עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DjMorpheu5,

אני אקנה מעבד אינטל, ורציתי לדעת האם שווה תכסף בשביל נגיד- Q9550 או שאפשר להסתפק ב- Q9300 ? המעבד יהיה לגיימינג, ואחבר עליו Termalright 120 extreme ויעשה OC די רציני בשביל רק משחקים. אם נגיד Q9300 + OC גדול, זה מספיק בשביל כל המשחקים ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by exquisite,

לקראת ה8800GT שיתמוך בגירסא החדשה של PCI-E....

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  3. Started by IG,

האים זה אפשרי להרכיב מערכת לOC שהבוססת על P-M וכמה היא תעלה? אם התוצאות של הבאנצ' שיש בחדשה על זה שP-Mמומהר עובר A64 4000 נכונה, ומערכת כזו זולה יותר, אז אני רוצה לדעת מזה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. בחנו את ביצועי Core i9 12900KS החדש בגרסה המוגבלת של אינטל - כיצד נראים הביצועים של מעבד אינטל המהיר ביותר לגיימנג עד כה?לכתבה

5. Started by eqeqeq,

אהלן, יש לי שאלה שמעתי שבינואר (עוד שלושה שבועות) יוצאים דגמים חדשים של מעבדי INTEL סדרת QUAD האם אתם צופים שבעקבות כך תיהיה נפילת מחירים של הכפולי ליבה ושל AMD או שהמחירים של סדרת ה QUAD החדשה יהיו גבוהים וכל השאר ישארו באותו מחיר ועוד דבר אם אתם חושבים שהמחיר של המעבדים לא ירדו אז עוד כמה זמן נראה לכם שמעבדים החדשיםירדו וכך גם כל השאר לדוגמא מעבד של INTEL E6750 עולה כ 1000 ש"ח היום האם בעוד שלושה שבועות בעקבות היציאה של כמה דגמי QUAD המחיר של E6750 ירד משמעותי(אם בכלל) או שלא ירד וה QUAD יהיה פשוט יקר? או שירידה תתקיים רק לאחר כמה חודשים? אשמח לקבל תגובות לגבי הצפי של האנשים כאן תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם מעבד סמפרון הוא מעבד מקביל פחות או יותר למעבדי דורון או סלרון ודבר נוסף מעבד sempron יכול להריץ סרטי divx עם רוזולוציה גבוהה וקצבי נתונים גבוהים ?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

סליחה על הבורות ??? , אבל מה זה מכפלה של מעבד? תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  8. התחדשתי בכרטיס מסך GTX470, הפעלתי כמה משחקים ושמתי לב שהFPS נמוך מביקורות כאלה ואחרות ידעתי מלכתחילה שהמעבד כנראה יהיה צוואר בקבוק אבל לא חשבתי שזה יהיה משמעותי כלכך.. בכל מקרה השאלה שלי אם שווה לי לשדרג למשל למעבד Q9XXX אפילו יד שניה עם המערכת הנוכחית או שזה לא משתלם ושווה לי כבר לקנות מעבד,לוח וזכרונות חדשים? ודבר שני,האם הזכרונות גם מגבילים אותי או שזה רק המעבד? (מפרט בצד) על מעבד אני אולי אוכל לקנות משהו בזמן הקרוב ומערכת חדשה זה רק עוד כמה חודשים (אין כרגע תקציב) תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

האם איפוס ביוס מוחק את העידקון ביוס או שהעדקון נצרב?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  10. היי, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב חדש, מכיוון שאני מעוניין רק במעבדי AMD (לא לנסות לשנות את דעתי) רציתי לדעת לגבי המהירויות שלהם. אני רואה היום שיש מעבדי פנטיום 4 במהירויות 3.0GHZ וכו'. ואילו יש את הסדרה של המעבדים של AMD למשל, AMD ATHLON 64 3200+ 2.2 GHZ/2.0 GHZ 512 KB Cache Memory /1 MB Cache Memory האם זה אומר שהמהירות שלהם נמוכה יותר? ומישהו יכול להסביר בבקשה על כל אחד מהחלקים הנ"ל -מה זה אומר? מה זה אומר 64 BIT? האם מעבד AMD 64 2.0GHZ איטי יותר מפנטיום 4 3.0 GHZ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by Danniel,

היי, יש לי מחשב מותג לנובו V520 זיכרון 8 GB של חב' TEAM מהירות 2133 דיסק SSD SAMSUNG EVO 850 500 GB דיסק 1 טרה של WD מעבד i5-7400 הלוח מקבל מקסימום זיכרונות במהירות 2400 האם החלפת זכרונות/מעבד/דיסק או שילוב רכיבים יגדילו את המהירות בצורה מוחשית?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  12. הכירו את לוחות האם החדשים מבית הענקית הטאיוואנית לערכת השבבים Z490 ולתושבת LGA1200 החדשה של אינטל - זמינים בחנויות החל ממחר! לכתבה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. יש ברשותי מעבד פנום 955 ובדרך כלל שלא הפעלתי את המאורר על המקס אז הטמפ' שלו עמדה על 53 ללא מאמץ אינטרנט ומוזיקה עכשיו עשיתי את העדכון F5 והטמפ ירדה באיזה 10 מעלות

