עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dvd21,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין הכל בו עכשיו חיברתי את הכל ובביוס שלי אין הרד דיסק ולא פלופי דיסק יש רק DVD-ROM למה הביוס לא מוצא את ההרד דיסק שלי?? ??? יש לי לוח אם אביט NF7-SL והרד דיסק מקסטור סיראל ATA HDD

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  2. הרכבתי לעצמי מחשב עם עזרה קלה (מבין גדול אני לא) ונראה שעשו לי טעות בזכרונות הזמנתי שתי חבילות של 2*4 של קרוסר פלטיניום יש עלייהם את אותו קוד על כל ה 4 אבל יש בהם הבדלים בMAX BANDWIDTHלפי מה שהמחשב אומר : http://img230.imageshack.us/img230/183/mmemory.png עד כמה זה בעייתי למחשב ? והאם זה משנה באיזה סלוטים כל אחד מהם יהיה ? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  3. שלום, אני מנסה להבין אם יש הבדל בין קניית קיט של 2 מודולים, כל אחד 2GB שעולה 470 שקל או לקנות כל מודול בנפרד שיעלו לי ביחד 380 שקל. מה ההבדל בין קניית קיט לקנייה של בודדים? האם יש לזה משמעות מיוחדת מבחינת הביצועים? גוסטב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nec_000,

The battle for the 50$ justification Ryzen 5 1400 vs. R5 1600: 4-core vs. 6-core https://www.youtube.com/watch?v=vlXa7eMzEnk

5. Started by ZUMARA1,

יש לי ex58-extreme של גיגהבייט רציתי לשאול אם CF מנוצל על הלוח הזה בצורה טובה? יש לי 6850 ואני מעוניין לרכוש עוד אחד.תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיית יציבות בזכרונות Corsair Dominator 1066MHZ 2GB Rev4.1 על לוח אם DFI UT P35 T2R המעבד : E8500 המתח והתזמונים נשארו בברירת המחדל מתח : 2.23 תזמון : 5-5-5-15 (שניתי את התזמונים מAuto לידני) הכל Default אין OC (בזמן בדיקת היציבות לפחות) בדיקת היציבות עשיתי על תוכנות OCCT ו Prime95 אחרי כמה דקות יש נפילה אם אני מחזיר את המהירות ל800 בדיקת היציבות עוברת בהצלחה וזה מה שעשיתי : 1) העליתי טיפה את מתח הגשר הצפוני מ 1.33 ל 1.35 2)העליתי עוד טיפה את המתח מ 2.23 ל 2.3 3)שניתי את ה TRFC ל43 כל הנ"ל לא עזר להגיע ליציבות . גירסת הביוס היא הגירסה האחרונה שנמצאת באתר . מה עוד אפשר לעשות ? איך שאני יודע שהלוח הזה יש לו בעייה עם יציבות זכרונות 1066

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by roilevi,

יש לי מחשב פנטיום 4 , איך אני יודע איזה סוג זיכרון RAM יש לי ???

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. מדובר על מעבד ארבע ליבות בלבד כרגע. AMD Athlon™ II X4 Quad-Core Processor AMD Phenom™ X4 Quad-Core Processor AMD Athlon™ X2 Dual-Core AMD Phenom™ II Processors Quad-core 965/955 מה ההבדל בעצם בין הסדרות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, אני הולך בקרוב להכניס לוח אם, P5GC - MX למעבדה של CD LOG בתקווה שיתקנו את הבעיה המוזרה שלו, או שיחליפו אותו. במידה והוא יוחלף, בין אם לאותו דגם או לדגם אחר, ותהיה לי אפשרות ל"שדרג" אותו, איזה לוח מומלץ שהוא microATX, עם HDMI מובנה, וכמובן יציאת דיגיטלית לSOUND? ומצד שני אם לא יהיה את הלוח במלאי, אבל אני לא אוכל להוסיף כסף לשדרוג ואצטרך לקבל microATX אחר, ידוע לכם איזה דגם משתלם ישן שעדיין נמכר כדאי לבקש? תודה מראש לכולם.

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  10. היי אני לפני רכישה של מעבד ואין לי הרבה מושג מה כדאי יותר חלק אומרים שלמשחקים עדיף מעבד כפול חזק E6750 או E6850 וחלק טוענים שמעבד מרובע כמו 6600Q עדיף המחירים +- אוו דבר מה דעתכם?

