עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום!! ברצוני לרכוש מעבד לוח אם וזכרונות חדשים. תקציב כמו בכותרת עם אפשרות לחריגה קטנה.. חשבתי על Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX Gigabyte GA-P35-DS3 G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 הייתם משנים משהו ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by nadav275,

שלום השגתי זיכרונות samsung tccd, לשימוש בלוח ה dfi infinity nf2 (המתיישן) שלי הבנתי שtccd לא "אוהבים" יותר מדי לוחות nf2, ואמרו שיש ROMSIPs ייחודים שמתאימים. רציתי לדעת מה הם romsips, ואילו בדיוק אמורים להתאים לי (ואולי המלצה על ביוס ייחודי שיתאים) תודות לעונים נדב

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by Hyena,

אצל האינטל המהירות BUS היא 800 מגה הרץ, איך זה הולך ב AMD? אני רוצה להלביש מעבד AMD על לוח אם של אסוס: ASUS A7N8X nForce2 FSB333/DDR400/AGP 8X/Audio/Lan/UDMA133/USB2.0 אני פשוט לא מבין את כל הענין הזה של המהירות BUS אצל AMD לעומת INTEL ועוד שאלה, למה כולכם ממליצים על זכרון אחד של 512 במקום על 2 של 256 ולנצל את DUAL CHANNEL ????

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  4. שלום, ברשותי מחשב עם לוח אם MSI H55M-E21. כיום מותקן בו סטיק זיכרון בודד DDR3 של 2 ג'יגה במהירות 1333. החלטתי לשדרג את הזיכרון ועל כן קניתי סטיק בודד DDR3 של 8 ג'יגה במהירות של 1600. החלפתי אותו המקום הישן והמחשב מתרסט תוך כמה שניות. חשבתי לעצמי שאולי קניתי זיכרון לא מתאים בגלל המהירות ועל כן קניתי כעת 2 סטיקים של DDR3 של 4 ג'יגה כל אחד במהירות 1333. לאחר שהתקנתי אותם המחשב תקוע במסך הפתיחה של לוח האם (הלוגו של לוח האם) ולא מגיב. ניסיתי לשים רק סטיק אחד ופה אני מקבל Blue Screen. האם מישהו יכול לעזור בעניין ? לא חשבתי שזה כזה סיפור גדול תודה,

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  5. הלוח הוא: MICRO ms6728 ? agp /pcie?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. שלום לכולם אני לפני סגירת הזמנה ומלתבלט האם לקנות את הזכרונות האלה http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-2GDB.htm לדעתכם לאיזה תדר אפשר להגיע איתם על תזמונים יותר משחוררים של 5-5-5-15 במקום ה4-4-4-12 בסטוק האפשרות השניה היא GSKILL שבאים בתדר של800 אבל עם תיזמונים של 5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 חשוב לציין שבשביל הGSKILL אני צריך להמתין בסיבות 10 ימים עד שיגיע *הזכרונות מיועדים למערכת E6000+DFI 975 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  7. Started by zxc1301,

אני רוצה להחליף מ SAMSUNG קאס 3 ל מיקרון קאס 2.5 שווה ההחלפה ? (ללא עלות כספית) פשוט ייתן לי תזמונים טובים יותר איך חברת MICRON בזכרונות ?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  8. Started by eyaler,

שלום אני מנסה לבצע חישוב כבד בתוכנת MAPLE במסגרת דוקטורט בפיזיקה ברשותי +AMD 3500 עם 1.5GB זכרון (DDR-400 (3200 בחלוקה ל-256+256+512+512 הזכרון הנ"ל אינו מספיק, ואני זקוק לעוד זיכרון על מנת להשלים את החישוב. אני מחפש מישהו שישאיל לי 2 עד 4 GB של זכרון DDR לסופ"ש אחד באיזור ת"א תודה,

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by אביתר,

יש לי 900 ש"ח מקסימום למעבד ולוח אם לא משנה AMD או אינטל אבל מתוכנן OC בעתיד

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. שלום. אני שואל מתוך סקרנות - ומקווה שזה בסדר. היום שוחרר מבחן bench ראשוני (לא רשמי) של Sandy Bridge. במבחן גרפי, המעבד קיבל ציון די מדהים, שקרוב מאוד ל"אחיו" אשר משתמש בכרטיס GeForce [לצערי אני לא זוכר את הדגם של הכרטיס כרגע]. הדבר הזה מביא אותי לשאלה: מה עושה בדיוק הליבה הגרפית (האם אכן אני מנסח זאת נכון?) כאשר מותקן כרטיס מסך יעודי? האם היא "ישנה" (מלשון - Sleeping)? האם היא לא בשימוש? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בחודש-חודשיים הקרובים מחשב לטובת עבודה בתלת מימד ופוסט פרודקשן (אפטר וכד') ורציתי לדעת האם יש אמת בשמועות לגבי מעבדים חדשים מבית אינטל שאמורים לצאת בקרוב לשוק ושתאורטית אמורים להיות חזקים משמעותית בשימושים שאני מייעד למחשב... ואם השמועות אמיתיות, האם שווה לחכות? או שכבר עכשיו ללכת על מערכת מהמלאי הקיים. התקציב שלי לכלל המערכת (לא כולל היקפי) - 10K תודה תודה...

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  12. היי לכולם מחר אני הולך להזמין לוח אחד משתי אלה : אבל אני מאוד מאוד מתלבט שניהם יקרים בסיבות 1600 ש"ח הלוח ASUS BLITZ FORMULA או ASUS P5K PREMIUM /WIFI שתי לוחות ממש טובים ואותו מחיר ה BLITZ יותר יקר ב50-100 ש"ח אז ראיתי ב www.tomshardware.com הוא מאוד אמין וידוע .. ראיתי שה P5K יותר חזק בהכללל .. תראו אז מי עוזר לי מה להחליט בבקשה ? יש לי מעבד Q6600 וכרטיס מסך X1950 PRO ו קיט של GEIL 2GB 800 Ultra תודה אני מקווה שרק אנשים שבאמת יכולים לעזור שיגיבו תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by Qtec,

היי יש לי בביוס 5 אפשרויות של מהירות הזיכרון SAFE NORMAL FAST TURBO ULTRA הזכרון נמצא ב TURBO. שמתי לב שכשהWIN עולה המסך מהבהב\"ממצמץ" כשהזכרונות נמצאים על הרמה הזאת (בFAST נגיד זה לא קורה) האם אני צריך להחזיר את המהירות לאיטי יותר או שזה בסדר ככה?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by assaf990,

1) אני בודק 2 סטיקים של זיכרון 256X2 לאחר 13 שעות בדיקה, לא נתגלו שגיאות, אבל התיאשתי ועשיתי BOOT. האם אני יכול לקבל אינדיקציה לגבי הזיכרונות? 2) הרצתי דרך דיסקט. עכשיו אני רוצה לאחל את הדיסק אבל ה-XP אומר שאי אפשר לאתחל את הדיסק (אני צריך אותו לשם דיסקט הצלה!!) הדיסקט לא חסום בפני מחיקות 3) מהי הגירסה הכי עדכנית של MEMTEST עבור דיסקט? (מצאתי רק עבור CD גירסה 3.0)

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by BigSag,

שלום לכולם! אני מעונין להרחיב את זיכרון המחשב שלי... על הלוח יש בקר זיכרון Dual-chanel. האם אפשר לשים בכל ערוץ זיכרון עם תזמונים שונים? תודה לעונים! שגיא

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by bad-sector,

יש לי פנטיום 4 1.7GHZ, מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל כולם להוטים כל כך לעשות OC למעבד שלהם??? מה כל כך רע במהירות שלו? ולמה צריך להתאמץ ולהשקיע במאווררים ולסכן את אורך חיי המעבד בשביל לקבל תוצאות לא כל כך משמעותיות???

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by alexrta,

רציתי לדעת אם אפשר להחליף את סלוט ה-P.C.I בסלוטAGP בלי להחליף את כל לוח האם ואם כן כמה בערך זה יעלה?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  18. הלוח אם שלי בדרך לשבוק חיים. קבלים מנופחים, מסכים כחולים וכו'. אני רוצה להחליף אותו. כרגע יש לי msi k8n neo4, שירת אותי נאמנה 4 שנים כמעט. השאלה היא כזאת : 1. האם ניתן לתקן אותו (מדובר בכארבעה קבלים מנופחים) ליד המעבד ? איפה באיזור י-ם, תל אביב ? בזול ... 2. איזה חנויות מוכרות לוחות יד שנייה בזול (!) ? המעבד המדובר : AMD ATHLON 64BIT 3000 socket 939+ זיכרון : DDR1 כמובן. תודה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by FatherBoard,

בסנדרה רשום לי ב-DIMM 2 sdram single-bank, למרות שיש לי DDR. לעומת זאת, ב-BANK 2 SETTING רשום DDR-SDRAM. למה זה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. אני רוצה לקנות עוד זיכרון, כרגע יש לי זכרונות של KINGSTON ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. זה משנה של איזה חברה אני קונה? חשוב שזה יהיה גם של KINGSTON? כי 2G של KINGSTON יעלה 40-50 שקל יותר מ 2G של חברות אחרות כמו סמסונג

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  21. אני רוצה לקנות לוח אם טוב אך הוא בכללי P31. אני מבין שהוא דיי ישן ואיטי מאוד... יחסית לאחרים כיום. מצאתי לוח אם טוב. אבל אני לא בטוח שהגודל שלו מתאים למארז. כי כתוב ATX. אבל הגודל גדול מידי. לוח האם: GA-P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2615 מארז:Raidmax Scorpio 868 http://www.raidmax.com/specs/scorpio868.htm הפינים שכתוב זה 20 +4. אז זה נראה לי מוזר.. כי כתוב משהו ללוח אם. "1 x 24-pin ATX main power connector 1 x 4-pin ATX 12V power connector " אז האם זה מתאים? ובנוסף הבנתי שלכל לוח אם יש רק כמה זיכרונות שמתאימים לו מכל חברה. ואני מחפש זיכרון של 1GB 800MHZ CL-4 OCZ XTC DDR2 האם אתם יכולים לעזור לי? שם דגם הכל. כדי…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by .AloN,

לפני שאתם אומרים לי ללכת לחיפוש, חיפשתי ובאמת ראיתי שהרבה המליצו אבל בדקתי קצת בפורמים שונים בחו"ל וראיתי שיש לא מעט בעיות עם הלוח. השאלה שלי היא רק למי שיש את הלוח, אתם נתקלים בהרבה בעיות עם הלוח ? אני לא מתכנן שום OC (אולי זה גורם לבעיות ?) והאם שווה להוסיף עוד 100 ש"ח בשביל ה Delux ? תודה לכולכם

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. למישהו יש מושג מתי אמורים להגיע מחשבים שולחניים (דסקטופ) בעלי מעבדי ברודוול לארץ ? בתודה דן

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  24. שלום אני מחפש מחשב לצורכי רנדר בתוכנת תלת מימד. איפה אוכל למצוא לוח כזה לשני מעבדים ? תודה רבה

25. Started by Danman,

יש לי כרגע Mushkin Black (level 1) ברצוני להוסיף עוד זכרון למערכת ,אבל אני מבולבל בקשר לתאימות של זכרונות. אם יש לי כרגע מושקין אני יכול להוסיף זכרונות מחברה אחרת גם אם התזמונים שונים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.