עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by KickOFuture,

http://www.forbes.com/sites/antonyleather/2014/03/19/intel-unveils-2014-roadmap-4-fantastic-new-processors-for-pc-enthusiasts/ אני מתכוון לרכוש מעבד i7 בקרוב, האם המעבדים ו/או זכרונות DDR4 המוזכרים בכתבה רלוונטים לתקופה הקרובה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by raul53,

המפרט שלי: amd phenom 2 x4 965 gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 4g/1333 micron rendition seagate 1tb ati 6850 אני רוצה להוסיף עוד 4GB לראם. זה יתאים? http://ksp.co.il/?uin=20145 1. מה הבדל בין 1333mhz לבין 1600mhz זה משנה? 2. הספק שלי יעמוד בעוד 4GB? 3. רשום שהלוח אם שלי תומך ב: DDR3 1333(OC)/1066/800, זה אומר ש1600mhz לא מתאים? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by marvin_fyne,

שלום , ברשותי לוח מסוג X58-UD7 של GIGABYTE . הוא תומך בזכרונות TRIPLE CHANNEL . ויש לי זכרונות מסוג זה מותקנים בתצורה של 3X2GB . סה"כ 6 GB . אני מחפש להוסיף זכרות או לקנות בכלל סט חדש. עקב כך שהמחירים לא בשמיים . הבעיה היא שבארץ לא מוכרים את הזכרונות האלו. (בדקתי). כשהייתי בחנות מסויימת אמרו לי שאין כל בעיה לקנות זכרונות בודדים מאותו סוג בדיוק רק בתצורה של שלישיה והם אמורים לעבוד בצורת TRIPLE CHANNEL גם אם הם לא ייעודיים לזה. הנושא נשמע לי מוזר ואין לי הבנה בו אז החלטתי לבדוק פה . אשמח לתשובה בהקדם . תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  4. אינטל הוציאה מעבדים חדשים שמתבררים שהם נותנים אותה תוצאה כמו שנה שעברה ב- אובר קלוק פשוט בהלם כמה צוחקים מאיתנו . http://www.pcper.com/reviews/Processors/Intel-Core-i7-4790K-Devils-Canyon-Review-and-Overclocking/Overclocking-Experience גם היחצן של אינטל מתקשה להסביר את העלבון הזה את מי זה מעניין כמה חום יש בתוך המעבד , תוצאות חלשות . הוא מציין שעם 4770 הוא הגיע עם אותו לוח ל-4.8 On this same motherboard, on this same day, I was able to take a Core i7-4770K ES processor and hit 4.8 GHz stable with a voltage of just 1.25v אינטל מרוויחה מליארדים וצוחקת עלינו

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  5. שלום ראיתי באתר בחנות מחשבים מעבד חדש בדגם Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache LGA1150 Intel Core i3 3240 3.4Ghz 3MB L3 Cache LGA1155 שמתי לב "LGA1150" וגם "LGA1155" בעל החנות אמר לי ש"LGA1155" הוא ישן ו- "LGA1150" הוא החדש יותר. האם הוא אומר נכון. אני לא מבין שזה LGA1155 יצא לא מזמן לפני כמה חודשים קרובים.זה לא אומר הוא ממש ישן ישן. מה הבדל ביניהם ישן וחדש. האם ישן מהיר יותר מחדש או גם ההפך? לדוד שלי יש לוח אם H81M-E אסוס חדש. הוא עשה בלוח אם עידכון bios אחרון חדש. יש לו מעבד הקודם בדגם: Intel Core i3 4150 3.5Ghz 3MB L3 Cache LGA1150 וזה עובד ותקין פותח תצוגה. עבד 4 חודשים. מרוצה ממנו.עכשיו דוד החליט לעבור למעבד חזק מאוד זה בשביל משחקים כבדים גימיירים. דוד שלי הוא קנה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב נייד (ואני לא מציין את זה כדי שתעזרו לי לבחור מחשב, רק כדי שתבינו טוב יותר את השאלות שלי). אני לא מתכנן להסתובב איתו הרבה (יש לי טאבלט. מספיק לי). יש לי קצת ידע במחשבים, ועכשיו, כשאני מחפש מחשב, נזכרתי ששמעתי פעם שזיכרון הוא צוואר בקבוק (ספציפית שאחת הבעיות היא שלא ניתן, במחיר סביר, לספק למעבד זיכרון בנפח גדול שהוא יכול לגשת אליו מהר במיוחד - ולכן יש את רמות ה- Cache) אז התחלתי לתהות עד כמה משפיעה כמות ה- Cache על מהירות הפעולה של המחשב, ועד כמה מעבד 64 ביט שמריץ מערכת הפעלה מתאימה שונה בביצועים ממעבד דומה שתומך רק ב-32 ביט (אני מודע לתמיכה ביותר זיכרון, אבל מה שמעניין אותי זה יותר ביצועים בעיבוד מאשר יכולת גישה לזיכרון). לא ממש מעניין אותי לגבי ייתר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, לפני כשבוע התקנתי מערכת הפעלה Windows 8.1 64bit על כונן SSD 840EVO 250GB, עליית המערכת הפעלה לוקחת יותר מ-35 שניות שהמסה העיקרית זה עליית ה-BIOS, הכוונה עד שזה מגיע לנקודה שמערכת הפעלה מתחילה לעבוד לוקח המון זמן. לוח האם הוא P67A-UD5-B3 עם מעבד - I5 2500K ו-16GB RAM. תפקוד הכונן SSD תקין הביצועים מעולים. מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by acid-boy,

יש לי מחשב נייח עם 4 ג'יגה זזיכרון אני רוצה להוסיף לפחות עוד 8 ג'יגה נשארו לי שתי סלוטים פנויים עכשיו הבנתי שהלוח שלי הוא אחד הטובים אבל גם בעייתי להוספת זיכרון לא כל דבר מתאים לו אז רציתי לדעת כמה מקסימום שאני יכול להוסיף וכמה וולט מתאים זה הלוח GigaByte GA-P55A-UD3 תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gtrippleg,

אני מתכנן לשדרג בקרוב את המעבד שלי: core i3 4130 המעבד המתוכנן: core i5 4570 או מעבד אחר ממשפחת i5 הנוכחית (haswell)... (כל שאר המפרט שלי מופיע ליד השם משתמש) א. בהנחה שלא התקנתי את הדרייברים של ה-HD graphic 4400, אני אצטרך להתקין מחדש את המע' הפעלה או משהו אחר? ב. הרעיון בשדרוג הוא לבטל לחלוטין כל bottleneck של המעבד על ה-R9 280X, אז אם עדיף לי מעבד אחר באיזור התקציב של המעבד המתוכנן, אשמח לפידבק.

10. משום מה, לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  11. היי יש לי מחשב די מיושן למרות שבזמנו היה מאוד מתקדם הלוח אם שלי זה [h=1]GIGABYTE GA-P55A-UD7 LGA 1156[/h]אני רוצה לשדקג תכרטיס מסך שלי ל MSI 280X רצית לשאול האם הלוח אם יגביל בצורה כלשהיא את הכרטיס? המעבד שלי דרך אגב זה I7 875K 8 גיגה רם תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Idanp,

שיתאים ל: i7 3770k 8gb ddr3 1600mhz אני מחפש לוח חדש שיהיה טוב לoc / משחקים באיזור ה600 שח עריכה: טעיתי בפורום אודה לכם אם תעבירו לפורום המתאים.

13. 1. כרטיס רשת:מובנה מבית Killer מדגם E2205, כולל תעדוף תעבורה תוכנתי למשחקים מה זה תעדוף תעבורה למשחקים ? משחקים ספציפיים ? האם זה כולל סטרימינג של סרטים ? האם צריך לתכנת את זה ? 2. באופן מעט מפתיע, מערכת הספקת הכח למעבד בלוח האם הזה היא מהפשוטות ביותר שראיתי, ממש כזאת שעונה על דרישת המינימום. היא בנויה משלוש פאזות. כל פאזה מכילה מייצב מתח וסליל אלקטרוני (הקוביה). מה זה אומר ההספק הזה מהפשוטות שיש ? מה זה הספק כח מורכב ? מה נותן ? שעונה על דרישות הגבוהות ?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  14. מתלבט איזו מערכת מבוססת i5 לבחור לטובת מחשב לצורכי פיתוח תוכנה, האם יש הבדל ממשי בין המעבדים השונים בקישור הבא, או פשוט לקחת את הזול ביותר? http://ksp.co.il/?select=.269..7..391.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה.

• 23 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE ? מה דעתכם על הלוח ? איזה הייתם ממליצים ( מחשב לגיימינג חזק ) ? אני מעוניין ב 2 סטיקים של 8GB זיכרון במה הייתם בוחרים ? הכי מומלץ מבחינתכם .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AGK,

