עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איך מבצעים עידכון BIOS ללוח-אם זה דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  2. Started by r1v,

שלום, שמתי לב שביטוי מנחה בפורום הוא עדכון BIOS. רציתי לדעת כמה דברים: 1. מתי אני יודע שאני צריך לעשות עדכון BIOS? (ולמה כמובן?). 2. איך אני מבצע עדכון BIOS? תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by davidreznic,

מחר אני מפרמט את המחשב . האם כדאי באותה הזדמנות לשדרג ביוס?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  4. Started by xorense,

לאחר שמצאתי את כל הדרייברים וכל זה אני ניכנס לתוכנה ואני רואה את זה (כמובן בדוס, פשוט פה שמתי תמונת מסך דרך הווינדוס): עכשיו file name to program זה שם הקובץ סבבה אח"כ בא לי איזה משהו באיזה קובץ לשמור את זה... מאיפה אני אמר לדעת? מה אני אמור לרשום שמה? זה שם הקובץ של העידכון: 91i-11m2.bin

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  5. Started by free_me_0,

אז הגיע היום לוח . msi pro z690-a wifi ddr4 12600K אני יודע שלוחות MSI סבלו הרבה פחות מבעיית החום או יותר נכון היו יותר מוגנים הגיע עם ביוס פרהיסטורי - 7D25v11 - 2021-12-13 עד לאיזה גירסה לעדכן בלי לקחת שום סיכון. כרגע מתנהג יפה מאוד בלי בעיות חימום עם הביוס העתיק.

6. Started by Vatos-Locos,

יש לי לוח ASUS P4-S533-X עם מעבד סלרון 2.4 הייתי רוצה לדעת למה זה טוב לעדכן את הביוס למה זה יכול לגרום והאם אפשרי להחזיר את זה למצב הקודם בקלות אני יודע שבא עם הלוח כל מיני כלים לשיחזור (בקאפ) של הביוס וגם תוכנת עידכון קלה אבל בתחלס למה צריך לעשות את זה? אני עובד עם מעבדים עוד מתקופת הסלרון 333 (לפני 4 שנים) ולא החלפתי להם תביוס ולא כלום..

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. שלום הורדתי עידכון לביוס שלי . האם עלי פשוט לצאת לדוס (יש לי ווינדוס אקס פי) ולהפעיל את העידכון משם? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי לוח asus p4c800e ואני רוצה לעדכן בו את הביוס.. עכשיו רציתי לדעת עד כמה זה בטוח לעשות זאת - נכון שיש ביוס דואלי שאמור לפעול במידה ומשהו קורה והעידכון נדפק ונכון שזה אסוס אבל עדיין בהנחה שאין הפסקת חשמל באמצע מה הסיכון שקיים בעידכון הביוס של הלוח הזה? - בהנחה שאני מוריד את העידכון הנכון דרך התוכנה של אסוס.. הסיבה לפחד מהעידכון הוא ששרפתי ביוס של לוח ישן לפני כמה שבועות שעידכנתי אותו - אונם היצרן היה SHUTTLE והלוח בן 4 שנים שזה אומר שלא היה ביוס דואלי וכלום אבל עדיין הרגשה לא השתפרה הודות לכך.. כמובן שנתתי את הביוס לשחזור והכל מאז אבל בכל זאת... אשחמ לשמוע את דעתכם בנושא במיוחד מי ששידרג את הביוס בלוחות החדשים של אסוס... המחשב אגב מחובר לאל פ]סק ליתר …

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  9. Started by itayze,

הורדתי עידכון לביוס של הלוח epox 4g4a+ ואני לא יודע כיצד לעדכן אותו ..... הבנתי שזה מסוכן אם לא יודעים מה עושים לכן אני צריך את עזרתכם , כיצד לעדכן אותו ? הקובץ שהורדתי הוא : 4g4a2822.exe האם אני אמור לעדכן אותו מהדוס ? תודה מראש .

10. Started by someone,

הורדתי קובץ מהאתר של GIGABYTE שנקרא: 7vrxp_f10.zip פתחתי אותו ויצאו 2 קבצים: 7VRXP.F10 FLASH860 שאני פותח את הFLASH זה כותב לי שהצ'יפסט לא זמין (משהו כזה....) מה אני עושה?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by tovtov,

שלום, ברשותי לוח אם ישן של ASUS מסוג: P2B-F אני עובד תחת WINXP איך אני מעדכן את ה BIOS של לוח האם? הורדתי מהאתר של ASUS קובץ עידכון aflash.a איך מפעילים אותו?? תודה, יוסי

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by oleg85,

מעבד 2.66 הלוח- MSI 865PE S לאחרונה גליתי שהטפ' של המעבד גבוה מדי במנוחה 50-52 במאמץ מגיע ל 68.(יש 4 מאווררים) נכנסתי לאתר של MSI וגיליתי שיש תיקון ביוס לזה ולעוד כמה דברים חיוניים. http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=543 אחרי קריאה על עידכון הביוס דרך דוס והתוצאות שיכולות להיוצר,אני מעדיף להתקין דרך התוכנה של MSI, אך לא מצאתי חומר על התוצאות שיכולות לבוא דרך התקנת ביוס דרך התוכנה שלהם(MSI). מה אתם מציאים לי לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by mongoL---,

קיים אצלי לוח אמ מסוג EPOX 4GEA+ רציתי ללמוד עליו קצת דברים ואולי להתחיל "להתעסק" איתו, אחד הדברים במטרתי זה לעדכן את הביוס מהעידכונים שהם ( EPOX) מפרסמים באתר שלהם , כמובן שינוי מסך ה- Bot screen של הביוס בזמן שהמחשב עולה , גם כן תמונות מסוג bmp מהאתר. שאלתי זה איך זה ניתן לביצוע , כמה זה כדאי, מה זה יכול לתת למרות שזה לא נקודה חשובה כאן

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by the kooks,

שלום יש למחשב שלי כבר 3 שנים בערך המפרט בחתימה ורציתי לדעת האם עידכון ביוס יתן משהו עוד אפשריות שאני יכול להשתמש בהם משהו רצוי שאין בביוס מלפני 3 שנים וכדומה..

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by Harbi,

כמו שנאמר בכותרת, עידכנתי את הלוח אם של המחשב הישן שלי(AMD 2500+, Abit nf7-sl) והעידכון נכשל. מיד לאחר הפעלת המחשב לא רואים כלום במסך והמחשב אינו מגיב. ניסיתי לחפש באינטרנט מידע או דרכים לשיחזור, ניסיתי לג'מפר את הלוח(CLEAR CMOS), להוציא את הבטריה, כלום לא עזר.. חבל לי לזרוק את המחשב כולו משום שהוא די סיפק את הסחורה(אינטרנט ואופיס..) ופעל בסדר גמור עד המקרה הנ"ל.. כמו כן ניסיתי לחפש חנויות בארץ אשר מוכרות את הצ'יפ של הביוס משום שהוא נשלף בלוח, ולא מצאתי כלום... אם מישהו יודע או מכיר פיתרון אני אשמח לשמוע. בתודה מראש

16. Support PCB ver 1.0/1.1 Improve PCIE-E compatibility הלוח שלי V 1.0 למה מציינים שיש תמיכה גם ל- 1.1 ? או שזה עדכון ל- 1.1 ? מה המשמעות בפועל של סעיף 2 ?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by shloosh,

האם יש דרך לעדכן את הביוס דרך הווינדוס?? פשוט אין לי כונן פלופי...בעעעע

18. Started by shirNoshe,

יש לי את F6.מה הביוס האחרון(לא BETA) שמומלץ להתקין. אני יודע שאם עובד לא לעדכן,פשוט אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך,ויש כמה תוכנות שתוקעות את המחשב.אני חושד בזיכרונות,אבל אני רוצה קצת לחקור את הביוס. מה כדאי/לא כדאי.והאם יש למישהו לוח של GB עם ביוס חדש יותר.

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BeNzZy-BoY,

אין הרבה מה להוסיף רק מאיפה אני מעדכן את הביוס .. לאיזה גירסא לעדכן ומה זה ייתן לי.. קישור בהחלט יעזור

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  20. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני מצטער אבל לא מצאתי מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל... מי היה מאמין שאפילו באתר שלהם אני לא מצליח למצוא איך לעשות את זה... אם מישהו יכול לעזור לי אז אני אודה מאוד... אגב יש לי כבר את התוכנות שצריך ה: afudos והביוס המתאים/ tnx

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by Ran B,

שלום לכולם. ברשותי לוח אם ASUS P4P800 SE. ברצוני לעדכן את גרסאת הביוס, הורדתי מהאתר של ASUS את הקבצים המתאימים, אך לפי ההדרכה שלהם. ביצוע העדכנה הוא BOOT דרך הפלופי ועידכון עם הקבצים דרך מצב DOS. כרגע הפלופי שלי "דפוק" ולא עובד כראוי. האם יש דרך לצרוב נניח לדיסק ולעדכן? ניסתי בנרו לצרוב דיסק BOOT, אבל הוא ניסה לעשות משו עם הפלופי ומכיוון שהפלופי לא עובד טוב הוא נכשל בהכנה לצריבה. האם למישו יש דרך לעדכן ביוס בלי שימוש בכונן פלופי?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by kibub,

היי מישהו אולי ניסה אחד מהעדכון האחרונים ללוח הזה ויכול לתת חוות דעת? יש לי מעבד Q6600 ורציתי לעשות עדכון ביוס ליפני שאני מתקין אותו . תודה

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by mazinya,

יש לי לוח אם GA-B75M-D3V. הלוח הגיע עם גרסה F6. הבנתי שאני אמור לעדכן את הביוס ל F10 כדי לקבל תמיכה בכל מה שהלוח מציע. אז קודם כל, מי שיש לו היכרות עם הלוח, האם העידכון באמת נחוץ? אף פעם לא עשיתי עידכון ביוס אז מה הדרך הכי טובה ופשוטה שאפשר לעדכן?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Vidati,

יש לי את הלוח הנ''ל, בגרסאת ביוס שבאה מה ASUS, האם עידכון ביוס ישפר אפילו בקצת את מהירות המחשב? לא שיש לי בעיה אם המחשב רק שאלה תיאורתית, אני רוצה לדעת אם שווה לעשות עידכוני ביוס.

25. Started by gshhar,

קניתי היום וקיבלתי את ה-AMD Sempron 2500+ 333FSB ואני צריך לעשות עידכון ביוס ללוח. 1 מאיפה להוריד ואיזה גירסה 2 איך אני עושה את זה - זה מסובך? 3 המחשב יעלה בכלל לפני שאני עושה עידכון (עם המעבד החדש כי אין לי אחר)?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים