עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by KoDkOd,

לפעמים המחשב מתחיל לעבוד לאט שירים ניהיה םמקוטעים..אז לחצתי ctri +alt+del לבדוקת אם יש תוכנו תפתוחות וראית שהכל סגור למעט מה שאני משתמש ואז למטה ראיתי CPU USAGE -100% למה זה כל התוכנות היו סגורות חוץ מ -2 [icq ,mirc] למישהו יש מושג למה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by NerVo,

שלום! לקחתי מחשב ישן פנטיום 4. שמתי לו ווינדוס XP.\ כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט או עושה פעולות למיניהם המחשב עובד לעט, בדקתי וה CPU USAGE על 100%. במחשב יש 768 RAM של DDR1. אם אני ישים יותר זכרון RAM האם זה ישפר את הביצועים והמחשב יפסיק להתקע בזמן צפייה בסרטים באינטרנט או פעולות למיניהם ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Kolshamen,

מה זה CPU VRM? ומה ההבדל בין לוח אם שתומך CPU VRM ואחד שלא?

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. המעבד שלי הוא E8500 וקניתי לוח P5Q-E התקנתי מערכת הפעלה ואת SIX ENGINE כאשר אני בודק את CPU-Z הוא מראה לי רוב הזמן מכפלה של 6 מה שמוריד את ביצועי המעבד ל 1970 MHZ גם שאני שם את SIX ENGINE על טורבו הוא מתנהג כך. סך הכל זה מגניב אבל הייתי רוצה שאני מפעיל משחקים שהמכפלה תהיה קבוע על 9.5..

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by Red-AnGel,

יצאה גירסא חדשה: להורדה לחץ כאן תהנו נ.ב אני חושב שזה מתאים לכאן מאשר לפורום תוכנה כי זה נותן מידע על הלוחות אם, מעבדים, וזיכרונות, אם לא אז תעבירו

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  7. אוקי אז ככה: תחת הלשונית MEMORY ב CPU-Z אני רואה רק כמה זיכרון יש ולא פרטים עליו. כמו כן, בלשונית הCPU הוא רושם לי נתונים עבור כל ליבה בנפרד. בעיה מוזרה נופסת היא שהוא משנה את המכפלה של הFSB כל הזמן מ8 ל6 וחזרה. המפרט הינו המפרט שכתוב לי בצד. תמונות מצורפות. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Dn2k,

הורדתי את CPU-Z הכי אחרון 1.38 ושאני מנסה לפתוח אותו הוא מחזיר לי שגיאה בדרייבר לא רושם איזה ואומר שהוא יפתח אבל ללא נתונים הוא מראה לי את נתוני המעבד ואת שאר הנתונים לא... יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by Time_Is_Money,

שלום, כשאני מפעיל את התוכנת CPU-Z ב"קוביית" Voltage של המעבד המתח כל הזמן משתנה... הוא כמעט תמיד 1.544 אבל הוא מגיע גם ל- 1.612. יש לי ספק של TT 420W. ולוח של EPOX דגם 8KDA3+ יש מצב שמשהו דפוק פה? אלעד

