עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by XMB,

איך ה GeForce 6100 ?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by sSs Dragon,

איזה מהזכרונות האלה יותר טובים??? (אני יודע שOCZ נחשבים טובים והם באים עם קירור והם יותר זולים מפעמים הTwinmos האלה) הOCZ : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14671 הtwinmios: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6040

3. Started by TheRedEye,

p4v533-mx p4s533-mx לראשון ציפ של VIA לשני ציפ של SIS אני מבין ששניהם עושים בעיות עם הציפים והתאימות לכרטיס מסך.. כעיקרון איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק ולהרצת כרטיס מסך 6600GT AGP על המחשב למה נראה לי שהציפ של הSIS שלי התעייף כבר והכרטיס מקרטע.. (הכול אני צריך להריץ על הכי נמוך) המפרט של המחשב בצד.. [מפרט מחשב]

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by Moty_p,

שלום לכם.. מה החיסרון בחיבור כרטיס מסך (GTX660) בסלוט PCIE X16 מול חיבור אותו הכרטיס בסלוט PCIE X8 אני שואל כי אם אני יעשה SLI בלוח שלי (ga-z77x-d3h) אז הכרטיסים (שניהם) יתחילו לעבוד ב X8 מה החיסרון העיקרי של זה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by yonatan112233,

אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם Gigabyte P35-DS3L וכרטיס מסך ATI Radeon HD4850. איך השילוב?? הלוח אם יוציא מהכרטיס ביצועים טובים.. או שכדאי לשדרג ללוח אם תומך PCIe2.0 (ההפרש הוא 160 ש"ח)??

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  6. יש לי לוח M משולב של ASUS דגם M2A לפני שנה שמתי לו מעבד 3600 בגלל שהוא היה הכי זול וידעתי שהתושבת למעבד מתאימה גם למעבדי 'הדור הבא' רציתי לדעת אם מאז התושבות השתנו וגם איזה מעבדים אני יכול לשים עליו תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות לוח אם כזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6574 עכשיו רציתי לשאול שתי שאלות... 1) האם אפשר לחבר ללוח הארד דיסק רגיל עם כבל IDE או שאם יש שם חיבור לSATA אני חייב SATA בשביל זה?? 2) יש לי עכשיו 512MB זיכרון ועוד 256MB זיכרון אם אני ישים אותם לא בדואל זה יעבוד טוב? (על לוח שתומך בדואל...) ואם יש לי שתי זכרונות של 512MB הם חייבים לתמוך בדואל או שזה לא משנה?? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מיתלבט בין P43 http://tms.co.il/product/5735 לבין P35 ראיתי שלאבי אחד ענה P35 ואחד P43 רציתי לשמוע עוד דעה {למרות שזה כתוב על משמי לא אני כתבתי את זה} אני צריך כבר מחר להזמין את המחשב....

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  9. שלום, החלפתי כרגע לוח לסוג ASROCK P4I65G עכשיו אני מעוניין לחבר את החיבורי USB שיש בחזית של המארז ללוח אם החדש אני מנסה לחבר כמו שכתוב בספר הבעייה שלא רשום כלום על הכבלים,יש 2 כבלים שמחולקים כל אחד ל-4 שבכל רבעייה יש את הצבעים אדום לבן ירוק שחור. איך אני יכול לדעת מה מסמן כל כבל אם לא רשום עליהם כלום? תודה רבה מראש על העזרה!!

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  10. שלום לכולם, לבן דוד שלי נשרף הכרטיס מסך והלוח אם. הלוח אם הקודם שלו היה MSI P35 PLATINUM עם 4 חריצי זיכרון, והיה לו 4X1024MB זיכרונות. באייבורי אמרו לו שלא מייצרים יותר לוחות אם עם 4 חריצי זיכרון, ובגלל הם אומרים שהוא צריך להחליף גם זיכרונות... בקצרה, מה יהיה לוח אם שווה בביצועים ל-MSI P35 PLATINUM שהיה לו? האם יש לוח אם עם 4 חריצי זיכרון שיתאים? הספק שיש לו הוא 450W והוא מתכנן לקנות גם כרטיס מסך, משהו בסביבות ה-5770HD אז חשוב שהלוח אם לא יגביל אם זה אפשרי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חשבתי בהתחלה לקנות כ.מסך לAGP (7600GT , אבל חשבתי לעצמי שזה לא קניה נכונה ועדיף כבר להשקיע במשהו לעתיד הרחוק יותר .., אז אני מתכוון לקנות 7600 בPCI E המעבד הנוכחי שלי CPU Type Intel Pentium 4 530, 3.0 MHz (15 x 199) עם זיכרון 1 ג'יגה של קינגסטון DDR1 .., קיצר על איזה לוח אם ללכת ..אם יש פתרון זול יותר מ600 ש"ח , אני אשמח . והאם יש כאן מישהו שחושב שעדיף לי לקנות כ.מסך AGP ולוותר על שדרוג של הלוח אם ..? הלוח הנוכחי שלי MSI 865PE Neo3-F ) קיצר אני אוכל סרטים קשים .. תודה .