• 50 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. שלום, קניתי זכרונות שמסתבר שאני אמור לפתוח אותם מ-1333 ל-1600 ולא הבנתי מאיפה בביוס אני אמור לעשות זאת. את מה שראיתי לא הצלחתי לערוך\לשנות. לוח האם הוא Gigabyte GA-B75-D3V. בתודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  12. אני צריך המלצה ללוח אם וזכרונות [8GB] למעבד I5 3570K למטרת OC קל/בינוני בתקציב של 1000 שקל . תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. רוצים שש ליבות עיבוד למחשב הביתי שלכם במחיר נמוך יותר מאי פעם בעבר (לפחות במונחיה של היצרנית הגדולה ביותר בתחום)? זה עשוי להגיע ב-5 באוקטובר לכתבה

14. Started by iakovl,

במיוחד מבעלי הלוח הנ"ל

15. Started by kolsad,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box ל Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Bo ההבדל במחיר הוא של 200 שקלים. (בהנחה שהשימושים הם משחקים, פוטושופ, סרטים באיכות גבוהה) תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by arik100,

אהלן המאוורר של הלפטופ שלי עושה בעיות מישהו יודע איפה אפשר לקנות מאוורר לדגם זה? תודה lenovo yoga 500 15ibd

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  17. Started by shirNoshe,

אני רואה מדי פעם לוחות שיש להם שלושה סלוטים.כשאני מוריד קובץ וחופר להבין רשום שזה גם DC. אז אני מבקש להבין משהו,אם יש לי שני סטיקים אז עובד כדואל.את זה הבנתי.אבל מה קורה שמוסיפים עוד סטיק?מה קורה לדואל? האם סה"כ הזיכרון יהיה כל שלושת הסטיקים והדואל לא יעבוד?

• 19 תגובות
    • 945 צפיות
  18. היי, בעקבות הבעיות והתקלות בלוחות החדשים P8, מתלבט אם כדאי להשקיע בP6X58 + I7 960 שלפי בדיקות שראיתי עומד בביצועים מול P8P67 עם 2600K לא רע, מה אתם אומרים? סופשבוע טוב

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Evil Inside,

נגיד 512 dual channel ddr אני יודע שזה שני סטיקים של 256..אבל האם זה סטיקים מיוחדים שמיוחדים לDUAL CHANNEL או כל שני סטיקים יכולים להיות DUAL??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, עשיתי היום הזמנה למפרט שמופיע ב 'מפרט מחשב'. המוכר בחנות המליץ לי על כמה שינויים רגע לפני שסגרנו את ההזמנה, אבל בגלל שלא הייתי בטוח לגביהם, יש לי עד מחר להתחרט. השינויים הם: 1) מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=232 הוחלף ב Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=231 Scythe Ninja 2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=251 מלכתחילה לקחתי את המעבד BOX בגלל האחריות לכל החיים וכי אמרו לי שהקרור סטוק סבבה לי כי אני לא עושה OC. המוכר בחנות אמר לי שאינטל כבר לא נותנים אחריות לכל החיים (?) למעבדים ולכן עדיף מעבד TRAY + קירור בנפרד. מה דעתכם? איך הקירור שהוא שם לי? 2) זכרונות …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שמעתי המלצות על ABIT KV8 sata,GBL אבל לא מצאתי מפרט שלו ככה שאני לא יודע אם יש לו כרטיס קול מובנה... אני מחפש משהו בערך באותו סכום, שיהיה כמה שיותר מתאים ל 64 BIT אבל שיכלול כרטיס קול... בבקשה תעזרו לי בזה

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by chric,

היי לכולם,אני עומד לרכוש מעבד רייזן 5 2600X , עם לוח אם gigabyte ax 370 gaming 3 הבנתי שעדיף לי לרכוש זכרונות ראם עם צ"יפ b-die של סמסונג שהוא הכי מתאים למעבד אני לא מוצא איך לאתר את הצ"יפ בחנויות ה PC,מצאתי כמה דברים ברשת כמו זה את המחשב כנראה ארכיב ב TMS אך אני אל מוצא זיכרון מתאים במחיר שפוי עם הצ"יפ B-DIE מישהו אולי יכול לייעץ לי איזה זכרון של איזה חברה יתאים למעבד ככה שינצל את כל המהירות,אני מחפש 2933 MHZ או 3200 MHZ ,תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי שתי סטיקים זהים של KINGSON בגודל 256MB ואני רוצה לדעת אם הם עובדים ב DUAL CHANNEL.... איך אפשר לבדוק??

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by ariel7766,

מישהו מוכן להסביר לי מה הכוונה דיואל צ'נל לדוגמה הכרטיס הזה הוא דיואל צ'אנל? וגם הייתי רוצה לדעת מה זמני התזמון של הכרטיס הזה תודה! Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5

• 8 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.