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by Grave Digger,

מה זה RAID ומה זה עוזר לי אם יש לי את זה על הלוח?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by talje,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור אבא שלי. הוא לא בעד קניית מחשב ושידרוגים ככה שאני קונה לו עכשיו לשנים הקרובות, כמו כולם . הוא עוסק בעריכת וידאו קלילה, הרבה מאוד מולטי טאסקינג, המון התעסקות עם הפיכת מוזיקה (שהקליט עם כרטיס AUDIGY 2 ZS), הפיכת סרטים ועריכת תמונות. מעבר לזה, מיילים ואופיס ברגיל, ועוד כמה שטויות שרצות ברקע. המארז הולך להישאר אותו המארז שיש לו כרגע, צורב יש חדש, כונן קשיח 500 ג'יגה ישן (סאטה2), ספק 400 וואט וכרטיס מסך nVidia 8600 נכון לכרגע. לצורך העניין עומד לרשותי תקציב של 2,200 ש"ח ללא חריגה. תותקן מערכת הפעלה וינדוס 7 32 ביט. אני חשבתי על: מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1006 קירור למעבד: Evercool BUFFAL…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  16. שלום, אולי שאלתי לא ממש מובנת אז אנסה להסביר אותו במילים אחרות- כאשר אני קונה לוח, האם אני יכול לראות כמה חריצי זיכרון יש לו רק לפני דגמו? לדוגמא: H67M-GE של ASrock איך אני יוכל לדעת כמה חריצי זיכרון יש לו ? אני מבין את תקן ה H Z ומיניהם השונים אך חשבי שישנה צורה לראות לפני שם הלוח את כמות החריצים ויכולותיו המיוחדות. אשמח לתשובה עניינית , דניאל

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by PCguy,

אני מחפש לוח למעבד AMD 64 S 939 אין לי צורך ב-SLI אבל מאוד חשוב לי PCIe האם ניתן למצא לוח כזה עכשיו? האם יש NFORCE4 ללא SLI ? בבקשה אם אתם מכירים או ראיתם אנה שתפו אותי כי אני לחוץ לקנות כבר מחשב

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  18. יש לי לוח asus p4p800-e delux ובתוך הביוס, שאני בתפריט הארדיסק יש אפשרות לבחור לכונן 32Bit Data Transfer, מופעל או מכובה, אפשר לומר לי בבקשה מה זה אומר? ניסיתי לבדוק באתר או בחוברת של הלוח אבל לא היה שם שום דבר על זה...

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  19. Started by eid101,

שלום . רציתי לרכוש כ.זכרון OCZ זה עם צלעות הקירור אבל ראיתי שיש אחד CL4 והשני CL5 והשניים 800 MHZ DDR2 רבל יש בינם הפרש של כמה שקלים . מה זה ? האם שווה להוסיף ? :-\ תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  20. הי יש לי מחשב עם שני כרטיסי זיכרון של KINGSTON כל אחד 512MB 800MHZ הם עובדים ב HT היום הביאו לי עוד שני זכרונות (לא של KINGSTONE) כל אחד מהם 1GB במהירות 800MHZ רציתי לדעת אם המחשב עדיין יעבוד לי ב HT עם הזכרונות??או שעצם זה שהוספתי זכרונות מחברה שונה ונפח שונה מאט לי את קצב העבודה? תודה...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by full_clip,

היי יש לי את הזיכרון שבמפרט לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ במחיר שפוי מה שכן מצאתי זה את אותו זיכרון רק עם REV שונה זאת אומרת שלי יש 2 ובלינק לדעתי זה 1 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=IMOCZ4001024ELD&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=247&aff=Zap〈=he מה לדעתכם להוסיף לא להוסיף ? ואם כן איזה מודל.? או בחנות אחרת כל דבר . תודה על העזרה!! יש כוונה לקנות בקרוב גם כרטיס מסך חדש ברגע שיצא ה R600 ואני אראה מה קורה עם המחירים שם לכן יש לי צורך בעוד זיכרון שלא יהיה מצב של צוואר בקבוק למרות שגם היום אני מרגיש בחוסר.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל: http://asrock.com/mb/overview.asp?Model=990FX Extreme4&cat=Specifications http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3894#sp תקציב עד 850 שח. האם ה ASROCK 990FX Extreme4 מצדיק את ההפרש של 50 שקל איזה לוח הייתם לוקחים בהתחשב בדברים הבאים: מתוכנן OC מערך רייד בנדל שהלוח איתו מגיע. ביצועיים האם יש הבדל? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by DarKinGz,

איך אני משנה את השם של המעבד או של ה-ID ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי G.SKILL 4400 LE, לוח K8N NEO2 ומעבד 3200+ הבעיה המוזרה שלי היא כזאת: עד 275 הזיכרון עובד בסדר גמור בכל המכפלות(כמו שהוא אמור) מעל זה (אפילו במגה הרץ אחד) הוא פועל רק על מכפלות אי זוגיות (9,7,5) אבל לא פועל על הזוגיות(6,8,10) ניסיתי כבר את כל שילובי המתח והתיזמונים האפשריים מישהו נתקל אי פעם בסיטואציה כזאת? *לא פועל כלומר נותן שגיאות בממטסט

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. אז ככה יש לי זכרונות: CORSAIR TWIN2X1024-6400C4 DDR2 1GB (512MBX2) 800MHZ CL4 אני רוצה להוסיף שני ג'יגה נוספים של הזכרונות האלה: G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 רציתי לדעת אם תיהיה בניהם תאימות מלאה וניצול מירבי? :s05: אם לא אנא תמליצו על זכרונות אחרים בתדר של 800 מגה הרץ עם CL4 קיט של שתי ג'יגה ובטווח של עד 600 שקל לכל היותר ושיהיו תואמים.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.