עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by YOU123,

קניתי מחשב ולקחתי 3500 אם אליי להחליף 3200 שעובד על 90 נו מטר או להשאיר משיהו יכול לביא לי מבחנים של ביצועי מעבדים תודה

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  2. Started by Tommy,

CAS 2.5 יותר טוב מ CAS 3?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  3. שלום אז ככה יש לי כרגע 2X256 SAMSUNG ורציתי להוסיף עוד זוג עכשיו אני יודע שיש את המספרים האלו על הצי'פים ... מה הסיכוי שלא תיהיה התאמה בין שני הזכרונות ואני לא יקבל דואל ? תודה אהה ועוד משהו יש מצב שזה יפגע לי בOC הנוכחי או שאני יצטרך לשנות פרמטרים ?< בעצם ברור שכן אבל זה גם אומר שאני יהיה חייב לעשות את כל הטסטים מחדש, לא ? ...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB. אין צורך בשום דבר של דואל צ'אנל\DDR2 וכו' . אם אפשר אז אני מעדיף CL2, אבל לא חובה. כמו כן, אני מניח שהמקסימום שאני צריך זה PC3200, שלפי הבנתי זהו הסטנדרט כיום. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לקבל הצעות. בתודה

• 12 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by Snufkin,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 64BIT אבל נתקלתי בכל מיני שמות של ליבות. הייתי רוצה לדעת מהם ההבדלים העיקריים ביניהם אם יש. - Newcastle , Sledgehammer, Clawhammer, Winchester, תודה...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זכרונות רגילים 512DDR 400MHZ PC 3200 Frequency : 133mhz 166mhz 200mhz CAS latency : 2.0 2.5 3.0 RAS to CAS 3 3 4 RAS precharge 3 3 4 TRas 6 7 8 זה מידע מתוכנת CPU-Z

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by יניב,

ABIT AV8-3RD EYE 939 או ה (av8(S-939 של abit ומה ההבדלים?

• 14 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by Crazy Angel,

שלום, יש לי מחשב עם זכרונות של GeIL 512X2 במהירות 400Mhz... או זה מה שלפחות חשבתי, עד שהשתמשתי בתוכנה הבאה והזדעזתי. האם הנתונים בתמונה הבאה אומרים שהזכרונות שלי במהירות 208MHz בלבד?! וחשוב לציין שעוד לא עשיתי אף פעם OC...

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

שלום,רציתי לדעת מה יהיה הביקוש לזכרונות Kingston HyperX PC4000 512 MB. כי כרגע אני יכול להביא להביא אותם לארץ ולמכור אותם 600 שקל אחד,ורציתי לדעת האם תיהיה הענות,תודה מראש. (בקופסא סגורה,ואחריות לכול החיים של היצרן)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Impreza,

http://business.vsnl.com/ni2designs/backplane.jpg http://www.technoland.com/backplane/tl-bp06i.jpg http://sies.tjsys.co.jp/product/tj/board/jmb-picmg-atx/jmb-picmg-atx.jpg זה פשוט מתאם לעוד PCI ויציאות? יש לי אחד כזה רק בלי מולקס שאפשר לחבר אליו יש לו חיבור מוזר כמו שמחברים אל ISA אבל זה לא נכנס לשם, והחיבור גם לא של PCI, מישהו יודע לאן מחברים? וכמה דבר כזה שווה? יש לי כזה עם 3 יציאות PCI ו 3 ISA

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Holography,

איך מגיעים לאופצייה של DRAM Clock בלוח EPoX 8kda3j? משום מה יש לי רק אופצייה של DRAM Configure אבל אין שם DRAM Clock...

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  12. אוקי אז יש לי מעבד וויליאמת' 0.18 באס 400 סוקט 478, זכרון DDR, ולוח אם דפוק. השאלה שלי היא אם לוחות חדשים עם סוקט 478 שכתוב שהם תומכי באס 400 יעבדו עם המעבד הזה?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by Dimness,

אני מתלבט בין שלושה לוחות: Abit KV8 Pro Chaintech SK8T800 Gigabyte K8NS מה שחשוב לי בעיקר זה ביצועים ואמינות, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה טוב ל- OC. כרגע אני נוטה לכיוון האביט, מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  14. Started by shu sha,

הם עולים 400 ש"ח... מישו קנה אותם?! מה התזמונים והCL שלהם? זה קצת תמוהה זכרונות כאלה של 400MHZ ב 400 שקל כשבמקומות אחרים הם עולים לפחות 100 שקל יותר... איך זה שהם מוכרים כזה זול? שווה לקנות אותם...? בניגוד להרבה דברים אחרים בKSP הם 3 שנים אחריות

• 13 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

...

