עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש עדכון ביוס ללוח ישן ואני לא מוצא... הדגם של הלוח הוא : ms6119 ver1.1 bx2 אני צריך את העדכון ממש דחוף אז תודה מראש לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by Jook,

ראיתי את הזכרון הזה בפנדה ונראה לי לא הגיוני , כבר בכמה שבועות האחרונים קראתי כי הזכרונות עם שבבי ה-BH5 כבר לא מיוצרים. פתאום אני רואה אותם הפנדה והתקשרתי אליהם והם אמרו לי שהוא לא נמצא בחנות אבל כל מה שנמצא באתר אפשר להזמין והוא יגיע לחנות עד 14 יום מיום ההזמנה. בנוסף , האם מישהו יודע אם מה שיש בפנדה אלו זכרונות עם BH5 ? תודה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by kobi_af,

יש לי שתי זכרונות(256*2) אחד סמסונג השני non name :-\ אלו התמזונים של הסמוסנג Field Value @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) אלו של הגנרי כנראה Field Value @ 200 MHz 3.0-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) לא הבנתי למה התזמון ה1 (3)הוא תמיד יותר נמוך מהאחרון כאילו על פי מה מודדים תתזמונים ומה זה אורמ לגבי המספר האחרון הראשון והאמצעים ?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי שאלה האם יש תוכנה או דרך לבדוק על כמה המעבד שלי עובד? הכוונה יש לי מעבד PRESCOT 3 GHZ ואני מרגיש שהמחשב לפעעמים עובד די איטי ובדקתי רוגלות וירוסים אין כלום האם יש תוכנה שיכולה לבדוק לי אם המעבד שלי עובד במהירות שהוא צריך לעבוד??. בתודה אמיר

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. 512MB שרצים בCAS2 או 768MB שרצים בCAS2.5? הכוונה כמובן למשחקים חדשים... :

6. Started by fit3,

שלום אנשים מישהו יוכל להסביר לי בקשה מה ההבדל בין התושבת 939 754 ו AM2 של AMD??? ואיך הולכים המעבדים שלהם הכוונה יש להם גם מעבדים כפולי ליבה??? ואיך הם מומצלצים?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by yanivsk,

רציתי להבין האים יש הבדל בביצואים בין השניים אם כרטיס מסך אחד ? או איזו שהם בעיות אם ה Nforc4 SLI אם כרטיס אחד.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by benyben,

שלום. זה נמצא ב BIOS, ואני סקרן מאוד להבין מה המשמעות של הפקודה הזאת [Enable/Disable] תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. אני מתלבט בין לוחות האם: Asus H87-PRO Gigabyte GA-H87M-D3H לא מוצא ביניהם הבדל מיוחד. יש סיבה להעדיף את הלוח של ASUS שעולה 100 ש"ח יותר מ-GB? (לא מבצע OC!)

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב למשחקים כבדים אני מתכנן OC משמעותי אני כמעט בטוח שאני הולך על ה ASUS p5q שמעתי עליו שהוא אחלה בOC ועם אחלה קירור אני לא יודע אם ללכת על זכרונות 1000MHZ או 800MHZ עד כמה זה שווה את ההבדל של 200 ש"ח? ועד כמה שווה ההבדל של התזמונים 4-4-4-12 5-5-5-15

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by amisha,

איך אני בודק יציבות של הזיכרון - לכול אורך הכתובות של הזיכרון ושהוא יבדוק לכול האורך והרוחב ?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by koshoro,

חייב תשובה ממשהו.... האם מעבדים שנקראים CELERON-M כולם בטכנולוגיית CENTRINO ???

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  13. מישהו יכול להמליץ לי על הלוח הזה: Intel Soren 945, L100, DDR2 667 D945GNTL שמתי לב שאתם ממליצים בעקביות על: Gigabyte GA-8I945PG מדוע? יש בעיה כלשהי עם לוחות אם של אינטל? אמנם הוא קצת יותר יקר אבל לא בהרבה. הוא אמור לעבוד אצלי עם: מעבד: Intel 2.66D dual core 533 D805 זכרונות: 2X 512M DDR2 667 תגובות יתקבלו בברכה (למעט בסגנון: "הנה לוח אם טוב: GA-8I945PG קנה אותו")

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  14. הלוח אם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2982&ProductName=GA-MA770-UD3 יתמוך בשש ליבות החדשים של AMD שעומדים לצאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by nandrut,

AMD 5200 או C2DE4500 איזה מעבד עדיף בהנחה שלא מתבצע OC , שתיהם פחות או יותר אותו מחיר. המעבד לצורכי HTPC בלבד.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  16. שלום רב, איך אני יכול לזהות את סוג הסוקט של המעבד ע"פ המידע הבא, והאם במקרה של שריפת הלוח אם, יש להשיג כזה לוח מבלי להחליף רכיבים אחרים? כמו כן איך אני יכול לדעת מהו סוג החיבור של כרטיס מסך מסוג Voodoo 3 3000? מידע מתוך EVEREST Home Edition על המעבד: ____________________________ CPU Properties: CPU Type Intel Pentium III, 450 MHz (4.5 x 100) CPU Alias Katmai, A80525 CPU Stepping kC0 Instruction Set x86, MMX, SSE Original Clock 450 MHz L1 Code Cache 16 KB L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 512 KB (Built-In, Half-Speed) CPU Physical Info: Package Type 242 Contact SEC Cartridge Package Size 12.82 cm x 6.28 cm x 1.64 cm Transistors 9.5 …

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by arkady,

השאלה שלי היא, מה בעצם הם תפקידי המעבד? תוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה הזאתי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  18. מחברות gigabyte או intel שמתאים למעבדי ', Ivy Bridge i7-3770 שאלה נוספת האם חסר להשקיע בזכרונות של 1600 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by amits1995,

אין לי כרגע לוח אז אמרו לי לשים בינתיים את המעבד בתוך נייר מקופל, זה לא יפגע במעבד נכון?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. חדשות טובות ממפתחת השבבים האמריקאית: גם דגמי ה-FX וגם דגמי ה-APU שיבוססו על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה יעבדו בהתבסס על אותה תושבת, לגמישות משופרת התרגלנו לקבל תושבות מעבדים חדשות מדי שנתיים בשוק המודרני, בנוסף לתושבות שונות עבור דגמים 'עממיים' ועבור דגמים לחובבי הביצועים, כשהמשמעות היא שכמעט כל רצון לשדרג את המעבד במערכת גרר עימו צורך לשידרוג של לוח האם הנלווה, ושידרוג פוטנציאלי גם לגוף הקירור ולזכרונות ה-RAM. עתה, AMD ממחישה מדוע חשוב שתהיה לנו תחרות ראויה בעולם המעבדים – ומאשרת שגם מעבדי ה-FX השולחניים העתידיים שלה, בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Zen החדשה וללא ליבות גראפיות מובנות, וגם מעבדי ה-APU משולבי הליבה הגראפית העתידיים שיבוססו על ליבות Excavator ובעתיד על ליבות א…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  21. DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard ואיך אני גם יודע אם יש אופציה לשדרוג? זתומרת 2 כרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  22. בוקר טוב לכולם קיבלתי זיכרונות ממחשב שלא בשימוש 2 סלוטים של 1GB כרגע יש לי Q6600 ארבע ליבות זיכרון 2 סלוטים של 1GB כרטיס מסך TI5600 אם אני זוכר נכון 1GB זיכרון אני חייב להגיד שאין לי נסיון כלל בעבודה מול 4GB - כל החיים עבדתי עם 2GB עבודה עיקרית עם מחשב אינטרנט אופיס ומשחקים אני לא מתכנת או עובד עם גרפיקה אפשר הסבר פשוט לפני שאני מגבה מפרמט ומתקין 64 ביט איך תראה עבודה עם 4GB זיכרון תודה רבה

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  23. טוב אז השאלה נמצאת בכותרת . אני צריך לוח של AMD למשחקים בסיסיים ,המפרט שאני הולך להרכיב הוא בסביבות ה2K ואני צריך המלצה לגבי לוח אם. אני לא הולך להשתמש בכרטיס מסך מובנה של הלוח אלה לקנות כרטיס בנפרד. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by bv500,

אני בונה מחשב חדש לחברים שלי. המעבד הולך להיות כנראה E21x0 והזיכרון OCZ 1GB CL4 667Mhz הלוח הנ"ל מתאים מאוד למפרט ולתקציב, רק רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הוא ב-OC - לכמה באס הוא מגיע? אני יודע שה-945 לא ממש אוברלוקרים מטורפים, אבל אני מתכוון ל-OC בקטנה אני מקווה שמה שיגביל אותי זה הזכרונות בבאס 333... אבל בטח כבר לפני הלוח יגביל אותי אודה לתשובתכם המהירה

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  25. מעבדים מדור ה-Core השמיני והתשיעי, ואפילו שמה של משפחת מוצרי הקצה הבאה לשוק הגבוה, דולפים לרשת ומגבירים את הסקרנות שלנו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.