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  10. הטולדו הוא אתלון 64 כפול ליבות, כלורמ מיועד לשוק השולחני, שקע 939, אמור לצאת לשוק בחודש 6 (תאריך ההשוק הוקדם עקב הקדמת השקת כפול הפרסקוט של אינטל לאותו שוק). 1.3 וולט? זה אפילו פחות מה 1.4 של הווניס, מעניין, נחמד, זה עושה 2200 מגה הרץ עם מתח יותר נמוך מזה של הווניס, זה מרשים. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344 הערה: א. מי שקונה היום לוח 939 טוב יוכל בעתיד להחליף את המעבד לכפול ליבות כזה. ב. יהיה מעניין. ג. בעוד מספר ימים יושק האופטרון כפול הליבות לשרתים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אז כנראה שכפולי הליבות (לפחות עד 2.2 גיגה הרץ) באמת עם 1.3 וולט או שאולי מדובר בדגם מיוחד למחשבים ניידים , לא יודע. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344 אשכול מקורי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=116417.0 הערה: אני פותח אשכול חדש כדי למנוע בלבול.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  12. ערב טוב לכולם. למרות כל מה שקראתי שלפיו ההבדל (הנובע מבדיקות ומבחנים כיום) בין CACHE של 4MB לCACHE של 2MB הוא לא גדול. יחד עם זאת, המעבדים שיש לנו כיום בשוק המשלבים 4MB CACHE מהירים יותר מאלו המכילים 2MB CACHE ככה שלא ממש ניתן לערוך בינהם השוואה שווה והוגנת (למשל הE6300 או E6400 אל מול הE6600) השאלה שלי היא, עד כמה לדעתכם יוסיפו וישפיעו 4MB CACHE לעומת 2MB במעבדים העתידים לצאת עוד כמה חודשים במקום הE6300 והE6400? האם יהיו לכך השפעות על אופן ריצתה של הWINDOWS VISTA? כבר היום למערכת הזאת יש דרישות לא קטנות אם רוצים להנות מהממשק הגרפי המתקדם שלה. אז האם עוד קצת CACHE ישפיע הרבה, תחת אותה מהירות שעון? כי עם הVISTA ברקע נותר פחות מקום לתוכנות אחרות, לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by wraithLord,

לוח אם ASUS H81MA, שבב Pentium G3250. קירור של ארקטיק די בסיסי (אין לי את הדגם). מה שהזוי לי ורציתי לשאול עליו זה שהליבות עומדות על האחת 21-23 והשנייה 24-26, כאשר החבילה ~31 קבוע... איך זה הגיוני שהלוח עומד על 20 מעלות מעל טמפ' הרתיחה ? יכול להיות שזה דפקט בשבב קריאה/בתוכנה, או זה ככה אמור להיות? אני משחק WOW, HOTS וLOL הכל על אולטרה עם AA גבוהה ביותר חלק קבוע 90 FPS ומעלה אז כאילו הכל פנאן אני רק שואל כי אני חושש ואני לא רוצה שאם הלוח פגום זה יפגע בכרטיס מסך.... GTX750 עריכה: טמפ' כרטיס מסך במנוחה 22C.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. רוב הזמן הוא מראה לי 2.0 עם 6 MULTIPLIER, ולפעמים הוא מראה 2.66 עם X8 MULTIPLIER אז השאלה שלי היא, א. האם זה משפיע על המהירות (נראה לי שכן כי זה מראה את המהירות של המעבד במצב נתון). ב. כמובן איך לתקן את זה. תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. Started by Ashand,

היי איפה אני יכול למצוא את הלוח הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by yoav9,

הלוח המדובר הוא epox 8k9a2 + (אתם יודעים... חייב לד על הnorth brige!!) קיצור, בעיקרון תכננתי ללכת על הpc3200 אבל אז חשבתי, למה לא 3500!!! שתי בעיות: 1)כתוב (כמו על כל kt400) שהוא תומך לא רשמית בddr400, ושלי הוא ddr433... 2)הייתה שמועה שיש להם בעיות, הבנתי שכבר לו, זה נכון?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  17. שלום יש לי מותקן כרגע crosair xms 1333 ואני מעוניין להוסיף לזה crosair xms 1600 זה לא ייצור לי התנגשות ?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  18. שלום יש לי את שני סוגי הזיכרונות שכל סטיק הוא 4 גיגה. 2*4 XMS 3 1333 CROSAIR 2*4 Vengeance 1600 CROSAIR היום התקנתי אותם וכל זוג עובד בנפרד אך שהם ביחד המחשב לא נדלק לי יש משהו שאפשרי לעשות בשביל שיעבדו ביחד?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Danman,

הזכרונות האלו לא כל כך מוכרים בארץ, למרות שבשאר העולם הם פולואריים למדי ונחשבים לזכרונות מצוינים. המחירים שלהם בחול ירדו עד ל120$ ל 2ג'יגה עכשיו. ולהזמין אותם לארץ כולל משלוח ומע"מ יוצא כ640 שקל. מה דעתכם? כדי להזמין את אלו או לקנות GSKILL HZ ב950 שקל בארץ?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by טל משעלי,

שלום עד לא מזמן היה לי במחשב 4GB של חברת G.SKILL רציתי לשדרג ולהוסיף למחשב עוד קצת הלכתי וקניתי עוד (8GB (2X4GBֹ של חברת KINGSTONE . היה קצת בעיות עם המחשב נכנס לתיקון ונמצא שכרטיסי ה-G.SKILL לא טובים והם נשלחו ליצרן להחלפה אחרי שעבר זמן החנות הבינה שהם לא יוכלו לספק לי את הכרטיסים בחזרה והציאו לי להחזיר להם את מה שרכשתי (KINGSTONE 8GB) ולקבל במקום KIT של 16GB של crucial ballistix sport רציתי לדעת על החברה הזאת כי אף פעם לא שמעתי עלייה איך הסדרה של SPORT ובכללי מזה?! זה הKIT שקיבלתי http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?IMODULE=BLS4KIT4G3D1609DS1S00 תודה מראש!

21. Started by slater,

שלום!!! רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הזכרון crucial Ballistix tracer.... 1. באילו צ'יפים הוא משתמש? האם הם טובים לoc? הם עוברים/שווים לtccd? 2. האם זכרון זה מומלץ למערכת a64 s754? 3. האם הזכרון הנ"ל הוא overclocker טוב? 4. מה ההבדל בין הtracer לבין הבליסטיקס הרגיל? דרך אגב מדובר גם על גרסאת הpc3200 וגם הpc4000...... האם הזכרון הזה שווה קנייה?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

CORSAIR DUAL2X2GB TWIN2X4096-8500C5DF 1066Mhz CL5 או 2GB kit (1GBx2), Ballistix Tracer 240-pin DIMM (with LEDs), DDR2 PC2-8500 memory module - 2 קיטים כלומר 4GB. ומה ההבדל בין TWIN2X4096-8500C5DF ל QUAD2X4096-8500C5DF ? ולא ראיתי חנויות אם בכלל שמתעסקות עם Crusial. כמובן שהמטרה היא ל OC ... מבחינת יעילות ואמינות שניהם אותו דבר

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by BUNG,

מה עדיף בין שתי אלו? ואלו עוד זיכרונות אתם ממליצים לי, בקיט של 1GB עד 600 שח(עדיף בלי לחרוג) הלוח הוא ASUS P4P800 DLX... מעבד P4 2.4 שהיה בOC ל3 עד שלפני כיום נשרף לי אחד הזיכרונות מסיבה לא מוסברת והחלטתי להוריד חזרה לסטוק... הזיכרונות בכותרת הם http://ksp.co.il/main.php?uin=133 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 (אפשר גם לא קיט אלה זיכרון של 512 שטוב לOC עד 300 לסטיק... רק במקרה של זיכרון שמאוד מומלץ לOC אני מוכן לחרוג טיפה כמו במקרה של הBalistix) תודה מראש

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Bright Moon,

שמראה את Crysis על מערכת מבוססת Penryn מול מנכ"ל Crytek. המנכ"ל מאוד התרשם (גם אני).פרטי המערך (מופיעים בסוף הסרטון): CPU - Intel Penryn 45nm Family "Yorkfield" Quad Core 3.2GHz MB - Intel 975BX2 (BadAxe 2) GPU - 8800 GTX RAM - 2GB HDD - 250 GB OS - Win XP Crysis רץ מאוד חלק, למרות שיש בעיה לראות את המשחק רוב הזמן. נ.ב. הייתי בטוח ש-Crysis יהיה DX10... מסתבר שלא (Win XP). אם כך, זה לא משחק שדורש כ"כ הרבה (לפחות לא כמו כל ההייפ שיש עליו).

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by cupra,

ולפני האתרים הכי גדולים בעולם עידכונים בהמשך...

• 142 תגובות
    • 15.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים