עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by blabla2002,

יש לי שאלה ראיתי את הלוח הזה מופיע http://www.../product_info.php?products_id=3323&PHPSESSID=efcfa583f1559d7bef7e5c9955bb76a3 ואז עברתי לכתובת של הלוח באתר http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm וגידלתי שצריך לעשות oc אז בעצם אפשר לעשות את זה בכול לוח לא?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. Started by nirorlev,

האם ההבדל הוא רק בגודל ה-MB, או גם בביצועים, מהירות וכ"ו? ראיתי שישנו CHIPSET שונה (למשל VIA KT266A, מול VIA KM266 לגירסת המיקרו). כמו כן, המיקרו כולל on-board VGA (שגוזל מזיכרון המערכת, נכון....). יש סיבה להימנע מ-MB מיקרו? תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. Started by joniar,

אני בשלבים לקנות מחשב אמנם זה עוד שבועיים אחרי שיוצאים הכרטיסי מסך החדשים אני רציתי לקחת מעבד QOUD של INTEL מהחדשים {לא זוכר בדיוק ת'שם} ומי שעוזר לי בזה אמר שאולי כדאי לקחת את המעבדים המשולשים של AMD ביגלל שהמהירות של INTEL במרובע הוא-2.6 ו-{לפי טענתו} מגיע רק למהירות של 1.2 או משו כזה ושל AMD מנצל את כל היכולת ועוד שאלה -ביחס של עלות תועלת ה-AMD עדיף {בערך 700 שקל}? או שאם אני יקח את המרובע הכי חדש {יעלה "לי" 1500 שקל}-{עוד שאלה איך קוראים להכי חדש?} תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד?? אני ידע שזה אפשרי בחלק מלוחות ה 915. תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. Started by roilevi,

יש לי מחשב פנטיום 4 , איך אני יודע איזה סוג זיכרון RAM יש לי ???

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by iakovl,

במיוחד מבעלי הלוח הנ"ל

7. Started by arik100,

אהלן המאוורר של הלפטופ שלי עושה בעיות מישהו יודע איפה אפשר לקנות מאוורר לדגם זה? תודה lenovo yoga 500 15ibd

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  8. ABIT ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? או GigaByte ?K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL או שבכלל עדיף ללכת על MSI ?K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra האחרון הכי יקר הראשון הכי זול ההפרשים 280 ש"ח ,דיי משמעותי עכשיו מה הכי יעיל מבין כולם והכי משתלם לקנות... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  9. יש לי מעבד פנטיום 1 MMX, שהוצאתי מתוך המחשב הישן שלי, ולמעבד הזה התלווה מאוורר מובנה שכאילו דבוק לו מלמעלה, השאלה שלי זה איך להסיר את זה?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  10. Started by terabit,

קניתי כרטיס מסךוהוא עושה לי בעיות,אמרו לי שאני צריך להחליף מAGP 2X שיעבוד על AGP 4X, והלוח שלי תומך ב4X, מישהו יכול להסביר לי איך אני ועשה את זה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  11. Started by abl155,

אז לפי מה שאני יודע בשביל שהזיכרון יהיה במהירות שמצויין עליו צריך זכרונות בעלי מהירות דומה בסלוט כפול. כלומר1333 זה בעצם שניים של 667 אבל אם זה אחד אז המהירות היא 667 מה שמעלה את השאלה האם במחשבים ניידים זה גם עובד ככה ובשביל שהזכרון יהיה במהירות של 1333 אני צריך סלוט נוסף? האם אני צריך את אותה חברה? נפח שווה? ההבדל יהיה מורגש? (יש לי כונן SSD אם זה משנה..)

12. Started by eSLC,

בזמן האחרון יש לי בעיית סאונד מאוד מעצבנת הסאונד שיוצא מהלוח, אין קשר לרמקולים או לאוזניות זה בוודאות מהלוח משום שהחיבור של האוזניות נמצא בקידמת המארז והחיבור של הרמקולים נמצא בחלק האחורי של המארז ובשניהם את אותה הבעיה בדיוק, הסאונד נשמע כמו מין סוג של רובוט מקולקל אין לי דרך טובה יותר לתאר את זה ופשוט אי אפשר לשמוע מוסיקה וגם לא לשחק בצורה הזאת זה פשוט משגע אותי (הרעש), עכשיו אני יכול לממש את האחריות של הלוח בכדי להחליף את הלוח? או שיש דרך ליפתור את הבעיה?, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by sking,

אנ קונה עוד מעט לוח ASUS M2N-E, ורוצה חוות דעת כללית (חסרונות שאולי אני לא מודע להם...) נ.ב. האם יש משהו עדיף? (ולמה הוא עדיף) באותו מחיר

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  14. תודה לכל העוזרים אני צריך לדעת איך הכל פועל (תיאורטית)

15. Started by davidz,

הייתי רוצה המלצה ללוח אם שיתאים ל amd 2500 ושיתמוך ב sata ו dual ddr

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. Started by zeev1,

ההמלצה באתר ללוח אם למחשב מישרדי (אצלי הוא לשימוש ביתי ללא משחקים ) מתקדם היא: ga-eg41nf-us2h בחנות מחשבים שפניתי אמרו לי שבלוח ga-73pvm-s2h הכרטיס הגרפי עדיף והוא גם זול יותר ,אבל חסר לו לעומת הכרטיס המומלץ יציאת fire wire שהיא לא בשימוש כמעט למשתמש רגיל, וגם כמות זיכרון 8G שהיא לא נדרשת עבורי. האם לדעתכם המוכר צודק והאם הכרטיס בחנות עדיף מבחינות נוספות כמו אמינות ואיכות ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by Red-AnGel,

יצאה גירסא חדשה: להורדה לחץ כאן תהנו נ.ב אני חושב שזה מתאים לכאן מאשר לפורום תוכנה כי זה נותן מידע על הלוחות אם, מעבדים, וזיכרונות, אם לא אז תעבירו

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. מעבד - 3GH רגיל (לא ליבה כפולה) לוח אם פשוט בערך מהשנה שנתיים האחרונות 2 זיכרונות של 512MB/1GB כרטיס מסך פשוט שיכול להריץ משחקים ברמה של הלף לייף/סטאר ווארס.. (גם מהשנתיים האחרונות, לא משהו מתקדם מי יודע מה) תודה

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  19. מה ההבדל בינהם בביצועים? או שההבדל או רק בתוספות על הלוח? האם מפרט זהה שמורכב על שני המדר בורדים האלה יתן לי ביצועים זהים?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. Started by togp,

רבותי חברי הפורום, חיפשתי קצת המלצות ולא ממש מצאתי (בעיקר תלונות של אנשים על מאוורר X וכד'), אז אני אבקש את עזרתכם: מחשב אישי של משפחה, לא גיימרים ואפילו לא קרוב לזה. מעבד Q8300 לוח פשוט (אני אבדוק את הדגם אם יש צורך ) של אסוס החדר בו המחשב נמצא מתחמם קצת בקיץ (ללא מיזוג) אבל משתדלים לא להפעיל את המחשב יותר מדי בחום גם ככה איזה מאוורר מומלץ? ראיתי את ה Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 שנראה לי סביר אבל הייתי שמח לשמוע המלצות. בתודה מראש, דניאל

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. Started by tigery,

ככה קניתי היום זכרון נוסף אותו נפח אותם תיזמונים אותה חברה זכרון זהה. בקיצר קחו זה המידע מ cpu-z Chipset & Memory Northbridge NVIDIA 650i SLI SPP rev. A2 Southbridge NVIDIA 650i SLI MCP rev. A3 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR2 Memory Size 2048 MBytes Memory Frequency 333.3 MHz (4:5) CAS# Latency (tCL) 5.0 clocks RAS# to CAS# (tRDC) 5 clocks RAS# Precharge (tRP) 5 clocks Cycle Time (tRAS) 31 clocks Bank Cycle Time (tRC) 20 clocks Command Rate 2T Memory SPD Module 1 DDR2, PC2-5300 (333 MHz), 1024 MBytes, Transcend Information Module 2 DDR2, PC2-5300 (333 MHz), 1024 MBytes, Transcend Informatio…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לדעת איזה לוחות אם כיום הם טובים למעבדי אטלון איזה מהלוחות הם המובילים כיום מבחינת ביצועים ואם אפשר גם סיקורים עליהם בבקשה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. אחי יכול לבחור למעבדה שלו בין: 1: פנטיום 4 3.2 DUAL CORE LGA775 2: ATHLON 3800+ X2 3: INTEL XEON DUAL CORE 2.2(אני לא סגור לגבי איזה XEON זה,פחות או יותר לתקופה של לפני כמה חודשים). מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  24. אהלן, אני קונה את המפרט הבאהמספרים בצד ימין אלו המחירים) DVRW NEC 7200S X 20 SATA BLACK 99 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD 276 DDR II 2GB 800Mhz CL5 HEATSINK PATRIOT 378 ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 388 INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX 864 CASE BRIZA 6097 450W 20/24PIN + FILTER BLACK 236 Gigabyte 8800GTS 512 MB 1000 די עברתי כבר את התקציב שלי, ואני מעוניין ל"שנמך" את המעבד כדי לתת שדרוג בספק כח.(ה7200 עולה 584) (אשמח להצעות לשנמוך למעבדים אחרים כגון ה8200) הגעתי למסקנה שלא כדאי לי לשנמך את הGTS לGT בשביל 80 שקל הפרש במחיר. יש לי כמה שאלות אליכם: 1)האם אני ארגיש האטה רצינית בביצועים בגלל הנמכת המעבד? 2)הצעות לספק כח בהפרש במחיר 3)אשמח ל…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  25. Started by qt1h00,

שלום, האם למעבד AMD 3000+ (אני מקווה שכתבתי נכון את הדגם הפשוט יותר) יש צורך במאורר מיוחד או שאפשר להסתדר עם מה שתגיע בקופסא, כמו כן רציתי לדעת איך הוא מבחינת טמפרטורה ואחזקה.. האם המאורר שלו רועש? וכדומה.. מישהו שיכול להשוות אותו לאינטל מהבחינה הזו?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.