עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חברה , אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שיש בשביל מעבד AMD Phenom II X4 955 , התקציב הוא עד 500 - 550 . תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש לוח אם שמבוסס על הציפסט החדש של אינטל בשביל מערכת HTPC רצוי שיהיה לוח MICROATX

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  3. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני אלך כנראה על ה I5 2500K (אלא אם כן אתם מציעים I7), בעיקר לשימוש במשחקים. חשבתי לעשות OC בינוני-גבוה בעתיד, ולכן אני לא יודע איזה לוח אם לקחת. אשמח לקבל המלצות על לוחות, בעיקר של GB (שכן החנות שממנה אני קונה מוכרת GB ולא אסוס), שיהיה בו USB3, ושיהיה במחיר עד 600 ש"ח. בנוסף, אשמח להמלצה על גוף קירור למעבד (שלא יהיה יקר מדי אך יתאים ל OC). בנוסף, רציתי לדעת האם יש קשר בין OC, לבין הספק שיש במחשב (אני רוצה להעביר את ה ENERMAX LIBERTY 400W למחשב החדש). תודה.

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by just_me,

אני הולך להחליף את הלוח המעפן שלי (ABIT KV8PRO) ללוח אם שיתאים ל OC צריך המלצה תקציב עד 400 שקל אפשרות לחריגה קטנה שיהיה בחיבור S-754 ו AGP

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  5. Started by dragon772,

הלוח הישן שלי נשרף ואני צריך המלצה ללוח חדש מחנות באינטרנט משהו זול כי אני מתכון להחליף מחשב עוד שנה, חיפשתי בחנויות בסביבת מגורי ולא מצאתי משהו מתאים ראיתי בזאפ כמה לוחות אבל אני לא יודע אם הם טובים. זה דחוף כי אני צריך לדעת היום. תודה.

• 33 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. צריך המלצה ללוח אם ל-dirctx10 בנוסף שיתמוך במרובעי ליבה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by MiGHTyDuCK,

כמובן שעדיף NFORCE 4 ULTRA איזה לוח לקנות ? תודה בלי להשתגע עם המחיר יותר מדי עד 850 + - תודה

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by goory,

חברים יקרים אנא מכם המליצו לי על לוחות אם למעבדי AMD הכוללים כ.קול וכרטיס מסך O/B טובים במחירים לא גבוהים .........

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

התקציב הוא עד 1000ש"ח. מגבלות: -קירור לצ'יפסט חייב להיות פאסיבי -צריך חיבור IDE -צריך סלוט PCI רגיל -אין צורך בכרטיס קול מובנה אין לי כוונה לבצע OC, ואני גם לא חושב שאני אשתמש בSLI בקרוב. אם כבר אני שואל על לוח האם, איזה תדר של זכרון אני צריך בשביל הQ6600? 533/667/800? תודה רבה.

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by benor,

יש לו מעבד Pentium 4 1700 Willimete 478 PIN הדרישות הם לוח שיתמוך ב- DDR400 ושיהיה לוח טוב. התקציב בסביבות 300 - 450 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. Started by nadavov,

אני צריך שהייה בלוח אם יציאות אופטיות וקוקסיאליות ושהוא יוכל להיכנס למחשב htpc עד המחיר 1000 ש"ח תודה

12. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

היי, אשמח לשמוע המלצות ללוח אם עבור מחשב גיימינג עם מעבד I7 6700K וכרטיס מסך GTX 1070 גודל ATX

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן כולם. אני מתכוון להזמין מחשב חדש בימים הקרובים ופחות או יותר החלטתי על כל הרכיבים, נותר לי רק לבחור איזה לוח אם ואני מאמין שאני יפתור את הסוגייה הזאתי פה. להלן המפרט מעבד Q9550 כרטיס מסך 9800gtx 4GB של זיכרון (אני מניח שב2 פלטות של 2) כונן קשיח של WD בנפח 750 (אני יוסיף למחשב עוד איזה 1 או 2 ישנים אם זה עקרוני). זהו פחות או יותר. לגבי הצרכים שלי מהמחשב, אני כרגע התחלתי ללמוד במכללה אנימציית תלת מימד. אשתמש במחשב גם למשחקים ושאר ירקות. חשוב לציין שאני לא גיימר מטורף שעושה OC וכדומה, אז אל תתחשבו בזה. הערה: האדם ממנו אני מזמין את המחשב נוהג לעבוד עם חברות אמינות שלא היוו לו בעיות בעבר. הוא המליץ לי על מעבד של אינטל מדגם DG43NB. אני מבקש אם אפשר המלצות ללוחו…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by Royz,

שלום. אני צריך המלצה ללוח אם בשביל מחשב חדש: המעבד הוא amd 3800 dual core לא יודע עדיין איזה זכרונות אבל הם יהיו שני סטיקים של 1gig כל סטיק - ביחד 2gig כרטיס מסך כנראה7800 gtx כרטיס קול audigy 2zs הארד דיסק - לא יודע. שימוש: למשחקים בעיקר, לא לOC תקציב? עד 800 שקל. מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by zabal12,

הלוח צריך להחליף לוח אם ישן של ASUS מדגם P5GC -MX המעבד שיש לי זה INTEL CORE TO DUO 2.2GHZ חסרים עוד פרטים ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. כמו בכותרת בנוסף חייב בקר IDE אחד לפחות כרטיס רשת על הלוח בעצם נראה לי שכולם תומכים בזה לא מתוכנן OC

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אפשר המלצה ללוח אם למעבד intel pentium 4 2.8 800mhz 512k תודה!! המחשב ישמש לעריכת וידאו ואולי לoc קל

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  18. צריך המלצה ללוח אם למעבדי CORE 2 עם ציפסט P965 עד 700 שח

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  19. שלום חברים אני צריך המלצה ללוח אם למפרט הבא עד תקציב של 850 ש"ח + -: מעבד E6600 כרטיס מסך LEADTEK 640 MB GTS זכרון 2GB של KINGSTON הרד דיסק SAMSUNG 320 GB kj + WD 160 GB צורב NEC 7173 + LITEON אני מתלבט בין הלוחות הבאים: ASUS P5K Gigabyte GA P-35 DS3 אשמח לעצתכם דן

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by Tom vilozni,

שלום רב מה הלוח אם הכי חזק שקיים היום למשחקים? ( תושבת שמתאימה לכרטיסי NVIDIA ומעבדי INTEL) תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Xtera,

שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם, אם מעבד E8500 שיתמוך בDDR3 ושיתאים למשחקים כבדים. חשבתי על לוח אם צ'יפסט P45, EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3‎ ועוד שאלה האם כדאי להנכניס 2GB של DDR3 או 4GB של DDR2 . תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם למעבד פנטים 4 צריך שיתמוך בSATA בתקציב 400-800 ש"ח

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  23. Started by ATAG,

איזה לוח כדי לי לקנות לפנטיום 4 LGA775 ? חשוב שיהיה: DDR1 כרטיס קול איכותי כרטיס רשת גיגה תודה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by eliasfen1,

אני מחפש לוח אם סוקט 939 ככה אני צריך שחריץ כרטיס המסך שלו יהיה PCI EX אני מוכן להשקיע עד 650 שח

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אין לי הרבה להוסיף , חוץ משאני צריך את התגובות דיי דחוף ושיש את הלוח הזה באייבורי

• 12 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.