בפלט של CPU-Z של המחשב הנייד שלי רשום- ID = 0 Number of cores 2 (max 8) Number of threads 4 (max 16) Name Intel Core i7 3667U Codename Ivy Bridge Specification Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz Package (platform ID) Socket 1023 FCBGA (0x4) בשם המעבד רשום= Intel Core i7 3667U ובמפרט רשום= Intel® Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz אז איזה מעבד יש לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מחשב I7 מהדור הראשון עם הלוח GA-EX58-UD3R ואני רוצה להוסיף עוד זכרון (כרגע יש לי רק 4GB) הבעיה היא שאני לא מוצא זכרון שתואם לצ'יפסט שלי X58 בארץ בכלל באינטרנט. הלוח אם תומך ב TRIPLE CHANNEL ו DUEL CHANNEL הייתי רוצה לפחות 12 ג'יגה ראם (3x4 או 8X2) תודה רבה עדכון: בסוף קניתי את סט הזכרונון הכי זול שהיה בKSP וזה עובד מצויין, אפילו לא הייתי צריך להגדיר דבר בביוס והWindows ישר זיהה 16GB RAM, עזרתם לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by winner,

שלום חברים יש לי מחשב ישן עם המעבד הנ"ל - סוקט 939 המאורר של גוף הקירור התפרק (גומיות שהתפוררו) ואני צריך קירור חדש עבורו, הבעיה שכל מה שאני מוצא בחנויות הוא מ-120 ש"ח וצפונה - אני צריך קירור פשוט וזול (למי שמכיר, זה מעבד שממש לא מתחמם) מישהו יכול להמליץ על קירור כזה מחנות אמינה ? תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by AGK,

לפי מה שהבנתי אז הRAM צריך להיות במהירות שמתאימה ל FSB של הלוח אם בחישוב כפול שאם FSB הוא 600 אז מהירות ה RAM זה 1200 השאלה שלי- הרי במפרט של הלוח אם רשום כמה מהירויות כגון 1600/1333/1066/800 MHz FSB אז למעשה איזה מהירות של RAM מתאים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Mike_Shinoda,

שלום, המעבד הנוכחי שלי הוא i5 3330 (סוקט 1155) אני שוקל לשדרג אותו ל- i7 3770s או i7 3770 לכבוד יציאת Watch_Dogs האם זה יתן לי בוסט משמעותי בביצועים? או שלא שווה את זה? שאר המפרט 8GB ram כרטיס מסך נוכחי radeon 6870 התכנון היה לשדרג ל- 7970 + לקנות SSD השאלה אם לדחות את רכישת ה- SSD בשביל המעבד. האם זה יתן לי בוסט במשחק יותר מאשר ה-SSD? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  21. שלום חברים אני חושב לשדרג את המחשב הגיימינג שלי טיפה, למעבד חזק יותר המפרט שלי נכון להיום חלונות 7- 64 ביט כרטיס מסך Gigabyte R9 290 זכרון 8GB מעבד i5 2500 לוח שלי זה - ASRock H67M-GE . הבנתי שהלוח הזה מגיע עם LGA1155 קודם כל מה המעבד המומלץ בשביל הלוח הזה? הבנתי שהסוקט הזה די ישן כבר , אבל אני לא מתכוון להחליף לוח בזמן הקרוב והשאלה השניה האם שווה להזמין מעבד מחול לפני התגובות על אמינות, תקלות.... אני רוצה להגיד שהזמנתי מאות מוצרים דרך איביי ולא פעם קיבלתי כסף חזרה כשמשהו לא היה בסדר. אז פה אין לי שום בעיה עם הזמנה מאיביי השאלה שלי האם זה כדאי סתם לדוגמה ניקח את i7-3770K שבארץ עולה סביבות 1550שח באיביי זה יוצא עם משלוח 1250 שח http://www.ebay.com/itm/SEALED-Brand-New-I…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by aviel09,

במידה ויש לי שני סטיקים של 2X2 ואני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 4GB,האם זה אפשר ויעבוד? הזכרון הקיים הוא של קינגסטון-בתדר 1333MHZ.ומתח 1.5V. אם זה אפשרי...אז צריך עוד סטיק של גינגסטון בעל מתח זהה?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  23. http://www.tomshardware.com/news/intel-haswell-e-devils-canyon-pentium-anniversary-edition-broadwell,26326.html אך לא ברור באיזה חודש יגיע , למשהו יש מושג , מה דף באינטרנט ?

24. Started by udi2181,

ברוב ההמלצות שמומחי הפורום נותנים אני שם לב שמעבד i5 מופיע ברוב המפרטים מעל ה i7 . לפי כך אני מבין שהביצועים בין 2 סדרות המעבדים לא משמעותית בצורה ניכרת ואפשר לחסוך בכסף גם כן בקנייה של מעבד i5 בעל ביצועים זהים פחות או יותר למעבד i7. איזה מעבד מסדרה i5 הכי מוצלח מבחינתכם ? מה ההפרש הכספי ממעבד מסדרה i7 שיכול להוציא את אותם ביצועים ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by xMoniT,

בתמונה בצד ימין למטה יש 3 שורות שחורים ו3 שורות כחולים, מה אני שם בכחולים ומה אני שם בשחורים ?

• 50 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים