מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
מתלבט איזה לוח אם P-35 של ג'יגבייט לקחת... זה יכול לעזור למי שיעזור לי (י י) http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=292912.0;attach=92848;image בגדול זה הדרישות שלי: לוח אם כמה שיותר טוב שמתאים לדרישות שלי (שלא ממש גבוהות) בכמה פחות מחיר... (= זה משפט המפתח כי אני לא מבין במחירי הלוחות אז אל תשאלו מה התקציב) אז ככה: -יתאים ל Q6600 או מעבד פנרין כלשהו- כנראה Q9450 / Q9550 (י תלוי מתי אני אקנה את המחשב) -יתאים ל4GB (כנראה זה כבר לא תהיה הבעיה פה) -יתאים לכונן קשיח SATA2 אבל שיתמוך באפשרות להוסיף לו עוד כונן קשיח כשאני ארצה - USB2 (כנראה שגם זה לא תהיה בעיה פה) - PCI-E [ל8800GT\GTS-G92](כנראה שגם זה לא תהיה בעיה) - יתאים לספק כח ליברטי 5…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי בבקשה לדעת האם מעבד E8400 וכ.מסך gtx 275 יחזיקו טוב על לוח אם ep43ds3l ?? (נגיד ספק vx 550W של קורסייר ו4 ג'יגה זיכרון) תודה מראש !
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS p4s800d ואני רוצה לקנות מערכת קירור מים ואני לא יודע אם זה יתאים לבלוק קירור כי יש מתקן שחור כזה של הגוף קירור.. אז אם מישהו יודע משהו על זה,בבקשה לעזור.. תודה רבה..
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה לוח לקחת? אני לא יודע אם בעתיד נצטרך מערך CF לשם שילוב כרטיס עיבוד פיסקאלי וגם אני לא יודע איזה עדיף יותר 975X או 965P ואם HEAT PIPE זה נורא חשוב שהיה על הלוח ? אז בהתחלה רציתי את ה DFI לאחר כמה דיונים כאן הבנתי שצריך\עדיף את ה 965P יותר חדש אז אמרתי לעצמי ניקח את ה DS3 ואז ראיתי שאין לו CF ואין את ה HEAT PIPE אז נראה לי שעדיף DS4 אז עכשיו אני מבולבל? תוכלו לעזור לי כי אניי מזמין מחר מי LOGIC תודה מראש אשמח לכל תגובה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חסר לי רק מעבד ולוח אם למפרט הבא: ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 250 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK 1070 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 ¤ 230 Sunbeam Samurai SILVER FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA 160 ¤ 1 המעבד חשבתי על 3200 AMD ולוח אם אני עוד לא יודע יש המלצות? תקציב ללוח אם-500 מקסימום תודה.
-
- 18 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי הלוח asrock fatal1ty p67 professional ששם הבקר USB3 לא הכי מהיר כי הוא לא מובנה של אינטל עלה לי הרעיון להרכיב כרטיס הרחבה שייתן לי את היציאות האלו חיפשתי כרטיס עם ציפ' של אינטל אבל לא מצאתי כלום יש בכלל כרטיסים עם ציפ' של אינטל? אני בעיקרון צריך כרטיס שיהיה לו אופציה לחיבור של הפאנל USB3 הקידמי כי אני משתמש בו רוב הזמן.... יש למישהו עצה בשבילי? בתודה אלי.
-
- 18 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שכתוב בכותרת רק כמה הערות - שהמהירות תהיה אידיאלית (אני לא אגיע איתו ליותר מ- 2.4Ghz, בספק אם גם לשם), הדגם\חברה, וכמובן המחיר (1400-1500 ש''ח לשני סטיקים של 512MB). עוד שאלה קטנה - לא יווצרו בעיות כלשהן עקב אי-תמיכת המעבד בדואל צ'אנל? (אני מתכוון שלא יווצר מצב שאני אצטרך לוותר על התזמונים או על המהירויות...)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אחרי התלבטויות רבות איך לשדרג את המחשב הישן שלי הגעתי לזה: Intel Pentium 4 2.4 MHZ 533 FSB Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 AGP *8 MB 512 333 Mhz Kingston סה''כ= 2500 עם מארז האם לדעתכם זה כדאי? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, זה הלוח אם שלי- Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 10/27/2003-SiS-648-6A7I0G0KC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S648(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 101 MHz (QDR) Effective Clock 404 MHz Bandwidth 3230 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 3 DIMM Integrated Devices Audio Form Factor ATX Motherboard Size 210 mm x 300 mm Motherboard Chipset SiS648 Extra Features EasyTune 4 Motherboard Manufacturer Company Name Gigabyte Technology Co., Ltd. Product Information http://tw.giga-byte.com/Mother…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נשרפו לי מעבד AMD 1700+ ולוח גיגהביט 7VRXP לפני שבועים אבל למזלי קניתי את החלקים מחנות אמינה שהיה לי אחריות שלוש שנים קיבלתי היום את הלוח ואת המעבד ( וגם קניתי מארז חדש ) הרכבתי הכול והדלקתי המחשב נדלק ופתאום שמעתי כזה רעש לא ברור ואז הוא נכבה. היה ממש קצת ריח ( לא הרבה כמו בפעם הקודמת שנשרף) חוץ מזה אני רוצה להדגיש שהמאוורר של המעבד פעל כמו שצריך! לא הבנתי מה קורה ישר נתקתי מהחשמל בדקתי שהגוף קירור יושב כמו שצריך הדלקתי שוב והוא מייד נכבה ללוחות האלה יש הגנה של חום??? ( גיגה ביט - 7VRXP) מה יכול לגרום לשרפת המעבד והלוח? תעזרו לי אני כבר לא יכול !!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט בין: P5Q Pro P5Q3 P5QC P5Q SE2 על Q9550 ומעוניין ב-OC משמעותי. על מה כדאי ללכת ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מסדרת המעבדים של doul 2 core.... אבל יש בעיה.. אין לי מושג מה כדאי לי לקנות מבין הסדרה.. אני משחק במשחקי מחשב פחות או יותר שנקראים כבדים ...(Sanandreas, The sims 2 אבל גם צריך מעבד טוב לעתיד) הבעיה זה המחיר..אני לא יכול לקנות את הכי טוב..אבל שמעתי שהסדרה של דואל כור 2 טובה ביותר, ומספקת לא רק בדגם הכי טוב. אני צריך מעבד שיפעיל לי משחקים בצורה מהירה.. אשמח אם תעזרו לי.! תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לשם שדרוג המחשב.. שאלה נוספת: האם אני יצטרך להחליף ספק? (נראה לי שיש לי 300W או 230W)
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת יקר לי, קרוב ל-$700 פה בארה"ב למעבד, פלוס $250 לאיזה לוח-אם סביר. אבל אני שונא לשדרג (יותר מדי בזבוז אנרגייה במחקר מה הכי כדאי לקנות) כך שמעדיף להשקיע יותר כסף ושיחזיק לי מעמד 4 שנים בלי לעצבן אותי. השאלה שלי: נניח שכשארצה לקנות את המעבד השני, ארצה לקנות Opteron 270 (נגיד שירד במחיר ל-$500). האם יש בעייה לשים על לוח-אם כמו TYAN Tiger K8W שני מעבדים במהירויות שונות? או שאולי אוכל (ללא חשש, ועם סיכויי הצלחה גבוהים מאוד) להאיץ את ה-265 ל-2.0 גיגהרץ של ה-270? אם אקנה, אצטרך בדיוק שני גיגה זיכרון. מה מומלץ ובכמה? אני לא צריך קירור מיוחד בשביל הסיפור הזה, נכון? תנקס
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף עוד 256 עכשיו המהירות של הזיכרונות שלי היא 333 MHZ ו ב KSP יש אחד של A-DATA שהוא 333 ועולה 130 יש אחד 333 של קינגסטון שעולה גם 130 ויש אחד של A-DATA שהוא 400 MHZ ועולה 125 מה יותר כדי, שווה ליקנות תודה מראש סרגיי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי , בשיטוטי באתר של nVidia , הבחנתי בפתאומיות בדרייבר Audio Codec nForce Driver כשלאחר מכן שנכנסתי לאותו מקום , לא ראיתי אותו(כנראה שזה היה מוחבא או משהו כזה , אבל לאחר מכן לא הצלחתי להוריד את הדרייבר(הורדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו)) מסתבר שהדרייבר בהחלט משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת , ומוסיף NVMIXER שהיה עד כה רק לSOUNDSTORM , גם לקודקים הרגילים של REALTEK שמובנים על לוחות עם צ'יפסט הnForce של NVIDIA(לא חשוב איזה NFORCE , זה תומך בכולם חוץ מבלוחות של CHAINTECH לפי מה שהבנתי מהאתר) למי שלא מצליח לראות מאיפה להוריד , הוספתי כאן הורדה גם למי שרוצה , הדרייבר מיועד להתקנה ידנית , לאחר שתתקינו ידנית ותעשו ריסטרט יתווסף לכם הNVMIXER למטה בצד שמאל\ימין בוינדוס ותוכלו לשל…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המעבד e6300 עכשיו אני מתכנן קניה של כרטיס מסך (עדיין לא ידוע איזה אני כרגע זה 8800GT ) ושל תוספת זיכרון עוד 1GB ( יהיה לי סה"כ 2GB ) הלוח אם שלי הוא כזה : ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire הספק כוח : Enermax Noistaker 420W Dual 12V עכשיו השאלה שלי היא כזאת אם אני קונה כבר כרטיס מסך חדש ועוד זיכרון ... האם כדי גם לשדרג את המעבד ?? ואם כן לאיזה ?
-
- 18 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1998
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת, GA-MA78GM-UD2H תומך ACC? חיפשתי הרבה בגוגל ולא מצאתי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ASUS P5W DH Deluxe ל ASUS P5B Deluxe מה אתם אומרים ?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב שוב כמה שאלות 1. איך יודעים אם לוח או מעבד או זכרון מתאים לאובר קלוק? 2. איזה יצרנית כרטיסי מסך הכי טובה היום? 3. האם לABIT לMSI ולDFI יש לוחות טובים (בכללי לא קשור למחיר) 4. AMD ATHLON 3800 מה הMHZ שלו? (הבנתי זה קצת ששונה מאינטל) 5. למה סלרון D כל כך קשה להשגה והאם הוא טוב? 6. למי יש זכרונות טובים אני מדבר על חברות כמו סמסונג קינגסון..? 7. איזה יצרנית ציפסט הכי טובה היום בשוק (אני מדבר בכללי)? 8. איזה דיסק קשיח מומלץ לקנות היום של איזה חברה? (לפי מה שאני הבנתי WD) שאני שואל על חברות מי הכי טוב אני מדבר בערך מי היצרן הכי אמין ומשתלם טוב מחר יש בית ספר :-\ לילה טוב ותודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי מספר ביקורות ואת הסטיקי אבל עדין נותרו כמה שאלות.. 1. האם מעבד E5200 שעבר OC יספק את אותם הביצועים כמו E8400 בעבודות משרדיות\משחקים? 2. עד כמה גודל זכרון cache משפיע על הביצועים? תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להבין [כחדש בתחום] את עניין הזכרונות - מהירות, ותזמון. רכשתי זכרון מסוג PNY, שעליו רשום 1600 MHz CAS 8 1.65V לעומת זאת, כאשר הפעלתי את Speccy, מצאתי שמהירות הזכרון נמוכה בהרבה (עומדת על 699 בלבד - ראו תמונה). נכנסתי לביוס בניסיון להבין זאת, אבל חזרתי ללא תובנות. אשמח לשמוע איך ניגשים לנושא. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למשל יש לי סמפרון 3300 754 והוא יושב על לוח עם חיבור AGP ואני רוצה ליקנות כרטיס PCI-E,האם אני יכול ליקנות לוח חדש וזהו? [ולשים בו את ה סמפרון הזיכרון הקודם.]