחק בפוקר או מנסה לחתוך שיר.. התקנתי מחדש את הכרטיס קול וזה אותו דבר.. מה אפשר לעשות??

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by Dr. Computer,

שלום. המחשב שלי די ישן, כמעט בן 8 שנים. למחשב יש זכרון RAM בנפח 1 ג'יגהבייט. זה בעצם שני סטיקים שכל אחד מהם הוא בנפח של 512MB ואני מעוניין להוסיף לו עוד זכרון, כי המחשב איטי מאוד. אפילו סתם גלישה באינטרנט זוללת את כל ה-1GB של הזכרון, והמחשב איטי בטירוף. יש לי 3 שאלות ברשותכם: 1) הזכרונות הם מותג של החברה Geil. האם אפשר לשים ביחד איתם זכרונות של חברה אחרת והכל יעבוד? 2) בנתונים של לוח האם כתוב שהקיבולת המקסימלית של הזכרונות בלוח האם היא 4GB של זכרון. עכשיו הייתי רוצה לעשות דבר כזה: שני חריצים של הזכרון הם כבר בשימוש (יש סטיק של 512MB בכל חריץ). נשארו לי שני חריצים פנויים. ואני מעוניין להגיע לנפח של 4GB זכרון במחשב שלי. לכן הייתי מעוניין לרכוש סטיק אחד של 2GB וסטיק נ…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. היצרנית ממקאו ממשיכה להגדיר מחדש את מה שאפשרי בעולם המחשבים הממוזערים עם דגמי Pico מעודכנים לכתבה

10. 1.5 כמו בAGP או 1.6 ?!

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  11. ל- OCZ ולקינגסטון? תודה!

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by assaf990,

הציעו לי לרכוש את אחד המעבדים האלה, באותו מחיר. איזה מעבד עדיף? אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים ומהירות. (המחשב מיועד לתיכנות .NET ) בפרט: האם נכון שהמהירות של החדש (1.6) זהה למהירות הישן (2.6)? (כלומר החדש לפני הכפלה?? :s05:)

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by Psycho17,

רציתי לגעת אילו באגים יש למעבד Prescott של אינטל חוץ מיזה שהוא מתחמם. מה קורה אם מוסיפים גוף קרור למעבד ומה אתם חושבים בכלליות על המעבד הזה?

• 43 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Money_Man,

על הקופסא נכתב שיש 8 USB... בפועל אני רואה 4 חיבורים מאחורה בלוח אם.... ועוד שניים בפנאל העליון של המארז.. איפה עוד שניים "מסתתרים"?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by eran_rohatyn,

יש דרך לדעת אם רכיב מסויים ,כרטיס מסך למשל עבר אוברקלוק?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  16. Started by yair9_20,

Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache לוח: GA-8S655TX ULTRA זכרון: geil golden gragon 512X2=1gb ddr 400 mhz דיסק: 120gb sata wd 8mb כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 128 mb (256bit) ddr המחשב הוא בעקרון למשחקים וסרטים האם כדאי להחליף את הפרסקוט ב- 2.8 ht רגיל ולעשות אוברקלוקינג?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  17. אינטל מאשרת כי דור המעבדים החדש שלה תומך בזכרונות בנפח כולל כפול מבעבר - בדיוק בזמן להכרזה על דגמים ראשונים שיוכלו לאפשר זאת הלכה למעשה לכתבה

18. Started by zahi122,

טוב אני מתכנן לקנות מעבד I5. ואני יעשה לו OC . אז איזה לוח אם הכי כדאי מבחינת OC ואיזה לוח יש לו תאודיו הכי איכותי (למרות שזה פחות חושב לי). והאם ההפרש במחיר מצדיק לקחת לוח של GIGabyte Intel DP55WG I5 Socket 1156 P55 CHIPSET או Gigabyte GA-P55-UD3 או Gigabyte GA-P55M-UD4 ואם אפשר תפרטו לו מה ההבדל בין כל לוח. תודה מראש לעוזרים.

• 26 תגובות
    • 6.6k צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם חדש שקיבלתי של גיגה בייט GA-8IG1000G חיפשתי ביקורות אבל לא מצאתי! מישהו מכיא איזו ביקורת על הלוח ! אשמח אם ישאיר לינק! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  20. Started by צביקה3,

יש ברשותי מחשב עם לוח Gigabyte G41M-ES2L ומעבד intel E8400. הזיכרונות המורכבים כרגע הם (DDR2 PC2-6400 (400MHZ, בעוד שהמעבד תומך במהירות של עד 1333MHZ. השאלה, האם כדאי לי לשדרג לזיכרונות מהירים יותר, למשל 533MHZ (בלי לשדרג את הלוח) או שאין לזה השפעה על מהירות המחשב. תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  21. Started by Gigiben,

אני מתכנן לקנות מחשב ובהתחלה תכננתי לקנות את הלוח אם של ג'יגה בייט עם הצ'יפסט h87 אבל אז אמרו לי שאין הבדל בינו לבין b85 בביצועים, עכשיו השאלה היא האם יש הבדלים בביצועים בין b85 ולh81 למשל, אני רק יודע שבz87 יש יכולת יותר טובה לoc ועוד כמה פונקציות נוספות שבתכלס לא צריך למשחקים.. השאלה היא האם אני יכול לקנות מחשב גיימינג כבד בעלות של 4000-4500 שקל עם לוח אם עם צ'יפסט יותר זול, בעצם מה כדאי לי בשביל לשמור על הביצועים? אני מתכנן לקנות את המעבד 4670 עם 8 ג'יגה ראם וכרטיס מסך עדיין לא הוחלט אבל או gtx760 או 7950 או הכרטיס הבא שיהיה במחיר בסדרה החדשה של amd (ואולי עם יתמזל מזלי הרע וקניית המחשב תתעכב אף יותר אז אולי אספיק אפילו לסדרה החדשה של nvidia...) בכל מקרה... מה עדיף מה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yanivsk,

לפי כתבה בYNET אינטל שוב תתחיל לסבך לנו את החיים אם מיתוג מחדש של המעבדים שלה ה"יונה" יקרא "CORE" או CORE DUO או CORE SOLO בהתאמה לפי מספר הליבות שבו. לינק למקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3171849,00.html#n תמונות של המתוגים החדשים: http://tinypic.com/ftfxnc.jpg

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by tomllic,

האם ההפרש (הקל) במחיר ביניהם נכון להיום שווה את ההפרש בביצועים בהיבט הגיימינג ? או שה-3470 אינו מהווה צוואר בקבוק בעבודה עם כרטיסי מסך בלבל של GTX760 / HD7950 ועדיף לחסוך כמה שקלים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ORrrr,

Gigabyte GA-M55SLi-S4 Gigabyte GA-M55S-S3 האם זו אותה ערכת שבבים או לא כי ניסיתי להבין ולא הבנתי בדיוק? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by NuXeR,

שלום , אז אחרי שהלך ה8RGA+ לעולמו , אני נאלץ לקנות לוח חדש... ההתלבטויות הן כאלה : 1 . http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm 2. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3%2B.htm 3. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm כאשר משנה לי קצת ה-Soundstorm עם הצ'יפ הדרומי MCPT זה מה שהיה לי ב-8RGA+ , גם נותן סיכוי שלא אצטרך לפרמט... בכולם יש LAN בכולם יש USB . FIREWIRE לא הכי חשוב לי.. SATA לא משמש אותי.. אוברקלוקינג , ביצועים ואמינות - כן משנים לי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה תשובות\הסברים בשעה וחצי הקרובה... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים