עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asaf556,

קניתי את הזכרון הנל http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=34 האם הוא איכותי וטוב?

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  2. שלום לכולם אולי מישהו יודע ויכול להסביר לי איך ניתן לפרק מעבד 2.4 מלוח אם הנל יש שני קליפסים שמשחררים אותם אך ההיט סינק עדין תקוע מישהו יודע על פין נוסף שתופס אותו?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by Cupid Me,

חבר'ה יש מעבד dual core לסוקט 754? תודה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. טוב אז בזמן הלא כל כך אחרון, אלא כל הזמן ! אני רואה תמיד שמנסים לפרגן לAMD ורק ממליצים על AMD ודיי הולכים על AMD כמו עיוורים, אני יכול אפילו לציין שבמספר ביקורות של אתרים מכובדים רואים שמעבדי אינטל מקבילים מנצחים אבל אומרים על הAMD, הוא עשה עבודה טובה... הוא בכל זאת טוב וכאלה, ממש כאילו שאומרים לילד מפגר אתה משתדל יפה... דיי מצחיק אני מוכרח להגיד. ומנגד אני רואה שנאה לאינטל וחוסר פירגון, למרות שהיא שולטת בשוק הגבוה ובכלל בשוק לדעתי, המעבדים שלה היום הם הכי הכי טובים עם ביצועים מעולים ביחס למחיר. ומה עוד מוזר שאפשר לראות שהמון המון אוברקלוקרים קונים AMD בשביל לעשות לו OC ולא INTEL למרות שלאינטל יש כמה מעבדים שיכולים להגיע רחוק משהו פחד ! מישהו יכול לתת סיבה למה כל כך אוהבי…

• 80 תגובות
    • 7.5k צפיות
  5. Started by gambit_elaad,

צריך משולש קדוש עם פנטיום 2.4 800MHz שיהיה לוח אם מצויןןן עם הדברים הכי חשובים זיכרון 400Hz תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אז ככה קיימים כרגע 4 סטיקים של 256MB מה שנותן לי 1GB איכשהו( ) רוצה שיהיה 2GB איזה לקנות? 2 של 1GB? 4 של 512MB? ומה מתאים ללוח? (DDR איזה?) תודה רבה p4 2800 asus p4p800se

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ניסיתי לשים את הסטיקים של הזיכרון כבר שניי האפשרויות שאחת מהן זו זאת : והשנייה זו סלוט 2 ו 3 אם סופרים מלמעלה למטה. וזה לא עזר אני פשוט עובד בSINGLE ה CPUZ מזהה לי את הזיכרון ב SINGLE ואני לא רואה שום הודעה שאומרת שאני עובד ב DUAL. בבקשה תעזרו . עריכה: את המפרט של המחשב ניתן לראות במםרט מצד ימין יש לי לוח של ABIT NF7-SL VER2.0

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by ofir_b,

האם הלוח אמ ASRock 4CoreDual-VSTA תומך במעבד E2140? זה דחוף....

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by יניב קופר,

רוצה לדעת איך המעבד מנסיון של אנשים אשמח לתשובות

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDM2

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  11. שלום, יש לי פנטיום 3 866 עם 256 sd ram ואני רוצה לשדרג אותו אז השאלה היא האם כדאי לקנות לוח שיפעל עם sd ram ואז לקנות איזה פנטיום4 או לקנות AMD וכבר להחליף גם את הזכרון... מה יצא עדיף?

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (AMD Athlon 2800) שעד היום שירת אותי נאמנה. הזכרון שיש לי במחשב לפי CPU-Z הוא 512MB DDR במהירות 166MHZ (סטיק אחד). השימושים העיקריים שלי איתו הם עבודה עם MATLAB ועם VISUAL STUDIO 2005. עכשיו, עד היום הוא איכשהו הריץ אותם להפתעתי בצורה סבירה, אבל הוא מראה סימני עייפות בעיקר עם תוכניות עמוסות ב-VS. מסיבות תקציביות נראה לי שאני אוכל לקנות מחשב חדש רק עוד כחצי שנה, ולכן אני רוצה לנסות לשדרג אותו בינתיים. בלוחות אם אני לא מבין, מה שיש לי, שוב לפי התוכנה, זה K7 Motherboard שך ECS דגם M825G צ'יפסט KM400. בהוראות שלו כתוב שיש לו שני סלוטים לזכרון, סה"כ מוגבל עד 2GB ול-DDR במהירויות 266/333 (שזה לא תואם את מהירות הזכרון שיש לי ???). חשבתי על שתי אפשרויות…

