עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Stastyle,

אהלן כנראה הלוח אם שלי מת (בפעם השניה) ואני מחפש להחליף אותו הלוח שיש לי כרגע הוא gigabyte ga-945p-s3 שאר המפרט הוא e6300 2X1gb twinmos DDR2 Radeon 1950pro אני חייב שיהיה בלוח אם IDE כי יש לי כונן קשיח וסידירום שמתחברים בחיבור זה חייב כרטיס רשת מובנה כרטיס קול - לא רלוונטי יש לי חיצוני יש לי קירור למעבד פריזר7פרו, אז שלא יהיו איתו בעיות תאימות לפחות 4 USB מאחורה כמו שכתוב בכותרת, התקציב הוא 600 וזה מיועד לרכישה מיידית היום, מחנות בסביבת רחובות, כדוגמת KSP בראשון וכו' תודה רבה, סטס.

2. Started by Nonine_09,

ברצוני לקנות מחשב אך איני מעוניין בקניית מחשב קומפלט וגם לא בדרך שבו "מרכיבים" מפרט בחברות כמו אייבורי,KSP,אלוף המחשבים וכו'. אני רוצה לקבל קצת מידע לגבי הרכבת מחשב,אילו רכיבים צריכים להיות מתואמים ומסונכרנים אחד עם השני(איזה דברים צריך לקחת בחשבון,כיצד בוחרים כל רכיבלוח אם במהיריות שונות עם מעבדים ספציפיים,זכרונות מתאימים לעבודה וכו'). מי יכול לתת לי מענה/להפנות אותי לגורמים רלוונטיים?? תודה לכם חבר'ס

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. שלום לכולם, עקרונית אני מתלבט בין שני הלוחות האלו : 1 - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2257&modelmenu=1 2 - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1874&modelmenu=1 ההבדל המשמעותי עבורי הוא שאני מחפש לוח שתומך ב-DDR3 ובזה תומך רק הלוח הפחות טוב (לוח מס' 2) אבל אני פשוט לא רוצה לקנות לוח פחות טוב רק בגלל התמיכה שלו ב-DDR3. מה אתם מייעצים לי לעשות ? נ.ב. במערכת שהלוח הולך להיות מותקן לא יבוצע OC . תודה לכולכם !

4. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15849

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. Started by samsam,

האם המעבד דותן של אינטל צריך גוף קירור עליו? אם כן אילו חברות יש להם?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  6. Started by sPoiled,

תמיד אומרים Cache 6 MB|Cache 4 MB ואני לא מבין למה הוא משמש, תודה. יש גם L1, L2, L3? לא הבנתי למה כל הרבה Lים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by FatherBoard,

מה זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by benor,

יש לו מעבד Pentium 4 1700 Willimete 478 PIN הדרישות הם לוח שיתמוך ב- DDR400 ושיהיה לוח טוב. התקציב בסביבות 300 - 450 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. שלושת דגמי המעבדים השולחניים ש-AMD מתכננת לחשוף בתערוכת CES בחודש הבא, עם מעטפת הספק מצומצמת וקירורים שכלולים במארז, נחשפים עם הפרטים הטכניים המלאים והמחירים המומלצים במסגרת הדלפה טרייהלכתבה

10. היי, באחת חנויות המוכרות בארץ נטען בפניי ש-128GB RAM במערכות מבוססות אינטל DDR5 גורם לבאיגם ובעיות, והמליצו לי להוריד ל-64 GB. האם מוצדק ?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  11. Started by nir_o,

אני קונה ממש בקרוב מחשב עם מעבד E6600 זכרונות TWINMOS 4096MB (1024X4) DDR2 667MHz CL5 רציתי לשאול אם אפשרי לעשות OC לזכרונות MH667 לא מתוכנן OC רציני ובכלל אשמח להסבר קצר על מה המגבלה של הזכרונות האילה לעומת 800MH תודה ניר

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. אהלן, אני מתחדש עם E4300, ואני מחפש לוח טוב להקפצות. אני מעדיף ג'יגה או אסוס. התקציב הוא עד 500 שקל. ואם זה משנה, לא מעניין אותי ה SLI, וחייב להיות לו Raid 0 ל SATA. אתם יכולים לתת לי כיוון? תודה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  13. Started by lxco,

שלום יש לי מעבד AMD 1ghz ולוח אם שקניתי לא מזמן שתומך גם בddr וגם בsdram הלוח מוגבל לבאס של 100mhz בגלל המעבד אבל הזיכרון שלי אמור ליהיות במהירות של 133mhz וכך הוא גם מראה בביוס. אבל בדקתי את מהירות הזכרונות דרך Hcpuid תוכנה שמצורפת ל Hardware Monitor שנראית לי מאוד מקצועית אבל התוכנה מראה שהזכרון שלי עובד במהירות של 100mhz ולא משנה איך אני משנה את הגדרת הזיכרון בביוס. אז אני רוצה לדעת אם הזיכרון יכול לעבוד במהירות של 133mhz על באס של 100mhz ? תודה מראש על התשובות שלכם !

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. Started by amit123,

שלום! לפני חצי שנה בערך הזמנתי מחנות כמה רכיבים למחשב ובינהם שני סטיקים של 512 667mhz,עכשיו...השבוע ראיתי במקרה בביוס שכתוב שהם במהירות של 533 mhz... א.זה אומר שזה בטוח במהירות הזאת או שיכול להיות שזה מוריד שם קצת מהמהירות? ב.אם זה נכון יש מצב שיחליפו לי את זה בחנות,או יותר טוב שיביאו לי זכרונות חדשים ועדיין ישאירו את אלה(מה כבר יש להם לעשות אם זכרונות שהם בשימוש חצי שנה...)? חשוב לציין שעדיין יש לי את הקבלה...

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  15. Started by Moshik144,

יש לי את המעבד AMD 3800X2 DUAL CORE ושלחצתי קליק ימני על המחשב שלי למטה היה רשום לי את השם של המעבד שלי ו 2.00GHZ עכשיו לחבר שלי יש מעבד פחות טוב של אינטל 2.8 דואל קור ורשום לו 2.75GHZ אז איך זה יכול להיות ?????

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. Started by ZXY1,

זכרון KINGSTONE 4GB 1600MHS + דיסק קשיח 160GB (יש לי מהמחשב הישן) אני צריך מעבד - I3 4160 קירור - INTEL SLIM לוח - H87N-WIFI מארז - HEC 8K01 (יש מארז קומפקטי יותר מומלץ? צורב אני לא מתקין) יש מפרט יותר מומלץ לפי עלות / תועלת? בתקציב של 1200 ש"ח אפשר לקנות את החומרה? אין מבצעים של סוף שנה בחומרה?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  17. שאלה: יש לי לוח אם ASUS P5PL2. כונן סיגייט חיבור SATA2 צורב DVD חיבור SATA2 וכונן צורב CD-ROM בחיבור IDE. האם בעקבות חיבורו של צורב ה-CD "הישן" בחיבור מסוג IDE, זה משפיע בקצת איטיות על המערכת ? אם אני אוציא אותו ואשאיר רק את החלקים בעלי חיבור ה-SATA אזי המחשב יהיה יותר קצת יותר מהיר ? תודה לעונים המבינים בנושא

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. יש לי לוח MINI ATX, ונגמרו לי הסלוטים, אז הגיע הזמן ללכת לאבא לבקש לוח חדש והפעם התקציב 500ש"ח שאפשר להגמיש חשבתי על ALBATRON PX845PEV - 800 יש הצעות? דרשיות יציב, בעל תמיכה בזכרון DDR אפשרויות OC טובות פיצ'רים טובים (כרטיס רשת, RAID, כרטיס קול) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. Started by cyberX,

אם יש זכרון אחד של CL4 ואחד של CL5 אז הם יעבדו על CL5 ? (כל השאר כמובן אותו דבר, 800MHZ וכולי...)

20. ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E או asus P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E 1 שני הלוחות משולבים בכרטיס מסך (כי אני לא גיימר)

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. מה זה צ'יפסד למה הוא מועיל ולפי איזה סדר הוא הולך?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. Started by NaorYfrach,

אני מדבר כרגע על המחשב הישן שלי . הוא מבוסס E2140 ו8600GT . השאלה שלי היא כזאת . אחרי התלבטות החלטתי להשאיר את המחשב הזה ולא למכור אותו בגלל שהוא עבד לי מצויין לצרכים רגילים ביום יום . הבעיה בו היא שהלך לי הלוח אם . אני רוצה להביא לוח אם חדש ויש לי כמה שאלות . 1.האם משתלם לי בכלל להשקיע בלוח אם בכלל במחשב כזה למרות שהוא עבד מצויין ? 2. כמה אמור לעלות דבר כזה ? 3. מה אני צריך לעשות בזמן שאני מחליף לוח משחות טרמיות נקיונות וכו' ? 4. יש התקנה מסויימת והאם כל הדבר שהיו על המחשב נמחקים אוטומטית ? 5. והשאלה המרכזית האם כל צ'יפסט של ליבה כפולה תומך במעבד הזה ? ואם כן אילו צ'יפסטים . תודה .

23. Started by Palsar,

האם ASUS STRIKER EXTREME תומך בזכרונות DDR3?

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  24. Started by reyrey_200,

איזה מעבד עדיף בביצועים ? AMD Phenom X3 8450 Triple Core AM2 BOX .VS. INTEL Core 2 Duo E8400 Box

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  25. Started by elad76,

זאת הבעיה: יש לי סטיק אחד שעובד ב 5-5-5-13 ואחד שעובד ב5-5-5-15 זה שעובד ב15 טוב בOC ...הוא של TWINMOS. השני של חברה אחרת עם 13.. אני לא יודע איך כל אחד יעבוד בOC....כי הTWINMOS לבד בטוח יגיע ל400..הבעיה הוא ה13 של TRANSCEND

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.