עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zik125,

שלום לכולם אני מתלבט איזה לוח אם לקנות למעבד הזה: GIGABYTE GA-EX58-EXTREME או Asus P6T Deluxe V2? מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הלוחות האלו,שמעתי דברים טובים על הלוח של גיגה אבל אשמח לחוות דעת תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הלוח הוא PH67-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E ושהייתי בחנות, זה שהרכיב לי את המחשב אמר לי שהוא מחבר לי את הצורב (DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) לSATA3 וגם את הדיסק קשיח - (500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502Hj) לSATA3 וכך בעצם הבעיה לא תיהיה אצלי... האם זה נכון? ואם לא מה אני אמור לעשות תודה רבה (מעבד i5 2.8)

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  3. הלוח אם הוא p4s533mx של אסוס (כן , אני יודע שהוא ישן ) . בעיקר מעניין אותי כמה סלוטים של זכרון יש לו ובאיזה מהירויות זכרון הוא תומך . חוץ מזה , אני צריך לדעת מה המעבד החזק ביותר שאפשר להרכיב על הלוח הזה . כל עזרה תתקבל בברכה .

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by שאדי,

כמה צריך זכרון למשחק מחשב 2 gb ram או 4?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Zmurge,

אני רוצה להחליף לוח אם. יש לי אחד ישן שלא תומך ב DDR2 ואני צריך יותר זכרון. אני רוצה לוח אם זול...לא יותר מ 400 שקל. הלוח הנוכחי שלי הוא P5RD1-VM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=179&model=770&modelmenu=1 חשבתי על 2 אלה... GA-P31-S3G http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2676&ProductName=GA-P31-S3G או P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 מה יותר טוב, ולמה? אם יש לכם המלצה אחרת על לוח טוב יותר אז בשמחה. אני לא מתכוון לעשות שום OC (אני גם לא יכול, ספק חלש והמעבד הוא PENTIUM 4 רגיל) ? ותודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by nec_000,

לימדו את הנושא המאד מעניין ואחד המשפיעים ביותר על האנושות בימנו. החומר הושג במסגרת לימודיי העצמיים, לאיתור ברנדים להשקעה בהם בתחום. מצאתי לנכון לשתף עמכם:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. האם זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש של nForce 2, ויש לי בעיה מסוימת איתו. קודם כל, כשאני שם הארד דיסק ריק, הוא מזהה אותו, אבל לא מצליח בסופו של דבר להתקין עליו ווינדוס XP בגלל בעיה כלשהי שהיא משתנה כל הזמן (IRQ, Anti-Virus - למרות שהמחשב חדש לגמרי). בסופו של דבר הוא גם לפעמים אומר איזה משהו גם NHDTL או משהו כזה. כשאני שם הארד דיסק שיש עליו כבר מערכת הפעלה, הוא לא מוכן להתחיל את המערכת ממנו. ניסיתי כל מני דברים שונים שהוא יפעל רק מההארד דיסק, אבל בכל זאת הוא לא מוכן להפעיל את המערכת ממנו (ניסיתי המון דברים כמו להחליף כבלים, לסדר בBIOS וכו'). אני עדיין חושב שיש בעיית BIOS או משהו, אבל מישהו אולי יכול לעזור לי לזהות ולתקן את הבעיה? יש סיכוי שהלוח אם עצמו פגום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by deth213,

יש לי סלרון 850 עם 256mb sdram 16chip, אני רוצה להוסיף עוד 256 האם אני צריך 16chip או שניתן להתקין גם 8chip ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by yoxo,

שלום לכולם יש ברשותי את הלוח GA-P35-DQ6 ורציתי לדעת מה ההבדל בין שתי יציאות הPCI-E שנמצאות על הלוח, אחת בצע כחול והשניה בכתום.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. E7400 עולה 664 שקל E7500 עולה 799 שקל E8400 עולה 945 שקל אני לא מתכוון לעשות OC משמעותי עם קירור רציני והכל אולי משהו ממש ממש נמוך שלא צורך השקעה של קירור עכשיו הזיכרון CACHE של ה8400 כפול משל ה2 האחרים [3 מול 6] וגם המחיר שלו בהתאם.. השאלה היא אם זה משהו משמעותי עבורי שיהיה 6 או שאני יכול להסתדר מעולה עם 3? אם למישהו יש נסיון עם המעבדי 7 שלמעלה זה יהיה לי מצוין ואין לי כוונה לשדרג את המעבד אחר כך.. ככה שאני צריך משהו איכותי לאורך זמן אז בקיצור השאלה זה אם לא תהיה לי בעיה להפעיל הרבה תוכנות ומשחקים באותו זמן כמו פוטושופ COD אייסיקיו מסנג'ר ונגיד פרימייר [ואם עולה השאלה איך אתה משחק ובפוטושופ וכל זה.. אז זה לא קשור כי הכוונה היא שאני לא יצטרך לסגור את התוכנות בשביל לשחק א…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by kub,

שלום לכולם. אני מלבט מאוד בין הלוחות האלו. האם יש סיבה לשלם עוד 200 שקל בשביל האסוס או שאני משלם על שם בלבד? הלוח יעבוד עם 805.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  13. ראיתי אותו מופיע בnoacomp כדאי שיהיה להם חתיכת מלאי לפי כל המפרטי HTPC שראיתי כאן בזמן האחרון חחח

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by sim,

אני מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב שיכלול את הרכיבים הבאים: מעבד אינטל i7 6700 (ללא אוברקלוק) זיכרון 16gb ddr 4 זמני כרטיס מסך gtx 1060 חשובים לי אפשרויות USB 3.0 ו USB 3.1 יציאות+תעבורת נתונים. ׁ( אני צריך לחבר 5 מכשירי USB לא כולל עכבר ומקלדת חלק מהם תומכים ב USB 2.0 ) הסכום בסביבות 550 שקל. עדיפות לASUS ו GIGABYTE ללוח יתחברו: חוץ (מעכבר ומקלדת ) כרטיס קול חיצוני , סינטיסייזר , מקלדת נגינה . מולטי אפקט , וג'יסטיק למשחקים + 2 לרזרבה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gabriel6,

שלום לכולם, אני מחפש לוח בעל קירור פאסיבי (לצ'יפסט) עבור מעבד AM2 על הלוח לכלול firewire Coaxial SPDIF או חיבור אופטי לסאונד רצוי גם ESATA אשמח מאוד לתגובותיכם כל טוב, גבריאל

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  16. שלום יש לי מחשב עם המפרט הזה: מעבד: AMD athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM היו לי זכרונות של חברת :TWINMOS 1GB 667 MHZ DDR2 X2 .כרגע הזכרונות לא עובדים. השאלה היא אני יכול לשדרג לזכרונות מסוג DDR3?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by Vladgi,

קניתי סטיק של 512mb geil 400mhz ddr+cooling http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=19 ואם תשימו לב לתזמונים שלו כמו שאני שמתי לב בקנייה, ואחרי שהרצתי את aida גיליתי שהתזמונים שלו במחשב שונים ממה שהחברה אומרת שהם, אצלי הם גבוהים יותר (רע יותר) מה שנראה לי יוצר צוואר בקבוק ומשפיע על כל המערכת בכלליות, זה מה ש-aida הוציאה לי Chipset Properties Motherboard ChipsetnVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency2.5T RAS To CAS Delay4T RAS Precharge4T RAS Active Time8T Memory Slots DRAM Slot #1512 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Properties AGP Version3.00 AGP StatusEnabled AGP Aperture Size64 MB Supported AGP Speeds1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed8x Fast-WriteSupported, Enabled Side…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by NJorl,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=14732 ומה נותנת לי התוספת בשם הדגם "Energy efficient 65Watt" (כי יש דגם זהה מעט יותר זול ללא התוספת הנ"ל) ומה מציעים ב-אינטל במחיר הנ"ל

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  19. יש לי את לוח האם הנ"ל ואיתו מעבד ATHLON XP 2000, ורציתי לדעת מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים על הלוח.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by ofeky1,

שלום! הגיע לידי מחשב עם לוח gigabyte GA-H55M-D2H שאני מדליק את המחשב כאשר רק הלוח מחובר לספק הוא נדלק ואחרי כמה שניות נכבה וחוזר חלילה בקיצור הבנתי שהלוח הנ"ל תקול ואני רוצה לקנות לוח כזה חדש והחנויות הגדולות לא מחזיקות לוחות כאלה(חוץ מTMS שהלוחות שלהם לא מתאימים לצרכים שלי) משהו יודע איפה אפשר לקנות לוח כזה? תודה לעזרים!

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by MYST,

AMD Athlon XP 1800+ 1.5 GHz Manufacturer AMD Family AMD Athlon XP 1800+ Internal Clock 1.5 GHz Internal Clock Maximum 1.5 GHz External Clock 133.0 MHz Socket Designation Socket A Upgrade ZIF Socket HyperThreadingTechnology N/A Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version AMD Athlon XP 1800+ Caches Level 1 128 KB Level 2 256 KB

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. יש בירשותי מארז של ריידמקס מוסטנג שיש לו חיבורי מיקרופון ואוזניות מקדימה ולוח אם של ABIT NF7-M.. לפי מה שהבננתי אז בלוח אם החיבורי פאנל למיקרופון ול אוזניות הם ממש בסוף הלוח ככה שאני לא מגיע עם החוטים איך אני אמור להתגבר על הבעיה ? ולמה לעזאזל החיבור הוא בסוף הלוח אם הוא מיועד לפאנל הקידמי של המארז?

23. Started by K0sTa,

כיצד אני מוריד את מהירות הזכרונות ? יש לי DDR 400 X 2 ואני רוצה שבמקום שהם יוכפלו 2X200 שיוכפלו ב 2X166 או אפילו פחות.. איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  24. Started by torangadojo,

האם ויסטה תרוץ מהר יותר עם 4 ג'יגה מאשר 2 ג'יגה ?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.