עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gil maimon,

ברצוני לקבל סיכום של כ 5 שורות על היסטוריית מעבדים מ8080 ועד i7 של אינטל וכן כל המקבילים של חברת amd

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. Started by aviv_nm,

asus p5kc או msi neo combo האתר של asus- http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&%20modelmenu=2 האתר של msi- http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1216&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  3. שלום לכולם, הופנתי לפה ממפרטים כי עשיתי בלאגן שם. אני מכין מפרט שידרוג בשביל חבר שלי ואני בשלב הבחירה של לוח אם. (המעבד הנבחר Q9450 ) אני מחפש שני לוחות אם HIGH END תומכי DDR3 אחד תומך SLI ואחד תומך CF. לאחר שיהיו לי שני הלוחות המתאימים נבחר שאיזה טכנולוגיה אנחנו נמשיך ולפיה נבחר את לוח האם. אז אני מבין שבשביל הלוח תואם SLI אני צריך צ'יפסט של NVIDIA , ובשביל CF אני צריך צ'יפסט של כל חברה אחרת (X48 הכי מומלץ?) אז אם תוכלו לתת לי את הלוחות הכי מעניינים עם הפרמטרים האלה תודה NDickler

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by Jack_g,

OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum_rev_2 או ה PQI PQI PC4000 1024MB DDR 500MHz Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 2.5-3-3-7 TCCD http://www.pqimemory.com/spec.asp?link=/dc/PQI4000-1024DBL.htm שניהם הם TCCD ככה שאני ממש מתקשה לבחור.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by suspect,

שלום, סליחה אם זה לא הפורום הנכון פשוט יש לי כמה דברים שקשורים לכמה נושאים אתמול חיברתי בעצמי את הקירור TR EXTREME 120 וספק כוח CORSAIR 550VX שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה הוא עלה ואז נתקע אחרי כמה דקות שהווינדוס עלה ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא מגיע לטעינה של הווידנוס נותן מסך כחול לשניה ומאתחל את עצמו יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  6. שלום רכשתי לוח ASUS P5W DH DELUX ורשום על הלוח שהו תומך קונרו. בשביל להיות בטוח האם אפשר לדעת לפי מדבקות או כל זיהוי אחר איזו גירסאת ביוס מותקנת על הלוח ? תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב עם לוח אם MSI P45C Neo-FIR. כרגע מותקן עליו זכרון של 4GB (2x2GB) DDR2 800Mhz. לצורך שדרוג המחשב קניתי 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz של חברת קינגסטון - KVR13N9S8/4. הבעיה היא שכשאני שם את הזכרון החדש בחריצים המתאימים (וכמובן מוציא את הישנים) המחשב לא עולה. הוא מצפצף 3 פעמים ואז מכבה את עצמו והמסך כלל לא נדלק. ניסיתי גם לשים רק שבב זכרון אחד וגם זה לא עובד. ניסיתי לעדכן את גרסת ה-BIOS וגם זה לא עובד. ניקיתי את ה-CMOS וגם זה לא עובד. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. אתמול בלילה עדכנתי ביוס ב-Gigabyte UD2 לגרסא הכי מעודכנת (F11) ופרמטתי לאחר מכן, הכל נראה בסדר. Gigabyte רשמו בעדכון של הביוס שכביכול יש ניצול טוב יותר של הטורבו בוסט של אינטל, אז בדקתי את העניין עם SuperPI ויצא שדווקא אני מקבל תוצאה נמוכה יותר, לא עשיתי מזה עניין גדול עד שקלטתי משהו, הטורבו לו עולה על 2.8Ghz (אמור להגיע ל-3.2) אפילו בזמן שאני מפעיל את ה-SuperPI. הנה תמונה (אפילו גם בזמן דיפרגמנטציה שעשיתי ברקע): Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  9. שלום אנשים, במחשב החדש שאני קונה יש את שני הרכיבים הנ"ל. המחשב מעודכן עם הביוס האחרון. לפי הבדיקות שנעשו בחנות, כנראה שיש בעיית תאימות בין המעבד Q9550 stepping E0 ללוח האם ASUS P5Q PRO - המחשב קורס בבדיקת מאמץ. עם אותו המעבד בstepping C1 אין שום בעיה. האם מישהו מכם נתקל/ יודע משהו על בעיה כזאת? אודה לכם מאוד על תשובה. דרך אגב, לפי האתר של ASUS לא צריכה להיות בעיית תאימות. למרות שבעדכון האחרון הם תיקנו מספר בעיות תאימות עם stepping C1.. גילי.

10. Started by xDa,

מה נשמע ? ככה לבלאק פריידי הייתי רוצה לעלות את הראמ שלי ל -32. יש לי כרגע 16 עם סטיקים של 8. רוצה לקנות שוב את אותם הסטיקים מ 2018, מוצא אותו דגם עם סיומת אחרת... איך אני יודע אם יש לזה השפעה ? הבנתי שאם שמים ראם לא מתאים, הם פשוט לא מתקשרים אחד עם השני האם זה נכון ?< זה מה שיש לי כרגע: https://www.gskill.com/product/165/1...5V16GB-(2x8GB) זה מה שאני מוצא רק לקנייה במחיר טוב: https://www.gskill.com/specification...-Specification או שמא עדיף לי לקנות כבר סטיקים חדשים עד 32 אבל זה קצת יקר לי ולא כלכלי...

11. Started by Sunny Jim,

מה זה מעבד 32 ביט ומה ההבדל בינו לבין מעבד 64 ביט?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  12. ברשותי כרטיסי pci-e X 1 - asus hdav1.3 deluxe compro e900f בלוח אם החד ששאקנה , יש רק pci-e X 1 אבל יהיו 3 pci-e X 16 האם הכרטיסים הנ"ל יעבדו עליהם ? תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מה לדעתכם יתן ביצועים טובים יותר? תודה ו... יום נעים.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by הכוכב השובב,

שלום לפורום, אני די חדש פה. אני עוסק בתחום אנימציה ותלת ותיכננתי לקנות מחשב בקרוב, אך דחיתי אותה מסיבה שהיא שאינטל הקדימה את יציאת דור החדש של מעבד קונרו. לפי ממה ששמעתי, 2 מעבדים היחידים שבינתיים עברו בבדיקות הם: E6600 ו-E6400 ואני חושב ללכת על 6600 והשאלה שנשאלת כאן היא עד כמה היא טובה וחזקה בשביל האנימציה ותלת ואיזה בדיקות היא עברה? כמו כן, אשמח לדעת מתי בערך היא מגיעה לארץ והאם המחיר שלה יהיה בין 2000 ל-2300

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  15. Started by irina20,

ערב טוב הזמנתי את לוח האם GA-P55-UD3L עם צ'פסט P55 ובטעות הביאו לי GA-P55-UD3L עם לצ'יפסט H55 המעבד שרכשתי הוא INTEL I5 750 השמוש העיקרי שלי זה אינטרנט שרתים וירטואליים ואולי קצת משחקים אשמח לשמוע מה ההבדל בינהם והאם שווה ללכת להחליף תודה רבה על העזרה http://www.gigabyte.com.tw/search/search.aspx?kw=UD3L

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (פמטיום 3 800) שיושב על לוח אם של pcpartner - ואני מעוניין לעדכן לו את הביוס. הבעיה שאני לא מצליח למצוא את הדגם של הספציפי של לוח האם שלי. אני יודע שזה לוח של pcpartner כי זה מה שרשום לי כאשר המחשב עולה. כמו כן מצאתי את הלוגו שלהם על מדבקה שיש על חריץ ה ISA שיש לי על הלוח (יש לי 1 כזה ו5 PCI ן1 AGP). ליד המדבקה רשומים הפרטים הבאים: C51 D7PSG ועל גבי מדבקה נוספת רשום: 9T205503879T במסך הפתיחה של המחשב רשום גם: BIOS-2M (2K020520C) SUPER 133-SUPPORT SYSYTEM BUS אלה בערך הפרטים שיש לי.... האם מישהו יכול לעזור לי להבין מזה מה הדגם הספציפי של לוח האם שלי? תודה, רם

17. Started by israelolcha,

שלום לכולם, הייתי אתמול ב-CHIP והם נתנו לי הצעה עם ה-MOTHERBOARD שכתוב בנושא ההודעה. המ דעתכם עליו? במפרטים שך INTEL כתוב שהוא תומך SATA אבל לא כתוב כלום על SATA 2. הבחור בחנות אמר לי שכבר אין SATA אלא רק SATA 2. הוא מתחמן אותי ? חוץ מזה, האם לדעתכם הכרטיס הנ"ל טוב יותר מכרטיסים מקבילים-ASUS? על איזה כרטיסים כדאי לי להסתכל? אני בונה נחשב במקסימום 4000 ש"ח 2G זכרון עם מעבד E6600. יש לי תחושה שהם דוחפים לי מה שנוח להם.... כל חנות טוענת אחרת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  18. Started by Storm Bringer,

