מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
מעיון בדיונים קודמים בפורום,עולה כי הנושא די שנוי במחלוקת,והדעות חלוקות לכאן ולכאן. אבקש לשאול 3 שאלותיש בלוח 2 סטיקים לזכרון) 1-מה עדיף למשחקים 2-שימוש רגיל אך עם "ויסטה"(לא משחקים) 3-בכלל,מה בדיוק נותן dc
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי. אתם בדרך כלל שולחים לי אחלה עצות, אז תודה. אני מחפש זכרון DDR 400 MHZ 2X512MB כמה שיותר טוב במחיר 500-1000 ש"ח. זה למטרת משחקים ו OC לא ממש חשוב לי. ובגלל שאתם כל כך נחמדים צרפתי לכם פרס! תהנו... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רקע - החלפת לוח אם, מעבד, ומארז למחשב. לגבי הלוח אם: ========= מה לדעתכם לוח האם שיתאים לצרכיי שהם: - יותר מ 2 מקומות לזיכרון (רצוי 4) - מהירות FSB 533MHZ - 512kb cache - נועד לפנטיום 4. - של ASUS, INTEL, וכדומה. - מחיר סביבות 500-600 ש"ח. אני לא מבין גדול בתחום, אבל האם יש אפשרות שהזיכרון הקיים אצלי (SDRAM 133MHZ) יתאים גם ללוח האם החדש? יש לי כ 512MB אז לא רציתי להשקיע בזיכרון חדש... אם בכל זאת אני צריך זיכרון חדש אז מה תוכלו להמליץ ומה המחירים? (גודל ~ 256-512MB) לגבי המעבד: ========= האם Intel P4 2.4MHz 533MHz FSB 512MB cache ב 1392 ש"ח בפלונטר זה טוב? (מבחינת המעבד, התאימות ללוח אם, והמחיר) בכל מקרה אודה על המלצות על חומרה אחרת מזה שכתבתי. סה"כ הדרישות של משתמש מקצ…
-
אהלן, אני מתכוון לקנות לאחותי מפרט המבוסס על מעבד AM2 4400+ ו Kingstone 512MB 667 X 2. שימושי המחשב בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בתמונות (מצלמה דיגיטלית) וסרטים מלאים. תקציב ללוח אם: עד 550 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך Onboard. עדיף שיהיו ללוח יכולות אודיו טובות מכדי לשמור אופציה להרכיב מערכת לווינית טובה של רמקולים (אולי Altec). אשמח לענות על שאלות ממקדות (אני בטוח שיש מלא המלצות). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין להחליף את הזיכרונות במחשב שלי משני סלוטים של 1G ל שני סלוטים של 2G. אינני יודע איזה זיכרונות עלי לקנות היות ועל הזכרונות הקיימים כמעט ולא קיים מידע. אשמח אם מישהו ינחה אותי איזה מידע אני צריך לספק בכדי שתוכלו לייעץ לי איזה זיכרונות אני צריך. הרבה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בזכרונות 800MHZ, האם תזמון 5-5-5-12 נחשב לסביר / טוב? מה קיים בשוק שטוב ממנו?
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף 2G זיכרון למחשב. כרגע יש לי: X2 Transcend DDR2 1024MB להלן המפרט: מעבד - intel QX9650 לוח - G33M-S2L האם לקנות זיכרון אחד של 2G או שניים של 1G (זה בכללל משנה?) אשמח לקבל המלצה מתאימה.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
להמרת קלטות וידאו אנלוגיות ל cd תקציב 500 ש"ח לוח למעבד amd עם כרטיס מסך מובנה שבעתיד אוכל להוסיף כרטיס מסך 8800gts האם כרטיס asus m2a-vm hdmi יתאים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לאחר סקירה ארוכה חשקה מאוד נפשי באחד מ-2 סוגי לוחות: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338#ov או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4337#ov אשר שניהם miniITX ומשלבים בתוכם את הWifi/Bluetoot ושניהם בצ'יפסט H77 או Z77 בהתאמה. הבעיה, לא מצאתי איפה לקנות אותם? (אני מחפש לקנות רק מהארץ) עזרתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק למעבד שיבצע עיבוד סאונד בזמן אמת (Time-Stretching), אבל בתקציב מוגבל. ראיתי שלמעבדי אינטל יש יתרון בנוגע לקידוד אודיו ווידאו, מצד שני - אני מבין שלמעבדי AMD יש יתרון בחישובי נקודה צפה. כיון שהגורם העיקרי בעיבוד, למיטב הבנתי, הוא חישוב FFT, נראה לי שיש כאן סתירה מסויימת. למישהו יש הסבר? שאלה נוספת - עקב התקציב המוגבל אני מחפש מעבד שיתן לי יחס אופטימלי של ביצועים למחיר, אני רואה שיש קפיצת מחירים בין +Athlon64 3000 ל- +Athlon64 3200 ו- Pentium-4 3.0 Ghz (במיוחד בתוספת לוח אם מתאים). האם יש גרף שמציג את ההבדלים, בתחום הספציפי הזה, בין המעבדים האלו (וחזקים יותר) כדי שיהיה אפשר להעריך את היתרון באחוזים לעומת המחיר? מה ההשפעה של זיכרונות שונים בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עם הסדרה החדשה של המעבדים FX, הבעיה שהלוח אם מצריך עידכון BIOS. האם יש למשהו רעיון איך אני יכול לעדכן מבלי לקנות עוד מעבד לחינם? (אם למשהו יש מעבד שסתם זרוק לו ויכול להשאיל לי אותו זה גם אפשרות - אפשר אפילו בתמורה לסכום סימלי) תודה יבגני
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אין לי שום ניסיון (ניסיון ומושג) בתחום - יש לי לוח דפוק של אינטל d845hv שאלה: (בעצם עמה) האם אני צריך לעדכן? זה יעזור באופן כלשהו? מה הסיכונים בדבר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעדכן את הביוס בגלל שיש לי בעיה שהמחשב לא נכבה דיברתיי עם חבר הוא אומר שאתה צריך לעדכן את ה BIOS ... אבל כשאני מעדכן את הBIOS אני צריך דיסקט לפני העידכון לשים עליו נתונים הBIOS ואחרי העידכון להכניס את הנתונים .. או שזה פשוט יופיע לי הביוס בלי שום בעיה ...."אחרי העידכון"?
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איך מבצעים עידכון BIOS ללוח-אם זה דרך האינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שביטוי מנחה בפורום הוא עדכון BIOS. רציתי לדעת כמה דברים: 1. מתי אני יודע שאני צריך לעשות עדכון BIOS? (ולמה כמובן?). 2. איך אני מבצע עדכון BIOS? תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לאחר שמצאתי את כל הדרייברים וכל זה אני ניכנס לתוכנה ואני רואה את זה (כמובן בדוס, פשוט פה שמתי תמונת מסך דרך הווינדוס): עכשיו file name to program זה שם הקובץ סבבה אח"כ בא לי איזה משהו באיזה קובץ לשמור את זה... מאיפה אני אמר לדעת? מה אני אמור לרשום שמה? זה שם הקובץ של העידכון: 91i-11m2.bin
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
אז הגיע היום לוח . msi pro z690-a wifi ddr4 12600K אני יודע שלוחות MSI סבלו הרבה פחות מבעיית החום או יותר נכון היו יותר מוגנים הגיע עם ביוס פרהיסטורי - 7D25v11 - 2021-12-13 עד לאיזה גירסה לעדכן בלי לקחת שום סיכון. כרגע מתנהג יפה מאוד בלי בעיות חימום עם הביוס העתיק.
-
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי לוח ASUS P4-S533-X עם מעבד סלרון 2.4 הייתי רוצה לדעת למה זה טוב לעדכן את הביוס למה זה יכול לגרום והאם אפשרי להחזיר את זה למצב הקודם בקלות אני יודע שבא עם הלוח כל מיני כלים לשיחזור (בקאפ) של הביוס וגם תוכנת עידכון קלה אבל בתחלס למה צריך לעשות את זה? אני עובד עם מעבדים עוד מתקופת הסלרון 333 (לפני 4 שנים) ולא החלפתי להם תביוס ולא כלום..
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום הורדתי עידכון לביוס שלי . האם עלי פשוט לצאת לדוס (יש לי ווינדוס אקס פי) ולהפעיל את העידכון משם? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח asus p4c800e ואני רוצה לעדכן בו את הביוס.. עכשיו רציתי לדעת עד כמה זה בטוח לעשות זאת - נכון שיש ביוס דואלי שאמור לפעול במידה ומשהו קורה והעידכון נדפק ונכון שזה אסוס אבל עדיין בהנחה שאין הפסקת חשמל באמצע מה הסיכון שקיים בעידכון הביוס של הלוח הזה? - בהנחה שאני מוריד את העידכון הנכון דרך התוכנה של אסוס.. הסיבה לפחד מהעידכון הוא ששרפתי ביוס של לוח ישן לפני כמה שבועות שעידכנתי אותו - אונם היצרן היה SHUTTLE והלוח בן 4 שנים שזה אומר שלא היה ביוס דואלי וכלום אבל עדיין הרגשה לא השתפרה הודות לכך.. כמובן שנתתי את הביוס לשחזור והכל מאז אבל בכל זאת... אשחמ לשמוע את דעתכם בנושא במיוחד מי ששידרג את הביוס בלוחות החדשים של אסוס... המחשב אגב מחובר לאל פ]סק ליתר …
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
הורדתי עידכון לביוס של הלוח epox 4g4a+ ואני לא יודע כיצד לעדכן אותו ..... הבנתי שזה מסוכן אם לא יודעים מה עושים לכן אני צריך את עזרתכם , כיצד לעדכן אותו ? הקובץ שהורדתי הוא : 4g4a2822.exe האם אני אמור לעדכן אותו מהדוס ? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מהאתר של GIGABYTE שנקרא: 7vrxp_f10.zip פתחתי אותו ויצאו 2 קבצים: 7VRXP.F10 FLASH860 שאני פותח את הFLASH זה כותב לי שהצ'יפסט לא זמין (משהו כזה....) מה אני עושה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם ישן של ASUS מסוג: P2B-F אני עובד תחת WINXP איך אני מעדכן את ה BIOS של לוח האם? הורדתי מהאתר של ASUS קובץ עידכון aflash.a איך מפעילים אותו?? תודה, יוסי
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מעבד 2.66 הלוח- MSI 865PE S לאחרונה גליתי שהטפ' של המעבד גבוה מדי במנוחה 50-52 במאמץ מגיע ל 68.(יש 4 מאווררים) נכנסתי לאתר של MSI וגיליתי שיש תיקון ביוס לזה ולעוד כמה דברים חיוניים. http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=543 אחרי קריאה על עידכון הביוס דרך דוס והתוצאות שיכולות להיוצר,אני מעדיף להתקין דרך התוכנה של MSI, אך לא מצאתי חומר על התוצאות שיכולות לבוא דרך התקנת ביוס דרך התוכנה שלהם(MSI). מה אתם מציאים לי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-