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by Nihility,

אינטל מעלה ומעלה את הFSB ההתחלתי של המעבדים שלה. כבר מדברים על מעבדים עם FSB של 1600. למה? זמן רב דיברנו על כך שמה שמגביל את המעבדים של אינטל זה הFSB שמחבר את המעבדים לשאר המערכת ובעיקר לזכרונות. אמרו, וזה נשמע הגיוני, שזה די דומה למה שיקרה אם נחבר משאבה של מקורות לקשית של טרופית (טוב, לא אמרו אבל אני אומר עכשיו). אבל, גם במרובעי ליבות העצבניים ביותר אינטל, הגדלת מהירות הFSB לא הועילה ביותר מאחוזים בודדים לביצועים. אז אני שואל, למה הם עושים את זה? על פניו הייתי אומר שהסיבה היא לגרום לכל שונאי האינטל לסתום את הפיות שלהם בקשר למגבלה של החיבור הזה ביחס למנהל הזכרון המהולל של AMD שיושב על המעבד עצמו, אבל אני לא יכול שלא לחשוב שיש פה סיבה הרבה יותר מפוקפקת. בעבר היה אפשר לשנו…

• 75 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני יודע שההבדל בינהם זה תדר גבוה יותר וזה שהם מעבירים מידע מהר יותר מה 533 אבל על מה זה ישפיע בפועל? אני רוצה להרכיב לבת משפחה מחשב חדש מבוסס E6300 ואני מתלבט אם שווה לה להשקיע את התוספת כסף בשביל זכרון של 667MHZ או שיפיסק גם533.. המחשב מיועד לעבודה על תוכנות כמו SOLIDWORKS וכו'.. כששני סטיקים של גיגה הם כרגע על הכוונת..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Merovingian,

1) מישהו מכיר את הזיכרון: LD-T1024-6400 1GB DDR2 - PC-6400 800Mhz (2x512MB) Memory kit CL5 - OEM אני יכול להשיג אותו ב- 754 ש"ח. שווה? 2) מה ההבדל בין CL5 ל- CL4? האם עדיף לקנות זיכרון במהירות 533 ו- CL4 או 667 ו- CL5?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by SoapSeller,

עקב סיום חייהם של הלוח\מעבד ב-HTPC שלי אני מחפש שילוש חדש. אני משתמש במארז Ahanix D.Vine 5 עם ספק 220W של אותה חברה עם חיבור ATX20. בנוסף יש במחשב כרטיס Geforce 9500GT PCI-E ושני הארדיסקים(אחד עם חיבור IDE, אבל התמיכה בו פחות קריטית). וקירור גולדן אורב 2(שאני מניח שאצטרך גם להחליף) המחשב משמש נטו להשמעת מוזיקה וצפיה בסרטים, אין לי תקציב מוגדר לחבילה שאני מחפש, מעדיף להוציא כמה שפחות, אבל אני מניח שאלף שקל זה הגבול העליון. אשמח לשמוע תובנות, הצעות וכו'. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  16. כמו ששמנו הייתה לאינטל בעיה גדולה כמעט בכל הערכות שבבים החדשות והיא אספה את הגשרים הדרומיים שלהם בחזרה לתיקונים.... מה שיצר חוסר בערכות שבבים לסוקט T החדשה (כי ה915 וה925 לא מוכנות...). היום הייתי בKSP וראיתי שם את הלוח הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AS8&fMTYPE=LGA775 , לא יקר (680 שקל) אבל נורא מצחיק. קודם כל נורא בולט הקירור החדש של אביט לגשר הצפוני.... מין רדיאטור מוזר. יש גם קירור פסיבי לגשר הדרומי. הוא מגיע עם סוקט T החדש ומתאים לפרסקוטים החדשים (שמגיעים עם גוף קירור מרשים בהחלט בעצמם... לטענת הטכנאי שם הם מצליחים לשמור על קרירות מפתיאה יחסית לפרסקוט... הערכת שבבים היא 865 המזדקנת והחריצים הם AGP וPCI רגילים...…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by vsync,

יש לי לוח Gigabyte K8NS וה FSB רשום 200MHz וגם ב Cpu-Z רשום שמהירות המעבד היא 1664 ובאתר של AMD רשום שהמעבד אמור לרוץ ב 333 אבל למה הלוח ישר זהה ל 200 ולא נותן קפיצה ישר ל 333 אל רק ביחידים, מה הוא לוח טיפש ? :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  18. אני מרכיז מערכת חדשה ומתלבט בין הפרסקוט ל512 , לא יודע מה לעשות? שמעתי שפרסקוט מתחממים כל החנויות ממליצות עליהם ,ואנשים בפורומים לא ממליצים! המחירים שלהם מישום מה יותר זולים ברב המקומות? מזכיר קצת סלרון ? אז מה יותר כדאי למערכת משחקים -אינטרנט ועריכת ווידיאו?? ומה זה בכלל ה LGA775?? תודה לכולם רונן