אני מתלבט על עם ללכת על שני זיכרונות 256 מגה של חברה טובה כמו קינגסטון או קרוסייר או ללכת על שני זיכרונות 512 מגה של גייל. אני שואל מבחינת כמה זמן הזיכרונות של ה 256 יחזיקו מעמד עד שאני יצתרך לשדרג את המערכת ל 1024 בסה"כ?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by chendwend,

[h=1]Kingston KHX1600C10D3B1/8G[/h] Crucial Ballistix Sport 8GB Single DDR3 1600 מה כדאי ומה עדיף?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  20. הלוח של EPOX 8KDA3J או הלוח של ג'גבייט GA-K8VT800M תגובות!!!

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by rost1k,

שלום מה יותר טוב מבחינת גיימינג עם HD5850 \ GTX 460 תודה לפי פה אני רואה שהI3 לוקח אבל אני לא מסתמך רק על זה http://www.anandtech.com/bench/Product/88?vs=289 סתכלו למטה על המחשקים . תודה לעוזרים

22. שלום, היו לי במחשב 4X1GB של RAM קניתי סט של 2X2GB כדי שיהיה לי 6GB. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35-s3. קניתי 2X2GB OCZ 800mhz 5-5-5 gold edition מכיוון שכבר יש לי זוג זהה רק 2X1GB. בקיצור התקנתי את הזכרונות על פניו הכל נראה טוב ויפה זיהה 6GB. הבעיה היא שהוא התחיל לעבוד על מהירות 667mhz. כאשר הסרתי את הזוג זכרונות החדש הוא חזר לעבוד על 800. אבל הדבר המוזר הוא שהחזרתי את הזוג החדש והסרתי את הזוג הישן הוא גם הראה לי 800, רק ביחד הוא נתן לי 667. אני יודע שאני יכול לעשות (ועשיתי) כאילו "אוברקלוקינג" ולשנות את זה ל800 אבל אני רוצה שהמערכת תזהה אותו כ800. בנוסף לבעיה הזאת (כנראה יש קשר) התזמונים של הזכרונות החדשים אינם מה שהם אמורים להיות, המחשב מראה לי שהם 5-6-6 במקום 5-5-5. …

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  23. אז ככה, שמתי לב לאחרונה שהחברה שהתקינה את הלוח אם שלי שמה מתחתיו ספוג ועשתה עבודה די גרועה בהתקנה שלו- הלוח קרוב מדי לקצה של המארז (לחלק של הסלוטס) ואני לא יכול להתקין כרטיסי PCI ... אם כן, עלי להסיר את הלוח אם ולנסות לשפצר אותו. הבעיה היא שאני די נרתע מהסרת הלוח ועוד אף פעם לא הסרתי לוח אם. אם מישהו יוכל לספק לי הוראות על איזה ברגים צריך להבריג ומה עושים עם הקליפסים האלה וספייסרים וכל זה, אודה לו מאוד מאוד! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by WHITE_ZOMBIE4,

טוב אז ככה אני חדש פה אבל אולי יש פה כאלה שמכירים אותי בכל מקרה זה פורום טוב מאוד ויש פה מלא אנשים שאפשר לסמוך עליהם יש לי כמה שאלות: אני קונה בקרוב מחשב חדש אני רק צריךה את עזרתכם לקנות את הרכיבים הכי טובים ושאחר כך לא יהיהו בעיות,הפתעות,אכזבות 1)מה יותר טוב AMD או פנטיום4? אני מתכוון יותר למשחקים ותלת-מימד 2)האם מישהו יודע את ההבדל בסוגים של הזכרונות בין ORGINAL MEMORY לREGISTERED MEMROY ולHIGH PERFORMANCE? 3)איזה סיבה יכולה להיות שזיכרון 512MB DDR 2700 עולה הרבה פחות מאשר 256RAM DDR 2100?? 4)זה נכון שבפנטיום אפשר לעשות אובר קלוק ל500 מגה הרץ ואפילו יותר ולAMD אפשר רק איזה 50 מגה הרץ? 5)מה יותר טוב GEFORCE4 TI4200 128RAM DDR או ATI READON 8500 DUALHEAD 128M…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by roytombom,

אני מעוניין בלו ח אם של אסוס P6T Deluxe האם בשביל הלוח הזה עם זכרונות 1333 הלוח יעבוד ללא בעיות גם עם אוברקלוקינג ? האם יש השפעה בין CL9 ל- CL8

• 2 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.