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by maayan,

אני מעוניין לשדרג: מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך אני מעוניין לעשות אובר קלוק !!! אפילו אובר קלוק רציני אז תתחשבו בזה אם המעבד לא יבוא עם מאוורר ואם ישאר כסף אז תוסיפו גם איזה מאוורר + היטסינק נחמדים אני חושב שהמעבד צריך להיות 1700 T BRED B אבל לא הבנתי את הקטע של הסטפינגים שלו אם אפשר תרדו גם מ2000 שקל

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שמתם לב אולי כן או לא, אבל NFORCE 790 החדש, מגיע עם תמיכה אך ורק בDDR3. עכשו השאלה, האם DDR3 כבר מוכן לשימוש כיום בשוק? האם הפרש המחירים הגבוה (בין פי 3 לפי 5 ויותר לעומת DDR2) שווה את הפרש הביצועים? וכמה באמת ביצועים משיגים בעזרת מעבר לDDR3 ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by MZS,

האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by maor5,

שלום! בחופשת פסח יום ראשון,אני עושה את הפרויקט שלי ;D עכשיו,בתכנון גם יש הוספת יו אס בי קידמי למארז אז שאלתי היא האם אפשר לחבר יו אס בי קידמי בלוח ששמו intel d845wn תודה מראש לעזורים!

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

חבר שלי מתכנן להחליף כרטיס מסך, ובאותה הזדמנות תוהה, האם יש טעם גם לשדרג את שאר המערכת? הרכיבים שלו הם: P4 2.6GHZ INTEL BAYFIELD D865GBF 512 DDRAM תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Lancer,

יש לי כרגע לוח אם Epox 8kdaj3 שקניתי לפניי קצת יותר מ 3 שנים,ורציתי לשאול האם הוא יתמוך בזכרון DDR2? תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. ברשותי 2 זכרונות של קרוסייר בעלי 256 M כל אחד . האחד 2700 והשני 3200. האם אני יכול להוסיף זיכרון 3200 מחברה שונה ואם כן איזו חברה? האם אני יכול להוסיף זכרון 512M לזכרונות 256M הקיימים :-*?

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  20. שלום למומחה, מה ההבדל בין המעבדים E6320, E6420, E6600? הם הרי עובדים באותה מהירות (1066MHZ) ועם אותו קאש (4MB)? האם אתה יודע איזה מעבד נמצא במקינטוש I-MAC 20inch? אני מחפש לבנות מערכת לעיבוד גרפיקה דו-מימד (וקטורית ועיבודי תמונה), ולאנימציית פלאש. תודה רבה ויום טוב. פיני

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  21. ..השאלה בכותרת. תודה.

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by wow,

מה זה בדיוק המעבדים האלו שאמורים לצאת והאם יש כבר לוחות אם שיתמכו במעבדים האלו(ואם כן איזה)?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by gil_k,

בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש עם לוח אם 965P-DS3, עכשיו רציתי לדעת האם הלוח הזה לא עושה בעיות, ואיך הכרטיס קול שלו? כי ראיתי שעכשיויוצאים לוחות אם חדשים, 35 P (אני מקווה שזרשמתי את השם המלא) איזה יתרונות יש להם? תודה רבה, גיל

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  24. כמו בכל שנתיים אני מחליף את המחשב הנייח שלי הגדול בדרך כלל אני קונה לוחות אם מהיצרן הבלתי מנוצח ג'יגה בייט אני ממקם את המחשב שלי במקלט ושם הקירות בנויים מבטון מזויין למרות שיש מזגן לפעמים החום הוא אדיר וגם מזגן לא כזה תמיד עוזר אני יודע שיש פתרונות קירור שונים ומגוונים אבל קודם כל חשוב לי לבחור לוח אם איכותי שיכול לעמוד בחום מסיבי של חדר אטום ולא נושם מדובר בחדר שהוא למעשה חדר עבודה שחם בו ברמות כמו כן אני משתמש במחשב לשרטוטים ולתחום ההנדסה אודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.