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  19. יש לי I7 3770 ואני מבין שיש לו גם יכולות גרפיות. כרגע המעבד יושב על לוח של גיגבייט GA-Z77-D3H עם יציאת HDMI עליו. בנוסף יש לי כרטיס מסך GTX460 עם יציאת HDMI עליו. כרטיס קול אין לי (רק המובנה) ואני שוקל להוסיף אם צריך. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה 50" והשאלה מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. מטבע הדברים, היום אני משתמש ב DVI שעל כרטיס המסך וה DVI שעל הלוח אם לא בשימוש. כך גם ה HDMI. שלוש שאלות: 1. האם ה HDMI שעל הלוח יתן איכות גבוהה יותר מה HDMI על הכרטיס מסך? או שהשאלה טיפשית כמדובר באות דיגיטלית, והיא זהה בין השניים. 2. האם ה HDMI שעל הלוח אם פעיל כאשר אני משתמש בכרטיס המסך הנפרד ולא המובנה במעבד? כלומר, האם אפשר שצג המחשב יחובר ב DVI לכרטיס המסך הלא מובנה, ואילו הטל…

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  20. שלום חברים מחפש לוח אם טוב למחשב חדש שאני רוצה לקנות. כרגע לא החלטתי על המעבד(ככל הנראה E8400 או Q8400) אני רוצה לוח אם טוב בלי OC והמליצו על אחד מהשניים. מישהו יכול לומר לי איזה מהם עדיף? ומה בכלל ההבדלים ביניהם !?!?? תודה רבה. סילחו לי על הטעות: שניהם של ג'יגבייט. אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הכרטיס מסך שלי תומך ב DDR 1 כרגע יש לי DDR 400MH 512סלוט אחד ... יש לי מקום לעוד 3 סלוטים... השאלה שלי זה מה עדיף לקנות עוד 512 יחיד או שתיים של 512 או סטיק אחד של 1G... מבחינת כמות כמה עדיף? לא יודע אם השאלה שייכת לפה אבל יש לי תקציב של 400-500 שקל לזכרון האם עדיף להשקיע יותר? אני מחפש חנות מומלצת מאזור מרכז שאני יוכל לקנות ממנה את הזכרונות... עריכה: אם להיות יותר מפורט לגבי הזכרון שיש לי והלוח אם(אם זה משנה) אז: זיכרון A-DATA DDR 512Mb 400Mhz (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  22. היום קיבלתי לוח ומעבד חדש. לוח: D915PGN מעבד: Intel Itanium 2 והבעיה זה שקיבלתי את המעבד והלוח בלי גוף קירור למעבד אז אני צריך לקנות אחד ואני לא יודע איזה יתאים. בבקשה תעזרו לי בחלטה.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by Royz,

שלום. אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1 גיג כל אחד. http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6290 מה התיזמונים של הזכרון הזה? האם הוא טוב? הבנתי גם שבשביל משחקים לא חשוב תיזמונים נמוכים? זה נכון? אני גיימר כבד ועיקר הפעילות שלי במחשב היא משחקים. יש אולי זכרון יותר טוב מהסאמסונג בשביל הצרכים שלי? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by o.k,

שלום לכולם!!! האם מישהו יכול לומר לי אם הזיכרון הבא 1GB Kingston DDR II 667? מתאים למעבד הבא Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? ולא יגרום לאיטיות המחשב או איזשהי בעיה אחרת???

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  25. שלום אנשים, קיבלתי ידיעה משמחת שידידה שלי יכולה לקנות דרך אינטל מעבד אקסטרים די בזול . הבעיה שרק לפני שלושה שבועות קניתי את ה Q9550 ואני לא סגור אם זה שדרוג ראוי(יאללה מחלה ממכרת השדרגת הזאת) בכל אופן האופציות הן: QX9775² 45 nm 12MB L2 3.2 GHz 1600 MHz Desktop QX9770 45 nm 12MB L2 3.2 GHz 1600 MHz Desktop Intel® Core 2 Extreme Processor QX9650 Intel® Core 2 Extreme Processor QX6850 אני לא סגור בדיוק על המחירים אבל זה בערך חצי... השאלה אם זה שדרוג ראוי. המפרט שלי כאן בצד . הוספתי מערכת קירור מים מבוססת על D TEK ורדיאטור משולש. משאבה של SWIIFTECH המוכרת והטובה. קדימה אנשים.... כדאי? הלוח לא יהיה צוואר בקבוק לסדרה 7?

• 10 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.