מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי לפטופ, ואני מעוניין לשדרג אותו. המפרט שלו (הרלוונטי): מעבד פנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ, 256 זיכרון, הארדיסק 20 גיגה. במהלך הזמן אני כנראה אחליף את כל הרכיבים (למרות שזה לא וודאי), אך נכון לעכשיו אני מעוניין להחליף רק את אחד הרכיבים. שאלתי היא כזאת: האם החלפה של רכיב אחד, לרכיב חדיש לא תיצור בעיות? כלומר, האם לצורך העניין מעבד חדיש מאוד של אינטל, חוץ מזה שלא ינוצל במלואו בגלל זכרון 256, לא ישרוף אפילו את הרכיב או משהו בסגנון? ודבר שני, איזה שידרוג משמעותי יותר? להחליף את הפנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ למעבד שתי ליבות כלשהו, או את הזיכרון 256, ל1 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
שמעתי שDH67CL של intel טוב, יש למישהו עוד המלצות ללוחות אם, טובים, באותה הרמה וטווח מחירים? של gigabyte , Asus , MSi ל H67
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היכן ניתן למצוא זכרונותT1 G.SKILL PC4800 FF באזור המרכז ובמחיר סביר , אני לא מצליח לאתר אותם בשום מקום(
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות אם. כרטיס מסך משולב לא יהיה בשימוש מכיוון שאני מוסיף ATI 4550. אלו הדרישות/מגבלות: 1. מחיר עד 400 שח 2. שתהיה יציאה אופטית (5.1 ומעלה) 3. גודל לוח אםMicro ATX בגלל מארז של ANTEC אני מתלבט בין GA73PVMS2H ל- GAEG41MFS2H
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח asus p4c800e ואני רוצה לעדכן בו את הביוס.. עכשיו רציתי לדעת עד כמה זה בטוח לעשות זאת - נכון שיש ביוס דואלי שאמור לפעול במידה ומשהו קורה והעידכון נדפק ונכון שזה אסוס אבל עדיין בהנחה שאין הפסקת חשמל באמצע מה הסיכון שקיים בעידכון הביוס של הלוח הזה? - בהנחה שאני מוריד את העידכון הנכון דרך התוכנה של אסוס.. הסיבה לפחד מהעידכון הוא ששרפתי ביוס של לוח ישן לפני כמה שבועות שעידכנתי אותו - אונם היצרן היה SHUTTLE והלוח בן 4 שנים שזה אומר שלא היה ביוס דואלי וכלום אבל עדיין הרגשה לא השתפרה הודות לכך.. כמובן שנתתי את הביוס לשחזור והכל מאז אבל בכל זאת... אשחמ לשמוע את דעתכם בנושא במיוחד מי ששידרג את הביוס בלוחות החדשים של אסוס... המחשב אגב מחובר לאל פ]סק ליתר …
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מחשב אם סלרון 3.0 ולוח אם pcpartner p4m800pro וזיכרון DDR 512 ואני בזמן הקרוב לא הולך לשדרג מעבד ופשוט בלוח אם יש לי AGP וממש לא משתלם לקנות לו כרטיס מסך חלש ביותר כסף מאשר PCI EXP אז חשבתי אולי להחליף עכשיו לוח אם וזיכרון לDDR2 התקציב הוא 450 שקל זה אומר לוח אם פשוט שיוכל לתמוך בזיכרון DDR2 ומעבדי הדואל קור כולל גם הסלרון למינהם של ה775 וגם איך אפשר להוציא את המעבד מלוח בלי ליגרום נזק? כדי להעביר ללוח חדש בקיצור: חשבתי ליקנות לוח אם שיהיה לו PCI EXP וכרטיס מסך מובנה לעת עתה וזיכרון 1 גיגה או 512 ובאפריל ליקנות כרטיס מסך בחיבור PCI EXP וכמובן שהמחירים ירדו עד אז אז השאלה המסכמת זה משתלם??
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מיתלבט בין שני מעבדים OPTERON 165 או ה-X2-3800 מי מהם כדאי יותר מבחינת ביצועים \המהרה וכו"ב תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איזה זיכרון הוא הכי טוב בשביל AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 Ultra 939 Motherboard צריך שיהיה 2G בסביבות ה1500ש"ח
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב ללא כרטיס מסך(יש לי Geforce2 MX400) וללא מסך, תמליצו לי בבקשה על מפרט (Intel או AMD). תקציב - 3200 ש"ח. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חג שמח וערב טוב יש לי לוח מסוג P4VXASD2+ (5.0) של ECS האם הוא תומך בכרטיסי זכרון DDR 512\400*2??? האם הוא יספוג את זה? http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?MenuID=22&LanID=10&DetailID=51&DetailName=%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, האם הלוח הנ"ל יהיה צואר בקבוק לכרטיסי DX10 כמו 8800 GTS/GTX ? ואם כן באיזה רמת כרטיס מקסימלית הלוח יתאים לדעתכם? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
is 60c is a normal temp ?i have a themaltake 6cu+ on it and 3 fans in my full tower case.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 4000 שקל למחשב מצאתי 2 מפרטים אם אתם יכולים להגיד לי מה עדיף אני יודה לכם מאוד מפרט ראשון: MOBILE Intel Celeron 1400 MHz 15" XGA מסך: 40 GB :דיסק קשיח 256 MB זיכרון: DVD.CD-RW)combo)כונן אופטי: Wirless Lan 802.11 b/g תקשורת אלחוטית מובנת: Windows xp home מערכת הפעלה: מפרט שני: מעבד MOBILE Intel Celeron 2200 MHz זיכרון פנימי 256MB DDR מסך active matrix -14" 1024x768 XGA TFT כונן תקליטורים DVD מקורי לצפייה בסרטים ע"ג המחשב דיסק קשיח 20GB EIDE מאיץ גרפי SiS M650 Integrated Graphics up to 64MB DDR כרטיס קול Sound Blaster כרטיס רשת פנימי 10/100 מודם 56K פנימי עכבר Built-in Touch pad with 2 …
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב ולקחתי 3500 אם אליי להחליף 3200 שעובד על 90 נו מטר או להשאיר משיהו יכול לביא לי מבחנים של ביצועי מעבדים תודה
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עם מעבד AMD 64 BIT 3000, הייתי רוצה לדעת איזה לוח כדאי לרכוש שיתאים למעבד, אני מעוניין שהלוח יהיה משולב כולל כרטיס וידאו. האם זה כדאי? ואם לא אז מדוע? תודה
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לשדרג את המחשב לצורך משחקים, כרגע המפרט הוא: i3 540 MB: H55M-S2H G.skill 2Gb x 2 sticks 1600 mhz (סה"כ 4 גיגה) כרטיס מסך נוכחי Geforce 240 HD 500gb 5400 rpm ספק 450 (חברה לא מוכרת) אני מבין שיש צורך בכרטיס מסך חדש אבל השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק... האם כדאי לשדרג גם את המעבד ל i5 האסוול (או כל מעבד אחר שתמליצו) או לחכות לדור הבא? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני ממש בדקה ה90 של אישור הזמנת מחשב חדש עד היום >>> לא ממש נגעתי ב OC >>> אבל לא רוצה לחסום את עצמי בעתיד לכן החלטתי להוסיף עוד קצת היום(כשזה חדש) מחפש לדעת איזה צירוף מיביין השניים כלכלי וטוב יותר AMD מעבד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=3151 לוח כזה http://www.iqpc.co.il/Home/buildComputer.asp?Kind=AMDSEMPRONAM2dc עולה ב IQPC ביחד >>> 1880 ש"ח לבין הצירוף הזה = אינטל מעבד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2875 לוח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1036 עולה בIQPC ביחד >>> 1973 ש"ח מה אתם אומרים? 1. כצירופים מיבחינת ביצועים 2. כצרופים מבחינת אופצייה לOC 3. לא ממש סגור לגבי SLI בשניהם…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חברים יקרים הבנתי שאין קשר ממשי בין מספר הדגם של מעבדי AMD לבין מהירות השעון שלהם אבקש מידע לגבי סוגי המעבדים הקיימים מXP1700 ומעלה מהירויות השעון וטכנולוגיה(0.1X מיקרון) תודה :
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד HP ZE2055EA. רציתי לדעת האם זכרון במהירות של 667 בנפח של 512MB (בהתחשב שהכוונה היא לשים 2 יח' כלומר 1GB בסה"כ) כאשר סוג הזיכרון הוא DDR2....האם זה יתאים? אני יודע שהסיכוי נמוך לתשובה חיובית אבל אולי בכל זאת ואינני מודע לכך?.... תודה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע איזה מעבד לקנות במחשב החדש. רק עכשיו התחילו לייבא את AMD בצורה מסודרת, וגם רוב החנויות לא מתעסקות עם AMD לפחות חנויות גדולות שעוסקות עם חברות גדולות, בניגוד לפנטיום שמיבאת אותה חברה גדולה ואמינה. בנוסף מעבד AMD הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט, ורובו בנוי מקוד של 32 ביט. וגם אם אתם זוכרים פעם בשנת 1992 יצא מעבד אלפה 64 ביט, וכולם חשבו שזהו עכשיו כל שוק המחשבים יעבור ל64 ביט, אך עדיין היום ה64 ביט לא נכנס. וגם שייצא לונגהורן 90 אחוז שמעבד הAMD לא יתאים לו ויהיה הרבה בעיות בתאימות בין הוינדוס למעבד, היות והמעבד הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט כמו האופטרון. וגם לא הבנתי מה בדיוק הייתרון של 64 ביט, כאילו מה שאני יודע שמעבד 64 ביט יודע לעבוד עם יותר מ4 גיגה זיכרון - שזה לא …
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום. ראיתי בקיאספי מחיר ממש זול (340 ש"ח לגיגה, 2 סטיקים של 512) של חברת קינגסטון, האם הוא נחשב סבבה למחשב רגיל? (ללא צורך לאוברקלוק או משהו דומה)
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם מהסוג : (Asus P5LD2-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN והשאלה שלי היא כזאת : האם יש מצב שחלק מהסלוטים של הזיכרון תומכים בזיכרון מסוג מסויים ומהירות מסויימת ואליו האחרים לא ? חשוב לציין שיש לי 4 סלוטים להכנסת רכיבי זיכרון. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין המעבד הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7118 לבין המעבד הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_78_28_341&products_id=2749 האם שווה להוסיף את ההפרש בינהים???? תודה לעוזרים... נ.ב: מישהו מכיר את החנות הזו TMS - הם בסדר?
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-