עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shai82,

שלום חברים אני מעוניין לקנות 8 גיגה זכרון ורציתי לדעת איזה כדאי. האם יש הבדל מורגש בין המהירויות והתזמונים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by davokado,

שלום חברה! יש לי לוח אם asus p5kc. ללוח יש 6 סלוטים של זיכרון: 2 תומכים ddr3 1333 GHZ, ו-4 תומכים בddr2 1066 GHZ... מה אתם אומרים מה יותר כדאי? 8GB DDR2 או 4GB DDR3? תודה לעוזרים!!!!!

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by Lirux,

אני שוקל להחליף את השילוש של הלוח אם מעבד וזיכרונות כדי לקבל תמיכה ב ddr2 אבל אני לא יודע אם זה שווה כי מתי שהוא יעברו ל ddr3 אז אולי שווה לחכות עם זה... או שהקונרויים של היום יתמכו ב ddr3 ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by RayZ,

האם זיכרון שתומך DDR333 יתאים ללוח DDR400 ?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by shanibh,

שאלה קטנטונת... יש לי כרגע 256MB DDR 333 אני מעוניין להרחיב קצת את הזיכרון (הגיע הזמן לא?) אם אני רק רוצה להוסיף כרטיסים ולא להחליף, יצא לי משהו אם אני אקנה DDR 400 או 500 ? או שאני מקובע ל-333 ועוד שאלה, אם אני פותח עיניים וכבר קונה שני סטיקים, זה בסדר אם המספר יהיה איזוגי כלומר 768MB? תודה...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by R.W.P,

אני מעונין ב ddr 400 אבל כולם אומרים לי שהוא גרוע ויש לו מלא בעיות אז למה כל החברות ללחות אם אימצו אותו?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by keypod,

יש לי מישהו שיכול להביא לי זיכרון מארה"ב ואני מתלבט בין DDR 400 לבין DDR 500 מישהו יכול להגיד לי מה יהיה ההפרש בביצועים? האם זה משמעותי? מה לגבי OC? אני מתכנן לבנות מחשב A64 SOCKET 939 תודה

8. אני מתכוון לקנות מחשב חדש וקיבלתי המלצות על מעבד AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוח אם GIGABYTE K8N51GMF-9 וזיכרון DDR400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 ואז אומרים לי שזה בכלל לא DDR2 ושהלוח לא תומך ב DDR2 ושכדאי לי לבחור באחר אז מה בדיוק קורה פה?!

9. Started by liormor,

ערב טוב, יש לי לוח אם של ASUS-p4s800d, בתוך המחשב יש לי 4 מקומות לזכרון RAM, מערכת הפעלה win xp home edition. בתאים 1 ו- 3 יש שני כרטיסי זיכרון DDR400 256mb של חברת Kingston. חבר הביא לי כרטיס DDR400 256mb של חברת Adata אך משום מה ברגע שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא עולה. הוא נפתח אך מופיע רק מסך שחור. שאני מוציא אותו ועושה restart הוא מעלה לי את התפריט Bios ובכללי אני צריך להפעיל את המחשב כמה פעמים בשביל שהוא יצליח לשחזר את עצמו ולהעלות את הווינדוס מחדש (ואז אני מגלה שהמחשב השתגע, כולל השעון ופיירוול שכובה). אחרי חיפוש מקיף ברשת אני לא רואה שום סיבה למה כזו תקלה חמורה מתרחשת? שני הכרטיסים זהים מלבד העובדה שהם שניהם מחברה שונה, הכרטיס שחבר שלי הביא לי תקין בוודאות... ה…

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by xena,

קניתי לוח חדש (Asus P4P800)... לוח באמת מדהים. כידוע, הוא תומך ב DDR400 ולכן לא התקמצנתי וקניתי (כרגע רק) 256MB DDR400 של KINGSTONE. אך כשהמחשב עולה, הוא כותב שהוא מזהה 256MB של DDR266!!! הלוח תומך במה שנקרא Dual Channel, וזה אומר שצריך למלא לפחות שתתי סלוטים בסדר מסויים, אך זה אמור להביא לעבודה ב 128bit, וחשבתי שזה לא קשור ל MHz של הזיכרון. (כרגע אני עובד רק עם סלוט אחד של 256). הערה נוספת: הרכבתי מחשב זהה לשלי ושם הרכבנו שני סלוטים של 256MB גם DDR400, ושם הלוח זיהה את הזיכרון כ DDR333, שזה גם לא נכון כמובן. יש למישהו רעיון מה קורה כאן?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Gritzman,

זכרון A-DATA 512mb X2 400mhz רצים במהירות 333. איך זה יתכן? (בעלית המחשב כותב 333, ובדקתי בסנדרה כדי להיות בטוח, כתוב PC3200 166X2) לוח אם ABIT NF7 מעבד AMD 2800 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  12. אהלן, חשבתי לי לקראת סוף החופש לפרמט את המחשב ולהפניק אותו בעוד 256 מגה בייט של זיכרון. כרגע יש לי 256 מגה בייט זיכרון של TWINMOS. הלוח אם שלי הוא EPOX 8RDA+. רציתי לדעת אם הזיכרון הזה - DDR CORSAIR VS256MB333 PC2700 333MHZ 256 Mb CL2.5 שווה, והאם לא צפויות תקלות מסוימות בגלל זה ששני הזיכרונת לא מאותה חברה? חג שמח, ותודה. יונתן

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by comablack,

יש לי לוח an8 nf4 ultra abit אני שם שתי סטיקים של 256mb בסלוטים 1 ו 3 של הלוח כדי שזה שהוא יעבוד ב dualchannel וכשאני בודק ב cpu-z בmemory #channels הוא רושם single למישהו יש מוסג למה אני עובד על סינגל ולא דואל

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by digitalseeker,

כמה שאלות בנושא.... א.מה זה ? ב.איך אפשר לדעת אם לוח אם תומך בזה או לא ? ג.אחותי קנתה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310092931007 וזה לא עובד לה בABIT AS8 - בכלל לא מזהה את זה. בהתכתבות עם החנות באיביי - הם טוענים שהלוח אם שלה לא תואם. זה נכון ?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by eitiz,

שלום חברים, בכלל הזכרונות ההבדל בין 800MHZ ל-667MHZ מבחינת מחיר הוא כמעט פי 2 . האם יש הצדקה לכך? הביצועים הם גם כמעט פי 2?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40284

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by Yaniv.E,

האם אפשר להרכיב זכרון 800MHZ DDR II בלוח של DDR I 400MHZ?

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by DrDeath,

שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין זכרונות DDR III לבין DDR II הוא משמעותי בימינו או שלא שווה לקנות אותו עדיין? כמו כן, האם רוב לוחות האם תומכים ב-DDR III? אני יודע שה-RAM זה אחד הגורמים המרכזיים המשפיעים על מהירות העבודה של המחשב, לכן חשוב לי לדעת. תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by dikoz,

היי אני הולך לקנות מחשב נוסף, איזה מהזכרונות הנ"ל כדאי ומה הבדל ביניהם תודה

20. Started by yonni,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת האם לבסס אותו על זכרון DDR או RDRAM? כמו כן איזה לוח אם מומלץ לקנות לכל אחד מהם גם ל AMD וגם ל PENTIUM? עדיין לא החלטתי.... תודה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by sassonc,

לוח האם שלי דיי ישן ויש לו 2 slots של DDR 266MHz שאלתי היא: אם אקנה זכרון נגיד 400MHz האם זה יתאים לי ואוכל להשתמש בו למרות שמהירות תונחת כמובן ל-266MHz? השיקול הוא שכאשר אחליף את המחשב, אוכל להשתמש בו שוב לוח האם דרך אגב הוא: ecs K7S5A עוד שאלה קטנה: אני מעוניין לקנות 512MB , היכן אמצא זאת בזול ואיזו חברה מומלצת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  22. Started by sh2006,

רציתי לדעת האם DDR רגיל עם תזמונים מאוד נמוכים יותר מהיר מ DDR2 שמעתי את זה בכמה מקומות ..

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by AdidasEA,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה ליקנות DDR רגיל או DDR II??? \ אשמח אם תביאו לי את דעתכם ואיזה ביקורת משו שאני אבדוק מה ההבדלים... תודה רם

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

מה ההבדל בין DDR לDDR2? נגיד DDR2 במהירות 533MHZ לDDR 1 שעובד באותה מהירות. ממה שראיתי הDDR2 עובד בתיזמונים ממש רעים אבל צורך מעט מאוד מתח ויש לו 240 פינים (מה זה בכלל?) אז מה בעצם השיפור הגדול בין DDR 2 לDDR1?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by עופר ברקן ערוץ הקניות,

אני עושה בדיקה במשך זמן של שנה בערך והגעתי למסקנה שמערכת מבוססת DDR ללא OC נותנת ביצועים שולחן עבודה הרבה יותר איכותי מ DDR2 זה נשמע לא הגיוני נכון ? DDR2-800 מול DDR400 ? אבל זאת עובדה . אני אישית לא יודע איך להסביר את זה ... ממש מטורף הקטע . אבל כל מערכת עם DDR עבדה בביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס , מוזיקה ... הרבה יותר טוב ויציב . זאת בדיקה שביצעתי במשך שנה : DDR533 , DDR667 , DDR800 ... , DDR400 על הנייר DDR2 קריר יותר ומהיר יותר אבל בפועל ללא OC המערכת עם ה DDR הייתה יציבה ואיכותית יותר . דרך אגב יש לי חבר שעובד בחברת IBM שלא האמין לי וצחק והוא במשך כמה חודשים עשה איתי את הבדיקה וראה שאני צודק המחשב היותר יציב ונוח לעבודה היה עם ה DDR !!! תבדקו גם אתם קחו מערכת…

• 8 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים