מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה תקשיבו כל סוגי מעבד ה intel core 2 duo מגיעים אים מאוורר? שאלה שנייה אים הם כן מגיעים אים מאוורר הקירור שלהם טוב?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה אתם מציעים לי: 1 GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory או 2 GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit עזבו את המחיר ואל תזכירו OC כי אני לא עושה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שההבדל יהיה מורגש, אבל במה? ??? (אני מתכנן להוסיף קצת חיים למחשב השני במפרט שלי) כדי לחסוך אי הבנות, איידע אתכם שהלוח תומך בשני סוגי הראם.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש וברשותי : 512Mb זיכרון Ram אני רוצה לשדרג אותו לאיזה כמות עלי לשדרג אותו 1Gb 2Gb? רצוי שהזיכרון יהיה טוב ובמחיר סביר! אם 1Gb אז למה דווקא לכמות זו? אם 2Gb טז למה דווקא לכמות זו? ואני לא מצליח לזהות את דגם הזיכרון ומאיזה חברה אבל עדיין אשמח שתמליצו לי על זכרונות ושיהיה מחברה מוכרת וטובה אבל עדיין במחיר סביר@
-
- 8 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום קניתי מפרט די חדש.. gigabyte z77 ud3h intel i 5 3550 ספק 750 קורסייר נראה לי מספיק לשאלה שלי... אני משום מה לא יכול לראות נתונים כגון טמפ או מהירות מאווררים באוורסט... יש לציין שבביוס יש מידע מלא האם יש פתרון לנושא אולי הגדרות בביוס או משו??? אציין שבאוורסט כתבו משו על חוסר תמיכה בלוח ואם ארצה אפשר לשלוח להם מידע מפורט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב מאוד ישן p2 350, voodoo3 3000, 128 ram בקשר ללוח אם אין לי מושג איזה יש לי, המחשב נורא ישן וגם אם אני יפרק ויסתכל אני לא ידע ממש פרטים עליו (לפי מה שאני יודע) ראיתי שיש את התוכנה Intel Application Accelerator 2.3 לצערי, זה לא תומך במעבד שלי אלא רק מ 3 ומעלה אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול להאיץ את מהירות המעבד שלי התוכנה לא תומכת במעבד שלי השאלה השניה שלי היא האם להוריד ביוס עדכני יותר יכול לעזור למחשב שלי ואם כן אז איך אני יכול לדעת איזה אני אמור להוריד ולכל מי שעוזר או מנסה לעזור תודה מראש ובבקשה תהיו יותר ספציפיים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי לא ממזמן העלתי שאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245870.0 החליפו לי כרטיס מסך והבעיה עודנה נשארת... בחנות אומרים לי שהלוח אם עושה לי בעיות לכן העלתי את השאלה לכאן,זה העלה לי כמה נורות אדומות בנושא והייתי רוצה לוודא שזו באמת הבעיה... *נ.ב. עוד לא פרמטתי
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
במחשב א' יש 512MB x2 ובמחשב ב' יש 256MB x2. בפעם האחרונה שניסיתי להחליף בינהם זה מה שקרה (במחשב א'): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174227.msg1492588#msg1492588 אני רוצה לנסות שוב, האם יש חשש שזה יקרה שוב ולמה זה קרה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אהלן לכולם תראו אני איש של AMD יש לי כבר מעבד 5 או 6 של החברה. אבל אני לא יודע די נמאס לי מהם ואני חושב לעבור ל-INTEL לא מזמן שידרגתי את המעבד שוב למעבד AMD וגם לוח וזיכרון... איזה מעבד אתם ממליצים לי שיהיה מבוסס אינטל כי אני רוצה לנסות אוברקלוק ואני מבין שאם אינטל אתה יכול להומיא יותר מהירות וכוח זה לפחות מה שאני חושב! תראו לי חשובה המהירות אני אוהב מהירות. אני אוהב מספרים גדולים! ומספרים גדולים אבל להוציא רק ממערכת מבוססת אינטל נגיד הצקתיב או בערך 4000 אני מדבר רק אל מעבד,לוח וזיכרון ואולי גם מארז כי המחשב הנוכחי לא נמצא במארז והוא סתם שוכב ליד המסך ;D
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד amd 2800+ וכרטיס מסך ATI Radeon 9600pro! איזה לוח אם הכי מתאים? תודה מראש, eXaLT
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני די חש צורך בעוד זכרון במשחקים ובעבודה שוטפת במחשב, יכול להיות שאני מבלבל את זה עם ביצועי המעבד או משהו. בכל מקרה סתכלו מפרט בצד ימין מכרתי את העותק שלי של WOW ב1000 שקל בEBAY ועכשיו אני רוצה לבזבז את הכסף שלי גם באיזושהי צורה מה שמצאתי זה: 512mb ddr pc3200 MICRON CL2.5 http://cgi.ebay.co.uk/MICRON-512MB-DDR-3200-400Mhz-PC3200-512-MB-RAM-184-PIN_W0QQitemZ280010490569QQihZ018QQcategoryZ44938QQrdZ1QQcmdZViewItem שווה ב195 שקל כל סטיק ? (כולל משלוח ועם ביטוח של הדואר) ועד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב שלי ?
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אחרי שאינטל השיקה היום את מעבדי C2D, הם לא שוכחים את ירידת המחירים שהם הבטיחו על פנטיום D והשיקו גם שני מעבדי פנטיום D חדשים מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3544 מעניין מתי זה ישפיע בארץ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, מה הם ההבדלים בין 2 הזכרונות הללו ? ואילו עדיפים ? http://tms.co.il/product/4690 http://tms.co.il/product/4200 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שצ'יפסט 865PE הוא למעשה צ'יפסט 875P עם PAT מכובה, ועם קצת טוויקים בביוס אפשר להשוות לוח כמו שלי לאחיו היקר פי שניים. לרוע המזל, מסתבר שאינטל לא אהבה את הפגיעה במכירות 875P ואיימה על היצרנים הרלוונטים לבל יאפשרו הפעלת PAT בביוסים שלהם. לפיכך ובהתאם לזאת, בביוסים החדשים האפשרות פשוט לא עובדת, ואין בנמצא אף ביוס ישן וטוב. האפשרות היחידה שלי היא למצוא ביוס פרוץ. מישהו יכול להכווין אותי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value S…
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם המעבד הזה, והיום פנדה התקשרו אלי והודיעו לי שיש אפשרות למעבד הנ"ל בתצורת TRAY כבר עכשיו, אבל פשוט ישימו לו קירור של PENTIUM D... המאוורר אותו דבר כמו בCONROE, אך הצלעות קירור אחרות ויותר טובות לטענת המוכר בטענה שהPENTIUM D מתחמם הרבה יותר ודורש קירור יותר טוב, אז למעשה מבחינת קירור אפשר להגיד שהרווחתי... מה שהוא אומר די הגיוני אבל האם אתם יכולים לאשר?(לדעתכם)
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישמש ל- OC ומשחקים. עבור החומרה הבאה: E6600 G.Skill 2GB 1000Mhz Nvidia 8800 GTS
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם הP5N-D תומך בQX9770 והאם הוא לוח מומלץ באופן כללי (לSLI). תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! אני קונה עכשיו מחשב עם מעבד - INTEL I5-3570K IVY BRIDGE ובתוך המפרט הציעו לי לוח אם של ASROCK Z77 PRO4 אני צריך לדעת האם הלוח הזה מומלץ ויתפקד טוב עם המעבד והאם לא עדיף במקומו את הלוח אם של GIGABYTE GA-Z777-D3H . ועוד דבר הציעו לי במפרט את הדיסק קשיח של HITACHI 1TB SATA3 האם הוא מומלץ והאם לא עדיף במקומו את הSEAGATE 1TB SATA3 תודה לעוזרים צריך תשובות כמה שיותר מהר !
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כעיקרון, התקציב שלי ללוח אם הוא 600-650 ש"ח. הP35 עולה כ730 ש"ח. וה P965 עולה כ640 ש"ח. עד כמה שווה החריגה לטובת הP35? המחשב הוא E6600, 8800GTS, המחשב הוא מחשב לתקופה ארוכה, ויש סיכוי לOC קטן.. מה היתרונות/חסרונות של כל לוח, ואם יש המלצה ללוח אחר אשמח לשמוע, תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המעבד הזה למשחקים ולאוברקלוק?? חבר שלי רוצה לקנות אותו
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 כ"א גולדן דרגון 3500 CAS 2-6-3-3 . ואני מעוניין להחליף אותם בסטיק אחד ויש לי כמה אפשרויות באיזור ה900 ש"ח. אפשרות ראשונה: כמובן סטיק בודד של אותו גולדן דרגון 512 מגה. 2-6-3-3 אפשרות שנייה: סטיק מושקין בלאק 3500 7-4-4-CAS 2.5 (האלו שלפני ה LEVEL ) אפשרות שלישית: סטיק מושקין LEVEL 1 3200 . קאס 232 אפשרות רביעית: OCZ 512MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition קאס 2-3-2 אפשרות חמישית: Corsair 512MB PC3200 CAS 2 . שימו לב מה אני מחליף ומה אני מקבל, הזכרון לא למטרות אוברקלוקינג כבד: מקסימום באס 200. דגש על ביצועים, איכות ויציבות מושלמים. ניתן להציע כל זכרון של עד 910 ש"ח מקסימום, לא יכול שקל יותר. ושיהיה סטיק אחד.. המפרט בצד להתאמות. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היום אני לוקח מivory מחשב שקניתי איך אני יכול לזהות שסמו לי venice ולא wenchester? תודה
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מחפש זוג זכרונות 2X1024 למערכת עם קונרו E6600 ללא צורך ב OC על מה הייתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שתי סטיקים של samsung יעבדו עם שתי סטיקים של kingstone נגיד ? (כששתיהם אותו דבר במבחינת ddr ותדר)
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-