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  16. שלום לצוות הפורום ברצוני לדעת מהו טווח הטמפרטורה הרצויה במעבד שיש לי 3500 של amd. נכון להיום כאשר המחשב במצב idle הטמפרטורה 43c ובעבודה (משחקים,וכדומה) 47c. האם הטמפרטורה נורמאלית ? במיוחד שקניתי מאוורר מסוג SlientTower- heatpine Cooling מערכת קירור יקרה למדיי ... הרי האתר של המערכת - http://www.thermaltake.com/coolers/menu.htm ובכן, אלו הנתונים, מחשב לא זול במיוחד ... האם הטמפ' תקינה ?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  17. Started by HoTShoT07,

Asus P4P800-E Deluxe חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח אם הזה ב600 שקלים רציתי לדעת אם זה לוח טוב או סתם יקר כמו כל המוצרים של אסוס ? ד'א המפרט : P4 2,8E 512 DDR RADEON 9800 PRO

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  18. שלום לכולם אני בונה מחשב למשחקים בעיקר וש לי מספר שאלות והם: לגבי פלטפורמות של AMD : 1) מה ההבדל בין מעבדים של 754 ל 939 מבחינת ביצועים ושידרוגים עתידיים ? 2) מה הלוחות המומלצים לפלטפורמה של 754 ושל 939 עד 750 ש"ח ? לגבי אינטל השאלות שלי הם: 1) מה עדיף היום 478 או 775 מבחינת ביצועים ושידרוגים ? 2) איזה ציפסטים מומלצים ל 775 ? 3) איזה לוחות מומלצים ל 775 עד 750 ש"ח ? 4) עד מתי ייצרו מעבדי 478 ? השאלה האחרונה שלי היא בתקציב של 1700-2000 ש"ח מה הייתם ממליצים למשחקים AMD או אינטל בתודה מראש על כל תשובה TOMY

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by exti110,

שלום כיצד הלוחות אם של אלבטרון? איזה לוח אם כדאי לקחת? עם תושבת של AGP או של PCI או שניהם יחד על הלוח (לשדרוג עתידי)? אני מעוניין בלוח עם סוקט 775 עבור מעבדי פנטיום 4.

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by BandiT,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של ECS דגם P4S5MG מעבד 1.7 ג'יגה.... הבעיה שלי היא כזאת שאין לי כניסה לכרטיס מסך AGP הייתי רוצה להחליף את הלוח שלי אבל שהמעבד ישאר. איזה לוח טוב עדיף זול אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  21. Started by Yosarian,

שלום לכולם. יש לי לוח ASUS PC800 DELUXE אני רוצה לקנות את מערכת הקירור של זלמן 7700CU. המערכת גדולה אך מה שבעיקר מפריע לי זה המשקל: כמעט 920 גרם. האם עלול להיגרם נזק ללוח אם או לחלק כלשהו במחשב בגלל גודלו ומשקלו של המאוורר ? האם למישהו יש ניסיון עם המאוורר הזה ? תודה,

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה ריתי שאתם כודבים פה על מכפלות שיש במעבדים ומכפלות פתוחות סגורות אז רציתי לדעת מה זה תודה

• 15 תגובות
    • 927 צפיות
  23. כמו בכותרת איזה לוח הכי טוב תודה סליחה על שפרסמתי פו התבלבלתי אבל תענו

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  24. שלום לכולם , אני מעוניין לבנות שרת ואני עושה שעורי בית. נוכחתי לדעת שקיימים בשוק מספר תדרים שבהם SLOTים של PCI עובדים וכמו כן (אני לא זוכר את המונח המקצועי אז תסלחו לי) 64 BIT או 32 BIT הייתי מעוניין לדעת האם לוחות אם בייתים של P4 החדשים או לוחות אם של AMD 64 BIT עם SOCKET 939 תומכים ב SLOTים של PCI של 64 BIT למה אני שואל זאת כי קיימים כרטיסי רשת לשרתים שאני מעוניין להשתמש בהם וכרטיסים אלו תומכים ב : Supports PCI-X 133Mz וב 64-bit הכוונה היא ל SLOT עצמו. מה זה PCI-X ? השאלה האם דברים אלו נתמכים בלוחות החדשים הבייתים שנמכרים היום ? שאלה נוספת היא עומס העבודה המוטל על המעבד. קיימים בשוק לוחות אם שבאים עם בקר RAID של SATA בעלי תמיכה ב 0 ו 1. אני מעוניין לבצע RAID…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  25. המלצו לי עליו לאובר קולינג אבל אני לא מכיר תחברה מישהוא יכול לתת לי פרטים עליו אם זו חברה אמינה וטובה או כדי להחליף ללוח אם של חברה מוכרת לאובר קולינג תודה

• 5 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.